Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,viszont ott az sg logo tényleg eléggé ronda, azt még javítsd és tökéletes lesz''
Így jobb?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mint írtam (azaz kérdeztem lentebb) és te válaszoltál rá, nem igazán ajánl semmit az oldal a gyõztesnek, ennyire meg biztosan nem unatkoznak a mesterek, hogy készítsenek rá ... bocsánat, ha rosszul veszem le.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
viszont ott az sg logo tényleg eléggé ronda, azt még javítsd és tökéletes lesz
Tegnap csináltam egy új topik-designt...
Igen, hasonlít a Logómûhely banneréhez, de ha belegondoltok elég nagy párhuzam van a 2 topik között - ezen még a szabályzat is olvasható - remélem.
Várom a véleményetek - de szigorúan csak azt -, nem szeretném, ha vita lenne ... megint... 😊
(Még ezen a felszólításon állítanom kell, túl erõs lett.)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszi... 😄
Kitöröltem minden ezzel kapcsolatos hsz-t (remélem nem gond senkinek), így remélem senki nem kap büntetõpontot, mivel nincs bizonyíték... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A bannerrel kapcsolatban pedig jöhet bárkitõl terv, ha megérdemli, kitesszük.
Szerintem még én is összedobok valami igényesebbet, ha lesz idõm.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
,,Ebben a témában nem alkotnátok valamit: CMS Award banner?''
Hát ahogy látom nem nagy az érdeklõdés ... esetleg van valami, amit ajánl az oldal a nyertesnek, vagy csak a részvétel?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ha mégjobban agyon lenne brush-olva, esetleg csicsás keretek lennének rajta?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
én nem csinálok, nincs idõm és ötletem se
kicsit jobb
Behalok rajtad... 😄
Akkor ne legyen verseny, azt csak azért írtam, amit Bala mondott <...>az esetleg megint más kérdés, hogy az itt tevékenykedõktõl illene megkérdezni tetszik e, merthát mégiscsak nem saját topik ez.).
Akkor is, csinálhat akárki, majd eldöntitek, mi legyen vele...
Akár te is csinálhatsz?! 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
szvsz teljesen felesleges a verseny
Kicsit módosítottam, de ha nem jó, fenntartom, amit alább írtam ... nincs itt semmiféle diktatúra, ha lesz munka, kitesszük azt... 😄
<...>csináljunk egy "versenyt" (persze csak akkor verseny, ha 1-nél többen készítenek munkát) - kikötés, hogy ide legyen és olvasható legyen a szabályzat<...>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Köszi...
Amúgy meg a topikról ... reggel, mikor beléptem, láttam, hogy megvan a jog.
És mivel RaZoK megkért, hogy ahogy ez megtörténik, csináljak egy bannert, összeütöttem egyet ... igaz, nem egy szépség, de nem is került csak vagy 20 percembe, ezért nem sértõdök meg, hogy lecseréljük.
Akkor az elégedetlenségekbõl arra jutottam, hogy csináljunk egy "versenyt" (persze csak akkor verseny, ha 1-nél többen készítenek munkát) - kikötés, hogy ide legyen és olvasható legyen a szabályzat.
Így jó? 😄
Nem szeretnék senkivel sem rosszban lenni már elsõ naptól, remélem nem is lesz gubanc ... vagy igen, Ramy? 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
szép példa erre, hogy a logomûhelyben a 72pt-s betût sem látják sokan, akkor ezt meg pláne nem fogják
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Ha szeretnél Te is egy fejlét képet készíteni, akkor a következõt kell tenned:
* mentsd le ezt a képet. http://cmsaward.hu/components/com_gk_photoslide/images/490763cmsheadnagy.jpg
* A szürke háttér alapot megtartva, készíts bármilyen témába vágó fotó montázst. Fontos, hogy ne lógjon ki a képbõl.
* Ha elkészültél, töltsd fel a fórumba, és a legjobb lesz kitéve az oldalra. A kép jobb alsó sarkába elhelyezheted a neved illetve a linkedet."
http://cmsaward.hu/hirek/fejlec-mikro-tender.cms
Remélem sokan segítenek!
Elolvastam a hozzászólásokat a házigazda jog átadására vonatkozóan.
Konkrétan jelentkezés nem volt, csak szõrszálhasogatás 😊
Felmerült 1-2 név, azonban én mégis Japep-re gondoltam, mert õt ismerem és tudom, hogy vágja is a szitut.
A válszodban annyit szeretnék látni, hogy "VÁLLALOM!"...
, JA és írnod kéne egy levelet a [email protected] -ra ezzel kapcsolatban.
Köszi, mindenkinek minden szépet és jót !
RAZOK kiszáll 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
csak annyit, h a felirat színe nem a legjobb, de mind1, hagyjuk is
Köszi (neked és mindenkinek), én is így gondolom... 😊
Amúgy egyetértek BB7-tel: ,,...nem topik tetejére készül, sõt szerintem jobb is ha figyelemfelkeltõ, hisz egy cikkhez lesz...''
De felesleges ezen vitázni, 1000 ember 1000 vélemény. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB