Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
jó ötlet
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Valami összemosó effekt lehetne, szal mintha gyárilag fönt lenne az a banner...
Ilyen szín összemosás jöhet!😊
Vagy ilyen egér rágás szerûen is kinézhet az egész keret, szal frappáns és elvont, de mégis jó kéne!😄
Szeretnék kérni egy bannert a PC Tuning topikba...
Kb a konstrukció ua lehet, csak disztingváltabban...
Szal valami kevésbé giccseset kéne alkotni!
A legjobb, ha valami neked teccõt csinálnál, a lényeg, hogy benne legyenek ezek, pl egymás után fölvillanva, vagy ahogy gondolod, szabad kezet adnék, ha lehet(😊):
Minden ami PC tuning...
Overclock
Modding
OS Tweak
és Hw eszmecsere
PC tuning! Tudod mit húzogass?
képeket innen vehetsz pl
De az overclockers.com-on + ezernyi oldalon van kép, én se tudtam választani!😄
Köszi elõre is!
ne sürgesd õket!
football without ultras is nothing
Csapattársak szerint ez lenne nekünk a legjobb banner, így, egy az egyben!<#vigyor>#vigyor>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
szvsz ez lehet 😊)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ha van kedved&idõd, szivesen fogadnánk!😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Trident: Kell még a Flash banner is?