8180
286v1w7.jpg

• ITM
    De ha csak van időd...
  • ITM
    Uhha. Ha megcsinálnád nekem azt is Adjak hozzá SL500-ast?
  • MerlinW
    Szemben SL500 két oldalt meg ez+az... Sárga szürke kivitelezésben.
  • ITM
    Nagyon köszönöm !! A másik verzió milyen lett volna?
  • ITM
    Nem ! Pont jó lett!!
  • ITM
    Annyi baj van vele, hogy nagyon nagy, túl széles lett szerintem, de kipóbálom
  • MerlinW
    Ahogy érzed, nemtom mikor végzem vele, idő függvénye:) De ha ez megfelel, akkor nem töröm magam a másikkal.
  • ITM
    Oh Yeah ! Azt írtad, hogy lesz más version is? Azt megvárjam?
  • MerlinW
    Neked csináltam...:)
  • ITM
    Hy!! Nah olyan kérdés, hogy valaki dolgozik a banneremen Itt folyik a vita, de valaki velem is foglalokozik ?? Az amit csinált MerlinW, az nagyon jó... Nekem is csináltok, vagy lenyúlhatom azt?
  • MerlinW
    Blend options, mask, gardient, opacity, hue/sat kombókkal lehet olyat. Csak egy kis szöszmösz:)
  • Tarajos Sül
    az a baj,hogy amit már beraktál "félkész" bannert( #1811) azon a kocsin látható az a halvány sebességmérő óra!
    olyat én biztos nem tudnék!
    nem 100%,de nagyon meg kéne vele szenvednem!
  • RaZoK
    mondtam én
  • MerlinW
  • Tarajos Sül
    Ha tőled vki bannert,nem fog csalodni benned!

:)))
  • j0nNyKa
    sracok foleg azert ne vitazzatok, mert mind2 jo :]
    annyira arnyalatnyi a kulonbseg, hogy mind2 jo
    koszi mind2toknek :]
  • SeLFisCH
    ilyesmi kellene csak portugálosban !!! ha lehet sürgősen hnapra kellene! köszi
  • MerlinW
    gyógyítottam az első képen.
  • MerlinW
    Khm, ezt nem lehetne privátban megtárgyalni?:) Egyébként igen, 7893C5 a kódja.
  • RaZoK
    ugyan az hidd el nézd emg szerkesztőben, de a faszért vitázol ezen ha nem lenne jó már rég írt volna...-.-
  • nf1
  • RaZoK
    te nézted be, ne hülyéskedj... -.-
  • MerlinW
    Egyik verzsön (itt 2 percenként ugráltattak:) Majd ha befejeztem jön a másik verzsön:)

• nf1
    7893c5 a kódja úgyhogy te vmit elnéztél
  • j0nNyKa
    koszonom
  • RaZoK
    a html színkodja:

#7791c4
  • j0nNyKa
    udv!
    az lenne a kerdesem, hogy ennek a kek szinnek itt sgn, ami pl. a banner hatterszine is, mi a szinkodja?
    elore is koszonom
  • ITM
    Oh, Yeah! Sok rajongó ! Nekem mindegy, hogy ki csinálja, így is úgy is megköszönnöm nektek. Köszi eéőre is. Üdv. Zsolti.
  • Tarajos Sül
    köztük az enyémen is :)
  • Tarajos Sül
    Szerdáig biztos lessz,de tőllem csinálhatsz!
    nem baj,ha te csinálsz(a te műveid kétség kivűl szebbek az enyémnél)csak megnéztem,hogy mit-hogyan lehetne
  • MerlinW
    Tudom, sok ember azt hiszi hogy menő:D
    Kis bannerokat meg majd összedobom neked valamikor. Oszt ha Pulyka nem csinál nagy banner-t szerdáig, akkor azt is megcsinálom.
  • RaZoK
    hát igen a géportálos oldalakon 10-ből 9-szer találhatsz órát :Ð
  • ITM
    Nah ezek jók ötletek. Az órát már le is szedtem róla. A Gif.-animok helyett csinálhatnátok nekem kisbannert. :D (max méret: 240*180)
  • MerlinW
    Én is csinálnék, de nem veszem el Pulyák munkáját:) Mondjuk gportal-ra amugy sem szívesen dolgozom. (többek közt a fenti gusztustalan sárga csik miatt) Egyébként ahhoz képest milyen kaka a gportal, egész türhető kinézetet pofoztál bele:)

Kis szakmai tanács:
    Az órát és a lenti pörgő színes gif-animokat leszedném az oldalról a helyedben. Azok nagyon illenek a design-hez. Másik hogy a világ legfeleslegesebb dolga órát rakni egy weboldalra. 10 centire van a tray:) Gif-animok helyére meg lehet pofás kisbannereket rakni.
  • ITM
    Hy. Először is Boldog Születésnapot kedves pulyka úr. :P Az oldalamhoz illő banner szeretnék. Ha megnézted a honlapomat akkor láthattad, hogy sötét színű banner kellene. Képet, azt és olyat tudok adni ami csak kell neked, van belőle bőven. Valami Mercedes is kéne rá, szerintem rajta lehetne a honlap neve, vagy ezt teljesen rád bíznám, nem nagyon értek a banner dizájnhoz...Tehát anyagot adok ami csak kell, te neked meg meg kellene tervezzed ezt az egészet...Gondolkodj el és ereszd el a fantáziádat egy kicsit. Üdv. Zsolti.
  • Tarajos Sül
    előszőr is üdv az sg-n :)
    másodszor biztos lessz banner,mert a szülinapomon regiztél :)
    ez szerencse:)
    na vége a gyereknapnak...

Szóval én megnézem mit tehetek,de elképzelések,és képek természetesen elönyök lennének
  • ITM
    Hy!! Én is egy bannert szeretnék kérni tőletek a honlapomhoz. Itt a címe: http://gportal.hu/portal/mercedesfanpage/ . Nézzétek meg és ehhez kérném, hogy készítsetek nekem egy bannert. A szín, mint az oldalon is inkább sötét legyen. Köszi. Üdv. Zsolti. Anyagot milyet adjak hozzá? Először tanácsot kérek az anyaghoz is.
  • kisfigi
    Kösz hogy megcsináltad!
  • RaZoK
  • MerlinW
    Kicsit ugyan öszekocoltam a mintákat...:) Másnaposan nehéz csopolni:)