Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Tarajos Sül: alapjában véve nem rossz. Talán hozzászoktam már, hogy eddig Csoder készítette nekem a logókat, bannerokat. Lásd gallériám (a logókat mind, a bannerekbõl pedig a nagyrészét).
Szóval amúgy nem rossz, kimondatlanul mégis én más stílusra szavazom.

RaZok: köszönöm, de nem erõltetném. Nem fogok olyantól szivességet kérni, akitõl nem tenném meg.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

RaZoK
a betük nem gót jellegüek, rossz a minõsége, és az effekt sem túl eredeti :Ð
igaz az enyém tényleg jobb lessz :Ð

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
ezt ugye nem gondolod komolyan? :Ð

Tarajos Sül

Most csak ennyi jutott az eszembe,nem voltam vmi kreativ,de sztem Razok "kollegáé" 😄DD jobb lesz!
A képek direkt vannak fakitva,hogy ne csak egy egszerû paintos szutyok legyen 😄DD
RaZoK
oké, meglessz egy ilyen 3 nap :Ð

RaZoK

RaZoK

trident
Sziasztok!

Lenne szives valaki nekem készíteni egy bannert,
mérete: 400x80, de ennél lehet kisebb-nagyobb is, a bannerkovácsra bízva.
A bannerban kérném a nevem (pl. gót jellegû betûkkel), és valahová a Hungary feliratot.
A banner háttere lehet valamilyen textúra, de a következõ képek jöhetnek szóba, ezt gyüjtöttem: fõleg az utolsó 13 kép.

Az hogy a háttere textúra, netán II. vh-s kép lesz, netán turulmadár, azt a készítõjére bízom. Lehet szines háttér, fekete fehér, de akár fekete fehérbõl színeltolással bármilyen banner.

Munkádat elõre is köszönöm!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

DEXTER92
Csak azok már nem olyan jóak. Én még alkalmazom HML oldalaknál, de nekem is már flasht kéne használnom, csak nem tom hol kezdjem el. Múltkor mikor Macromedia Flash Mx-hez találtam tutorialt elte oldalon, természetesen beraktam a könyvjelzõkbe, de tesóm 'lenke kitörölte :@

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Tarajos Sül
ok csak megtetszettek pár olyan képek,amit kurzor vezérel
Aquir
az a flash banner ami flash. éted =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amse
on mouse over-es cucc.szal ha a gomb fölé viszed az egeret akkor történik vmi.
ez esetben átúszik másik szöveggé ha meg lejössz a gombról akkor visszaúszik az eredeti szövegre.

Tarajos Sül
akkor az a flash banner,ami ebben a topikban a fejlécben van!Amikor a kurzor helyzetének megfelelõen változik a banner!

Nem?
Hali mindenkinek...
Most tanulgatom a Flash-t, egy foiskolai kiadvanybol, de megakadtam.
Korulbelul mar vagom, hogy mik azok a symbolok, de nem tudok masolatot kesziteni belole. Olyat, amive valtozik az animacio folyaman.
Lecci isegitsetek!

terror.try.hu

Köszi :o)))

régebbi photoshop próbaverzió
macromedia fireworks 4 próbaverzió
és ezen a 2 oldalon találhatsz még képszerkesztõ programokat, azokkal tudsz bannert kreálni.
Sok sikert <#eljen>

Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jó free progit bannerkészítésre? Meg, hogy honnan lehetne letölteni... Köszi!!!

Aquir
nem, az flash honlap <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tarajos Sül
Ezt nevezik flash bannernek?

Várjátok meg,amikor a szivárványok megjelennek!

Ezt a felületet nevezik annak?
Dichter
Swish, Live Motion

ivjoe
Swish pl.
Hát elképzelhetõ hogy van, ám én csak a macromedia flash-t ismerem.

akyyy
megcsinálná valaki az msnes topicba lévõ bannerbe a faq-t hogy ne arra az oldalra mutasson most (rotfles), hanem erre:
http://msnfaq.uw.hu/

elõre is köszi

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DEXTER92
Egyébként (nem akarok olyan lenni mint sokan a logomûhelybe, de) van más program a Macromedia Flash-en kívül, amivel király flasheket lehet összedobni?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

ivjoe
nem :C
DEXTER92
Nagyon sok betûnél van ékezet, szerintem akármelyiknél lehet..

Hát ha minden igaz az elsõ linknél vannak olyan betûtípusok amelyek ismerik az ékezetet...ha jól emlékszem persze...

Japep
Hello!
Lentebb kértem betûtípus oldalakat, és adtatok is, amit kössz szépen.
De olyan oldalakat nem tudnátok mondani, ami az ékezetes betûket is ismeri?!
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Kössz szépen!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tudom használni a Flash MX-et...

Japep
Hello!
Légyszi, nem tudnátok nekem olyan oldalt mondani, ahonnan szövegtípusokat tudnák letölteni?
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DEXTER92
Flashet tudsz csinálni?

Gondolom ha pénzért menne, aktívabbak lennének, elképzelhetõ hogy én is jobban aktivizálnám magam...
Én free-be olyan feladatokat szoktam megcsinálni ami mondjuk megtetszik, mert megadatott a választás lehetõsége...

DEXTER92
Ez sohase fog elkészülni... lehet csinálok inkább én bannert... amúgy esetleg úszás topicba is csinálhatNÁtok...

DEXTER92
Nah???

DEXTER92
Elképeztõen megköszönném. <#worship>

Dichter
Létezik, csak engem személy szerint leköt a vizsgaidõszak. Esetleg hétvégén tudok csinálni valamit.

RaZoK
igen.

DEXTER92
Létezik még ez a topic????

DEXTER92
Bannerkovácsok: kérnék egy buszos bannert.
- Nem tom Flashet hogy kell beszúrni, egyáltalán nem értek hozzá. Ha olyat tudnátok jót csinálni, valami mozgót, az jó lenne.
- Ha GIF-et vagy állóképet csináltok, felhasználhatjátok az összes képet a topicból. Az a lényeg legyen Ikarusz, megy valami újabb Scania. Ezeket felhasználhatjátok. <#rolleyes> Ja és amcsi busz ne legyen benne.
Köszi!

Aquir
már egy nap eltelt, már aludtál haha 😄

Tarajos Sül
majd este!

😄DDDDDDDDD
RaZoK
aznemaz<#idiota><#gonosz1>

Aquir
Jól van, inkább aluggyá <#idiota>

Tarajos Sül
én vagyok itt a legIQlight-osabb!

Azt se tudom mi az a flash banner!
😄DDDDDDDDDD

Vagy nem az,amelyik villog,vibrál,képváltógatos stb. ?
Aquir
lol, látom milyen fontos volt 😊

Aquir
figyelj, mivel nem mondta milyet, nyugodtan csinálhattok neki 10x10 pixelest 😄

Web mester
Akkor ne csináljatok!

RaZoK
nem is úgy értettem..
színek, méret egyebek..