Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
Akkor mi a probléma?
ivjoe
Zséért?
The FlashBack
tudodm mire való... Photoshop CS2 Flash 8-t használok
meg 3DSMAX

Dichter
Az egy 3D-s progi. Ha bannert akarsz csinálni:
Photoshop
Flash

The FlashBack
nem mondod meg?
egyébjént én cinema4d használok

Dichter
Igen. Itt a saját helyén látható. Csak belenyúltak már, így egy két helyen vannak érdekes dolgok.

ivjoe
:C
The FlashBack
honnan tudom letölteni? igazából ez érdekelne😄 thx

ivjoe
PS, UGA, vagy Animation shop. (UGA jobb.) Ezekkel kezdj.
ivjoe
Ezt az oldalt te csináltad?
The FlashBack
érdekelnének a szoftvereitek

The FlashBack
hekedves bannerkészítõk! mivel dolgoztok?

akyyy
oké, leveheted, köszi a fáradtságodat!!!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Dichter
Tess

DE NE INNEN LINKELJÉTEK!!!

The FlashBack
szal tudna valaki segíteni?

Aquir
np =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
jah bocs, azt hittem te csináltad:F

The FlashBack
szal segít valaki

Aquir
idézek ugy 3 helyrõl 😊

Szegeden vagyok egyetemen, nincs internetem, egyetemi könyvtári gépeken meg nem lehet telepíteni semmit 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
az én banneremen megtod csinálni azokat az apró is változtatásokat amit laky és én mondtunk?

The FlashBack
bocs

Aquir
a logomûhelyben már kért logót, ez banner lesz (hacsak tényleg nem logót kér, vagy ha ugy kér bannert hogy nem tudja pontosan mi az)😊

akyyy
az hogy sztem amit kérsz az nem banner hanem logo, de bocsi ha tévednék😊

The FlashBack
valaki segítsen😄

The FlashBack
mivan? senki nem írna ide valamit? hogy lehet vagy nem?

akyyy
😄

The FlashBack
olyan szerdetnék, hogy a jobb oldalon egy UTE logo, mellette a nevem thx

The FlashBack
Lehet bannert rendelni?

Laky
ja és nem lehetne azt is megoldani, hogy a link felugró ablakban nyíljon meg? 😊
elõre is köffike

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

akyyy
meg a LEtöltés gomb-hoz ha a környékére oda tudnád tenni azt a linket, az is jó lenne

akyyy
jaja, plz csiáld meg😊:$

Laky
nagyon jó lett !

nem sok beleszólásom van, de gyakran látogatom én is a Messenger topikot, ezért szeretnélek megkérni (természetesen, ha akyyy is beleegyezik 😊, hogy javíts ki pár 'írási hibát' 😊

Java alapú, magyar nyelvû web-messenger
Ellenõrizd az MSN állapotát
Legjobb MSN-es portál

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Dichter
Próbáld meg flashgettel lekapni, esetleg kiszedni a tempbõl. Ha nagyon nem megy, felrakom valami atw-s oldalra.

Dichter
akyyy
MSN FAQ Ha kérdésed van, itt nézz szét elõször!
JAVA MessengerJava alapú magyar nyelvû web-mesenger
MSN Állapot-ellenõrzésEllenõrizd az msn állapotát
Mess.beLegjobb msnes portál!

utána írtam miket írjon ki középen.
ilyen sorrendbenjó lesz, mindegy milyen betûtipus, meg egyéb, csak annyi, hogy illeszkedjen bele😄
esetleg, még az, h ha rá van téve az egér, akkor aláhuzza.
elõre is thx

Dichter
Érteni. Írjad a címeket, és hogy miket írjon ki, ha ráviszed az egeret.

akyyy
vhogy ugy írná ki mint ez a banner is fent, csak arra a kis téglalapra rá is lehesen kattintani (persze ott csk szöveg lenne nem téglalap😄)

akyyy
na kész, ez lenne a háttere, a Letöltés gomb az erre a cimre mutatna!!!

a fenti sorban meg lennének szövegek, amikre ha ráviszi az user az egeret, a fehér szövegmezõbe ki írná hogy mi is az, ha meg rákattint, behozna egy cimet, amit szépen leírok, csa megkérdezem hogy nem e tulságosan bonyolult és érteni e😉
itt egy kis minta
minta

Dichter
Lehet. De pontos infót kérek, lehetõleg valami stuffot is linkelj hozzá.

akyyy
nah, lehet flashes bannert rendelni?

ivjoe
Igen.
Köszi a segítsget!!!Bocsi a lamizzásomért....

Köszim még1x
akkor oda mehetbele a src="http://..../xy.swf"?<#lama>
ivjoe
Ha van házigazda, akkor neki szólsz, ha nincs, akkor bemész szépen egy mod topicba és megkéred szépen õket, h rakják be.
ivjoe
Így:
<embed src="cybertrick.swf" width="300" height="150" align="middle" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

src="elérési út"
Nem az én forumom és azabaj,h nemlátom mik a "házigazda" lehetõségei.De ha bekopizom ezt persze kihelyetesítve az enyémmel,attól még nemfogja megatlálni.Még ezt léci..és köszi
Oh köszi
és maga az swf fájlt hogy fogja megtalálni?
ivjoe
Copyzom, remélem ki tudod szûrni.

<object classid="clsid😄27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="300" height="150" align="middle">

<param name="movie" value="cybertrick.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="cybertrick.swf" width="300" height="150" align="middle" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object>
Hi
Letudná vki rendesen írni,h tudok flash bannert beilleszteni?:$A sima kép annyira nem...
Az anyag készvan,yx.fla!Láttam sok helyen flash bannert és szeretném megtudakolni,h lehetséges.
Elöre is köszike
akyyy
wroten!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;