Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
most wanted

hát nem is kamionokat kér bele 😛 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RaZoK
"Csináljatok egy Need For Speed Most Wanted-es flash-t!"

Most erre milyen választ vár ? :Ð
Pl: Igen. megcsinálom holnapra kész lessz ? :Ð
Kevés információ ellenében, nem csinál neki senki flash bannert :Ð

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Aquir
? =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RaZoK
<#wilting><#idiota>

Web mester
Csináljatok egy Need For Speed Most Wanted-es flash-t!
Elöre is kösz!

5w0rdf15h
Hello, nekem csak egy kérdésem lenne, nincs meg vkinek esetleg még az NBA topic réig bannere?? mer vmi user honlapján volt amit valszeg töröltek és így ugrott a banner is...szal ha vkinek megvan még belinkelné esetleg??

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Web mester
Oké!

Aquir
logomûhelyben szokták belinkelni

Web mester
Na akkor hol láthatom a kész logot?

Tarajos Sül
ok már találtam egy verdát a mobilportálon,ott vannak kis kocsik 😊

na de mostmár tényleg nem irok ide logókészitéssel kapcsolatban,ez volt a finish
RaZoK
meg a logojábol nem is igazán derül ki mennyire ért hozzá...
egyszerü fekete text, framenként 😊

Aquir
Képet összezsugorítani semmi.

Kocsihoz meg használd a Google-t...

Tarajos Sül
Jo Azért tényleg én vagyok a hibás,hogy a logókészitéssel kapcsolatos teendöket itt rendezem le!Ezért elnézést kérek és a házigazda töllem törölheti itt a logokészitéssel kapcsolatos hozzászolásaimat!

Csoder:Egy olan kis autot nem lessz könnyü találnom,mert még összekell zsugoritani is,ezért kértem,amugy attol még tudok kreálni,hogy képet kérek hozzá!
Majd nézd meg ha kész,hogy nem tudtam 😊))
Web mester
Oké!
Semi gond!

Aquir
és attól még törölni kéne 😊

Web mester
Õ kérdezgetet itt!

Aquir
nem. del 😊

Dichter
muszáj ezt itt megbeszélni?

Web mester
Oké!
Jó lesz!

"Véletlenül nem tudsz nekem olyan kis lamborghni-t,aminek akkora a magaságga,mint a nicklogónak?"

Jóhogynem azt kéred, hogy a kész logót adják neked oda, amit te majd továbítasz a webmester nevû egyénnek <#wilting><#wilting><#wilting>
Ha nem megy a logokreálás akkor ne erõltesd, már pedig neked nem megy.

Tarajos Sül
ok!Hát max holnapra! ha az ugy neked jo,mert még ma "szilveszterezni" is kell,és szépiteni is kell még!

Rendelés felvéve!
Kiszállitás:max 2006.január.01 24:00

😊
Web mester
Akkor nem kell murcialego!!!Bármilyen autó jo lesz!

Tarajos Sül
uhh olyat még keresni is kell?
Véletlenül nem tudsz nekem olyan kis lamborghni-t,aminek akkora a magaságga,mint a nicklogónak?
Web mester
Mondjuk egy Lamborghni Murcialego!

gergobaby
De sajnálom kérdezz meg mást...

Toshiba L300-2C5

Tarajos Sül
és mien kocsi legyen,lehet téglalap is? 😊
Web mester
Csinálsz nekem egy Nick logot???

Tarajos Sül
jaj elisfelejtettem mindjárt következik a 10 oorás figyelmeztetés,át kell irnom a 13 orát 10 re! a nicklogómnál 😊

vagyis csak 14-óra után 😊))))
Tarajos Sül
Sirály!Megengeded,mint házigazda,hogy segitsek kreálni a többieknek nicklogót?
gergobaby
Én nem tok megoldást a kérdésedre

Toshiba L300-2C5

Aquir
Hát hol máshol kérnének logót mint a Logomûhelyben?? 😉

mindkettõ más, még ha mindkettõ gif is (banner flash is lehet), de látom még nem láttad a topikjaikat 😊

Tarajos Sül
És szerinted hol kérnek maguknak nicklogót?

