Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Live for nothing or die for something.
Thx ha meg tudod oldani.
Még annyit kérhetnék,hogy bent tudnád hagyni az eredeti kép alján lévõ fehér átlátszó vonalat?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az alábbi képen a felíratott(PSP Hungary) át tudnátok nekem írni"PSP News"-ra(idézõjel nélkül) vagy valahogy lefedni hogy ne látszódjon és a PSP News felíratott rávarázsolni!Köszi!

Nagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok... Barátnõmet TIMInek hívják és szeretnék neki egy 150*150-es avatart, logót a nevével (TIMI) Csak én láma vagyok a PS-ehz valakinek ha volna ideje ütne össze nekem egyet ami úgy jól néz ki (igényes)
Segítséget elõre is köszönöm és a rászánt drága idõtöket is! Egyszer talán én is megtanulom a PS használatát...
Köszi elõre is!
Üdv:JoE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Köszönöm a fáradozásaidat. Sorry a sok változtatásért, de tudom hogy késõbb nem hagyna nyugodni a dolog.
Még egyszer köszi!
<#puszi>#puszi>
\"Heroes never die. They just reload.\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A Poker feliratot csúsztasd lejjebb egy kicsit, az alatta lévõ távolság felére.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha zavar a sok kérés szólj nyugodtan. Szóban egy perc alatt elmondanám hogyan gondolom, így nem egyszerû annyira.
Most egy keretet látok a kép körül, arra nincs szükség.
A kártya képet gondoltam egy kicsit feljebb csúsztatni, a tizes fölött egy egységnyi tér, az ász alatt két egységnyi maradna.
A Poker felirat színe valami hasonló lenne mint a kép közepén a vörös neonok, mint a friss vér. Ez a halványodás a teteje felé nagyon jó.
A Poker felirat meg az a font, ami a póker kártyákon van! 😄
Köszi!
vörösebb legyen?
A képet pedig egy leheletnyit magasabbra kellene csúsztatni.
És tökéletes lesz.
Most azokat átírogatni, meg macerás!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Köszi!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
?megfelelö méret az a lényeg....