8180
-
cmsworld #7130 Nem magyar, az oldal magyar részlegéhez kellene.
A másik kép sajnos jelenleg nem elérhető, de a Google-ből előástam:
-
#7129 hát a bryan név nem valami magyaros. -
cmsworld #7128 A mérete 440*170 körüli legyen. -
cmsworld #7127 Egy olyan bannert szeretnék kérni, amiben benne van ez a kép:
és legyen köze a tárhelykhez, mondjuk ezzel:
valamilyen módon a magyarságot is fejezze ki, mondjuk a zászlóval. Segítségeteket előre is köszönöm! -
#7126 bocsi. -
RAMyMamy #7125 logóműhelybe -
#7124 Helló.
Egy animált bannert kérnék."D4M13N" legyen beleírva.És valami ilyesmi hatású legyen:
gif csak oldalvást legyen.
Előre is köszi. -
RAMyMamy #7123 milyen kár, hogy nem voltam itt :D -
Takarítottam egy kicsit, most már fejezzétek be! -
#7121 Hát az egész alapból gáz... -
#7120 Na majd ki javítom :DxD
-
#7118 TPIKJA :SDASA: -
Szerintetek mienlett? -
Nem tudom, te akkor mit értesz átlátszó alatt...
Ez most már teljesen úgy néz ki, mint amit mutattál (#7110), csak akkora méretben, hogy betehesd, ezért a logon kívül (ahogy a #7110-ben kérted) minden átlátszó.
Megpróbáltam, betettem ebbe a topikba és átlátszó.
Nem értelek. -
#7115 Az a baj, hogy ennek még mindig fehér háttere van... Tehát nem "átlátszó" a háttér! -
#7114 ilyen kodokat hol találni? -
Nekem így van a karbantartásban. -
#7112 Engem az érdekelne, hogy mi a parancs olyat berakni. Köszi -
? -
#7110 Nagyon jó lesz, csak annyit megtennél, hogy transparent-é tennéd a hátteret? És csak ez a rész kell a képből nekem; link
Még egy link, ha az elozo nem mukodne -
Tessék. -
#7108 Még annyi lenne, hogy lehetne úgy, hogy átlátszó a háttér? Ha nem, akkor pedig úgy kellene, hogy fekete legyen, mert fekete lesz a háttér! Köszi és várom az "alkotást"! :) -
#7107 Sziasztok!!
Lenne egy kérésem hozzátok... A Bal felső sarokban található (kék) SG logó kellene nekem, alatta egy szöveggel, hogy; Maffiózó fórumozó!
Nem kell semmi csicsa-bicsa... Köszönöm előre is! -
RAMyMamy #7106 ez még csúnyán se -
Hát szépen nem hiszem, hogy megoldható... :S -
#7104 Ez nem banner de valaki tudna ebben segíteni? -
RAMyMamy #7103 lolmár xD -
#7102 megvárod a karácsonyt hátha esik a hó lekopizod és kész -
#7101 A szöveget tudok animálni de a hó az bonyolultabb. Olyan videó kéne ahol lépésről lépésre megcsinálja a havat. -
#7100 az animációra gondoltam mivel ezt kérted" Mozgó hóesés különböző meretű pelyhekkel (max 2-3 méretű)"azért adtam a linket,hogy a videók alapján ráérezz az animálásra -
#7099 A photoshoppal ilyeneket már régóta meg tudok csinálni.
Nem is ezzel van a gond hanem a hóeséssel. -
#7098 kezdésnek 1 pár videó
itt nézz szét van pár videó alapoktól -
#7097 Köszi a két progit de sajnos eggyikbe se tudok belekezdeni. Nem értem mert nem értek hozzá plusz angol így még annyira se.
Azért kérdeztem ha adok képet akkor megcsinálnád? Vagy esetleg ismersz valakit aki ért hozzá? -
#7096 Volt egy egyszerű banner készítő progi, amiben volt hóesés, csak már elfelejtettem a nevét.
Ezt találtam még, ami jó lehet, de nem tudom, hogy milyen effekteket tud:
Wildform Wild FX
Instant flashbanner készítő:
http://www.flasheffect.net/showbannercat.php?startid=191 -
#7095 Vagy esetleg lenne valaki olyan rendes hogy mond egy magyar nyelvű programot amivel tudok csinálni eggyet. Vagy ha leírná hogy hogy kell azt nagyon megköszönném. -
#7094 Nemtudom hogy mennyire ismered a Swish Max2-t. Én ezt találtam mint készítő progit. Ha esetleg értesz hozzá akkor röviden leírhatnád hogy hogyan lehet ilyen hóesést csinálni egy képre. Köszönöm szépen.
-
#7093 Szép Napot!
Nagyon jó a két link amit adtál de sajnos nekem egyik se az igazi.
A különböző hóminták jók lennének ha nem ilyen kicsi felbontásban lennének. És a flash lenne az igazi amit ott a képen mutat de én ilyet sajnos nem tudok csinálni.
Ha értesz hozzá volnál kedves csinálni egy 1024*768-as méretűt?
Köszönöm szépen. -
#7092 Sziasztok.
Szeretnék kérni 1 bannert. Ugyan az legyen a felírat csak a háttér terepmintás legyen.
http://www.antonw.com/portfolio/167/downloads/world-war-2-logo.JPG
Előre is kösz -
#7091 Ha csak minta kell, akkor pl.:
Hóesés minták. (gif)
Flash-ben. -
#7090 Szép Estét!
Én is banner készítést gyakorolgatom de szeretnénk egy kicsi segítséget kérni. Csak egy 1024*768 meretű képet amin csak egy dolog van. Mozgó hóesés különböző meretű pelyhekkel (max 2-3 méretű). Azért mert én ezt egy képre szeretném tenni mint egy réteget. Sima hóesést tudok csinálni photoshop-al de mozgó (hulló) havat nem. Nagyon köszönöm a segítséget.