Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matt07
jó lett ez is,de szerintem az elsõ sokkal odabaszósabb 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
nem érted h mit mondok. attól nem lettem rosszba Ramyval mert neki nem tetszett nekem meg nagyon is. az lenne a baj ha mindenkivel mindenben egyetértenél. nekem tetszik. neki nem. és pont. nem kell meggyõzni egymást h deezakkorisszarhaénmondom..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Heffi
Az elözö jobb volt, itt nem annyira kivehetö a felirat..

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

BB7
1. Így tanítottak!
2. Senkivel sem szeretek rosszban lenni!
Japep

Látom az "építõ kritikákat", és köszönöm... 😊

Ez sem fog tetszeni sokatoknak, ebben biztos vagyok, de nekem tetszik ... ez a lényeg. 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Matt07
ilyen miatt minek elnézést kérni? a vélemény szubjektív nem kell a másikat gyõzködni h akkor is nekem van igazam <#wow3>

nemtudom. semmi gond, én nem haragszom😊
BB7
Hát nekem nem CRT-m van! :/ Lehet az a gond!
Akkor elnézést!
naaaaaaaaa

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hát nemtudom, ti milyen monitort használtok, de az én crt-men iszonyatosan vakít
BB7
Jó!
Én csak gondoltam, hogy nem vetted azt észre...
És van a vakító, s a figyelemfelkeltõ is között difi! De ez nem vakít! [szerintem]
Részemrõl OFF vége... PM-ben bármikor, bárkivel, bármirõl vitázok! 😄
Nem kell ilyenen vitázni, az a lényeg hogy nagyon jó lett! 😄 még1x köszönöm mindenkinek a segítséget!
egy szóval nem mondtam és gonoltam olyat, hogy ez topikba lesz, mivel le is írta... a figyelemfelkeltõ meg a vakító kép között elég nagy különbség van
BB7
Ramynak abban igaza van, hogy rikító, s zavaró a szemnek ha topik tetején lenne...
De azt felejti el, hogy nem topik tetejére készül, sõt szerintem jobb is ha figyelemfelkeltõ, hisz egy cikkhez lesz!
Aztán ha megnézitek az oldalt, ahova készül, kiszúrhatjátok ezt a képet.. szerintem e mellett eltörpül az amit ti rikítónak neveztek! 😄
ne haragudj, hogy belepiszkáltam, de sztem így jobb
Heffi
Szerintem meg pont így néz ki jól.
De ahogy a rendelö gondolja...

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

az, hogy rikító
Matt07
szvsz szürkén szar lenne pont az a jó benne h szép élénk színek vannak rajta.

Heffi
Mibaj azzal a pirossal?😊

és mondjuk szerintetek hogy mutatna olyan szürkés/árnyalotos megoldással, mint itt felettünk a bannermühely logoján a Crysis Warheados és a vancouver 2010-es kép?
szerintem meg igen, az a piros nagyon nem jó rajta
Heffi
Szerintem meg nincs baj vele...

köszi mindenkinek

a másodiknál télleg kicsit vakitoak a szinek, megtudnád oldani hogy ne legyen annyira vakító? 😄 ha nem az se probléma 😄
Matt07
szép<#eljen>

BB7
<#taps><#ravasz1>
nagyon vakítóak a színek sztem
Japep

?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

<#eljen><#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

BB7
Jól megoldottad a kép kérdést! 😄
Csak van miikor egy teljesen nem a játékhoz illõ képet is kihoz a Google, s ha a bannerkészítõ nem ismeri a játékot...
Helo! Crysis Warsos bannert szeretnék készítettni, amire a következõ lenne ráírva: Crysis Wars Magyar Kupa

Ilyen méretre lenne szükségem: 550 px × 200 px

Képek itt találhatóak: http://images.google.hu/images?hl=hu&um=1&q=crysis+wars&sa=N&start=60&ndsp=20

És erre az oldalra kellene majd egy hírhez: Crysis.hu

Köszi!
0Fritz0
Mi ez a nyalizás, hol marad az egészséges sárdobálás és szidalmazás?! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

küggyed csak a levelet. 😄

Japep

Nem hiszem, hogy eltudnám látni a "kötelességeimet", jön az egyetem is.

Köszönöm, hogy rám gondoltatok, de szeretném, ha te lennél... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

nem érzem úgy, hogy megérdemelném, szal ha neked minden vágyad, hogy itt hg lehess, én nem fosztalak meg tõle 😄
hát hogyne
Japep

Nagyon megtisztelõ, hogy rám gondoltál.
El is fogadnám, de véleményem szerint is RAMyMamy az, aki ezt igazán megérdemelné ... az utóbbi idõkben én nem is nagyon látogattam a mûhelyt, csak most kezdtem el megint... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

<#eljen><#smile>

hungary27
am én is öt ajánlottam volna, de azt hittem még nem regisztrált 1 éve, de amint látom már megvan az 1év...
BB7
Én Ramy-t bírom ajánlani!
hungary27
én csak olvasgatom ezt a topikot de szerintem japek lenne jó... ezt nem azért mondom h veled valami bajom lenne mert nem is ismerlek😉
RaZoK
Ennek én csak örülök. 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

BB7
Lesz szerintem egy pár jelentkezõ!
RaZoK
Üdv !

Már régóta nem követem az eseményeket. Mivel nem járok már fel, ezért szeretném átadni a jogomat valakinek.
Annak aki sokat segített az utóbbi hónapoban.

Esetleg van jelentkezõ egy házigazda posztra ?

Japep ?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

nm
Köszi szépen.....
<#worship><#worship>

vagyishogy alá...

amúgy bevarázsolhatnád bannerba a méreteket.<#smile>

Kandurex
remek!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