8180
-
#2306 hátt....én nem teljesen így fogalmaznék..:)
"apelláta" annyit jelent szóelterelés stb...
semmi köze ehez.
mellesleg ez egy un. "haveri" szleng mifelénk...és kicsit kikeltem magamból, megfeledkeztem arról, hogy itt senki sem ismeri =) -
#2305 apelláta: türelem:) -
#2304 mi az apelláta? -
#2303 jójó persze..apelláta, de azért megcsinálom...most szólok változtatni nem fogok.. -
#2302 bármi , rád bízom, van ez ahárom sorozat, , csak ismered őket valamennyire, és így egybegyúrva őket:) ha lenne kép, én megcsináltam voln csak sajnos nemtok most keresni, ezért kérem hogy valaki csinálja meg ;) -
#2301 Én szivesen megcsinálnám...de legalább valami forrást, képet, ötletet mondanál mert így nem sokra megyek... -
#2300 nem törölték és a banner kéne, szóval ha van más aki csinálna, köszi -
gloss #2299 Hy all!Szeretnék kérni egy 120x50 és 468x60 bannert. Egy játékos oldalhoz kéne. A felírat rajta speedgame ezüstel vagy fehérel.A háttér fekete vagy játékokból kiszedet jelenetek,képek. Előre is kösz és nagyon kéne!!!! -
#2298 Üdv szeretnék kérni egy bannert 976x210-es mértetben valami pirosas nem feltünő a szöveg valami HIP-HOP stílusú legyen: Funk Rose Crew, előre is kösz nagyon kéne!! -
#2297 Minek, 1-2 nap mulva úgyis törlik azt a topikot, te meg kapsz egy sárga felkiáltójelet felesleges topknyitás címszóval..:) -
#2296 valaki csinálna ehez a topikhoz bannert? 24, lost és pb legyen rajta szép áttünéssel... persze az mégjobb lenne ha a pb helyett "A szökés" lenne ;)
és esetleg ráirni hogy spoilermentes övezet... -
#2295 köszönöm -
#2294 Lesz időm megcsinálom. -
#2293 780x180-ast szoktam. Galériámban találsz példát. -
#2292 Amekkorát szeretnél? :C -
#2291 mekkorának kell lennie egy bannernek? -
#2290 - Crackdown
- Forza Motorsport 2
- Halo Wars
Erre a 3 topikra kellene 3 db banner :)
Nekem jó lesz 2 hét mulva is :) Csak minnél hamarabb anál jobb.
Egy köszönömt adok aki megis probálja :) -
#2289 -műhely +topic megzavart a banner műhely neve :P -
#2288 valaki csinálta Egy bannert az Esztergom connection műhelybe animációsat vhogy thx !!!!!! -
#2287 mekkora egy banner? -
#2286 photoshop... -
pacclacc #2285 Hi all.
Tudna nekem valaki ajánlani egy nagyon jo banner készitő programot, amihez key vagy crack is van??? -
#2284 nekem ok -
#2283 nekem sem látszik. F9-cel nem kompi. -
#2282 nekem flash player 9em van -
#2281 nekem müködik és még kattintani se kell -
#2280 nekem is csak fekete az egész -
#2279 nekem ok!
azonbal rá kell egyszer kattintani,hogy aktiválodjon
különben nem "érzékeli az egeret"
-
#2278 aha -
#2277 Csak nekem nem jelenik meg a bannerműhely bannere? -
SeLFisCH #2276 akkor olyan órarend , ami jó osztályfalra ^^
vmi punk vagy non.-figuratív is lehet -
#2275 Mondjuk, hogy jó helyen jársz, de ha nem írsz konkrét témát rá, akkor mindenki azt fogja itt neked mondani, hogy keress egy háttérképet neten és arra rakd arra...:) -
SeLFisCH #2274 Hello. Nem tudom melyik topicba kéne írni , egy kis help kéne. Szept 15.-re kéne csinálnom vmi designos , jól kinéző órarendet 1600*1200 px-ben. Táblázat nem muszály rá , azt majd rádobom ! Köszi -
Attis55 #2273 Hi! Köszi a gyors választ!!!
Most jöttem csak rá, hogy az én SG-fórumom mindig az adott felbontáshoz képest képszélekig "kihúzza" az üzeneteket, míg itt mindig ugyanakkora marad a mezők szélessége. Ha én is beállítom a banner szélességi/hosszúsági értékét, (500*90) akkor az nem változik különbözö felbontásokon. Így például egy magasabb felbontáson minden hozzászólás, mező képszélekig ér, míg a bannerem ott van középen, s nem ér ki a széléig.
Azt sem értem, hogy itt hogyan kerül a banner lejjebb. Nekem a felső HTML-blokk, meg a fejlécbanner is az összes mező felett foglal helyett, míg itt a felső mezőben...
pls help -
#2272 kezdetektől :) -
#2271 Mióta van a bannerműhely bannere a dromon? :D -
#2270 ez így van bent
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://drom.hu/_bannermuhely.swf" width="680" height="90">
<param name="movie" value="http://drom.hu/_bannermuhely.swf" />
</object> -
Attis55 #2269 Sziasztok!
Hogyan tudok olyan bannert beállítani, mint például ami Nektek van? Én csak fejléc bannert és alsó felső HTML-blokkot tudok beállítani, de azzal az a baj, hogy különböző felbontásokon hülyén néz ki. Nagyobb felbontáson nem ér ki képszélekig... Pedig ez nagyon fontos lenne!!! Pls, help! Valami HTML-kód?
Thx-thx! -
#2268 hello
szeretnék kérni a Mór topichoz egy jo kis bannert ezekböl a képekböl és egy szép MÓR feliratot rá. Előre is köszi!
-
#2267 Látom itt se történik semmi:S