Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lenne egy nagy kérésem.
Van egy topik a Saját fórumokban-Hang(ya).Ide szeretnék csináltatni egy bannert valkivel.Képem nincs hozzá,Hanga galériájából kéne valami.Rátok bízom.
Köszike elõre is.
(ja és ez titok)
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Hát nem is tudom. Én úgy gondoltam, hogy abból csiáltok, amibõl akartok, olyat, amilyet jónak láttok. Azért nem raktam be semmit.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
a galériád alapján biztos tetszik 😊Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
A Péder idiótát jelent, gondolom a „Pátert” nem kell mondanom, szal valami jó kis ütõs bannerra gondoltam.
Elõre is thx.
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
amúgy merre vannak a bannerkovácsok? 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
az Ultimate Spider-Man topikba kéne egy banner 😊)))
01, 02
a 02-es kép legyen jobb oldalt, és follyanak össze a színek (vörös, fekete)
a banner szélei pedig az SG alap kék színével follyon össze (vagy valami ilyesmi 😊)
de megcsinálhatjátok saját elképzelésetek szerint is 😄 (ha kell, gyûjtök még hozzá képet)
Fogalmam sincs miért áll le, nálam a gépen megy, itt a fórumon leáll. Mentsd le, és töltsd föl újra, jobbat nem tudok. :C
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...