8180
-
#3540 nem rossz:DDDDDDD ötletes
nem akarok senkit megbántani de akkor Zsoleszét berakatom.jó lesz az úgy ahogy van Zsolesz.Köszi mindenkinek!
-
#3537 ha gondolod leveszem a gilbert labdát de csak estefel mert most megyek el. -
#3536 -
#3535 ez van:) Ezt is csak azért csináltam hogy meg mutassam milyen egy összecsapott munka:) -
#3534 csináltatok már jobbat is :-C -
#3533 Hát csinálj szavazást a topikjába:) Ja és várd meg még a Shiwo munkáját is. -
#3532 azt se tudom melyiket válasszam:)
Köszi AntiHero
sztem Zsoleszé lesz a befutó:D -
#3531 Na akkor itt az enyimé (össze van csapva):
-
#3530 kösz ez jó lesz
ok Shiwo köszi megnézzük:D -
#3529 én is megpróbálok alkotni 1 rögbis bannert..
-
#3528 nekem is feltünt, de probáltam perspektívázni, méretezni, árnyékolni, és semmi nem segített -
#3527 jobb, de az a gilbert labda elég érdekesen néz ki... -
eddig jutottam, asszem most felfüggesztem, de ha majd lesz kedvem és nekiállok, szólok. -
#3525 lesz az még jobb is...tud Zsolesz, ha akar...megha szán rá időt is, és nem csak összecsapja -
#3524 úúúúúúúú köszi.mondjuk a Heinekenes logo elkélt volna de fsza így is.kösz -
#3523 javítom... -
#3522 -
#3521 szvsz elég hülyén néz ki bal alul az a kép,és rá megy a fű ilyen "izé" effekt :-C -
#3520 aha, köszi -
#3519 a képeket még tudom cserélni, de sztem az a narancs full jól néz majd ki ha berakod, mert olyan mintha kifelé szállna a képből.
Amugy egy álló labdábol csináltam, csikot tettem neki h honnan repőül homályosítás meg kisebb munkák, nem nagy szám de sztem jól néz ki.
abban a ban alsó képben nem vagyok biztos h jó választás volt -
#3518 uhh de jó...photoshop? -
#3517 nem tom ez elég komoly? -
#3516 nekem mind1 a google ezt hozta ki :)) -
#3515 de ez a photoshopot hol lehet letölteni?gimpet letöltöttem most telepítrem -
#3514 Köszi a bannereket de azért egy kicsit komolyabbra számítottam.:)
De látom még kezdő vagy majd beletanulsz.
Egyébként ez nem Rögbi labda hanem amerikai foci:) -
#3513 az se nagy tudomány :|
,szerezz photoshopt vagy paint shop pro-t és pár hónap múlva próbálkozz újra,helóz
-
#3512 hmm... válts photoshopre, már csak azért is mert szvsz itt mindenki azzal dolgozik és abban tudunk neked segíteni. -
#3511 de nem aza shit windowsos paint...Paint.NET .... az többet tud mint
a normál a logómat is vele csináltam... -
#3510 nem vagy még felkészülve,paintal nem fog menni :C -
#3509 nincs photoshopom meg gimpem sincs
na akkor gyakorolgatok egyszer talán lesz belőlem jó bannerkovács :S -
#3508 Nem jó Válts inkább Photoshopra vagy Gimpre.
tutorial.hu-t olvasgasd. Vagy csak simán gyere rá a dolgokra én is azt tettem:)
-
Hát ez? -
#3506 Tanulgas még, néz vissza a topikba. Sok bannert találhatsz azokból meríts ötleteket. Hajrá hajrá, ne add fel! -
#3505 nem animációra gondoltam, hanem tegyél a képbe egy labdát, ízlésesen helyezd el a dolgkaát szép betütípussal, kisebb mérettel, ennyi. meg még rfakhatsz reá mást is, monnyuk egy játékost... -
#3504 milyen animációt? -
#3503 ok csak aza baj hogy nekem Paint.Net-em van és azzal nem lehet animációt csinálni...megpróbálom úgy... -
#3502 350re nem 530-ra -
#3501 erről beszéltem, pont ezt irtam hogy ha túl üres a kép akkor csúnya.
"attol is függ m3nnyi mindent teszel a bannerba merrt ha túl zsúfolt akkor is csunya meg ha üres akkor is."
tegyél bele még egy rögbilabdát, vedd le a méretét monnyuk 700*530-re,
betütípus túl egyszerü, alul a zöld beleolvad a fübe, nem baj majd belejössz gyakorolj kicsit, meg akkor már leszek nagyképü, nézz fel ide, itt az én cuccaim vannak van jópár banner jók, meg kevésbé jók, meríts ötleteket, hajrá -
#3500 hát izé... hol vannak a képek?
megaztán a topik nevét talán kicsit nagyobbra csinálnám.
vmi szövegeffektet is rakhatnál rá, ez így nagyon egyszerű.
és a keretet se felejtsük el.
van még mit tanulnod, de csak így tovább:) -
#3499 bocs, de nem nagy egy kicsit?