Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vágás
végeredmény
Ja kb 30x kivágtam, már ezt a rohad kacsát. És mindig ez a végeredmény.
Rendesek vagytok.
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
itt felvilágosodhatsz, hogy mi micsoda benne és nagyon sok okosság van még az oldalon.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
keresd meg õket <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

Ha jobban megnézed a kutya körül körben fehér a háttér.
Magyarázd el nekem, hogy kell képbe képet úgy beilleszteni, hogy a szélén ne látszódjanak a hibák. Pl #157 üzi.
Gondolom az autókat egyenként raktad be?? Na azt hogy kell. Hogy ilyen szép legyen??
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szal : ilyen husky-k lennének benne egymás lellett és középre sárgán belenne írva hogy Macókacsa, így egybe
léccives minnél elõbb csináljátok meg nekem ha nem gond
elõre is köszi
... got nothin to share with you...
football without ultras is nothing
én a felsõre voksolok, de megszavaztatom a topicban!
A Total Club Manager topicból vagyok, és szeretnék kérni egy olyan bannert, ami nem kötött, tehát nem a jelenlegi évadhoz van (TCM2005) hanem általános. Ez a jelenlegi banner, de ez már csak azért sem jó, mert 2004-es, a legújabb verzió eg már 2005-ös. Szóval egy olyan bannerra gondoltam amin rajta lenne a TCM logója, de évszám nélkül, valamit egy ilyen montázs lehetne még rajta a játékból készült képek alapján. Adok hozzá 'nyersanyagot' is:
logo
kép01
kép02
kép03
kép04
A képekbõl leginkább a közepe a fontos, azokat a részeket kéne vhogyan esztétikusan összemontázsolni!
A segítségeteket elõre is köszönöm!
Necro