Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ati810
"egy magyar zászlót vagy valami HASONLÓT"<#vigyor>
És azért kértem külön mert olyat nem tudok csinálni amilyet kértem<#idiota>
Ricsi234
Sziasztok!Szeretnék kérni egy logót!

Ebbõl szeretnék kérni!ha lehet akkor villogjon a nevem!Ricsi234 legyen a nevem!

Köszönöm szépen!!!<#worship><#worship>

**RuneScape felirat után egy magyar zászlót utánna tettem a zászlot máshova nem birtam volna egyépként meg ha meg birod oldani miért kérsz mástol ijet ?-.-Istenem<#idiota>

Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6

Ati810
Jó lenne csak a lényeget kitakarja a zászló. Egyébként megoldottam már de azért kösz hogy megcsináltad.
Igy jo ?<#nemtudom>

Ati810
Nem szeretnék sürgetni senkit csak ha nem látta valaki: #7047<#vigyor2>
CopyKing92
<#alien><#alien2><#alien2><#vigyor4>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Matt07
nm,örülök h tetszik :]

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

CopyKing92
"rajos" köszi:><#eljen><#alien><#alien2><#alien2><#alien2><#puszis>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Matt07

?

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

CopyKing92
aha olyas mi is jöhet- ahogy érzed, rád bízom 😄 csak "brutál" legyen 😄

Matt07
persze,megcsinálom nemsokára.

esetleg vér fröccsen rá v hasonló?

CopyKing92
nekem teccik 😄 tudsz belölle gif et csinálni? mondjuk vérbe borul a szöveg? az olvashatóbbol tudnál olyat? köszönöm:>

Matt07
berakom,de tényleg szar lett.

1. olvashatóbb

2.

Littlepig13
ha szépen megkérlek az enyémre nem néznél rá ? (*szépen pislogófej*)

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

CopyKing92
megnézem én azt is 😄

Matt07
próbáltam vmit de sztem fos lett. <#szomoru2>

CopyKing92
jó hát.. mind1... a vadnokedlibe.. =/ ,és a gitáros tacos & burritoszt zabáló csupakabra b*meg ^^😄

Matt07
az ilyen betû nagyban is elég olvashatatlan, 60 pixel magasságban meg ocsmány. :|

CopyKing92
ilyes fajtát tud?(tok) - az a The Crimson Armadás gif. olyas mibe kéne 😊 ha meg csináljátok még egyszer köszi^^ 😄

CopyKing92
hello^^. valaki tudna nekem csinálni - Abominable Putridity Bannert(Gif.-et?^^?) 😊
ilyes fajtát tud?(tok)

http://www.myspace.com/abominableputridity
(ilyesmi betûkkel)
(468x60)
Anyagok:

köszönöm ^^ (ha csináltok😄)

Ati810
Hello
Szeretnék egy bannert kérni amit majd az oldalamon használok fejlécként<#vigyor>
Runescape Logo Ezt a képet szeretném és kérnék bele a RuneScape felirat után egy magyar zászlót vagy valami hasonlót amitõl látszik hogy az oldal magyar.
Elõre is köszönöm.
Kedves "barnabyka"
köszönöm megjegyzésed. a Te "csoportképed is impozáns az "oldaladon", bár nem derül ki melyik vagy a képen...? 😊
A lentiekre azért lenne szükségem az oldalamon, hogy a partnereim bannereit a kölcsönösség jegyében el tudjam helyezni pl. a linkajánló oldalon (és ne csak linkeket). Szóval a kérésem továbbra is fenntartom 😊
mégegyszer kösz
lufidekor
Barnabyka
szép az oldal de ide szvsz sehova sem kell új banner O.o

Kedves Mesterek!
Ha valaki akar, akkor kérem segítsen abban, hogy a "www.lufidekor.hu" lapomon hogyan tudok bannert beilleszteni az oldalakba? Alkalmas-e egyáltalán erre a lapom? Ha igen akkor FTP-n keresztül tudom a kódban a megfelelõ aloldalakba feltölteni, beilleszteni, vagy böngészõn keresztül, egyszerû admin felületen is meg tudom ezt tenni? (ezzel egyébként képeket, szöveget, hivatkozásokat tudok beilleszteni)
Segítségeteket megköszönve.
Üdv:
lufidekor
hungary27
jó de ott bal oldalon az a vérfolt miért villog?
Õszze dobtam magamnak egy bannert szerintetek? milyen lett?

