Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... got nothin to share with you...
csak ugyan azon a nézen toltottem fel és ezért olyan a másik is ott lent!!
valahogy így gondoltad?
xD

csinálna nekem vki ebbõl bannert, úgy hogy mellette legyen piros (kicsit)árnyékolt betûkkel hogy "Brigi topikja"........és ha lehet fénylenek a betûk...😊)
elõre is thx.......😊
xD

DJviolin vagyok, én hoztam létre a Vitorlázórepülés topikot. Szeretném kérni, hogy a következõ, általam készített képet tegyétek be bannernek. Köszi.

Természetesen nem kötelezõ egy olyan bonyolultat készíteni mint amit leírtam, csak az elképzelésemet kérted.
Én egy olyannak is nagyon tudnék örülni mint pl. ez:
Természetesen mentõvel és piros fehér színekben! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ez is egy kis videó, amit nem mi készítettünk, de a mentõállomásunkon szolgáló gk ábr.
A nagysága átlagos több oldalra is kérték már.
A látvány mozgalmas és figyelemfelkeltõ legyen, itt találtam képeket és videókat.
Alapítványnak készítettem egy kis oldalt, szeretném ha banner is lenn. Az elkészítése kudarcba ment, és idõm sincs vele foglalkozni.
Kaposvári Mentõ Alapítvány

Elõre is köszönöm.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ha valaki mûködés közben akarja látni, akkor tekintse meg ezt a honlapot: link
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n