8180
-
#2631 Nekiugrok, de nem ígérek semmit... -
#2630 valami egyedi "cég" logót szeretnék igazából olyasmit ami egyedi arculatot ad az oldalnak.Igazából mégcsak ötletem sincs ezért nem tudom mit linkeljek be alapanyagnak teljesen szabad kezet adnék :)
Talán ami eszembe jut ,bár lehet,hogy baromság a Roberto Foto két kezdőbetűje RF .Gondolom okosabbak nem lettetek :) Mindenesetre köszönöm -
#2629 Igen, az egy banner... Melyiokre gondolsz? ami a főoldalon van vagy a belépés után?
Milyen képek legyenek, mekkora legyen, anyagot is linkelhetsz me nem haraxunk meg érte...
miylen színü legyen stb... -
#2628 nagyon szeretnék egy logót weboldalamhoz,ami most van az saját készítés és nagyon kezdetleges weboldalam www.robertofoto.hu
Segítségeteket előre is köszönöm -
#2627 köszi! -
#2626 jó lett! -
#2625 kösz :)
#2619: nm :) -
#2624 szivesen -
LeePí17 #2623 zsír! thx! -
Szolj ha vmi nem tetzsik... -
#2621 Sziasztok szeretnék egy bannert csináltatni
Itt az anyag: kép
Kéne bele egy crysis-es felirat valahova pl egy táblára ráírva és mohás legyen vagy a fojóba halványan mintha a hullámokba lenne benne.. MEg ha tudtok valami efektet bele akkor az is mehet. Max ha valaki ért a flash-hez akkor egy madár a háttérben elszálhatna. Sokat kérek?
Thx -
LeePí17 #2620 lényeg h 800 széles legyen :) -
#2619 nice!
thx -
Antrax #2618 ehető -
LeePí17 #2617 800x200 v 250 -
#2616 ?
-
#2614 méret mekkora legyen? -
LeePí17 #2612 THX! -
#2611 bazz most kértek ennyi mindent és lebetegedtem! Najd este meglátom mit tehetek értetek! -
szunyika #2610 halihó emberek!
hamarosan indítom a Hellgate: London oldalam, www.HellgateLondon.hu , keresek egy olyan embert, aki tud nekem készíteni egy igényes szép logót az oldalamra. Cserébe fel lesz tüntetve a neve és ha akarja akkor az elérhetősége a honlapon. Jelentkezőket várom az [email protected] email címen, vagy a [email protected] MSN címen. Előre is köszönök mindent -
LeePí17 #2609 Sziasztok!
szeretnék 1 bannert kérni a HRC Team-nek.
Ebből a 4 képből lehetne e vmi faintos bannert készíteni.
elhelyezést rátok bízom.
feliratok a következők lennének
HRC Team (ez kerülne fent középre vmi dizájnos betütípussal)
vmelyik alsó sarokba a www.hrc-team.extra.hu.
valahogy így gondoltam de ha más felállásban is van ihlet szivesen várom :)
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Kép 4.
előre is köcce! -
#2608 lehet, igen -
#2607 Hi
Nem lehet flash bannert csináltatni? Vagyis hogy flast belehet tenni bannernak? -
#2606 Üdv
csinálhatnátok ennek a topiknak valami bannert:)
Mi volt ebédre?
a képek adottak
finom kaják:) -
#2605 Nem tom milyen kép illene hozzá.... -
#2604 egyéb információ? :) -
#2603 Saját készítésű logók
A szöveg ennyi legyen rajta:
Saját készítésű logók
Mutasd meg kedvenc logoidat
THX -
#2602 Köszi, ez nagyon tetszik :) Ha esetleg be is tudnád tenni bannerként azt nagyon megköszönném.... -
Monoton #2601
-
#2600 Köszi, nem annyira sűrgős, bőven ráér :) -
#2599 sztem estére meglesz,csak sokat kell tanulnom -
#2598 Hi! Ezt a képet szeretném, ha bannernek átalakítanád. A kép felső részén lévő szövegeket és képeket szeretném, ha eltűntetnéd, hogy csak az autók legyenek rajta. Ha kell, akkor a szélességen változtass, de úgy, hogy a háttér folytatódjon. Felülre pedig egy ráillő (bízom a szépérzékedben :) szöveggel kellene odaírni, hogy Volkswagen (ezt akár klasszikus betűkkel is megcsinálhatod, a lényeg, hogy tisztán olvasható legyen). Előre is köszi! -
#2597 de ma már nem :S -
#2596 aha :P -
#2595 Aki szereti a muffint, csinálna egy bannert a topikjába?:) -
Ijet énis szeretnék kérni.
A Solaris felirat helyett csak hogy Forum,az alatta lévő szöveg helyett FogDragon Entertainment.betütipus szintén maradhat :)
a felirtai iv nekem is maradjon pliz.
köszi. -
oliverspy #2593 1000 kösz -
#2592 ? -
oliverspy #2591 Ja és a felirat feletti ív maradjon már :) -
oliverspy #2590
Hello.. Valaki megtudná csinálni? A Solaris felirat helyett az kéne hogy DVB-Crew az alatta lévő szöveg helyett meg hogy Hungarian Releaser Team. Ilyen vagy hasonló betűtípussal. 1000 köszi.