8180
-
RAMyMamy #7170 előbb mondd el -
#7169 ezt bóknak veszem. :D ha vki megcsinálja a bennert, elmondom mire kell. persze csak ha érdekli. :) -
#7168 Sziasztok!ebből a képből kellene egy olyant csinálni, hogy a képre egy olyan keretet rakni, mint az sg-n az a kék háttér a bennereknél, és a kép valamely sarkára egy mikulás sapkát. Előre is köszönöm!
-
#7167 *uccsó kép jó :D -
#7166 ritka egy beteges állat vagy :D -
#7165 Ha valaki tudna egy itteni topikba flash-es bannert csinálni, az vegye fel velem a kapcsolatot priviben, pls :)
Előre is köszi! :)
-
#7164 Ja és még annyi, hogy egy ilyen összemixelt dologra gondoltam. -
#7163 sziasztok! egy 949x140-es bannerre lenne szükségem a következő képekkel:
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
5. kép
6. kép
7. kép
8. kép
Egy szürkés árnyalatú dologra gondoltam, Zutty felirattal. Köszönöm szépen a segítséget. -
#7162 ha a "megrendelo" azert fizet, akkor az kell, sztem -
RAMyMamy #7161 nm -
#7160 tökély!
Köszi szépen! -
RAMyMamy #7159 minek flash? -
#7158 Flash-hez erto ugyes guru-t keresek, egy banner/header keszitesehez.
Penzert.
Surgos.
-
ebből kellene nekem egy banner, streetrace felirattal, ha lehet. 550*120-as méretben. kb ennyi semmi extra.
köszönöm előre is -
RAMyMamy #7156
? -
#7155 Üdv!
Egy bannert szeretnék kérni.
A következő kép kellene:
ebből egy négyzet képet, kicsit kisebbet szeretnék kérni, és az IKARIAM felírat helyett egy HotNW felírat kellene.Alá pedig valami jó kis betűvel:
IOTA SERVERS
Előre is THX! -
Bala10 #7154 nem tudtam, hogy ezt így kell nézni -
#7153 mert az van ehhez a mérethez a legközelebb.
máshol nemcsinálják meg neki.
de mindegy mert énmár csináltam egyet neki :D -
Bala10 #7152 miért ott? -
#7151 ezt talán itt inkább -
#7150 Na ez mi -
RAMyMamy #7149 "A választott avatarod..."
ez se az a topik -
#7148 Call Of Duty 4!stilusu!Bizok benetek:D -
perchno #7147 De milyen kell ?Hello kitty-s?Little pony? milyen stílusú? -
#7146 Hello!Szoval szeretnék kérni 1 banner!Mondom Hogy mien legyen!
A választott avatarod ne legyen 170 pixelnél szélesebb, illetve 300 pixelnél magasabb.A képen szeretném a PSYHO nevet!A Képeket rátok bizom szerintem jó az izlésetek!Ha tudnátok animalni megköszönném!És ha szerintetek jol álna benne 1 kis hó esés tegyetek bele!Köszönöm előre is! -
#7145 Sziasztok! EBBŐL a képből megoldható egy télies hangulatú banner. Elképzelés: ugyan ez a kép csak téliesítve. Ha megoldható kérem a mester(eket) készítsék el.
Előre is köszönöm! -
#7144 sziasztok! egy bannerre lenne szükségem, és úgy érzem, itt hozzáértő emberek vannak, akik jobban értenek ehhez, mint én. ha vki úgy érzi, tudna segíteni, írjon rám egy privát üzenetet és tisztázzuk a részleteket. előre is köszi -
#7143 Elnézést :) -
RAMyMamy #7142 házszámot tévesztettél, ezt a logóműhelyben kell kérni :) -
#7141 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, méghozzá egy új Nick képet szeretnék csináltatni, a jelenlegi helyett.
Nézegettem véletlenszerűen a fórumozók logóit és cmsworld nevű fórumozó (#7139 es számú hsz.)logója nagyon megtetszett.
Nem akarok senkit utánozni, de egy, az ő lógójához hasonlót kérhetnék tőletek?
Ha lehetne, akkor olyan háttérszínű legyen, mint az alap fejléc, hogy egy kicsit "összeolvadjon" vagy egy picit sötétebb... Átmenetes is lehet, ahogy megtudjátok oldani.
(120x20 pixel nagyságú, max. 8 KByte méretű
JPEG vagy GIF kép, amely a nick helyett jelenik meg)
A név pedig simán Gyocsika
Nagyon nagyon szépen köszönöm előre is! -
#7140 Tudom nem konkrétan ide tartozik a kérdés, de nem tudja valaki, hogy a szövegboxok kerete, az a függőleges fehér csík ami a háttérben fut, melyik parancstól lesz átlátszó, hogy a háttérkép jobban kátszódjon? -
cmsworld #7139 Ebben segítene valaki? -
#7138 Köszi a gyors reakciot és valoban kék szinu az oxigén és minden szerepel is benne amit kértem,de lehetne egy kicsit összetettebb.
Valamit ezekböl kéne összevegyiteni:
ez lehetne az alap.
akár ilyen atomos embléma is belejöhet a közepébe
Az O betü meg utalhatna a folyadékra mintha el akarna folyni vagy párologni kis buborékot eregetve
A felirat akár igy is elhelyezkedhetne az alap közepében. -
#7137 Szeretnek egy banner-t, header-t keszittetni, a cegnek ahol dolgozok.
Nem vagyok web-s, sem grafikus, de marha jo pont lenne a fonoknel.
Valaki tudna ebben segiteni?
Kellene egy 992x300 header (banner)
Ezzel a felirattal: AMERICAN FACILITY SUPPORT
Hatterkep: valami modern, nincs konkret otletem, de itt van par pelda jellegu, stilusra!
http://152.66.93.29/images/stilus/
szin: fekete, feher, bordo, piros
Ceg logo: http://americanfacilitysupport.com/images/logo_sabi.jpg
Ebbol a gyoker varjubol kene egy sas remekelni
http://152.66.93.29/images/image1.png
http://152.66.93.29/images/Eagle_Head___Finished_by_Bashai.jpg
Elore is koszonom!!! -
RAMyMamy #7136 igen, tudom, hogy figyelmeztetés, és jó is így, de mondjuk a kék meg jelzi, hogy nagyon hideg :D -
Az már csak részletkérdés, megoldható. :D
Azért gondoltam pirosra, mert az figyelmeztetést jelent általában. -
RAMyMamy #7134 piros helyett kék? -
?
Egy hirtelen ötlet... :D -
#7132 Tudna nekem valaki egy olyan emblémát gyártani ami kör alaku és egy sematikus hopehely és egy O2 (oxigén) is szerepel benne vagy valami olyan ami kifejezi a nagyon hideget.Egy olyan üzem logoja lenne ami folyékony oxigénnel foglalkozik -190 fokos cucc.Angolul is lehet rá felirat.Bele lehet még vonni a repülést is téma ként (kis szárnyak).
Egy olyan embléma ami nem tul bonyolult, de nem is nagyon egyszerü amit meg lehet csináltatni felvarro formájában is.
tudom hogy nem adtam sok kapaszkodot, de nem találtam a neten még hasonlot sem és nem is akarom hogy valamire hasonlitson -
cmsworld #7131 Ezt senki sem csinálná meg?