Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elore is koszi
terror.try.hu
nem is tudom kinem cimezzem kérésemet,de majd valaki,remélem segit nekem!
kellene 1 banner,mellékelem az anyagot hozzá,és a kérésemet.
az autó lenne a fõ kép,aminek a sarkába belekellene rakni azt az aranyos állatkát,és valamejik oldalra meg a logókat kellene bele olvasztani az autós képbe!!
a fõcim az az lenne,hogy"""Jállat Fan Club""",ez valahol középen fenn kellene,a méretet ti tudjátok ,hogy mi fér be a topikba!!mellékelem a képeket,meg a logókat is !!!
az lenne a kérésem,hogy legfelülre kellene szöveggel irni,mivel nincs logója,hogy""dzsonesz-a fõ jállat""""
elõre is köszi,ha valami nem tiszta jövök én ide sûrün és válaszolok!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Már csak a többieket kell megkérdezni, hogy nekik bejön-e, aztán meg a modikat, hogy tegyék a helyére... <#vigyor3>#vigyor3>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Várjak még, vagy most nagyon nem ér rá egyik bannerkovács sem? <#miaz>#miaz>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
[merlinw.org]
"apelláta" annyit jelent szóelterelés stb...
semmi köze ehez.
mellesleg ez egy un. "haveri" szleng mifelénk...és kicsit kikeltem magamból, megfeledkeztem arról, hogy itt senki sem ismeri =)
www.CRIMEMUSIC.try.hu
[merlinw.org]
és esetleg ráirni hogy spoilermentes övezet...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- Forza Motorsport 2
- Halo Wars
Erre a 3 topikra kellene 3 db banner 😊
Nekem jó lesz 2 hét mulva is 😊 Csak minnél hamarabb anál jobb.
Egy köszönömt adok aki megis probálja 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz