8180
-
#2387 ahol éppen beírod az üzeneted, az alatt ott vannak a gombok :) -
Sparhawk #2386 Bocsi, de nem tudom felfogni! Béna vagyok! De hol találom meg az URL beszúrása gombot? És hogy illsztem be? Írj már légyszives az e-mailomra! [email protected] köszi! -
#2385 nm -
#2384 thx thx -
#2383 A logó egy embléma, szimbólum ami a logó tulajdonosát képviseli, és azzal azonosíthatóvá teszi őt.
A banner pedig egy valamilyen dekorációval ellátott főcím (egy újságcikk felletti cím is banner angolul :) ) -
#2382 kössz a gyors választ. Akkor még 1 kérdés: mi a külömbség a logó meg a banner között? -
#2381 milyen bannered? inkább logód nem? :) Ha veszel VIP-et akkor különböző színek 24 árnyalatára tudod átszínezni a fejlécedet, és max ugyanolyan logót készítesz hozzá, vagy kérsz innen :)
Egyébként nem VIP-ként persze most is átszínezheted a fejléc színére :) -
#2380 az,de azt nem érdekli senki... -
#2379 Hogy tudom megcsinálni azt, hogy a teljes csik olyan színü legyen mint a bannerem? Mert most csak 120 hosszu -
#2378 -
#2377 A crack az törvénytelen -
#2376 hát ez van :) -
#2375 hát figyeljetek,én nem csodálkozom hogy ilyen sok ... gondoljatok bele,nagyon sok idö és macera kellet hogy elkészitsenek egy ilyen programot ... nem piskota programozok ... én szerintem megéri,csak sajnos sok ... -
#2374 jah,már uj modszerek vannak az adobehoz is meg a pl keriohoz is :)
nemrég néztem ^^
vagy tanulj meg programozni,és megtanulod hogy kell a serialt kikapni a programbol...mert aki tud programozni,az vágja a programok forrását is ... -
#2373 ugye milyen sok? =) -
#2372 vagy ellopod a polcról... szal sok lehetőség van..:)) -
#2371 vagy meg patcheled :)
-
#2370 esetlegesen megcrackeled :P =) -
#2369 Bannert lehet painttal készíteni, hiszen az is képszerkesztő :) Csak keveset tud, és azért mást használnak banner készítésre általában :) -
#2368 Képszerkesztővel úgy lehet bannert készíteni, hogy megtanulod használni magát az adott képszerkesztőt (Gimp, Photoshop, stb.) Erre vannak külön tutorialok amit megintcsak megtalálhatsz az interneten :) Mert ha már megtanultad használni a progit, akkor csakis rajtad múlik hogy például milyen háttért raksz bele, milyen betűtípusra milyen effekteket raksz stb. :)
Úgy lehet megcsinálni hogy a bannerra kattintva egy oldal jöjjön be hogy megnyomod az előbb mutatott "URL beszúrása" gombot, és először az oldalad url-jét másolod be, a link nevéhez pedig nem szöveget írsz, hanem a banner url-jét azzal kóddal, amivel beszúrsz itt a fórumban egy képet. Ezt a kódot látod mikor beszúrsz egy képet a "kép beszúrása" gombbal és utána a szövegmegzőben megjelenik a kép címe ezzel a kóddal együtt -
#2367 Google-ba például beírod hogy Gimp vagy azt hogy Artweaver.. egy csomó letölthető képszerkesztő van :) Pl az artweavernél amit most linkeltem rányomsz az első találatra, megnyomod a bal oldalon a Downloads-ot, és ott van rögtön a letöltés. Csak meg kell találni őket :)
És ha nem vetted volna még észre, itt van az url beszúrása :)
megnyomod, beteszed a weblap/kép/akárminek a címét, és úgy linkelhetsz akármit :)
A flash-bannerhez nem árt ha van flash-szerkesztő progid, amit használni is tudsz =) -
#2366 száz ezer forint egy photoshop program?
jol értettem?
elég durva...
a felét még megértem -
#2365 A Photoshop egy fizetős program, amit ki tudsz probálni 30 napig aztán meg kell venned, súlyos árakért... 100.ezrek, pontosan nem tom mennyi, kb 2 hónapja néztem ugy emléxem 100 volt. De ha felmész a googlera és beirod hogy gimp download máris dobja ki a linkeket. -
Sparhawk #2364 Tudom! De mondták, hogy ilyen photosopban is meglehet csinálni! (nem biztos, hogy jól írtam le) -
#2363 Szia Zsani :)
A Painttal nem lehet bannert készíteni!
A bannerkészítéshez külön program kell.
Most sajna nem tudlak megdobni egy full verzióju programmal,amit ráadásul az internetről le lehet ingyen tölteni :))),csak egy 30 napos próbaverzióval ha gondolod -
Sparhawk #2362 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet bannert készíteni?! Lehet, hogy én vagyok béna, de kiválsztom a képet, beteszem a paint-ba, ott rákattintok a szöveg íróra, kijelölöm, hogy a képen hova szeretnék írni, és kifehéríti a hátteret! Ha valaki ért ehez, akkor légyszives válaszoljon már rá! Nagyon köszi előre is! (Jah! És ha valaki tud olyat, hogy rá lehet kattintani, és az oldalam jön be, akkor annak nagyon megköszöném! Annak én elmondanám, hogy hogy lehet egérkövetőt csinálni!) Köszi!
Zsani (Sparhawk) -
Sparhawk #2361 A google-ba jó lesz, ha őgy írom be, hogy képszerkesztő ? És hol van az az url gomb??? És a flash-t azt hol lehet letölteni? Bocs, hogy ennyi kérdésem van! :$
Sparhawk -
#2360 képszerkesztőket le tudsz tölteni több helyről, írd be őket a Google-ba :) Linkelni az "url beszúrása" gombbal tudsz :) Ha meg tudsz flasht csinálni akkor csinálj olyat -
Sparhawk #2359 aha! És azt hol találom meg???? És hogy linkeljem??? a flast hol tölthetem le??? Razok-nak írtam! Előre is köszi!
Soarhawk -
#2358 ott van a Gimp, ingyen van és PS közeli élményt nyújt:) -
#2357 futhatja másra is, vannak free programok. -
#2356 hát ha csak paintre futja... -
#2355 elöször is, ne használj paintet, mert az semmire sem jó.
másodszor a banner linkelni kell, vagy flashben oldható meg. -
Sparhawk #2354 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet bannert készíteni?! Lehet, hogy én vagyok béna, de kiválsztom a képet, beteszem a paint-ba, ott rákattintok a szöveg íróra, kijelölöm, hogy a képen hova szeretnék írni, és kifehéríti a hátteret! Ha valaki ért ehez, akkor légyszives válaszoljon már rá! Nagyon köszi előre is! (Jah! És ha valaki tud olyat, hogy rá lehet kattintani, és az oldalam jön be, akkor annak nagyon megköszöném! Annak én elmondanám, hogy hogy lehet egérkövetőt csinálni!) Köszi!
Zsani (Sparhawk) -
#2353 nm -
#2352 már látta, beszúrtam egy másik topikba is.. -
#2351 Nagyon jó lett :D Köszönöm :) -
gloss #2350 valaki válalja az enyémet is? #2299 -
#2349 ha nekem csináltad volna,akkor én örülnék neki :)
amugy tetszik az a 2 kocsi,ahogy elhelyzted! -
#2348 hmm, király lett.