8180
-
#7650 Sziasztok !
Úgy kaptam a tippet, hogy itt kérjek segítséget.
Sajnos én nem értek hozzá ilyen mélységig.
Adott egy topik melynek van egy átlagos banner-je.
Ezt szeretném lecserélni erre a banner-ra.
Ami fontos lenne:
A "roladder" felirat helyett szerepeljen a "Red Orchestra 2" vagy ha nem fér ki akkor a "RO 2" felirat, utána a "hos" felirat már jó.
A banner méretezése feleljen meg az SG-s elvárásoknak.
Köszönöm a segítséget. -
#7649 Mert itt bannert készítenek és nem avatart. Nem tudom miért olyan nehéz ezt megérteni és átvonulni oda. Itt úgysem kapod meg. -
#7648 ahh, most itt miért nem lehet? itt lehet kérni szabadon felbontásra képet, na a lényeg hogy úgy szerertném ahogyan leírtam, ha msn-re kell ha nem -
Bala10 #7647 itt -
#7646 érdekes nekem eddig 1képpel sem volt bajom (és volt hogy full HD-s képet raktam be mert épp azt tetszett), szerintem jó lesz..., ha vki veszi a fáradtságot és elkészíti nekem -
Bala10 #7645 attól függ, milyen dizájnelemet tesznek bele. nem mind szereti, ha összenyomják... a felbontás igenis számít -
#7644 lehet, de amúgy mindegy mert a lényeg hogy méretarányos legyen..., a felbontás nem számít -
Bala10 #7643 van avatar műhely, ott készítenek msn-re... de msn-re nem 96x96px kell? -
#7642 Sziasztok, kérnék 1 képet, 200x200as méretben kéne: Chris99 névvel, megkötésem nincs, esetleg neonos olyan faxxán nézzen ki (msn-re tenném ki)
1000 köszönet! -
#7641 Sziasztok!
Egy bannert szeretnék kérni tőletek...
Kép 1
Kép 2
Valamelyik képet felhasználva szeretnék kérni egy bannert. Rá kellene írni ezt; Google Nexus S szöveget, meg egy picit feldobni az egészet, és kész! ;) Köszike!! -
#7640 szívesen:) -
#7639 Már tárgytalan, mert Rash megcsinálta. Mégegyszer köszi. -
#7638 Hello!
Szeretnék kérni ehhez hasonló stílusú képet. 960x800 ban. A szöveg pedig ez lenne, a betűtípusnak vagy kinézetnek a tagolásonként kellene változnia ahogy betagoltam. A lényeges az 1. versszak lenne, de ha ráfér mind a kettő annak nagyon örülnék. Magát a háttért nem kell túlzásba vinni, legyen sima fekete vagy lehet benne olyasmi kis csíkozás mint ami a topikbannerban van, ezt a kovácsra bízom, nekem csak a szöveg a lényeg. Ha jó szokásom szerint megint hülyeséget kértem mint logó topikban szoktam, akkor írjátok már le mi benne a rossz és akkor változtatok :D Előre is köszi ha megszán valaki. -
#7637 lenne egy kérésem a mesterekhez.Sajna nem nagyon tudok vectorosan rajzolni , de jo lenne egy embléma hát eléggé bonyolult leirni a fejembe már összeállt, de nem tudom kivitelezni.
A lényeg hogy egy traszformersz lenne a fö motivum, de egy olyan amibe fellelhetö a(és itt jön a bonyolultság ):
-helikopter (mi-24,mi-8)
-mig-29 vagy gripen vadászgép rakétákkal
-ejtöernyö
-és egy ulyen URAL
-és oxigénre való utalás
itt van pár transformersz
Persze nem ilyen részletes, valami olyan ami egy emblémába meg lehet csinálni
HA valaki megprobálkozna vele azt nagyon szépen megköszönöm a végeredményt elkérném vectorosan , hogy késöbb tudjak a szineken esetleg a formán még alakitattni ha kell. -
isss #7636 ..szívesen, -
#7635 kreatív és jók a színek, köszi!
még kitalálok beszúrandó linkeket alá és szólok hogy tegye fel egy modi, reméljük így beindul az a régi topik... -
isss #7634 ..csak egy próbálkozás
-
#7633 rátok bízom, de lehet pl. ez vagy ez a kép, vagy bármi amit gondoltok -
#7632 végigjátszás topiknak tudna valaki egy guszta bannert csinálni? ne túl magasat -
sedar #7631 Sziasztok!
www.eleganciasofor.com oldalra mutató bannert szeretnék.
550x60
Előre is köszönöm. -
hungaryws #7630 Köszönöm -
#7629 Semmi extra.
600x95,468x60 ? -
hungaryws #7628 Sziasztok!
Két Bannert szeretnék kérni, egy fórumra. A mérete 600 x 95 és 468*60-as legyen.
A bal oldalt ez a szöveg legyen rajta Hungarian Truck Site alatta az url cím http://hts.try.hu .
A betűtípust rátok bízom, csak szép legyen.
A jobb oldalon ez a kamion legyen:
Kép
Előre is köszönöm. -
#7627 Szívesen, máskor is :) :D . -
#7626 Köszi szépen! ;) -
#7625 V2 :
-
#7624 és észre se vettük xD -
#7623 LoOoL télleg xD. Köszi főnök ... -
#7622 Az egyik "e" betű rossz helyen van. :) -
#7621 Valami vidám képet is berakhattál volna -
#7620 NAGYON JÓ! Köszönöm!!!! -
#7619 Háát... Őszintén szólva nem sokminden jutott nekemse eszembe, de amit tudtam kihoztam.
-
#7618 Sziasztok!
Az én kérésem egy kicsit összetettebb és egy kis kreativitást igényel (ami sajnos nekem nincs).
Szóval ENNEK a topicnak szeretnék egy bannert. Ide képet tesznek be a többiek, ezzel fejezik ki a hangulatukat, kedvüket.
Valaki tudna nekem segíteni? Nincsen semmilyen "megkötésem", csak "igényes" legyen. Köszönöm szépen a segítséget! ;) -
#7617 Mert lusta voltam kivágni:) -
#7616 miért raksz pontokat az emberekre? :D -
#7615 link -
cmsworld #7614 Azt meg tudná mondani valaki, hogy a Facebook milyen betűtípust használ a logojában? -
Neoncsoves #7613 és elmondanád hogy kell? :D -
#7612 lehet -
#7611 Szerintem egy kicsit eltévedtél:)