Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nincs mit 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

trident
A csapattársaim megnézték a bennerokat.
Õk nem voltak olyan szõrösszívûek!😛
Úgyhogy köszi mégegyszer a nevükben is!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Aquir
nm😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

trident
<#worship>
Köszönöm Aquir!
Szép munka -ahogy szokták nálunk faluvégen mondani! <#beka2>
A bannerokat mind lementettem, nagyon jól fognak jönni. Vagyok annyira egoista, hogy az egyiket felhasználom asztaltémának!
Még egyszer köszönöm a munkádat és a fáradtságot! Nem csuklottam, úgyhogy a türelmedet is értékelem!<#vigyor0>

Aquir
gondolom ez sok lesz sry majd töröljétek a régieket

Aquir

Aquir
nah 😊)

Aquir
jó de ez volt olyan betü mint ami a logódban van <#idiota>

trident
Szebb!😊
Nem szoktam kötözködni, mert nem olyan családból származok én.
De a klánnév betütipusának is tükröznie kell, hogy mi rohadt szemét neonáci-ökoterroristák vagyunk. Ezért gondoltam, hogy a -számomra- ezeregyéjszakát idõzõ betütipus nem utal arra, hogy rosszabbak vagyunk a bubópestisnél és pisilés után nem mosunk kezet!
Bezzeg a felsorolt betûtipus máris az avatatlan szemlélõt is megvilágosítja, hogy csak na!<#bohoc>
Ja, és fürödni is csak hetente szoktunk!!!
Komolyabban: a bannert elmentettem. Szimpatikus. <#finom>
Ha nem lenne nagy kérés és mégis azt kérném tõled, hogy egy tégy egy próbát még a kedvemért....valami hasonló finomságos karakterrel mint lejjebb....<#worship>

-kojotomi: még mindig nem vagyok pofátlan?<#idiota>

Aquir
hm? 😊

trident
http://www.fonts.hu/html/ttf/windows/s/s1.htm
samarkan?
Ezt csak példának soroltam fel, eddig is, ezután is bízom a kovácsokban.
Köszönöm az eddigi munkát is!😊

trident
-ááááhhhhh!!!!!!!!!!

Gyönyörûséges öröm-boldogság.
Kicsi üröm az örömben: a hétvégi desszant betûkaraktere "közel keleti" hatású. Lehetne mahinálni? Gót-ra, nyomtatottra, esetleg :
http://www.fonts.hu/html/ttf/windows/c/c1.htm
calligrapher, ladeaulx

Aquir
próbának jó? 😊

Amse
Nem udom mikor tudom megcsinálni a dolgokat, mert 7végén is dolgozom 😞 szal...
Mekkora banner kell?

trident
Sziasztok!

-Dichter: persze, minden megoldás érdekel, sõt az is, ha elrugaszkodik az eredeti elképzeléstõl. 😊
-kojotomi: akkor kérek még egy bannert: A felirat: global ban-t kaptam az asszonytól!<#bohoc>

kojotomi
nem volt olyan pofátlan...

Dichter
Esetleg Flash-ben meg tudom csinálni neked, ha az jó.

Dichter
Amse, ez a tiéd.

trident
Üdv minden Bannerkovácsnak!

Pofátlan leszek: nem csak 1 bannert kérnék Tõletek.<#idiota>
Az elsõ: a logómhoz (nem a lógómhoz!!!) hasonlatosat: fekete alapon, középre rendezve váltogatva a Hétvégi Desszant felirattal. Mindezt hasonló, vagy ugyanolyan betûtipussal kérném mint a logómban szerepel.

A második pedig csak egyszerûen középre rendezve a HD, fekete alapon, ami "pulzál"

Elõre is köszönöm!<#smile>

kojotomi
Ja...<#guluszem1><#vigyor>

Dichter
61 Új üzenet <#guluszem1><#conf>

Aquir
😊)

marsu
Csak sikerült négy óra alatt.
ma 17:48 | Privát | Galéria | Válasz | #202
ma 21:49 | Privát | Galéria | Válasz | #256

Kösz<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Amse
Jó kis Up volt. 😊

Aquir
vá libafej 😊))

Amse
<#eljen>N.M.

marsu
Na nem tudom, hogy mit csináltam, de sikerült. Köszönöm a segítséget, és a türelmeteket is. És bocs a sok spemmelésért, is.
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps><#taps>

Ezt, én csináltam.

Meg ezt is. Kösz kösz kösz.
Aquir
? 😞

Amse
<#nemtudom>

marsu
Feladom. <#rinya><#rinya>
Amse
Mé nem?Rámész a backgroundra ahol a layerek vannak.Rákattansz 2x és nyomsz 1 ok-ot.Aztán meg a paint bucket tool-al(festékes vödör) rányomsz 1 színt.

marsu
Na megvan a kacsa feje meg egy nagy fehér háttér, de nem tudok neki háttérszínt adni!! Ez is "background layerre" megvan de hiába próbálkozom nem tudok színt tenni, háttérnek.
Aquir
😄

hen-tes
😄D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Amse
1xûen körberajzolom Lasso tool-al.Aztán kitörlöm a körülötte lévõ dolgokat és a background layerre nyomok 1 színt.

marsu
ha ezt csinálom kitörli a kacsát.

13.) Aztán SELECT / INVERSE majd DELETE gomb vegül SELECT / DESELECT.
marsu
én értem de hogy?
marsu
Amse
Nekem mind1, de itt is meg kéne csinálni.

Amse
Nekem pl ilyen lett.

marsu
tudom, de a kacsát törli, csak azt rajzoltam körbe.
marsu
inkább kiválasztom az edit/copy marge-et, és beillesztem másik szerkesztõbe, pl Ulead GIF Animator és adok neki hátteret
Amse
De mé?Azt kéne meghagyni.

Amse
Figy.Simán rajzold körbe úgy ahogy a képen van.Aztán rámész a secect/inverse-re és nyomsz 1 del gombot aztán kitörlõdik a nem kellõ rész.Aztán azt csinálsz a layerrel(kacsával) amit akarsz.Mögé rakhatsz akármit, stb..

Aquir
ez mintha pont egy olyan funkció lenne ami megakadályozza hogy csúnyán csak úgy beletevõdjön a képbe, és csinál neki egy szép fehér vonalat <#idiota>

marsu
ezt nem csinálom mert a körberajzolt kacsát törlöm ki

13.) Aztán SELECT / INVERSE majd DELETE gomb vegül SELECT / DESELECT.

marsu
12.) Klikk jobb egérgombbal a kép közepén és válaszd ki a MAKE SELECTION-t. Írj 1-et a FEATHER RADIUS pixel értékének.

Amse
Ez a körvonal nagyon erõs.Olyan mintha outer glow lenne körülötte.Mit csinálsz miután kijelölted a kacsát?

Amse
Hmm.<#fejvakaras>