8180
-
#1464 ok!Hát max holnapra! ha az ugy neked jo,mert még ma "szilveszterezni" is kell,és szépiteni is kell még!
Rendelés felvéve!
Kiszállitás:max 2006.január.01 24:00
:) -
#1463 Akkor nem kell murcialego!!!Bármilyen autó jo lesz! -
#1462 uhh olyat még keresni is kell?
Véletlenül nem tudsz nekem olyan kis lamborghni-t,aminek akkora a magaságga,mint a nicklogónak? -
#1461 Mondjuk egy Lamborghni Murcialego! -
#1460 De sajnálom kérdezz meg mást... -
#1459 és mien kocsi legyen,lehet téglalap is? :)
-
#1458 Csinálsz nekem egy Nick logot??? -
#1457 jaj elisfelejtettem mindjárt következik a 10 oorás figyelmeztetés,át kell irnom a 13 orát 10 re! a nicklogómnál :)
vagyis csak 14-óra után :))))) -
#1456 Sirály!Megengeded,mint házigazda,hogy segitsek kreálni a többieknek nicklogót? -
#1455 Én nem tok megoldást a kérdésedre -
#1454 Hát hol máshol kérnének logót mint a Logoműhelyben?? ;)
mindkettő más, még ha mindkettő gif is (banner flash is lehet), de látom még nem láttad a topikjaikat :) -
#1453 És szerinted hol kérnek maguknak nicklogót?
De bannert is tudok!
Sztem a banner és az sg.hu-s nicklogó gif formátumban,egy és ugyanaz!
Csak sztem a banner abban külömbözik,hogy hirdetésre készült,és abba rkják bele az url cimet,meg ilyeneket!
-
#1452 Gifet amiben valaki azt akarja hogy mozogjon a neve benne azt nagy eséllyel (persze lehet kivétel) logóban fogja kérni, amit nem a bannermuhelyben fog csináltatni :) -
#1451 Ugy értem,aki berak,ide vmit,hogy legyen belölle banner,mitom én pl,hogy egy giffet szeretne,hogy az ö neve jobbra-balra mozogjon benne,ebben szivesen tudok segiteni én is!
Akkor nem banner,de az a lényeg,hogy azért bannert is tudok!
Akkor ugy mondom,csak azért kérdeztem,hogy másoknak segithetek-e bannert késziteni mert az én gif nicklogómat is én kreáltam!
Nem mintha én akarnék lenni itt a jani,de ha nincs annyi idejük a készitöknek esetleg beszállhatnék én is a munkába! -
#1450 "Csak azért,mert az én szöveges banneremet,és én kreáltam!"
ez mondattanilag kicsit sántít :) nincs értelme a mondatban a tárgynak, és nem is derül ki világosan, mit akarsz mondani
Ha a bannert a saját logódra érted, akkor az nem banner :) -
#1449 Beszálhatok én is a "bannermegrendelök" bannerjeinek elkészüléséhez?
Vagyis segithetek bannert késziteni aki kéri?
Csak azért,mert az én szöveges banneremet,és én kreáltam!
/a nicklogómnál ami van/ -
#1448 Persze azért jól megnézik hova teszik be... :) -
laliking #1447 azt hogy beírod a modos topikba hogy hova tegyék és milyen képet, és beteszik. :) -
#1446 Ezt mist hogy érted? -
#1445 miért ne? -
#1444 Ha a moderátorokat megkérem hogy rakjanak be egy bannert a topicomba megteszik? -
laliking #1443 bocs ha félreértettétek. én designert kerestem, mint egy szerkesztőtársat egy fejlesztőcsapathoz nem csicskáztatni akartalak titeket. -
#1442 #1312 -
laliking #1441 kösz de már elvállalta vki és és nincs beleírva hanem létrehoztunk egy készítők menüpontot -
#1440 ha valaki más csinálja meg akkor már nem éppen " By: bugadani & laliking " -
laliking #1439 nah hy. egy a lentebb említett oldalhoz kéne egy banner. köszönném ha megcsinálnátok.
vigyázat, mert két kép!
A bal oldalra rá kéne írni hogy Harcosok Klubja Mellé kissebb betúkkel hogy Online Játék Jobb oldalt alul, a cíkba meg azt hogy By: bugadani & laliking
Az sem lenne megvetendő ha vmi szép betűkkel lenne írva. :) kössz előre is! -
laliking #1438 hy all! Egyik havrommal egy online "nevelgetős" játék fejlesztésébe kezdtünk.
ehez keresek designer(eke)t és ötletgazdá(ka)t. Ha vki úgy hondolja el tudná válalni akkor jelentkezni priviben vagy msn-en lehet.
Bocs az offért csak gondoltam beírom ide mert ti eléggé értetek a képek készítéséhz :) -
#1437 Sziasztok!
Nem sg fórumtémához szeretnék logobannert kérni, hanem egy másik blogközösséghez, ahol európai videóklipek linkjeit gyűjtjük link
a bal felső sarokban van egy 100x100-as (40KB,PNG, GIF, vagy JPG), körülötte olyan lilás a hátér
szeretném hogy rajta legyen: European Music Videos
és a rövid webcím: http://emv.try.hu
egy ötlet, máshol ilyen van: link persze a szín nem passzolna
vagy mint ahogy a bannert megcsináltam, a weblapot lefotóztam, elforgattam, színtelenítettem, szineztem banner
csak én nem tudok valami igényes grafikát készíteni
ha esetleg valaki gondolja hogy megpróbálna valamit kreálni azt megköszönném
Gerzson -
#1436 well well, grat nájsz
-
#1435 -
#1434 Jó ez! -
Yoz #1433 Szivesen, sajna nem az igazi de aszem ma nem tudok jobbat kiötleni... -
#1432 Tök jó! Köszi! :)) -
Yoz #1431 Nem a legjobb de legalább megpróbáltam :o))
talán ideiglenesnek megteszi... -
#1430 aha...:) -
#1429 A te topicodba kell? /csak úgy kíváncsiságból kérdezem/ -
#1428 Megcsinálná vki nekem amit kértem pár hsz-el ezelőtt? -
#1427 -
Yoz #1426 Ne bántsd! Dicsérd meg milyen ügyes -
#1425 ez a topic nem erről szól