8180
-
#2549 Ha nem teccik vagy vminem jó szolj : -
#2548 Ok thx -
#2547 Megprobálom elkészíteni! -
#2546 Hát...
őő egy torrentes banner kellene 800x100 méretben ennek a szövegnek kellene rajta lennie: 1st torrent.tx.hu. A háttér és a szöveg típusa valmi jó torrent stílusú legyen. ( Gondoltam még hogy lehetne rá rakni kettő nyilat egyikk zöld lenne a másik piros [le és feltöltést] szimbolizálná)
Hát enyni lenne. -
#2545 Hát ez igy elég hülye kérdés.te voltál a logómühelyben ugye? na most akkor nem fogok bunkó lenni:P MIlyen hátteret szeretnél? kép legyen rajta, estleg filterhalmazos, vagy absztakt, vagy vmi pontot mondj hogy merre felé gondolkodjunk :D -
#2544 Hali felraktam a Photoshop Cs2-t és tudna valki segíten hogy hogy lehet jó hétteret készíteni egy bannernak? -
#2543 thx -
#2542 Én is szurkolok! :P -
#2541 kösz :] -
#2540 oksi :)
Vizsgákhoz meg hajrá -
#2539 Szia
Bocs, de vizsga időszak van és nincs nagyon időm...naponta ha felnézek ide 10 percre akkor sokat mondok...:)
De ha holnap lesz időm akkor kihozok valamit belőle... -
#2538 Sziasztok.
Szeretnék kérni 2 bannert (cm: 16,51 * 2,12)
Mind a kettön ez a felirat szerepeljen--->FogDragon
-Egy olyan kellene,amin a felirat van egy hozzá illő háttérel,ami szerintetek a legjobban passzol hozzá.Vagy valahogy általatok szépen megoldva :D
-A másikhoz adok képet,és abbol kihozni valami szépet
Elöre is köszönöm -
#2537 hát nem egészen erre van.. -
#2536 énmég szenvedek... -
#2535 ja,aztat... -
#2534 Semmi baj, ismerős :P
De én már beletörődtem -
#2533 sztem azt akarta írni, h sokmindent tutorialok alapján csináltál benne:) -
#2532 semmit csak kúrva szar a kedvem mert barátnőmmel nem tom mi a helyzet és most hajlamos vagyok kötekedni bocs... -
#2531 mit szívtál? :D -
#2530 semmire megsem szólaltam... -.- -
#2529 tutorial??? tudod mi az a tutorial? az az amiből tanulhac, magyarul lecke...
Nem értem hová akartál kilyukadni evvel... -
#2528 hát nem nagy durr mivel sok tutorial. :|
-
#2527 tom h nem erre van a topic de szeretném megmutatni egy müvemet.
Semmi nincs másik képről vágva szal mindent én csináltam, illetve brushok...[Photshop + image ready] -
#2526 már semmi :) -
#2525 ??? -
#2524 Neve? -
#2523 az másik topik :) -
#2522 Sziasztok!
Valaki tudna nekem készíteni egy ehhez hasonló fejlécet,csak Outcasted szöveg helyett,team.aCc legyen rajta előre is kössz??! -
#2521 nm =) -
Hellsing47 #2520 mind1 akor jo lesz igy is :))
mégegyszer nagyon köszönöm!
#2519 Pheapher: nagyon remélem hogy nem :) -
#2519 sztem ez igy jó ugyi csúszik majd a megjelenés még pár évet ^^ -
#2518 sajnos nem lehetséges, nem mentettem el csak kép formátumba!
de ha így nem akarod kitetetni...akkor drasztikusan kell beavatkoznom...XDD
-
Hellsing47 #2517 qrva jó
csak még annyit kérnék (ha tudsz rajta változatani) hogy a sarkában levő "Megjelenési Dátum" helyett pls csak "Megjelenés: 2007.03.16." legyen (dátummal mintha bugyután hangzana :D) és egy csöppett nagyobb betü mérettel ha lehetne irni...
thanx :) -
#2516 ?
-
Hellsing47 #2515 Hello ujra :)
ha ráérsz RaZoK tudnál csinálni még egy bannert??
csak most a S.T.A.L.K.E.R. totyikba :))
de csak ha ráérsz és van kedved megcsinálni akkor harrá
de más is csinál azt sem tartom vissza :))
képek :itt,itt és itt :D
amit kérnék az az hogy ezt a fontot (vagy legalábbis ehhez hasonlot) használj :)
a szöveg ami ki lenne irva S.T.A.L.K.E.R. -és alá- Shadow of Chernobyl
ja és még vmi :)
ha tudod akkor biggyezd azt is rá hogy Megjelenési dátum : 2007. Március 16. (ha lehet vmelyik sarokba ) :)
nagyon kössz igy elöre is :) -
#2514 nm -
Hellsing47 #2513 köszi szépen!
király vagy :)
-
#2512 ?
Remélem nem ragaszkodtok a logohoz...nem volt kedvem annyit vagdosni... -
Hellsing47 #2511 Üdv
valaki aki ráér tudna csinálni a Resident Evil 4 (PC) topicba egy baró banner-t??:)
itt
rábizom a készitöre hogy hogyan,melyik kép(ek)böl csinálja meg csak legyen jó :)
elöre is thx... -
#2510 ez nem bunkóság...csak fejbentartom a bannerben foglaltakat...és ez az alap, hogy linkelsz...
#2509: pontosan, ő nagy grafikus, miért nem készíti el ő maga? :|