Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSUNYAMACSKA
Na majd ki javítom 😄xD

angelslie
TPIKJA :SDASA:

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

CSUNYAMACSKA

Szerintetek mienlett?

Japep

Nem tudom, te akkor mit értesz átlátszó alatt...

Ez most már teljesen úgy néz ki, mint amit mutattál (#7110), csak akkora méretben, hogy betehesd, ezért a logon kívül (ahogy a #7110-ben kérted) minden átlátszó.

Megpróbáltam, betettem ebbe a topikba és átlátszó.

Nem értelek.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LoSA
Az a baj, hogy ennek még mindig fehér háttere van... Tehát nem "átlátszó" a háttér! <#rinya>

hungary27
ilyen kodokat hol találni?
Japep

Nekem így van a karbantartásban.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

pointer4
Engem az érdekelne, hogy mi a parancs olyat berakni. Köszi
Japep

?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LoSA
Nagyon jó lesz, csak annyit megtennél, hogy transparent-é tennéd a hátteret? <#vigyor> És csak ez a rész kell a képbõl nekem; link

Még egy link, ha az elozo nem mukodne

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LoSA
Még annyi lenne, hogy lehetne úgy, hogy átlátszó a háttér? Ha nem, akkor pedig úgy kellene, hogy fekete legyen, mert fekete lesz a háttér! Köszi és várom az "alkotást"! 😊

LoSA
Sziasztok!!

Lenne egy kérésem hozzátok... A Bal felsõ sarokban található (kék) SG logó kellene nekem, alatta egy szöveggel, hogy; Maffiózó fórumozó!

Nem kell semmi csicsa-bicsa... Köszönöm elõre is!

ez még csúnyán se
Japep

Hát szépen nem hiszem, hogy megoldható... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

grebber
lolmár xD
rexHUNter
megvárod a karácsonyt hátha esik a hó lekopizod és kész

Clark 23
A szöveget tudok animálni de a hó az bonyolultabb. Olyan videó kéne ahol lépésrõl lépésre megcsinálja a havat.

rexHUNter
az animációra gondoltam mivel ezt kérted" Mozgó hóesés különbözõ meretû pelyhekkel (max 2-3 méretû)"azért adtam a linket,hogy a videók alapján ráérezz az animálásra

Clark 23
A photoshoppal ilyeneket már régóta meg tudok csinálni.
Nem is ezzel van a gond hanem a hóeséssel.<#guluszem1>

rexHUNter
kezdésnek 1 pár videó
itt nézz szét van pár videó alapoktól

Clark 23
Köszi a két progit de sajnos eggyikbe se tudok belekezdeni. Nem értem mert nem értek hozzá plusz angol így még annyira se.
Azért kérdeztem ha adok képet akkor megcsinálnád? Vagy esetleg ismersz valakit aki ért hozzá?

0Fritz0
Volt egy egyszerû banner készítõ progi, amiben volt hóesés, csak már elfelejtettem a nevét.

Ezt találtam még, ami jó lehet, de nem tudom, hogy milyen effekteket tud:
Wildform Wild FX

Instant flashbanner készítõ:

http://www.flasheffect.net/showbannercat.php?startid=191

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Clark 23
Vagy esetleg lenne valaki olyan rendes hogy mond egy magyar nyelvû programot amivel tudok csinálni eggyet. Vagy ha leírná hogy hogy kell azt nagyon megköszönném.

Clark 23
Nemtudom hogy mennyire ismered a Swish Max2-t. Én ezt találtam mint készítõ progit. Ha esetleg értesz hozzá akkor röviden leírhatnád hogy hogyan lehet ilyen hóesést csinálni egy képre. Köszönöm szépen.

Clark 23
Szép Napot!
Nagyon jó a két link amit adtál de sajnos nekem egyik se az igazi.
A különbözõ hóminták jók lennének ha nem ilyen kicsi felbontásban lennének. És a flash lenne az igazi amit ott a képen mutat de én ilyet sajnos nem tudok csinálni.
Ha értesz hozzá volnál kedves csinálni egy 1024*768-as méretût?
Köszönöm szépen.

dave10000
Sziasztok.

