Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt vhogy nem lehetne meg oldani hogy ne pixeles legyen

geri777
Sziasztok én most keztem a flash ez ést párd dolgot már tudok azt szeretném kérni hogy irjon le valki egy könyü tutorialt amitel tok késziteni csak ugy részletesen köszönöm vagy egy oldal is megteszi

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

ok, thx

Tarajos Sül

Kész is!

Nemtom mé lett "pixeles" a bal oldali két kép!
Amugy tedd be egy külön modulba ezt a bannert,bannerem néven!

Vagy reklámozd a portálod ezzel!
Nem muszály a kezdõlapra beraknod!
De mind 1!
hát végül is igen, ha nem nagy gond, így legalább biztosra mehetek hogy melyik lenne a jobb...

Aquir
ezt át kéne változtatni arra, amit írtam, azt mindenki megjegyezné =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ivjoe
<#hehe> Így legalább nem tudnak belekötni. 😄
Aquir
muszájy?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tarajos Sül
Szívesen

Akkor végülis csináljak másikat ami nem lassu,és egyszerre látható mind a 4 arc?
Lullaby
<#ejnye1>

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

RaZoK
mét'? :c

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RIZLA
rohatt xDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ivjoe
MuszáJ

:C
Nem muszály, mert nekem kell tetszenie, de végül is abban van valami hogy kicsit lassú de amúgy hálás köszönet...

RIZLA
tapsifül....

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Dichter
muszáj

RaZoK
thx, de már elfogyott :c
csinálj, de csak tipp volt 😊)

Tarajos Sül
Jó Étvágyat nekem inkább a Snickers a nyerõ 😄

végülis igazad van,utólag mindig rá tudom én fogni,hogy ugy is jo lett volna,akkor csinálok egy másikat!
RaZoK
na figy

elöször is kibaszott lassú az egész dolog amíg végignéztem megettem 1 rúd twixet... :Ð
mellesleg nem muszály animáltak lennie, fog egy kia hátteret kifágod a srácok mögül a hátteret egymás mellé rakod õket és a szöveg mehet animálva...

Tarajos Sül
végülis igazad van,de mást nem tudtam kitalálni,hogy hogyan jelenithetném meg a 4 arcot,nekem igazábol az url cim tetszik,ahogy "beanimáltam" 😊
Laky
én nem szoktam bannereket csinálni, de ez: <#szomoru1>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Tarajos Sül

Na milyen?
Amugy bocsi a nagy méretért!(majdnem 1 MB!)
Jah, ha lehet

Tarajos Sül
a portálod url címe benne legyen?
Helló! Ha nem nagy kéréssel fordulok hozzátok akkor íme:
Egy bannert szeretnék, vagy akár logót a zenekarom számára. Lehetõleg hogy a zenekarom tangjainak az arcképei látszódjanak rajta az É!N-es felirattal eggyütt. Kép itt van

grebber
Egy szívességet kérnék.
Lenne egy game (Age of Pirates), amihez bannert kéne összedobni.Nemtudom megoldható-e mert nemsokminden áll rendelkezésre csak sima képek.Saját bannere meg rettentõ szar nem is nvezném bannernek.
KÉPEK a gamerõl.
Valahogy Egy normális képhez kéne Age of Pirate szöveg.(Perpill nem tudom elképzelni hogy lesz szöveg vagy milyen lesz)
Remélem összetud hozni vki vmit.
Elõre is köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Web mester
Holnap nyelvtan témazáró!Szerencsére nem helyesírásból!

Szega87
egyetértek !<#kuss>

Dichter
Ahelyett, hogy suli után a neten lógsz, menj inkább egy kis nyelvtant tanulni.

Web mester
Hy!
Csináljatok egy bannert a Sanyi FAN nevö topicba!
Ez a két kép legyen a két szélén:
http://www.uvegtigris.hu/images/galerias/wz4k6382.jpg
http://www.szinhaz.hu/uvegtigris/images/galeria/540000.jpg
Anyira kicsinitsétek össze a képeket hogy mindegyiknél csak a felyük látszodjon!
Elöre is kösz!

Dichter
<#eljen>

RaZoK
melyik? :Ð

RaZoK
mind1

ivjoe
Az arc, az arc!!!
<#idiota>
Web mester
Ok akkor töled kérek egy bannert?
Ide írjam vagy oda?

Web mester
Nem tom megnyitni a szabályzatot!

Tarajos Sül
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Csak én arra bem gondoltam,hogy maradhatna üres hely,got jellegû betût meg nem találtam,vagy nem ismerem,nemtom! 😊))

Én is olyan vagyok,ha segitek tudok!

Web mester😞#1543)Te arra gondolsz,hogy Mi csinálunk az elvárásaidnak bannert,és te meg beilleszted,belinkeled az oldaladra?

Ha errõl van szó vállalom! 😄DD

Amugy hamár értek a bannerkészitéshez,akkor mértne lehetne nekem is ilyen "szolgáltatás"?

/jelenleg a kezdõlapon van a kép,ami a "bannerkészitõdébe" 😊) vezet
RaZoK
az én honlapom :Ð

RaZoK

Web mester
Az nagy kár!:-((

RaZoK
oda sajnos nem :Ð
csak protekcióval :Ð

Web mester
Hy!
Csináltok az oldalamra egy kis hirdetö táblát?
(majd mondom milyen legyen csak elöbb megkérdezném hogy oldalra is csináltok-e?)

RaZoK
oké, értek midnent itt fejezzük be píssz :Ð

trident
A banner elfogadva (mondtam, hogy jó).

Értem a válaszod, és el is tudom fogadni. Én egy dologra koncentráltam, egy személyre, egy konfliktusra.
Nem kell itt kitárgyalnunk, sõt. Szived joga, hogy hol, hogyan viselkedsz.
Az én megmozdulásának oka egy embert felesleges csesztetése (lásd logómûhely topik).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

RaZoK
sokan parasztnak tartanak, de akik igazán ismernek tudják, hogy nem vagyok "kõbunkó" lehet tõlem nem szeretnek szivességet kérni, de én viszont szivesen segítek ha tudok!
ezt remélem korrekt válaszként veszed fel, egyébként amint látom Tarajos Sül palytás hajlik a garika felé, amikor én is "kezdõ zenész" voltam ezen a téren kaptam hasonló kommenteket és ettõl úgyéreztem, hogy alkotnom kell és megmutatom, hogy tudok én jobbat is...csak segítség képpen mondom itt a negatív "paraszt" mondandómat mert ha agyon dicsérjük kezdetleges munkáit a fejébe szállhat a dicsõség :Ð
azért csak fogadd el a bannert hamár 1 órát szenvedtem vele :Ð

trident
A banner jó, hangulatos és szép is.

Nem a munkáddal van bajom, de ha egy barátomat cikized, piszkálod, randalírozol egy fórumban, akkor miért kérnék szivességet tõled?
Csoder már régóta dolgozik mint logókovács. Szép, tisztességes korrekt munkát végez. Nem árt és nem szól be másnak. Nem értem miért kell kihasználni azt, hogy nem vág vissza, vagy ha visszavág, akkor sem kõbunkó.
Ez csak egy költõi kérdés. Nem hiszen, hogy korrekt választ fogok kapni valaha is.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

RaZoK
thenksz, szenvedtem vele majdnem egy órát :I

Szega87
<#eljen>

RaZoK
vélemény? :Ð

RaZoK
és miért ne tennéd meg? :Ð
ha ezt elolvasom mielött elkészül a banner....de mostmár sajnos elkészült :Ð

de azért el fogadhatod, de nem tudom mi velem a problémád? :Ð