8180
-
#3885 nm, örülök, hogy tetszik -
#3884 nagyon komoly lett, köszönöm! -
#3883 -
gregh #3882 Köszi Bala! Ha a versenyhez nem is a legmegfelelőbb, azért magamnak letöltöm. -
Bala10 #3881
Egy kép hozzá -
#3880 sziasztok!
Az alábbi képből vett szereplőkkel szeretnék kérni egy fekete fehér bannert, 800x100-as méretben, felirat nem kell rá, de a szereplők fölött legyen ott a nevük.
Előre is köszönöm!
-
gregh #3879 Sziasztok! Egy röplabdatornához szeretnék bannert kérni. Az elképzelések: A honlapnak, amihez kéne, a háttere fehér, viszont a tartalom háttere szürkés (színkóddal: #EAEAEA). Úgy kéne, hogy a banner külső szegélye minden oldalról fehér legyen, és átmenetesen érje el a banner a háttér színét. Ennek persze nem kell az előbb leírt színnek lennie, rátok bízom. A honlapon amúgy összesen három szín van: a már említett háttér: #EAEAEA, a szöveg színe: #000099 és a linkek színe: #F07800. A szöveg, amit rá kéne tenni: Szent László Kupa – 24 órás vegyesröplabda torna, és a helyszínt és időpontot: Budapest, 2007. november 9-10. Az oldalt, amihez kérem, a http://sztlaszlokupa.extra.hu/ címen találjátok. A fejlécben középen lévő cucc helyett kérném a bannert. Méretileg pedig az lenne a kérés, hogy háromféleképpen szerkesszétek meg: egy 488*80, egy 468*60 és egy 845*100 pixeles méretre, és mindenképp gif formátumban legyen! Röpis képet nem nagyon tudom, hol találtok a neten, de ha tesztek bele, akkor mindenképp teremröpis legyen, és ne strandröpis. Köszi előre is! -
#3878 köszi -
#3877 majd leveszem vagy vmi... ^^ -
#3876 meg vhogy illeszkedjen háttérbe, amugy jó -
#3875 Topick? :o -
#3874 ekkora -
#3873 [URL=http://images.netbag.hu/20070916/21061247626.png]A banner linkje... ^^[/URL] -
#3872 ?×? -as kép legyen? -
#3871 nekem is vki légyszi :\
csak egy psps kép kell bele, meg pár effekt, semmi különös, előre is köszönöm -
Hellsing47 #3870 megfelel? -
#3869 Sziasztok!
NHL 08 topikba kérnék szépen egy bannert.Rátok bízom az ötletet.Csak annyi, hogy ha megoldható egy színátmenet kéne bele:)
Linkelek pár anyagot:
a játék borítója
nhl logók
Képek a játékból:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
vmi ilyesmire gondoltam mint pl. ez
természetesen nem sürgős.
Köszönöm szépen előre is! -
#3868 Most már rájöttem,hogy ezt a logókészitőknél is kérhettem volna,szoval nem muszáj mégse megcsinálni de azért örülnék neki.....na mind1 meg kérem ott is az embereket. -
#3867 Sziasztok!
Nekem egy akkora banner kéne ami befér a nevemnek(most nem tom mien méret pontosan ti gondolom tudjátok),TQ(fehérrel) felirattal a közepén lehetne két angyalszárny jobb-és baloldalt mellete,világoskék háttérrel kösz elöre is!! -
#3866 770*145 kb ekkora de kicsivel lehet szélesebb is meg nagyobb is(pontositok,gportalra szertnék egy fifas bannert.)teljesen rátok bízok mindent. -
#3865 igen nekünk is jó lesz akkorába mint a psp fórumé! -
#3864 Szevasztok nekem egy 60x60 -as banner kéne a közepén Totya felirattal ja és olyan "neonos" stílusú legyen fontos lenne !
Kösz ! -
#3863 kb ekkora méretben -
#3862 Hello
Akinek van ideje, szeretnék PSP topikba egy uj bannert!
Légyszives, ha vki ráért, csináljon egyet, köszönöm! -
#3861 Szerintem nem úgy érti :)
Kihagytad pl. a méretet x) -
#3860 nincs nagyon elképzlésem rátok bízom! -
#3859 Sziasztok!
Logóműhelyben akartam kérni, de ott a nekem szükséges mérettel nem foglalkoznak. Szóval egy Cartmenes avatarra lenne szükségem, 120x100as méretben. Ha lehet akkor gif(vagyis mozgóképes) legyen, a mozgás pl a jellegzetes táncikálása vagy hogy bemutat, nemtom.Ha lehet az aljára valamilyen kéziráshoz hasonlo betűtipussal a Soma felirat kerüljön
Előre is köszönöm! -
#3858 bővebben, ha kérhetem... -
#3857 a Manchester United Fan Clubnak szeretnék valami hozzá illő Bannert!
Köszönöm! -
#3856 np ^^ -
#3855 am nem tetszik a többieknek szal vki más csinálja 1 et köszii :)) -
#3854 nem rossz bence kösze -
#3853 nekem ilyen sikerült: :)
-
#3852 sziasztok
csinálnátok ide egy bannerT? Méret 600*225 köszönöm -
#3851 Üdv, bocsi hogy nem írtam , azért, mert nem voltam itthon:))
Über a banner, és köszönöm a türelmet:) -
#3850 Nekem is:) -
#3849 köszi.
Vissza kéne jönnöm alkotni ide is meg összes ps topikba de sajna annyira nincs hangulatom hozzá. pedig ha elkezdweném... :( -
#3848 igen. bár a srác topikja eddig nem valami népszerű, szóval írjá neki pár sort :) -
#3846 fasza.
Ez sg topikb megy? adjatok URL-t pls, én is codolok. -
#3845 bocs a késésért nem voltam itthon...
itt a banner, remélem tetszik!