Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valami szélesebb kép kéne
Nagyonszépen megkérnék valakit, hogy az alábbi linken levö képböl valami faxa bannert farigcsáljon....
A link!!
Nagyonszépen köszönöm!!!
<#worship><#worship>

Dick Riddick
Nem rossz, de nem az igazi.
Azért kösz. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

BB7
Na mára az utolsó! 😄 Többet nem vagyok hajlandó...

Dick Riddick
Összedobod nekem?
#6722+#6731.

Dick Riddick
Jó lesz ez, pont ilyenre gondoltam.
Ha a másik oldalon lesz, és kicsit nagyobbak lesznek a kártyák.

de 😄
BB7
Én se sokat szaroztam vele, de hidd el, sehogy sem lett ettõl jobb! :/

Dick Riddick
Minimális átlátszósággal nem biztos hogy rossz lenne.

nem illik a képhez sztem, én nem sz.roznék vele
Dick Riddick
Tegyünk egy próbát. Nincs igazán választék.

sztem ez a kép még rosszabb, mint a másik
nem szekrénybe tartom õket, hanem polcon😄 tudom fejbõl, hogy melyik lemezemen mi van😉 és nem mindig kész munkákat írok ki, van, hogy 1 év után elõveszek vmit és átalakítgatom meg befejezem
Dick Riddick
Akkor érzéki csalódás volt. 😄
Valamit elnéztem.

Dick Riddick
Pont olyan típusú képeket nem találok mint amik kellenének. Murphy ismét közbeszólt. 😊
Ebbõl talán ki lehetne hozni valamit: Card
A pakli a bal fölsõ sarokból indulna (hülyén nézne ki középen egy fél pakli 😊 ).
A poker felirat lehetne egy leheletnyivel kisebb, mint egy szignó, a színe pedig ennél sötétebb bíbor. Tetszik benne hogy alul sötétebb, fölül pedig egy leheletnyit világosabb.
Maga az alap kép BB7-nél egy kicsit jobb, nincs az a sötét keret. Viszont a Caesar's úgy fest rajta mint egy börtön. 😊 Nem baj ha egy hajszálnyit látszik bal oldalon a város, mint a #6703-nál.
Elnézést a sok "szutyakolásért". 😊

és mit csinálsz utána a dvd-vel? megy a szekrény mélyére és pár év után már nem is tudod mi van rajta. 😊

õrizgetem a dolgokat egy ideig, majd rámjön a takaríthatnék, akkor kitörlök mindent😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nem változott meg😄
BB7
Próbáltam a kaszinókra kihegyezni a képet! 😄
Azért raktam végül középre a kártyákat, meg nem biztos, hogy látni, de az ÁSZ nem annyira átlátszó, a többihez képest!
Dick Riddick
Jobb benne hogy közelebb vannak a kaszinók, nincs sötét keretbe foglalva a kép.

Dick Riddick
Én káprázom vagy tényleg megváltozott most a logo-d?
(Mindjárt összekapom magam, amúgy köszi 😊 )

én tudok😄
Dick Riddick
Tudom, persze, de most nagyon jár az agyam hogy lenne a legjobb. Remélem tudtok várni egy kicsit.

4,5 giga psd = 1 dvd = 50ft = 8 perc írás
amennyi idõt elbaszok ilyenekre, azt az 50 ft-ot már nem sajnálom rá
az alapkép már ilye nelmosott volt
BB7
Na itt volna:

én hétfõn töröltem ki kb 5gigányi ps-es nyavalyát😄
most nincs semmi csak pár dolog😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Dick Riddick
Valahogy nem néznek ki jól a kártyák, nem tesz jót neki az elmosódás.
Mindjárt nézek valami alternatívát.

soha nem szoktam psd-t törölni, pont ezért<#vigyor3>
#6703 javítottam, frissíts plz
BB7
Gondoltam, hogy ha meg van még a PSD, akkor megcsinálod! 😄
ez kb. 10 perc volt, azért megcsinálom
BB7
Ramy ha nincs elég idõd ne aggódj, épp csinálom és hamarosan kész lesz! 😊
Persze mindig jó, ha kettõ van! 😄
Dick Riddick
Ez elég zsivány lett!
Pár változtatást eszközölnék (hátha nem küldesz el a francba 😊 ).
A kártyák átkerülnének a másik oldalra, dupla méretben, a felirat szintén a másik oldalra, nem tudom ezze a színnel mennyire fog látszani a lila háttér elõtt, lehet hogy élénkíteni kell majd a színen.

