8180
-
Yoz #1504 http://www.1001freefonts.com/
http://www.dafont.com/
http://www.fulltimeartists.com/Fonts/FreeFonts.htm -
#1503 Hello!
Légyszi, nem tudnátok nekem olyan oldalt mondani, ahonnan szövegtípusokat tudnák letölteni?
Előre is kössz! -
#1502 Flashet tudsz csinálni? -
Yoz #1501 Gondolom ha pénzért menne, aktívabbak lennének, elképzelhető hogy én is jobban aktivizálnám magam...
Én free-be olyan feladatokat szoktam megcsinálni ami mondjuk megtetszik, mert megadatott a választás lehetősége... -
#1500 Ez sohase fog elkészülni... lehet csinálok inkább én bannert... amúgy esetleg úszás topicba is csinálhatNÁtok... -
#1499 Nah??? -
#1498 Elképeztően megköszönném. -
#1497 Létezik, csak engem személy szerint leköt a vizsgaidőszak. Esetleg hétvégén tudok csinálni valamit. -
#1496 igen. -
#1495 Létezik még ez a topic???? -
#1494 Bannerkovácsok: kérnék egy buszos bannert.
- Nem tom Flashet hogy kell beszúrni, egyáltalán nem értek hozzá. Ha olyat tudnátok jót csinálni, valami mozgót, az jó lenne.
- Ha GIF-et vagy állóképet csináltok, felhasználhatjátok az összes képet a topicból. Az a lényeg legyen Ikarusz, megy valami újabb Scania. Ezeket felhasználhatjátok. Ja és amcsi busz ne legyen benne.
Köszi! -
#1493 már egy nap eltelt, már aludtál haha :D -
#1492 majd este!
:DDDDDDDDDD -
#1491 aznemaz -
#1490 Jól van, inkább aluggyá -
#1489 én vagyok itt a legIQlight-osabb!
Azt se tudom mi az a flash banner!
:DDDDDDDDDDD
Vagy nem az,amelyik villog,vibrál,képváltógatos stb. ? -
#1488 lol, látom milyen fontos volt :) -
#1487 figyelj, mivel nem mondta milyet, nyugodtan csinálhattok neki 10x10 pixelest :D -
#1486 Akkor ne csináljatok! -
#1485 nem is úgy értettem..
színek, méret egyebek.. -
#1484 most wanted
hát nem is kamionokat kér bele :P ;) -
#1483 "Csináljatok egy Need For Speed Most Wanted-es flash-t!"
Most erre milyen választ vár ? :Ð
Pl: Igen. megcsinálom holnapra kész lessz ? :Ð
Kevés információ ellenében, nem csinál neki senki flash bannert :Ð -
#1482 ? =) -
#1481 -
#1480 Csináljatok egy Need For Speed Most Wanted-es flash-t!
Elöre is kösz! -
#1479 Hello, nekem csak egy kérdésem lenne, nincs meg vkinek esetleg még az NBA topic réig bannere?? mer vmi user honlapján volt amit valszeg töröltek és így ugrott a banner is...szal ha vkinek megvan még belinkelné esetleg?? -
#1478 Oké! -
#1477 logoműhelyben szokták belinkelni -
#1476 Na akkor hol láthatom a kész logot? -
#1475 ok már találtam egy verdát a mobilportálon,ott vannak kis kocsik :)
na de mostmár tényleg nem irok ide logókészitéssel kapcsolatban,ez volt a finish -
#1474 meg a logojábol nem is igazán derül ki mennyire ért hozzá...
egyszerü fekete text, framenként :) -
#1473 Képet összezsugorítani semmi.
Kocsihoz meg használd a Google-t... -
#1472 Jo Azért tényleg én vagyok a hibás,hogy a logókészitéssel kapcsolatos teendöket itt rendezem le!Ezért elnézést kérek és a házigazda töllem törölheti itt a logokészitéssel kapcsolatos hozzászolásaimat!
Csoder:Egy olan kis autot nem lessz könnyü találnom,mert még összekell zsugoritani is,ezért kértem,amugy attol még tudok kreálni,hogy képet kérek hozzá!
Majd nézd meg ha kész,hogy nem tudtam :))) -
#1471 Oké!
Semi gond! -
#1470 és attól még törölni kéne :) -
#1469 Ő kérdezgetet itt! -
#1468 nem. del :) -
#1467 muszáj ezt itt megbeszélni? -
#1466 Oké!
Jó lesz! -
Csoder #1465 "Véletlenül nem tudsz nekem olyan kis lamborghni-t,aminek akkora a magaságga,mint a nicklogónak?"
Jóhogynem azt kéred, hogy a kész logót adják neked oda, amit te majd továbítasz a webmester nevű egyénnek
Ha nem megy a logokreálás akkor ne erőltesd, már pedig neked nem megy.