8180
-
#7049 ilyes fajtát tud?(tok) - az a The Crimson Armadás gif. olyas mibe kéne :) ha meg csináljátok még egyszer köszi^^ :D -
#7048 hello^^. valaki tudna nekem csinálni - Abominable Putridity Bannert(Gif.-et?^^?) :)
ilyes fajtát tud?(tok)
http://www.myspace.com/abominableputridity
(ilyesmi betűkkel)
(468x60)
Anyagok:
köszönöm ^^ (ha csináltok:D) -
#7047 Hello
Szeretnék egy bannert kérni amit majd az oldalamon használok fejlécként
Runescape Logo Ezt a képet szeretném és kérnék bele a RuneScape felirat után egy magyar zászlót vagy valami hasonlót amitől látszik hogy az oldal magyar.
Előre is köszönöm. -
lufidekor #7046 Kedves "barnabyka"
köszönöm megjegyzésed. a Te "csoportképed is impozáns az "oldaladon", bár nem derül ki melyik vagy a képen...? :)
A lentiekre azért lenne szükségem az oldalamon, hogy a partnereim bannereit a kölcsönösség jegyében el tudjam helyezni pl. a linkajánló oldalon (és ne csak linkeket). Szóval a kérésem továbbra is fenntartom :)
mégegyszer kösz
lufidekor -
#7045 szép az oldal de ide szvsz sehova sem kell új banner O.o -
lufidekor #7044 Kedves Mesterek!
Ha valaki akar, akkor kérem segítsen abban, hogy a "www.lufidekor.hu" lapomon hogyan tudok bannert beilleszteni az oldalakba? Alkalmas-e egyáltalán erre a lapom? Ha igen akkor FTP-n keresztül tudom a kódban a megfelelő aloldalakba feltölteni, beilleszteni, vagy böngészőn keresztül, egyszerű admin felületen is meg tudom ezt tenni? (ezzel egyébként képeket, szöveget, hivatkozásokat tudok beilleszteni)
Segítségeteket megköszönve.
Üdv:
lufidekor -
#7043 jó de ott bal oldalon az a vérfolt miért villog? -
sazuku #7042 Őszze dobtam magamnak egy bannert szerintetek? milyen lett?
-
és ilyen méretű legyen mint ez
thx még 1 × :D -
ezekből a képekből szeretnék valmi banner szerűt a hot dog profilomhoz
legyen minél darkosabb mert fekete alapon lesz a szöveg írva betűkkel hogy ahoz passzoljon
A nevem szerepeljen ezeneken a képeken felül benne tehát h Bujdi, meg még egy ilyen szöveg "I realize the screaming pain,hearing loud in my brain,but I'm hoing straight ahead with the scar..." a betű típus meg ha meg lehet oldani akkor
ebben a képben szereplő betű típus amivel fel van írva h Death Note
előre is köszönöm a mestereknek : ]
-
#7039 Ja a lényeg.Ha lehetne még a füzet közepére írni hogy NFS Infos.
A másik pedig még egy 250*125ös kis képet ugyan ilyet, csak az NFS Infos alá egy Kattints! szöveg kéne, és jó lenne ha a NFS Website ra rakna a link.
Köszi! -
#7038 Üdv!
Kellene egy 750*145-ös banner.
Először is úgy kellene hogy középen van egy ilyen füzet.És a két oldalon van egy-egy kép ilyen szakadás szerű oldallal(bal oldali képen jobb oldalt, jobb oldalin bal oldalt.
Első kép, ez lenne, pl. a bal oldali.2. kép pedig
ez lenne.
Előre is köszi!
Szabi -
#7037 megvan a győztes lfs off topikba :)
DNDN bannere győzött 1 szavazattal :) -
#7036 apám, de nagyon király ez a banner -
#7035 Üdv mindenkinek.
Egy bannert szeretnék kérni. 750*125 méretben. A need for speed pro street stílusában ráírva , hogy "melygarazs-street". Valami jó csajost is rá lehet tenni:) linkeltem 3 képet, de az elrendezést, megvalósítást az rábízom a készítőre, aki el vállalja. Nállam itt 100* jobban értenek itt a kép manipuláláshoz, amiért nagy tisztelet jár !
kép1
kep 2.
kep 3
Előre is nagyon köszönöm!
-
#7034 most nem egyforma :) am ez a szavazómotor van a nagy szavazó topikba is, ha baj lenne vele hamar észrevennék :)
Eddig a legnagyobb külömbség 2 szavazat volt, most 1 szavazatttal vezet DNDN alkotása :)
éjfélig lehet szavazni... -
Bala10 #7033 akármennyien szavaznak, mindig 50-50% :D lehet akkor itt van bibi. :) -
#7032 miregondolsz? :) -
Bala10 #7031 valami nem jó akkor. -
#7030 nos, a szavazás állása 42 szavazat után is 50-50 :/
szal marad ez a váltakozó... -
#7029 thx! -
#7028 sajna abba nemnagyon van beleszólásom, a mostani banner sem régi, és ez úgy a közízlésnek megfelelő lett (valaki megcsináltan, aztán az ötletek alapján finomította) -
#7027 Lehetne azt is, hogy az egyik, mondjuk Japepé megy a sima topikba csak le kell szedni az off/warez feliratot, mert az szvsz jobb, a másik meg marad a warez topikban.:) -
#7026 meghosszabítva éjfélig :) -
#7025 nos a végeredmény :)
20 szavazat után 50/50 :D -
#7024 egyenlőre 50/50 :) -
#7023 úgyis veszítek -
#7022 ugydöntöttem hárítom a felelőséget és megszavaztatom :)
ITT tudjátok kiválasztani melyik legyen :) -
#7021 nebasszatok fel, most melyiket használjam? :D
-
Köszi... :) -
#7019 atomállat(Y) -
#7018 ??xD -
#7017 betteg :)
10000 kösz, neked kezdek sokkal jönni :) -
#7016 ez király:) -
?
-
#7014 nagyon szépen köszönem :)
más:
kéne egy jó banner is :)
itt vannak hozzá a képek :
ez mindenképpen kerüljön rá:
ezek közül bármelyik jó, amelyik nektek jobban tetszik
ja és valahogy szolidan rá kellene tenni azt hogy OFF/WAREZ
Tökmindegy hogy animált-e vagy nem, a lényeg hogy jól nézzen ki :) -
?
-
-
#7011 köszi, csak nekem nem így kéne, hanem úgy hogy a banner alatt otlegyen egy sima link, mivel egy off/spam topikba megy a banner. Szal van a benner és alá kéne a link hogy: rendes topik -
#7009 na akk pls valaki mondja el hogy kell :)
csak egy bannert akarok betenni és 1 darab linket