8180
-
#2347 ?
-
#2346 ?
-
Sparhawk #2345 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hoyg hogy lehet bannert készíteni?! Lehet, hogy én vagyok béna, de kiválsztom a képet, beteszem a paint-ba, ott rákattintok a szöveg íróra, kijelölöm, hogy a képen hova szeretnék írni, és kifehéríti a hátteret! Ha valaki ért ehez, akkor légyszives válaszoljon már rá! Nagyon köszi előre is! (Jah! És ha valaki tud olyat, hogy rá lehet kattintani, és az oldalam jön be, akkor annak nagyon megköszöném! Annak én elmondanám, hogy hogy lehet egérkövetőt csinálni!) Köszi!
Zsani (Sparhawk) -
#2344 törölt hozzászólás -
#2343 Készítettni itt tudsz, csinálni meg bármelyik grafikus programmal lehet. (Photoshop, Paint shop Pro, Corel Draw, Gimp, stb) -
#2342 hali tudna alaki segíteni? hogy hol tunék csnálni bannart és van e olyan progi amivel tudnék? -
#2341 -
remys44 #2340 nagyon kösz így nagyon jó lesz -
#2339 -
#2338 az úgy eléggé otrombán fog kinézni.... -
remys44 #2337 törölt hozzászólás -
remys44 #2336 hy
valaki létszives 468x60-ra méretezze átezt a képet, mert nekem nem ment. -
terrorwap #2335 Hali! lenne egy kerdesem, leci valaszoljatok. Mert van az hogy a flashben nem jelenik meg nalatok az a betutipus, ami pld nektek nincs meg. Hozza lehet valahogy rendelni, vagy valami?
Elore is koszi -
#2334 Hát flashben, mi másban?:) -
#2333 Sziasztok mesterek!!
nem is tudom kinem cimezzem kérésemet,de majd valaki,remélem segit nekem!
kellene 1 banner,mellékelem az anyagot hozzá,és a kérésemet.
az autó lenne a fő kép,aminek a sarkába belekellene rakni azt az aranyos állatkát,és valamejik oldalra meg a logókat kellene bele olvasztani az autós képbe!!
a főcim az az lenne,hogy"""Jállat Fan Club""",ez valahol középen fenn kellene,a méretet ti tudjátok ,hogy mi fér be a topikba!!mellékelem a képeket,meg a logókat is !!!
az lenne a kérésem,hogy legfelülre kellene szöveggel irni,mivel nincs logója,hogy""dzsonesz-a fő jállat""""
előre is köszi,ha valami nem tiszta jövök én ide sűrün és válaszolok!!! -
#2332 Valaki elvállalja gloss-ét is?? #2299 -
#2331 nekem tetszik!
a betűtípus is tök yo -
#2330 ok ;) -
#2329 Hú, nagyon köszi, nekem abszolút tetszik!
Már csak a többieket kell megkérdezni, hogy nekik bejön-e, aztán meg a modikat, hogy tegyék a helyére... -
#2328 esetleg?
-
#2327 Elnézést, hogy közbekotyogok, de két nappal ezelőtt (#2318) kértem egy bannert, és eddig még semmi reakció nem érkezett ezzel kapcsolatban...
Várjak még, vagy most nagyon nem ér rá egyik bannerkovács sem?
[Egyébként abszolút nem sürgős, csak érdeklődöm... :$] -
#2326 hapci -
#2325 honlap -.- -
1edidesignsg #2324 Köszi szépen minenkinek! Esetleges hibák észrevételét is szivesen fogadom és megpróbálom javítani! -
1edidesignsg #2323 bocsi nem tudom h mi az a hp :( -
#2322 a pontvonalas keret tetszik,bár lehet hogy azért,mert a sima vonalasat szoktam meg :) -
#2321 wof,ha télleg te csináltad akkor télleg nagyon f*sza lett,nagyon teccit,grat ! -
SeLFisCH #2320 mivel csináltad hp-ot ?! -
#2318 Sziasztok!
Szeretnék ehhez a topic-hoz kérni egy bannert, a saját galériámba feltöltött képekből.
Előre is köszönöm! -
#2317 ezen már nem változtatok..:) -
#2316 Ferrari vs lamborghini vs porsche kocsi rá... :D -
#2315 cool ! -
#2314 egy kicsit kiegészítettem:
-
#2313 ?? Nem akartam túlcifrázni, szerintem így jó, ja és ahogy látni az új design színeit használtam :)
-
#2312 megcsinálom holnap, de azért majd küldj egy privit nehogy elfelejtsem :P -
#2311 NF barátom, SilkRoad topic bannerját az új designhoz lehetne-e igazítani? :P -
#2310 aki ért a flashez az szoljon már... -
#2309 valaki tudna csinálni ide egy bannert? mert ez a topic már igazán megérett egy bannere :) a készitett képekből leen kösz mindenkinek :)780x180ast :) -
#2308 jelenthet mást is....kinek a pap, kinek a papné alapon :Ð -
#2307 A szó jelentése, "szólni", "utalni". Az előző hozzászólásom pedig figyelmetlen, vissza-nem-olvasás eredménye volt:)