Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marsu
Hi, én akár hogy vágok ki bármit, pl kacsát mindig látszik körülötte a fehér vonal. Miért??

A vágás
végeredmény

Ja kb 30x kivágtam, már ezt a rohad kacsát. És mindig ez a végeredmény.

marsu
tök állat.<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
marsu
Kösz <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Rendesek vagytok.
<#wave><#wave><#wave><#wave>
Amse
Ez pedig a legegyszerûbb módszer, de nem annyira hatásos.

Amse
Vagy így is kilehet vágni.

Aquir
igy a teste már jó, a lába nem + nemfoglalkoztam az odanem illõ fekete részekkel 😊))))))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amse
Pl:Alakok kivágása, ha olyan az alakzatunk, hogy nehéz a kijelölõ eszközzel pontosan végigmenni a szélein vagy csak nagyon idõigényes mint például egy nõ és annak a frizurája, akkor ez egy megfelelõ módszer a megoldásra. Bár erre már megismerhettetek egy módszert mégpedig a beépített extract-ot, de van egy másik módszer ami legalább ugyanolyan jó (vagy jobb). Lássuk akkor egy példán keresztül hogy történik.

marsu
Na jó kösz az infót, felteszek egy PhotoShop-ot aztán még jövök. Nem ússzátok meg.

Kösz csá
ja mert én még a magyart sem tudom használni <#idiota><#eplus2><#vigyor>

Amse
Jó az angol is.
itt felvilágosodhatsz, hogy mi micsoda benne és nagyon sok okosság van még az oldalon.

dc-röl szedtem még anno 😊

marsu
na küld a linket!!
Aquir
nem azt montam? 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amse
😊Még lehet igazítani rajta.

nekem magyar van 😛

marsu
Na most nincs körbe a fehér, mit csináltál??
Aquir
kivágtamö 10 pixelt
keresd meg õket <#idiota><#idiota>

marsu
Az nem jó, mert angol nyelvû, és nem értem.
Amse
Jah😄
PhotoShop 😉

marsu
Aha ezt rögzítettem.
marsu
De mivel, én a painttal próbálkoztam.
Amse
meg elõnyös, ha nagy képet vágsz ki és utána kicsinyíted, mert úgy mégszebb lesz a kivágás.

marsu
Te ne röhögj, még kezdõ vagyok.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Amse
szebben kell kivágni.

marsu
Valahogy én is így csináltam, csak nekem nem sikerült olyan jól.

Ha jobban megnézed a kutya körül körben fehér a háttér.
Aquir
😄😄

Amse
Jah.Mé?Szerinted, hogy lehet?

marsu
Ez most komoly??
Amse
Hát szépen ki kell vágni.Felnagyítod 1600x-osra és körberajzolod aztán törlöd azt ami nem kell.

marsu
Hi.

Magyarázd el nekem, hogy kell képbe képet úgy beilleszteni, hogy a szélén ne látszódjanak a hibák. Pl #157 üzi.
Gondolom az autókat egyenként raktad be?? Na azt hogy kell. Hogy ilyen szép legyen??
Aquir
sebaj😊 az eddigiek jóakok <#eljen>

marsu
Nincs munkád, pihenj egy picit.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Amse
UP!
Senki semmit?

Punker
Thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
Nem volt vele sok dolgom...

hy

Szal : ilyen husky-k lennének benne egymás lellett és középre sárgán belenne írva hogy Macókacsa, így egybe
léccives minnél elõbb csináljátok meg nekem ha nem gond
elõre is köszi

... got nothin to share with you...

bricsi01
hö izé:
az elit alakulat topikba légyszi bannert,az tök könnyû.köcike!

de így a király.... mégeccer kösz

football without ultras is nothing

Amse
Thx.Jah eszembe jutott és azért csináltam.Tom, hogy nem azt kérte, de azé megcsináltam.

Dichter
faszányos lett mindkettõ. Jó 5let, hogy a monitor váltogatja a képet.

Amse
Ok.<#wink>

áááááá, nagyszerûek, köszönöm szépen!
én a felsõre voksolok, de megszavaztatom a topicban!

Amse
Remélem az 1ik jó lesz.

Sziasztok!
A Total Club Manager topicból vagyok, és szeretnék kérni egy olyan bannert, ami nem kötött, tehát nem a jelenlegi évadhoz van (TCM2005) hanem általános. Ez a jelenlegi banner, de ez már csak azért sem jó, mert 2004-es, a legújabb verzió eg már 2005-ös. Szóval egy olyan bannerra gondoltam amin rajta lenne a TCM logója, de évszám nélkül, valamit egy ilyen montázs lehetne még rajta a játékból készült képek alapján. Adok hozzá 'nyersanyagot' is:
logo
kép01
kép02
kép03
kép04

A képekbõl leginkább a közepe a fontos, azokat a részeket kéne vhogyan esztétikusan összemontázsolni!

A segítségeteket elõre is köszönöm!

kojotomi
ok! akkor én törlöm az enyémet!

NecroJoe
Mindkettö nagyon jó, de mivel a banner amiatt az egy sor miatt kell, nálam a második nyert. Kinek kell elküldenem hogy kikerüljön a GBA topicba?

Necro

Dichter

kojotomi
mindjá kész!

NecroJoe
Én

Necro

Dichter
És ki kért meg rá?