Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
... got nothin to share with you...
Mikorra lessz kész??
már nem akarlak sürgetni, mert én úgy vagyok vele hogy ki ki a saját tempójában csak érdekelne hogy kb mikorra várható 😊
Megmég elfelejtettem mondani hogy a logokra amik egy soron vannak rá lehessen kattintani.
és jó lenne ha a képen valahova beírod hogy Laliking topikja 😊
ami ennek a topiknak a fejlécében van az kerülne a bannerba.a logók mozogjanak és ha rákattintanak akkor ugorjon az emberke userinfójára. a topikhonlap és testvértopik linknek a szinét betûtípusát mindenét rádbízo m 😊
és õ lenne a háttérben.. hogyha a logók eltakarják akkor inkább legyen úgy hogy két oldalt van a figura. a szélesség a topik fejlécéhez legyen igazítva a vastagság meg legyen úgy hogy a logók ugyan ebben az elrendezésben elférjenek
Remélem meg tudod csinálni 😊
remélem megtod csnálni... nagyon örülnék neki 😄
én ismerem, és eléggé leszarja az embereket, nem segít senkinek, mindekit csak kihasznál<#papakacsint>#papakacsint>
na de itt vagyok én!<#nyes>#nyes>
szóval mondjad, hogy milyen banner kell, és attól függõen, hogy mennyi kreativitást látok benne lehet hogy elvállalom.😉
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én sem tudtam volna ennél jobban megcsinálni!
Érdekes lehet te is azt a programot használod mint én mert én is hasonló framet kevertem ki! 😄DD
De nagyon jó lett pont iylenre gondoltam! 😄D
ki lenne aki ért a flash-ez ésmég meg is csinálja nekem?? 😞
hátõ izé aza banner most nem igazán fontos mert heystumafly nincs gépnél és énmeg nem igazén tudom felrakni helyette 😊 tudom a jelszavát meg html-hez is értel valamennyire... csak nem akarok turkáni.. multkor is jó lecseszett
Jah, lali, kell még az a banner, mert asszem gépen még megvan.
NEm tudom, ez mennyire fér bele a nem mozog kategóriába (XDDD), de elég kis méretet írtál, így megoldottam frame-ekkel, hogy elférjen a szöveg.
ami ennek a topiknak a fejlécében van az kerülne bele a dologba.
õ lenne a háttérben!
abetû színét és tipusát rátok bízom!
elõre is köszi..
remélem valaki meg tudja csinálni...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azért használok paintet (mindt mindenki más mert azzal lehet könnyen vagdosni 2x-or nem lehet ezeket a filekat jpg-be menteni mert akkor színveszeteség stb...Gondolom tisztában vagy vele és a töltényhüvely az nem jó mert leírtam másik postba h ne mozogkon ez is érthetõ!
Most dötsd el csinálsz vagy nem?
Azért (EGY POSTBA LEÍROM MÉG'X-ER)û
-Méret: 468 x 68
-Szöveg: AMMo - fehér,Csatlakozz a Klánba - Piros,Alap - Fekete
-Képek:
-Kép 1 - Ez nézi a holdat! És JPG! 😄
-Kép 2 ez is JPG! 😄
-Ez meg a hold szintén JPG! 😄DD
Remélem jó lessz de ha arról van szó h nem akarod megcsinálni csak szólj! 😄
Csak egy jótanács: Elõbb gondolkodj, aztán írj. Inkább gondoldd át kétszer és aztán írj.
BMP tényleg nem kellett volna.
Painttel kellett vagdosni? Az is tud JPG-t kezelni nem?
Azt mondtad te is tudsz bannert csinálni, stb. akkor kétlem, hogy csak paint lenne otthon.
Ne mozogjon? Akkor elõzõ töltény (nemtöltényhüvely, a töltényhüvely nem repül ki lövéskor) ötlet törölve? Mondjuk annak örülök, mert egy töltényt megcsinálnom kicsit idõigényesebb lett volna.
Látod, nekem sikerült 1 postba...
-Az a piros nézzen rá egy holdra
-És ne mozogjon a banner!
Elöre is kösz!
És bocs h megint ennyi postba sikerült! 😄
Méret: 468 x 68
Szöveg: AMMo
Kisérõ szöveg: Csatlakozz a Klánba!
Színek: alap-fekete,AMMo-fehér,Csatlakozz a Klánba!-piros.
Képek: