Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A link!!
Nagyonszépen köszönöm!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha a másik oldalon lesz, és kicsit nagyobbak lesznek a kártyák.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ebbõl talán ki lehetne hozni valamit: Card
A pakli a bal fölsõ sarokból indulna (hülyén nézne ki középen egy fél pakli 😊 ).
A poker felirat lehetne egy leheletnyivel kisebb, mint egy szignó, a színe pedig ennél sötétebb bíbor. Tetszik benne hogy alul sötétebb, fölül pedig egy leheletnyit világosabb.
Maga az alap kép BB7-nél egy kicsit jobb, nincs az a sötét keret. Viszont a Caesar's úgy fest rajta mint egy börtön. 😊 Nem baj ha egy hajszálnyit látszik bal oldalon a város, mint a #6703-nál.
Elnézést a sok "szutyakolásért". 😊
õrizgetem a dolgokat egy ideig, majd rámjön a takaríthatnék, akkor kitörlök mindent😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Azért raktam végül középre a kártyákat, meg nem biztos, hogy látni, de az ÁSZ nem annyira átlátszó, a többihez képest!
(Mindjárt összekapom magam, amúgy köszi 😊 )
amennyi idõt elbaszok ilyenekre, azt az 50 ft-ot már nem sajnálom rá
most nincs semmi csak pár dolog😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mindjárt nézek valami alternatívát.
Persze mindig jó, ha kettõ van! 😄
Pár változtatást eszközölnék (hátha nem küldesz el a francba 😊 ).
A kártyák átkerülnének a másik oldalra, dupla méretben, a felirat szintén a másik oldalra, nem tudom ezze a színnel mennyire fog látszani a lila háttér elõtt, lehet hogy élénkíteni kell majd a színen.
Köszi. 😊
?
Alapnak erre gondoltam: Vegas
A szélessége a maximum lenne, 780 pixel. A magasságra vonatkozóan nem írok számot. A bal oldali határ valahol a Caesar's Palace, a jobb oldali pedig a Flamingo felirat után, a fölsõ határ pedig valahol a fekete ég és a legfelsõ kaszinó között lenne. Az alsó határt nem konkretizálom, a lényeg hogy ne legyen sötét az alsó rész, a lényeg a kaszinó épületek.
a második kérés már nem biztos hogy egyszerû lesz, ebbõl a képbõl a fehér kártyákat kellene kivágni, és beilleszteni az alap képbe. Az lenne az igazi ha áttetszõ lenne, látni lehetne rajta keresztül a várost. Méretileg a készítõre bízom, jól látható legyen, de ne töltse ki a képet.
A bal alsó sarokba egy "Poker" feliratot szeretnék, ilyen vagy ehhez hasonló betûstílussal.
Nem kellene túl nagyra, inkább amolyan jelzésértékkel bírjon (persze jól olvashatóan).
Én is nekifognék, de most nincs sok szabadidõm. És különben is, itt azért sokkal jobb bannereket készítenek.
Elõre is köszönöm.
Kösz a segítséget. <#wave>#wave>
A magassága gondolom nem limitált.
?
ha nem haragszol, ezt a logot kicsit átalakítottam, mert a paint-style nagyon gagyi volt<#idiota>#idiota> itt van nagyban
Logo Ennek a színének nem muszáj ugyanennek maradnia, a lényeg hogy illjen bele a környezetébe.
Háttér Ez lenne a háttér. Ha lehetne, ennek a képnek egy sötétebb színû változatát kellene használni.
Felirat a bannerre Ennek a feliratnak kéne szerepelnie rajta.
901 X 206 px méretben kéne.
Kép minta Az ezen található minták és alakzatok is szerepelhetnek rajta, fõleg a keresési mezõ helye miatt fontos.
Segítségeteket elõre is köszönöm!