8180
286v1w7.jpg

• RaZoK
    oda sajnos nem :Ð
    csak protekcióval :Ð
  • Web mester
    Hy!
    Csináltok az oldalamra egy kis hirdetö táblát?
    (majd mondom milyen legyen csak elöbb megkérdezném hogy oldalra is csináltok-e?)
  • RaZoK
    oké, értek midnent itt fejezzük be píssz :Ð
  • trident
    A banner elfogadva (mondtam, hogy jó).

Értem a válaszod, és el is tudom fogadni. Én egy dologra koncentráltam, egy személyre, egy konfliktusra.
    Nem kell itt kitárgyalnunk, sőt. Szived joga, hogy hol, hogyan viselkedsz.
    Az én megmozdulásának oka egy embert felesleges csesztetése (lásd logóműhely topik).
  • RaZoK
    sokan parasztnak tartanak, de akik igazán ismernek tudják, hogy nem vagyok "kőbunkó" lehet tőlem nem szeretnek szivességet kérni, de én viszont szivesen segítek ha tudok!
    ezt remélem korrekt válaszként veszed fel, egyébként amint látom Tarajos Sül palytás hajlik a garika felé, amikor én is "kezdő zenész" voltam ezen a téren kaptam hasonló kommenteket és ettől úgyéreztem, hogy alkotnom kell és megmutatom, hogy tudok én jobbat is...csak segítség képpen mondom itt a negatív "paraszt" mondandómat mert ha agyon dicsérjük kezdetleges munkáit a fejébe szállhat a dicsőség :Ð
    azért csak fogadd el a bannert hamár 1 órát szenvedtem vele :Ð
  • trident
    A banner jó, hangulatos és szép is.

Nem a munkáddal van bajom, de ha egy barátomat cikized, piszkálod, randalírozol egy fórumban, akkor miért kérnék szivességet tőled?
    Csoder már régóta dolgozik mint logókovács. Szép, tisztességes korrekt munkát végez. Nem árt és nem szól be másnak. Nem értem miért kell kihasználni azt, hogy nem vág vissza, vagy ha visszavág, akkor sem kőbunkó.
    Ez csak egy költői kérdés. Nem hiszen, hogy korrekt választ fogok kapni valaha is.
  • RaZoK
    thenksz, szenvedtem vele majdnem egy órát :I
  • Szega87
  • RaZoK
    vélemény? :Ð
  • RaZoK
    és miért ne tennéd meg? :Ð
    ha ezt elolvasom mielött elkészül a banner....de mostmár sajnos elkészült :Ð

de azért el fogadhatod, de nem tudom mi velem a problémád? :Ð
  • trident
    Tarajos Sül: alapjában véve nem rossz. Talán hozzászoktam már, hogy eddig Csoder készítette nekem a logókat, bannerokat. Lásd gallériám (a logókat mind, a bannerekből pedig a nagyrészét).
    Szóval amúgy nem rossz, kimondatlanul mégis én más stílusra szavazom.

RaZok: köszönöm, de nem erőltetném. Nem fogok olyantól szivességet kérni, akitől nem tenném meg.
  • RaZoK
    a betük nem gót jellegüek, rossz a minősége, és az effekt sem túl eredeti :Ð
    igaz az enyém tényleg jobb lessz :Ð
  • RaZoK
    ezt ugye nem gondolod komolyan? :Ð
  • Tarajos Sül

Most csak ennyi jutott az eszembe,nem voltam vmi kreativ,de sztem Razok "kollegáé" :DDD jobb lesz!
    A képek direkt vannak fakitva,hogy ne csak egy egszerű paintos szutyok legyen :DDD
  • RaZoK
    oké, meglessz egy ilyen 3 nap :Ð
  • RaZoK
  • RaZoK
  • trident
    Sziasztok!

Lenne szives valaki nekem készíteni egy bannert,
    mérete: 400x80, de ennél lehet kisebb-nagyobb is, a bannerkovácsra bízva.
    A bannerban kérném a nevem (pl. gót jellegű betűkkel), és valahová a Hungary feliratot.
    A banner háttere lehet valamilyen textúra, de a következő képek jöhetnek szóba, ezt gyüjtöttem: főleg az utolsó 13 kép.

Az hogy a háttere textúra, netán II. vh-s kép lesz, netán turulmadár, azt a készítőjére bízom. Lehet szines háttér, fekete fehér, de akár fekete fehérből színeltolással bármilyen banner.

Munkádat előre is köszönöm!
  • DEXTER92
    Csak azok már nem olyan jóak. Én még alkalmazom HML oldalaknál, de nekem is már flasht kéne használnom, csak nem tom hol kezdjem el. Múltkor mikor Macromedia Flash Mx-hez találtam tutorialt elte oldalon, természetesen beraktam a könyvjelzőkbe, de tesóm 'lenke kitörölte :@
  • Tarajos Sül
    ok csak megtetszettek pár olyan képek,amit kurzor vezérel
  • Aquir
    az a flash banner ami flash. éted =)
  • Amse
    on mouse over-es cucc.szal ha a gomb fölé viszed az egeret akkor történik vmi.
    ez esetben átúszik másik szöveggé ha meg lejössz a gombról akkor visszaúszik az eredeti szövegre.
  • Tarajos Sül
    akkor az a flash banner,ami ebben a topikban a fejlécben van!Amikor a kurzor helyzetének megfelelően változik a banner!

Nem?
  • terrorwap
    Hali mindenkinek...
    Most tanulgatom a Flash-t, egy foiskolai kiadvanybol, de megakadtam.
    Korulbelul mar vagom, hogy mik azok a symbolok, de nem tudok masolatot kesziteni belole. Olyat, amive valtozik az animacio folyaman.
    Lecci isegitsetek!
  • pici
    Köszi :o)))
  • Yoz
    régebbi photoshop próbaverzió
    macromedia fireworks 4 próbaverzió
    és ezen a 2 oldalon találhatsz még képszerkesztő programokat, azokkal tudsz bannert kreálni.
    Sok sikert
  • pici
    Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jó free progit bannerkészítésre? Meg, hogy honnan lehetne letölteni... Köszi!!!
  • Aquir
    nem, az flash honlap
  • Tarajos Sül
    Ezt nevezik flash bannernek?

Várjátok meg,amikor a szivárványok megjelennek!

Ezt a felületet nevezik annak?
  • Dichter
    Swish, Live Motion
  • ivjoe
    Swish pl.
  • Yoz
    Hát elképzelhető hogy van, ám én csak a macromedia flash-t ismerem.
  • akyyy
    megcsinálná valaki az msnes topicba lévő bannerbe a faq-t hogy ne arra az oldalra mutasson most (rotfles), hanem erre:
    http://msnfaq.uw.hu/

előre is köszi
  • DEXTER92
    Egyébként (nem akarok olyan lenni mint sokan a logoműhelybe, de) van más program a Macromedia Flash-en kívül, amivel király flasheket lehet összedobni?
  • ivjoe
    nem :C
  • DEXTER92
    Nagyon sok betűnél van ékezet, szerintem akármelyiknél lehet..
  • Yoz
    Hát ha minden igaz az első linknél vannak olyan betűtípusok amelyek ismerik az ékezetet...ha jól emlékszem persze...
  • Japep
    Hello!
    Lentebb kértem betűtípus oldalakat, és adtatok is, amit kössz szépen.
    De olyan oldalakat nem tudnátok mondani, ami az ékezetes betűket is ismeri?!
    Előre is kössz!
  • Japep
    Kössz szépen!
  • Yoz
    Tudom használni a Flash MX-et...