Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Nem tudom, te akkor mit értesz átlátszó alatt...
Ez most már teljesen úgy néz ki, mint amit mutattál (#7110), csak akkora méretben, hogy betehesd, ezért a logon kívül (ahogy a #7110-ben kérted) minden átlátszó.
Megpróbáltam, betettem ebbe a topikba és átlátszó.
Nem értelek.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nekem így van a karbantartásban.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Még egy link, ha az elozo nem mukodne
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lenne egy kérésem hozzátok... A Bal felsõ sarokban található (kék) SG logó kellene nekem, alatta egy szöveggel, hogy; Maffiózó fórumozó!
Nem kell semmi csicsa-bicsa... Köszönöm elõre is!
Next PC upgrade: 2022
Nem is ezzel van a gond hanem a hóeséssel.<#guluszem1>#guluszem1>
itt nézz szét van pár videó alapoktól
Azért kérdeztem ha adok képet akkor megcsinálnád? Vagy esetleg ismersz valakit aki ért hozzá?
Ezt találtam még, ami jó lehet, de nem tudom, hogy milyen effekteket tud:
Wildform Wild FX
Instant flashbanner készítõ:
http://www.flasheffect.net/showbannercat.php?startid=191
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nagyon jó a két link amit adtál de sajnos nekem egyik se az igazi.
A különbözõ hóminták jók lennének ha nem ilyen kicsi felbontásban lennének. És a flash lenne az igazi amit ott a képen mutat de én ilyet sajnos nem tudok csinálni.
Ha értesz hozzá volnál kedves csinálni egy 1024*768-as méretût?
Köszönöm szépen.
Szeretnék kérni 1 bannert. Ugyan az legyen a felírat csak a háttér terepmintás legyen.
http://www.antonw.com/portfolio/167/downloads/world-war-2-logo.JPG
Elõre is kösz <#kacsint>#kacsint>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Én is banner készítést gyakorolgatom de szeretnénk egy kicsi segítséget kérni. Csak egy 1024*768 meretû képet amin csak egy dolog van. Mozgó hóesés különbözõ meretû pelyhekkel (max 2-3 méretû). Azért mert én ezt egy képre szeretném tenni mint egy réteget. Sima hóesést tudok csinálni photoshop-al de mozgó (hulló) havat nem. Nagyon köszönöm a segítséget.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Bocsi, ez nem az a topik, talán próbáld meg itt.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mivel az avatarkérés topik le van zárva, kénytelen leszek itt kérni. Szóval szeretnék egy avatart készítettni, méret: 184px x 184px
Az avatar témája, Call of Duty 6, innen lehet csemegézni: http://pcdome.hu/kepek/jatek/3528/ (bármelyik képpel megfelelne az avatar)
Illetve szeretném, hogy az avataron szerepeljen jól láthatóan a nevem is: NighTMare (az elhelyezést rátok bízom)
Köszi elõre is!
a nicket pedig nem lehet megváltoztatni

GO GUNNERS!
A kép: http://forum.i3d.net/attachments/multiplayer-crysis-wh/943146132d1220224480-crysis-wars-new-maps-introduction-36822_graveyard1_normal.jpg
A szükséges méret, KB.: 550 px × 200 px
Az adott képbõl bárhonnan kilehet vágni a szükséges területet, csak azt szeretném, hogy a jobb oldali temetõ legyen benne a hangulat kedvéért, és lehetõleg a jobb alsó sarokban lévõ logó az ne legyen a képbe.
A feliratok:
A bal felsõ sarokba kellene a Crysis Wars felirat, a jobb alsó sarokba pedig a Halloween. De ez nem annyira kötött, csak jól helyezkedjenek el. A másik kérésem esetleg némi effektet elfogadnák a képre, hogy jobban mutasson
Elõre is köszönöm!
És nem biztos hogy odafér a Dj Totta.
Meg jobb is lenne ha csak a Totta lenne odaírva.
Bocsi! És köszönöm!
...::::::...
Egy egyszerû kérésem lenne felétek. 😊
Ezen a képen található Dj Tóth feliratot, át tudnátok írni Dj Totta -ra?
Elõre is köszi!
...::::::...
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
<#nemtudom>#nemtudom>