8180
286v1w7.jpg

• RaZoK
    hátt....én nem teljesen így fogalmaznék..:)
    "apelláta" annyit jelent szóelterelés stb...
    semmi köze ehez.
    mellesleg ez egy un. "haveri" szleng mifelénk...és kicsit kikeltem magamból, megfeledkeztem arról, hogy itt senki sem ismeri =)
  • MerlinW
    apelláta: türelem:)
  • akyyy
    mi az apelláta?
  • RaZoK
    jójó persze..apelláta, de azért megcsinálom...most szólok változtatni nem fogok..
  • akyyy
    bármi , rád bízom, van ez ahárom sorozat, , csak ismered őket valamennyire, és így egybegyúrva őket:) ha lenne kép, én megcsináltam voln csak sajnos nemtok most keresni, ezért kérem hogy valaki csinálja meg ;)
  • RaZoK
    Én szivesen megcsinálnám...de legalább valami forrást, képet, ötletet mondanál mert így nem sokra megyek...
  • akyyy
    nem törölték és a banner kéne, szóval ha van más aki csinálna, köszi
  • gloss
    Hy all!Szeretnék kérni egy 120x50 és 468x60 bannert. Egy játékos oldalhoz kéne. A felírat rajta speedgame ezüstel vagy fehérel.A háttér fekete vagy játékokból kiszedet jelenetek,képek. Előre is kösz és nagyon kéne!!!!
  • HyperGames
    Üdv szeretnék kérni egy bannert 976x210-es mértetben valami pirosas nem feltünő a szöveg valami HIP-HOP stílusú legyen: Funk Rose Crew, előre is kösz nagyon kéne!!
  • MerlinW
    Minek, 1-2 nap mulva úgyis törlik azt a topikot, te meg kapsz egy sárga felkiáltójelet felesleges topknyitás címszóval..:)
  • akyyy
    valaki csinálna ehez a topikhoz bannert? 24, lost és pb legyen rajta szép áttünéssel... persze az mégjobb lenne ha a pb helyett "A szökés" lenne ;)
    és esetleg ráirni hogy spoilermentes övezet...
  • Doomista
    köszönöm
  • MerlinW
    Lesz időm megcsinálom.
  • MerlinW
    780x180-ast szoktam. Galériámban találsz példát.
  • ivjoe
    Amekkorát szeretnél? :C
  • ByB
    mekkorának kell lennie egy bannernek?
  • Doomista
    - Crackdown
    - Forza Motorsport 2
    - Halo Wars

Erre a 3 topikra kellene 3 db banner :)
    Nekem jó lesz 2 hét mulva is :) Csak minnél hamarabb anál jobb.
    Egy köszönömt adok aki megis probálja :)
  • Pheaper
    -műhely +topic megzavart a banner műhely neve :P
  • Pheaper
    valaki csinálta Egy bannert az Esztergom connection műhelybe animációsat vhogy thx !!!!!!
  • Pheaper
    mekkora egy banner?
  • MerlinW
    photoshop...
  • pacclacc
    Hi all.

Tudna nekem valaki ajánlani egy nagyon jo banner készitő programot, amihez key vagy crack is van???
  • RIZLA
    nekem ok
  • MerlinW
    nekem sem látszik. F9-cel nem kompi.
  • zsolesz92
    nekem flash player 9em van
  • acsati
    nekem müködik és még kattintani se kell
  • zsolesz92
    nekem is csak fekete az egész
  • Tarajos Sül
    nekem ok!

azonbal rá kell egyszer kattintani,hogy aktiválodjon
    különben nem "érzékeli az egeret"
  • acsati
    aha
  • ivjoe
    Csak nekem nem jelenik meg a bannerműhely bannere?
  • SeLFisCH
    akkor olyan órarend , ami jó osztályfalra ^^

vmi punk vagy non.-figuratív is lehet
  • MerlinW
    Mondjuk, hogy jó helyen jársz, de ha nem írsz konkrét témát rá, akkor mindenki azt fogja itt neked mondani, hogy keress egy háttérképet neten és arra rakd arra...:)
  • SeLFisCH
    Hello. Nem tudom melyik topicba kéne írni , egy kis help kéne. Szept 15.-re kéne csinálnom vmi designos , jól kinéző órarendet 1600*1200 px-ben. Táblázat nem muszály rá , azt majd rádobom ! Köszi
  • Attis55
    Hi! Köszi a gyors választ!!!

Most jöttem csak rá, hogy az én SG-fórumom mindig az adott felbontáshoz képest képszélekig "kihúzza" az üzeneteket, míg itt mindig ugyanakkora marad a mezők szélessége. Ha én is beállítom a banner szélességi/hosszúsági értékét, (500*90) akkor az nem változik különbözö felbontásokon. Így például egy magasabb felbontáson minden hozzászólás, mező képszélekig ér, míg a bannerem ott van középen, s nem ér ki a széléig.

Azt sem értem, hogy itt hogyan kerül a banner lejjebb. Nekem a felső HTML-blokk, meg a fejlécbanner is az összes mező felett foglal helyett, míg itt a felső mezőben...

pls help
  • Amse
    kezdetektől :)
  • ivjoe
    Mióta van a bannerműhely bannere a dromon? :D
  • Amse
    ez így van bent
    <object type="application/x-shockwave-flash" data="http://drom.hu/_bannermuhely.swf" width="680" height="90">
    <param name="movie" value="http://drom.hu/_bannermuhely.swf" />
    </object>
  • Attis55
    Sziasztok!

Hogyan tudok olyan bannert beállítani, mint például ami Nektek van? Én csak fejléc bannert és alsó felső HTML-blokkot tudok beállítani, de azzal az a baj, hogy különböző felbontásokon hülyén néz ki. Nagyobb felbontáson nem ér ki képszélekig... Pedig ez nagyon fontos lenne!!! Pls, help! Valami HTML-kód?

Thx-thx!
  • acsati
    hello
    szeretnék kérni a Mór topichoz egy jo kis bannert ezekböl a képekböl és egy szép MÓR feliratot rá. Előre is köszi!

• JaSoN HuNTeR #2267
    Látom itt se történik semmi:S