Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Javítsd ki szélesebbre, köszi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Tudom, csak két napja mászik a nyakamba egy 600px széles követelõ a játékosba,...

mindegy is, legközelebb figyelünk erre. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

#6807-as 600 px széles volt, ami nem igazán "fél kocka"...
ok. szerintem az esetek 99%ában a megadottakon belül vannak. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Matt07
ja oké 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Kandurex
Nem baj, van olyan is amibe 200 X 200 -as, a hangsúly a jövõ idõn van.

Matt07
nem kötekedés,de pl. BF2 topikban 800x460-as a banner..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Kandurex
Megkérném a banner készítõ mestereket (pl. RAMyMamy), hogy a fórum átlagos méreteinek megfelelõeket készítsenek képeket, hogy az akutál delikvensek ne jöjjenek már a moderátor topikba fél kocka képekkel, vagy épp 1000px széles fórum szétcseszõkkel. Köszi

Kis méret: 690 - 180
Maximális: 790 - 300
Ideál: 790 - 250

Ehhez a képhez szeretnék kérni, egy bannert.
756px széllest szeretnék, és kellene bele egy bejelentkezés, név jelszó és belépés gomb, és két link, 'Jelszó igénylése' és 'Jelszó emlékeztetõ'

tehát a banner lehet egész magas is, 250-280px is akár, hogy legyen hely a bejelentkezésnek is, és a Teuton lovagnak is, azt, hogy mi legyen rajta azt az alkotóra bízom, mert nem nem tudom megcsinálni, csak tudom, hogy amit csinálok az nem olyan ami legalább nekem tetszik.

Tehát egy klán honlapján lesz, Teuton lovagok a klán neve, rövidítve ~TL~ és egy online stratégiai játékban játszanak, mint a travian, csak ennek sokkal sötétebb a grafikája, és olyan melegebb, ha esetleg meg akaja valaki nézni (nem referes link) szóval kellene mindenképp egy lovag, kard, és a bejelentkezõ rész, és ha valaki megcsinálná, nagyon nagyon szépen köszönöm.
BB7
<#idiota><#idiota>

EPIC!!!
daver88
remek...köszönöm, és az újat is...

Japep

Most nincs igazán kedvem/idõm újat csinálni ... akkor itt van ékezettel.

És egy pici módosítással.

😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

az a 3 büntetõpont nem 3, hanem 1, ha nem látnád. és azt is nézd már meg, hogy milyen kis semmiségért kaptam, mielõtt oltogatsz 😉

nem feltûnösködni akarok én, lol. csak mondtam, hogy ne dolgoztass mást feleslegesen, teccik ééteni?
daver88
az a három büntetõpont látom nem hiába van...na mindegy off vége részemrõl

Szóval ha valakinek esetleg teljesen más ötlete lenne, azt nézném meg szívesen...

u.i.: rosszindulatú megjegyzéseket tartsa meg mindenki magának, nem azzal kell felhívni magára a figyelmet..kösz

mert nem tudom minek dolgoztatnál mást feleslegesen, ha amit kaptál megfelel
daver88
nem tõled kértem...akkor??? mér kell belekötni az emberbe

szerintem örülj neki, hogy egyet is kaptál.
daver88
üdv!!

iagazad van. nem kellenek az egyéb képek rá, de az ékezetet ráraknád lécci??? 😊 nagyon köszi, hogy áldoztál rá idõt, jól néz ki

ha esetleg van valakinek egyéb más ötlete, szívesen megnézem...

baaka
Ja és beljebb hozhatjátok a közepe fele a két PSP-t mert gondolom csak akkor kivitelezhetõ ez a robbantott style.(vagy akár lehetnek ilyen nyilak is már láttam sok olyan képet.)

Mégegyszer elõre is köszönöm.

baaka
Sziasztok.
Készítettem egy bannert, de valami még nem az igazi.annyit szeretnék rajta ha csinálna valaki hogy a két PSP mögé meg mellé olyan hatás lenne mintha kirobbanna a képbõl vagy mintha ki akarna szakadni.Szóval ilyen igazi undergroun stílusra gondoltam. Arra kérnélek benneteket,hogy a kép pereme kb olyan 5-10 mm maradjon ugyan olyan színû mint eredetileg hogy ha visszaillesztem a honlapba akkor olyan legyen mintha egybe lenne a kép a háttérrel.

Ja a szöveg típusát is átírhatjátok ilyen robbantott betûstílusra vagy aminek jónak látjátok.

Köszönöm!Remélem nem bonyolult.

Íme a kép:

Japep

Hoppá, lemaradt az ékezet az "egyéb kiegészítõkrõl"... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

<#eljen>
Japep

?