De bannert is tudok!
Sztem a banner és az sg.hu-s nicklogó gif formátumban,egy és ugyanaz!
Csak sztem a banner abban külömbözik,hogy hirdetésre készült,és abba rkják bele az url cimet,meg ilyeneket!
Aquir
Gifet amiben valaki azt akarja hogy mozogjon a neve benne azt nagy eséllyel (persze lehet kivétel) logóban fogja kérni, amit nem a bannermuhelyben fog csináltatni 😊

Tarajos Sül
Ugy értem,aki berak,ide vmit,hogy legyen belölle banner,mitom én pl,hogy egy giffet szeretne,hogy az ö neve jobbra-balra mozogjon benne,ebben szivesen tudok segiteni én is!
Akkor nem banner,de az a lényeg,hogy azért bannert is tudok!
Akkor ugy mondom,csak azért kérdeztem,hogy másoknak segithetek-e bannert késziteni mert az én gif nicklogómat is én kreáltam!

Nem mintha én akarnék lenni itt a jani,de ha nincs annyi idejük a készitöknek esetleg beszállhatnék én is a munkába!
Aquir
"Csak azért,mert az én szöveges banneremet,és én kreáltam!"

ez mondattanilag kicsit sántít 😊 nincs értelme a mondatban a tárgynak, és nem is derül ki világosan, mit akarsz mondani <#idiota>

Ha a bannert a saját logódra érted, akkor az nem banner 😊

Tarajos Sül
Beszálhatok én is a "bannermegrendelök" bannerjeinek elkészüléséhez?
Vagyis segithetek bannert késziteni aki kéri?

Csak azért,mert az én szöveges banneremet,és én kreáltam!
/a nicklogómnál ami van/
DEXTER92
Persze azért jól megnézik hova teszik be... 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

azt hogy beírod a modos topikba hogy hova tegyék és milyen képet, és beteszik. 😊

... got nothin to share with you...

Web mester
Ezt mist hogy érted?

Laky
miért ne?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Web mester
Ha a moderátorokat megkérem hogy rakjanak be egy bannert a topicomba megteszik?

bocs ha félreértettétek. én designert kerestem, mint egy szerkesztõtársat egy fejlesztõcsapathoz nem csicskáztatni akartalak titeket.

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

kösz de már elvállalta vki és és nincs beleírva hanem létrehoztunk egy készítõk menüpontot

quack
ha valaki más csinálja meg akkor már nem éppen " By: bugadani & laliking "<#szomoru1>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

nah hy. egy a lentebb említett oldalhoz kéne egy banner. köszönném ha megcsinálnátok.

vigyázat, mert két kép!

A bal oldalra rá kéne írni hogy Harcosok Klubja Mellé kissebb betúkkel hogy Online Játék Jobb oldalt alul, a cíkba meg azt hogy By: bugadani & laliking

Az sem lenne megvetendõ ha vmi szép betûkkel lenne írva. 😊 kössz elõre is!

hy all! Egyik havrommal egy online "nevelgetõs" játék fejlesztésébe kezdtünk.
ehez keresek designer(eke)t és ötletgazdá(ka)t. Ha vki úgy hondolja el tudná válalni akkor jelentkezni priviben vagy msn-en lehet.
Bocs az offért csak gondoltam beírom ide mert ti eléggé értetek a képek készítéséhz 😊

Gerzson
Sziasztok!

Nem sg fórumtémához szeretnék logobannert kérni, hanem egy másik blogközösséghez, ahol európai videóklipek linkjeit gyûjtjük link
a bal felsõ sarokban van egy 100x100-as (40KB,PNG, GIF, vagy JPG), körülötte olyan lilás a hátér
szeretném hogy rajta legyen: European Music Videos
és a rövid webcím: http://emv.try.hu
egy ötlet, máshol ilyen van: link persze a szín nem passzolna
vagy mint ahogy a bannert megcsináltam, a weblapot lefotóztam, elforgattam, színtelenítettem, szineztem banner
csak én nem tudok valami igényes grafikát készíteni
ha esetleg valaki gondolja hogy megpróbálna valamit kreálni azt megköszönném

Gerzson

The FlashBack
well well, grat nájsz

DEXTER92
<#eljen>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!