Szeretnék kérni 1 bannert. Ugyan az legyen a felírat csak a háttér terepmintás legyen.
http://www.antonw.com/portfolio/167/downloads/world-war-2-logo.JPG

Elõre is kösz <#kacsint>

0Fritz0
Ha csak minta kell, akkor pl.:
Hóesés minták. (gif)
Flash-ben.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Clark 23
Szép Estét!
Én is banner készítést gyakorolgatom de szeretnénk egy kicsi segítséget kérni. Csak egy 1024*768 meretû képet amin csak egy dolog van. Mozgó hóesés különbözõ meretû pelyhekkel (max 2-3 méretû). Azért mert én ezt egy képre szeretném tenni mint egy réteget. Sima hóesést tudok csinálni photoshop-al de mozgó (hulló) havat nem. Nagyon köszönöm a segítséget.

Littlepig13
#7041 #7040 valaki?

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Japep

Bocsi, ez nem az a topik, talán próbáld meg itt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

BB7
Attól, hogy az avatar topik bezárt, még semmi se jogosít fel arra, hogy itt kérd!
Sziasztok!

Mivel az avatarkérés topik le van zárva, kénytelen leszek itt kérni. Szóval szeretnék egy avatart készítettni, méret: 184px x 184px

Az avatar témája, Call of Duty 6, innen lehet csemegézni: http://pcdome.hu/kepek/jatek/3528/ (bármelyik képpel megfelelne az avatar)

Illetve szeretném, hogy az avataron szerepeljen jól láthatóan a nevem is: NighTMare (az elhelyezést rátok bízom)

Köszi elõre is!
Doog
Köszönöm szépen! 😊

...::::::...

Willenbrock
Ja ok.Akkor sry,valahogy megpróbálom áthelyezni oda.

ez nem az a topik, a logómûhelybe kérd

a nicket pedig nem lehet megváltoztatni
Willenbrock
Sziasztok!Bannert szeretnék kérni.A nicknevet gót betûkkel kérném ha lehetséges,a színe pedig lehet fekete vagy fehér is.A kép jobb alsó sarkába kellene a név hogy ne nagyon takarja ki a repülõt.Ha lehet nicknevet is változtatni akkor Wick legyen a név,ha nem akkor elég lesz a Willen név is.Elõre is köszönöm.

Willenbrock
Sziasztok!A nicknevet meg lehet valahogy változtatni?

Szép lett, kösz
Juhiii
<#nemtudom>

GO GUNNERS!

Juhiii
?
<#rolleyes>

GO GUNNERS!

Sziasztok szeretnék kérni egy bannert.

A kép: http://forum.i3d.net/attachments/multiplayer-crysis-wh/943146132d1220224480-crysis-wars-new-maps-introduction-36822_graveyard1_normal.jpg

A szükséges méret, KB.: 550 px × 200 px

Az adott képbõl bárhonnan kilehet vágni a szükséges területet, csak azt szeretném, hogy a jobb oldali temetõ legyen benne a hangulat kedvéért, és lehetõleg a jobb alsó sarokban lévõ logó az ne legyen a képbe.

A feliratok:

A bal felsõ sarokba kellene a Crysis Wars felirat, a jobb alsó sarokba pedig a Halloween. De ez nem annyira kötött, csak jól helyezkedjenek el. A másik kérésem esetleg némi effektet elfogadnák a képre, hogy jobban mutasson

Elõre is köszönöm!
Doog
Gondolkoztam rajta.
És nem biztos hogy odafér a Dj Totta.
Meg jobb is lenne ha csak a Totta lenne odaírva.
Bocsi! És köszönöm!

Doog
Sziasztok!
Egy egyszerû kérésem lenne felétek. 😊
Ezen a képen található Dj Tóth feliratot, át tudnátok írni Dj Totta -ra?
Elõre is köszi!

/double facepalm
Irénke hagyd már abba az aszonykodásodat <#ravasz1><#ravasz1><#ejnye1><#idiota><#idiota><#idiota>

Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6

szerintem még azelõtt fejezd be az idióta viselkedésedet, mielõtt elkezdenéd.
Littlepig13
ha már ennyire beindultál banner téren megnéznéd az enyémet?*-* #7041 #7040

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Matt07
ez a bannermûhely, logót itt kérhetsz

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"