Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Látom az "építõ kritikákat", és köszönöm... 😊
Ez sem fog tetszeni sokatoknak, ebben biztos vagyok, de nekem tetszik ... ez a lényeg. 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Én csak gondoltam, hogy nem vetted azt észre...
És van a vakító, s a figyelemfelkeltõ is között difi! De ez nem vakít! [szerintem]
Részemrõl OFF vége... PM-ben bármikor, bárkivel, bármirõl vitázok! 😄
De azt felejti el, hogy nem topik tetejére készül, sõt szerintem jobb is ha figyelemfelkeltõ, hisz egy cikkhez lesz!
Aztán ha megnézitek az oldalt, ahova készül, kiszúrhatjátok ezt a képet.. szerintem e mellett eltörpül az amit ti rikítónak neveztek! 😄
De ahogy a rendelö gondolja...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
a másodiknál télleg kicsit vakitoak a szinek, megtudnád oldani hogy ne legyen annyira vakító? 😄 ha nem az se probléma 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Csak van miikor egy teljesen nem a játékhoz illõ képet is kihoz a Google, s ha a bannerkészítõ nem ismeri a játékot...
Ilyen méretre lenne szükségem: 550 px × 200 px
Képek itt találhatóak: http://images.google.hu/images?hl=hu&um=1&q=crysis+wars&sa=N&start=60&ndsp=20
És erre az oldalra kellene majd egy hírhez: Crysis.hu
Köszi!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem hiszem, hogy eltudnám látni a "kötelességeimet", jön az egyetem is.
Köszönöm, hogy rám gondoltatok, de szeretném, ha te lennél... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nagyon megtisztelõ, hogy rám gondoltál.
El is fogadnám, de véleményem szerint is RAMyMamy az, aki ezt igazán megérdemelné ... az utóbbi idõkben én nem is nagyon látogattam a mûhelyt, csak most kezdtem el megint... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Már régóta nem követem az eseményeket. Mivel nem járok már fel, ezért szeretném átadni a jogomat valakinek.
Annak aki sokat segített az utóbbi hónapoban.
Esetleg van jelentkezõ egy házigazda posztra ?
Japep ?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
<#worship>#worship><#worship>#worship>