Littlepig13

és ilyen méretû legyen mint ez
thx még 1 × 😄

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Littlepig13

ezekbõl a képekbõl szeretnék valmi banner szerût a hot dog profilomhoz
legyen minél darkosabb mert fekete alapon lesz a szöveg írva betûkkel hogy ahoz passzoljon
A nevem szerepeljen ezeneken a képeken felül benne tehát h Bujdi, meg még egy ilyen szöveg "I realize the screaming pain,hearing loud in my brain,but I'm hoing straight ahead with the scar..." a betû típus meg ha meg lehet oldani akkor
ebben a képben szereplõ betû típus amivel fel van írva h Death Note
elõre is köszönöm a mestereknek : ]

szabii98
Ja a lényeg.Ha lehetne még a füzet közepére írni hogy NFS Infos.

A másik pedig még egy 250*125ös kis képet ugyan ilyet, csak az NFS Infos alá egy Kattints! szöveg kéne, és jó lenne ha a NFS Website ra rakna a link.
Köszi!

I met God. She's black

szabii98
Üdv!
Kellene egy 750*145-ös banner.
Elõször is úgy kellene hogy középen van egy ilyen füzet.És a két oldalon van egy-egy kép ilyen szakadás szerû oldallal(bal oldali képen jobb oldalt, jobb oldalin bal oldalt.

Elsõ kép, ez lenne, pl. a bal oldali.2. kép pedig
ez lenne.

Elõre is köszi!
Szabi

I met God. She's black

kifli
megvan a gyõztes lfs off topikba 😊
DNDN bannere gyõzött 1 szavazattal 😊
otrosinka
apám, de nagyon király ez a banner <#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

otrosinka
Üdv mindenkinek.

Egy bannert szeretnék kérni. 750*125 méretben. A need for speed pro street stílusában ráírva , hogy "melygarazs-street". Valami jó csajost is rá lehet tenni😊 linkeltem 3 képet, de az elrendezést, megvalósítást az rábízom a készítõre, aki el vállalja. Nállam itt 100* jobban értenek itt a kép manipuláláshoz, amiért nagy tisztelet jár !
kép1
kep 2.
kep 3

Elõre is nagyon köszönöm!

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

kifli
most nem egyforma 😊 am ez a szavazómotor van a nagy szavazó topikba is, ha baj lenne vele hamar észrevennék 😊
Eddig a legnagyobb külömbség 2 szavazat volt, most 1 szavazatttal vezet DNDN alkotása 😊
éjfélig lehet szavazni...
akármennyien szavaznak, mindig 50-50% 😄 lehet akkor itt van bibi. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

kifli
miregondolsz? 😊
valami nem jó akkor.<#miaz>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

kifli
nos, a szavazás állása 42 szavazat után is 50-50 :/
szal marad ez a váltakozó...
baaka
thx!

kifli
sajna abba nemnagyon van beleszólásom, a mostani banner sem régi, és ez úgy a közízlésnek megfelelõ lett (valaki megcsináltan, aztán az ötletek alapján finomította)
DNDN
Lehetne azt is, hogy az egyik, mondjuk Japepé megy a sima topikba csak le kell szedni az off/warez feliratot, mert az szvsz jobb, a másik meg marad a warez topikban.😊
kifli
meghosszabítva éjfélig 😊
kifli
nos a végeredmény 😊
20 szavazat után 50/50 😄
kifli
egyenlõre 50/50 😊
DNDN
úgyis veszítek<#rinya><#vigyor5>
kifli
ugydöntöttem hárítom a felelõséget és megszavaztatom 😊
ITT tudjátok kiválasztani melyik legyen 😊