Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
a Dark Mother lángoljon és fekete lexgen a betû
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Felülre van írva hogy Dark Mother
Alatt vagy hogy Házigazda:
"a logom"
Azután a házigazdával egy sorban piros betûvel Topiclakó:
"Laliking logója #1091"
és ennyi a háttér ien olyan legyen hogy a balfelsõ sarokban fehér és jobb aalsó sarokban beszürkésedik!
Elõre is THX😊
Nem tudom ismeriteke-e, de most szedtem le valami Nano FlashCreator progit.
... got nothin to share with you...
az elkov idoben pliz ne kerjetek bannert tolem..most jelentkeztem, de bejott egy ket komoly melo, ugyh sajna a kovacsolast melloznem, koff😊
BEnner helyett nekem fehér banner helye van csak
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
football without ultras is nothing
itt
De szerintem rakd fel saját tárhelyedre, és akkor én nem lesz gond ha késõbb letörlöm ok?
<param name="movie" value="http://stopthebees.uw.hu/laliking.swf" />
</object>
úcs mint egy képet??
Egyébként nagyon kiri lett, téleg köszi