Köszi. 😊

?
Dick Riddick
Összeállítottam egy kívánságlistát, meglátjuk lesz-e jótét lélek aki teljesíti. 😊

Alapnak erre gondoltam: Vegas
A szélessége a maximum lenne, 780 pixel. A magasságra vonatkozóan nem írok számot. A bal oldali határ valahol a Caesar's Palace, a jobb oldali pedig a Flamingo felirat után, a fölsõ határ pedig valahol a fekete ég és a legfelsõ kaszinó között lenne. Az alsó határt nem konkretizálom, a lényeg hogy ne legyen sötét az alsó rész, a lényeg a kaszinó épületek.
a második kérés már nem biztos hogy egyszerû lesz, ebbõl a képbõl a fehér kártyákat kellene kivágni, és beilleszteni az alap képbe. Az lenne az igazi ha áttetszõ lenne, látni lehetne rajta keresztül a várost. Méretileg a készítõre bízom, jól látható legyen, de ne töltse ki a képet.
A bal alsó sarokba egy "Poker" feliratot szeretnék, ilyen vagy ehhez hasonló betûstílussal.
Nem kellene túl nagyra, inkább amolyan jelzésértékkel bírjon (persze jól olvashatóan).
Én is nekifognék, de most nincs sok szabadidõm. És különben is, itt azért sokkal jobb bannereket készítenek.
Elõre is köszönöm.

Dick Riddick
Rendben, így kalkulálok.
Kösz a segítséget. <#wave>

800pixel az sg, abból lejön még egy kicsi... kb 780 lehet már szerintem. ám itt a modik szeretik, ha nem túl magas. olyan 300pixeleset még betesznek. ha saját fórum, akkormeg bármekkora lehet természetes.<#smile>

Dick Riddick
A banner maximális szélessége pontosan mekkora?
A magassága gondolom nem limitált.

nincs mit, semmilyet 😄
Ezúton szeretném megköszönni Juhii-nak és RAMyMamy-nak a munkáját. Kérlek, írjátok meg PM-ben, mit szeretnétek cserébe. HTML, PHP és tartalomkezelõkkel kapcsolatban tudok fõleg segíteni.

Nagyon szépen köszönöm! Milyen honorálást kérsz cserébe?

javítottam az i betût
akkor jóva...

Ez az én oldalam lesz, miért?

amúgy ezeket te kinek kéred?<#fejvakaras>

Köszönöm szépen, nagyon jó lett! Lementettem, szóval ha gondolod törölheted is.

?

ha nem haragszol, ezt a logot kicsit átalakítottam, mert a paint-style nagyon gagyi volt<#idiota> itt van nagyban
ezt a logot painttel csináltad?<#idiota>
Sziasztok! Egy bannert szeretnék kérni. A képek:
Logo Ennek a színének nem muszáj ugyanennek maradnia, a lényeg hogy illjen bele a környezetébe.
Háttér Ez lenne a háttér. Ha lehetne, ennek a képnek egy sötétebb színû változatát kellene használni.
Felirat a bannerre Ennek a feliratnak kéne szerepelnie rajta.
901 X 206 px méretben kéne.
Kép minta Az ezen található minták és alakzatok is szerepelhetnek rajta, fõleg a keresési mezõ helye miatt fontos.
Segítségeteket elõre is köszönöm!

baaka
Köszi karaj lett!!