Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Kész is!
Nemtom mé lett "pixeles" a bal oldali két kép!
Amugy tedd be egy külön modulba ezt a bannert,bannerem néven!
Vagy reklámozd a portálod ezzel!
Nem muszály a kezdõlapra beraknod!
De mind 1!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
csinálj, de csak tipp volt 😊)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
végülis igazad van,utólag mindig rá tudom én fogni,hogy ugy is jo lett volna,akkor csinálok egy másikat!
elöször is kibaszott lassú az egész dolog amíg végignéztem megettem 1 rúd twixet... :Ð
mellesleg nem muszály animáltak lennie, fog egy kia hátteret kifágod a srácok mögül a hátteret egymás mellé rakod õket és a szöveg mehet animálva...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Egy bannert szeretnék, vagy akár logót a zenekarom számára. Lehetõleg hogy a zenekarom tangjainak az arcképei látszódjanak rajta az É!N-es felirattal eggyütt. Kép itt van
Lenne egy game (Age of Pirates), amihez bannert kéne összedobni.Nemtudom megoldható-e mert nemsokminden áll rendelkezésre csak sima képek.Saját bannere meg rettentõ szar nem is nvezném bannernek.
KÉPEK a gamerõl.
Valahogy Egy normális képhez kéne Age of Pirate szöveg.(Perpill nem tudom elképzelni hogy lesz szöveg vagy milyen lesz)
Remélem összetud hozni vki vmit.
Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
Csináljatok egy bannert a Sanyi FAN nevö topicba!
Ez a két kép legyen a két szélén:
http://www.uvegtigris.hu/images/galerias/wz4k6382.jpg
http://www.szinhaz.hu/uvegtigris/images/galeria/540000.jpg
Anyira kicsinitsétek össze a képeket hogy mindegyiknél csak a felyük látszodjon!
Elöre is kösz!
Csak én arra bem gondoltam,hogy maradhatna üres hely,got jellegû betût meg nem találtam,vagy nem ismerem,nemtom! 😊))
Én is olyan vagyok,ha segitek tudok!
Web mester😞#1543)Te arra gondolsz,hogy Mi csinálunk az elvárásaidnak bannert,és te meg beilleszted,belinkeled az oldaladra?
Ha errõl van szó vállalom! 😄DD
Amugy hamár értek a bannerkészitéshez,akkor mértne lehetne nekem is ilyen "szolgáltatás"?
/jelenleg a kezdõlapon van a kép,ami a "bannerkészitõdébe" 😊) vezet
csak protekcióval :Ð
Csináltok az oldalamra egy kis hirdetö táblát?
(majd mondom milyen legyen csak elöbb megkérdezném hogy oldalra is csináltok-e?)
Értem a válaszod, és el is tudom fogadni. Én egy dologra koncentráltam, egy személyre, egy konfliktusra.
Nem kell itt kitárgyalnunk, sõt. Szived joga, hogy hol, hogyan viselkedsz.
Az én megmozdulásának oka egy embert felesleges csesztetése (lásd logómûhely topik).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ezt remélem korrekt válaszként veszed fel, egyébként amint látom Tarajos Sül palytás hajlik a garika felé, amikor én is "kezdõ zenész" voltam ezen a téren kaptam hasonló kommenteket és ettõl úgyéreztem, hogy alkotnom kell és megmutatom, hogy tudok én jobbat is...csak segítség képpen mondom itt a negatív "paraszt" mondandómat mert ha agyon dicsérjük kezdetleges munkáit a fejébe szállhat a dicsõség :Ð
azért csak fogadd el a bannert hamár 1 órát szenvedtem vele :Ð
Nem a munkáddal van bajom, de ha egy barátomat cikized, piszkálod, randalírozol egy fórumban, akkor miért kérnék szivességet tõled?
Csoder már régóta dolgozik mint logókovács. Szép, tisztességes korrekt munkát végez. Nem árt és nem szól be másnak. Nem értem miért kell kihasználni azt, hogy nem vág vissza, vagy ha visszavág, akkor sem kõbunkó.
Ez csak egy költõi kérdés. Nem hiszen, hogy korrekt választ fogok kapni valaha is.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."