(Bár szerintem egyáltalán nem illenek rá azok a képek, de Te tudod, valaki hátha jobban megoldja majd ... azért itt van ezek nélkül is.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

daver88
üdv!!! szükségem lenne egy bannerre...ezekbõl gondoltam összerakni:

Ez lenne az alap:
http://s3.directupload.net/images/090831/vjml7d6d.gif

És ezeket kellene valahogy elrendezni még rajta:
http://s12b.directupload.net/images/090831/oww9yp44.png
http://s2.directupload.net/images/090831/3ptxywl5.png
http://s8.directupload.net/images/090831/hnas8kum.png
http://s5.directupload.net/images/090831/b2u3ru3q.png

Ezenkívül ha maradna még hely, akkor valamelyik részére a bannernek oda lehetne írni, hogy:
Logók
Arcok
Skinek
Egyéb kiegészítõk
és minden ami Football Manager

Méretben pedig 950*220 körüli nagyság kellene...

Nagyon szépen köszönöm elõre is!!

hát nem nagyon, mivel az alap kép 600 px széles volt
Valami nem jó, talán a méret(?), a "kandur" nem tette be, de azt nem irta miért...nem lehet a méreten módosítani 700*300-ra....??
Köszi!!

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Isten vagy köszi szépen....nagyon jóóóó.
<#guluszem1><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship>

most ilyet tudtam...
És ezekböl:
Kép1
Kép2
Kép3
<#awink><#worship>

ebbõl nem lehet
Sziasztok!
Megkérnék szépen valakit, hogy
EBBÖL a képböl készitsen egy bannert....
Köszi!!!<#awink><#worship><#worship>

BB7
sry Ncik: Roland@ubi
köszi
szeretnék kérni egy logot amit msn re kitudok rakni a traki legyen rajta Nick:Roland elöreis köszönöm
jó lett, igazán örülök neki, és az én munkám meg nem sok benne, köszönöm.
Matt07
nm,örülök h tetszik azért

szerintem nagyon nagy lett, vagy nem tudom, nagyon látszik, kicsit úgy látszik, hogy nem ott van, vagy nem oda jár. De nagyon szépen köszönöm.

Az ötlet hiányzott, én befejeztem amit szerettem volna, de nagyon nagyon szépen köszönöm

Matt07

ilyenre sikerült,a kardokat nem erõltettem oda ha nem baj,meg egy kicsit változtattam a színén h jobban illeszkedjen a fal színéhez

nagyon tetszik, még ha lehet egy kérésem,

http://hu6.klanhaboru.hu/graphic/inventory/inventory.jpg

ezen a képen lévõ alsó pajzsot ha fel lehetne tenni úgy mint a fenti pajzs van a falon a 2 karddal a lovag mellé jobb oldalra oda a falra? az hogy nézne ki, de nagyon tetszik amit látok.
Matt07
ezt a vízszintes ovális dolgot nem nagyon értettem,ilyen lett

ez már inkább avatar, nem banner

ha nem fogsz hozzá képket keresni, nem hinném, h más fog. meg, ha már ingyen csinálnak neked vmit, akkor legalább az alapanyagot add hozzá.
Én szeretnék kérni egy bannert

max. 240x180, max. 120kByte, (jpg, jpeg, png, gif) ilyen méretû és típusú lehet

A háttere az legyen ez

http://hu6.klanhaboru.hu/graphic/background/content.jpg

és egy vízszintes ovális keretben kellene egy lovag az elõtérben, és a háttérben egy vár, sötétebb színvétellel, kb mint a 300 címû filmben milyen sötétebb az egész. A keret valami fa színû is lehetne. A lovagnak fontos, hogy legyen egy kardja, az egy fontos szimbólum.

Képet azt nem igen találtam, pedig kerestem, de csak az elképzelésem van meg, de nem tudom megcsinálni, nagyon szépen köszönném, ha valaki megpróbálná/megcsinálná.

A lovagy teuton lovaggá avanzsál elõ 😊 ha a keret nem jön össze az sem gond, akkor lehet más ötlettel is jönni, ez egy olyan jelvény szerû akar lenni, de bármi lehet a megadott méretben, ami a Teuton Lovagrendet hûen tükrözi, lehet feliratként a ~TL~ is, de nem kötelezõ, sõt csak ha tényleg kerül neki egy jó hely, akkor kell.

Nagyonszépen köszönöm, a segitségeteket, a Ramy-ét választom ha nem baj.....már tetem is be....
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Matt07

?

Martinez01
esetleg méret?, mit kell ráírni?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

A felirat mégegyszer...Kép-Felírat
<#zavart1>

Megkérek valakit, hogy ha van ideje az alábbi képek és felirat segitségével,de ha van jobb az is jó készitene egy faxa bannert....
Nagyon köszönöm elöre is !!!
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép-Felírat

<#worship><#worship>