8180
-
Mojlepque #1584 azt vhogy nem lehetne meg oldani hogy ne pixeles legyen -
#1583 Sziasztok én most keztem a flash ez ést párd dolgot már tudok azt szeretném kérni hogy irjon le valki egy könyü tutorialt amitel tok késziteni csak ugy részletesen köszönöm vagy egy oldal is megteszi -
Mojlepque #1582 ok, thx -
Kész is!
Nemtom mé lett "pixeles" a bal oldali két kép!
Amugy tedd be egy külön modulba ezt a bannert,bannerem néven!
Vagy reklámozd a portálod ezzel!
Nem muszály a kezdőlapra beraknod!
De mind 1! -
Mojlepque #1580 hát végül is igen, ha nem nagy gond, így legalább biztosra mehetek hogy melyik lenne a jobb... -
#1579 ezt át kéne változtatni arra, amit írtam, azt mindenki megjegyezné =) -
#1578 Így legalább nem tudnak belekötni. :D -
#1577 muszájy? -
#1576 Szívesen
Akkor végülis csináljak másikat ami nem lassu,és egyszerre látható mind a 4 arc? -
#1575 -
#1574 mét'? :c -
#1573 rohatt xDD -
#1572 MuszáJ
:C -
Mojlepque #1571 Nem muszály, mert nekem kell tetszenie, de végül is abban van valami hogy kicsit lassú de amúgy hálás köszönet... -
#1570 tapsifül.... -
#1569 muszáj -
#1568 thx, de már elfogyott :c
csinálj, de csak tipp volt :)) -
#1567 Jó Étvágyat nekem inkább a Snickers a nyerő :D
végülis igazad van,utólag mindig rá tudom én fogni,hogy ugy is jo lett volna,akkor csinálok egy másikat! -
#1566 na figy
elöször is kibaszott lassú az egész dolog amíg végignéztem megettem 1 rúd twixet... :Ð
mellesleg nem muszály animáltak lennie, fog egy kia hátteret kifágod a srácok mögül a hátteret egymás mellé rakod őket és a szöveg mehet animálva... -
#1565 végülis igazad van,de mást nem tudtam kitalálni,hogy hogyan jelenithetném meg a 4 arcot,nekem igazábol az url cim tetszik,ahogy "beanimáltam" :) -
#1564 én nem szoktam bannereket csinálni, de ez: -
Na milyen?
Amugy bocsi a nagy méretért!(majdnem 1 MB!) -
Mojlepque #1562 Jah, ha lehet -
#1561 a portálod url címe benne legyen?
-
Mojlepque #1560 Helló! Ha nem nagy kéréssel fordulok hozzátok akkor íme:
Egy bannert szeretnék, vagy akár logót a zenekarom számára. Lehetőleg hogy a zenekarom tangjainak az arcképei látszódjanak rajta az É!N-es felirattal eggyütt. Kép itt van -
#1559 Egy szívességet kérnék.
Lenne egy game (Age of Pirates), amihez bannert kéne összedobni.Nemtudom megoldható-e mert nemsokminden áll rendelkezésre csak sima képek.Saját bannere meg rettentő szar nem is nvezném bannernek.
KÉPEK a gameről.
Valahogy Egy normális képhez kéne Age of Pirate szöveg.(Perpill nem tudom elképzelni hogy lesz szöveg vagy milyen lesz)
Remélem összetud hozni vki vmit.
Előre is köszönöm!
-
#1558 Holnap nyelvtan témazáró!Szerencsére nem helyesírásból! -
#1557 egyetértek ! -
#1556 Ahelyett, hogy suli után a neten lógsz, menj inkább egy kis nyelvtant tanulni. -
#1555 Hy!
Csináljatok egy bannert a Sanyi FAN nevö topicba!
Ez a két kép legyen a két szélén:
http://www.uvegtigris.hu/images/galerias/wz4k6382.jpg
http://www.szinhaz.hu/uvegtigris/images/galeria/540000.jpg
Anyira kicsinitsétek össze a képeket hogy mindegyiknél csak a felyük látszodjon!
Elöre is kösz! -
#1554 -
#1553 melyik? :Ð -
#1552 mind1 -
#1551 Az arc, az arc!!!
-
#1550 Ok akkor töled kérek egy bannert?
Ide írjam vagy oda? -
#1549 Nem tom megnyitni a szabályzatot! -
Csak én arra bem gondoltam,hogy maradhatna üres hely,got jellegű betűt meg nem találtam,vagy nem ismerem,nemtom! :)))
Én is olyan vagyok,ha segitek tudok!
Web mester:(#1543)Te arra gondolsz,hogy Mi csinálunk az elvárásaidnak bannert,és te meg beilleszted,belinkeled az oldaladra?
Ha erről van szó vállalom! :DDD
Amugy hamár értek a bannerkészitéshez,akkor mértne lehetne nekem is [URL=http://gportal.hu/tsulpiac]ilyen "szolgáltatás"?[/URL]
/jelenleg a kezdőlapon van a kép,ami a "bannerkészitődébe" :)) vezet -
#1547 az én honlapom :Ð -
#1546 itt rendelhetsz ingyen! -
#1545 Az nagy kár!:-((