Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
<#eljen>

ivjoe
Megvan a banner!
De most megyek dolgozni! :C
Duddits
Nah?

500*106

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Duddits
Mekkorát? Lehet, hogy megpróbálom.

burkusdió
faszás nagyon...

burkusdió
ment pmbe

ivjoe
Adsz MSN-t, olyan képgalériát mutatok, beszarsz!
Ezt kerek 10 perc alatt dobtam össze! Egy szál Ps-pal! (komoly!)
hen-tes
jáááj 😄sry

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

burkusdió
hát, az az igazság,hogy felbasztam az agyam azon,hogy nem sikerült azt a geci képgalériát megcsinálni,úgyhogy egy hete hozzá se nyúltam 😄

de ameddig kész van, az fel van töltve...
pm-be megy a link

ivjoe
MErt az oldal, amihez kell mennyire van elõrehaladott stádiumban? MEgmutatnád, ami eddig van? PM PLS!
burkusdió
oké, no problem, ráér még, csak gondoltam megkérdezem...

ivjoe
Hnapra, ha minden igaz meglesz. Sry, csak dolgozok és mostanában fél 9 elõtt ritkán érek haza. Hnap okvetlen megcsinálom!
burkusdió
csõ mindenki!

nem akarlak zaklatni vele,mert látom hogy sokan mások is zaklatnak, de szeretnék érdeklõdni,hogy halad-é a banner? 😊

és szép piros neonnal!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

azzal a felírattal:Constantine the videogame
Élvezd ha már megvan!

kérnék egy szép constantineos logot!! itt a link:ide katt

ivjoe
Linkelj normálisan! Htx.
hen-tes
ide kérek bannert, legyen szép zöld, meg legyen rajta mindenféle gyigyobák rajzizé, htx

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hy

Duddits
Anyám. Milyen topikok vannak?! <#nyes>

paynes
pont ilyenre gondoltam!! Ezer köszi!!!<#worship><#worship>

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Aquir
de ha nem írod amit kérdeztem?? 😊)

na nesze itt kettõ 😄

narancs,

fehér 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ivjoe
ok
burkusdió
szerintem nem kell rá szöveg... 😊

ivjoe
Akkor ne is írjak rá semmit?

Hnap remélem meglesz!
burkusdió
hm, hát n emtom, végülis a képvetítés is jó 5let...
az az igazság,hogy éppen ezért kértem úgy,hogy akinek van 5lete, mert nekem nagyonnincs... 😞
engedd szabadon a fantáziád! 😄

és KÖSZI,HOGY FOGLALKOZOL VELE!

ivjoe
Jah, hnap megcsinálom, addig még van egy kis munkám!
ivjoe
Ok, de megmondanád, hogy mit írjak rá, vagy csak képvetítés legyen, valami támpontot adj!
paynes
a bannerre<#vigyor2> kicsit rosszul gogalmaztam, de senki nem vállalná el ??

Aquir
"felirat szine mint itt": fekete mint a szöveg ( 😊) ), vagy a bannerra gondolsz? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

paynes
gumiszobába kéne

paynes
Olyan logót szeretnék aminek fekete a háttere, a felírat színe olyan lenne mint itt és a betûtipus is, és a felirat pedig: Tegnap kakáltam utoljára!
és az elhalványodna majd eltünne, és jönne az hogy És te?
ésrtitek? ja és nem kamu

sweech
ez biztos nem 12 😄DDDD nem 22?

ivjoe
Gondoltam.
burkusdió
😊

nem a reklám helye, meg nem is szeretm hirdetni, de mellesleg megsúgom,hogy kiadó... 😉

ivjoe
Azért kérdeztem, mert apámnak teccik!
Pedig a panoráma nályszos lenne! De ahhoz most gépelhetnék elég sokat, hogy leírjam, hogy hogyan kell!
burkusdió
Bükkben van, kérlek szépen 😊
körpanormával már próbálkoztam, de nem nagyon jött össze 😄

ivjoe
Ööö... panorámaképet, tudod, hogy hogy kell csinálni?
MErt szvsz egy körpanoráma így elképzelve jól nézne ki.
ivjoe
Hol van a nyaralótok?
Valami vízpart a közelben? (a patakon kívül XD)
ivjoe
MEgcsinálom a bannert! Majd este elolvasom a postot, aztán mondom, hogy mi van!
burkusdió
mostmár van esetleg valaki aki ráérne az én problémámmal foglalkozni? 😊
mondtamhogy pár nap múlva visszanézek.. ):
hát itt vagyok😛

Quki
hali , szeretném megkérni valamelyõtöket hogy az team topic-nak kéne egy jó flashes bannert ebbõl a
képbõl->
majd a topik tetején lévõ linkeket , infókat is belerakni...ugyanis én ezt nem tom megcsinálni

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

ivjoe
MEg azt is, hogyha nem írnak bele, amihez bannert csinálunk, akkor azé permban jár! XD
Dichter
Van 1-2 topik, aminek csináltam bannert, és olyan halottak, hogy december óta nem írtak bele kb.

ivjoe
XDDDD
Télleg, ezt is be kéne vennni a szabályok közé! <#hehe><#idiota>
Dichter
100 hsz alatt nem. sorry

hen-tes
egy olyan topic-nak amibe eddig csak te írtál? 😄

vilmoska
Sziasztok
Ennek az oldalnak csinálnátok egy jókis bannert?
köszi
privibe válaszoljatok
csá

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

Duddits
Telszámát tudod? Jöhet privibe is. <#wink><#worship><#worship>