8180
286v1w7.jpg

• RIZLA
    nm, örülök, hogy tetszik
  • soma22
    nagyon komoly lett, köszönöm!
  • RIZLA
  • gregh
    Köszi Bala! Ha a versenyhez nem is a legmegfelelőbb, azért magamnak letöltöm.
  • Bala10

Egy kép hozzá
  • soma22
    sziasztok!
    Az alábbi képből vett szereplőkkel szeretnék kérni egy fekete fehér bannert, 800x100-as méretben, felirat nem kell rá, de a szereplők fölött legyen ott a nevük.
    Előre is köszönöm!
  • gregh
    Sziasztok! Egy röplabdatornához szeretnék bannert kérni. Az elképzelések: A honlapnak, amihez kéne, a háttere fehér, viszont a tartalom háttere szürkés (színkóddal: #EAEAEA). Úgy kéne, hogy a banner külső szegélye minden oldalról fehér legyen, és átmenetesen érje el a banner a háttér színét. Ennek persze nem kell az előbb leírt színnek lennie, rátok bízom. A honlapon amúgy összesen három szín van: a már említett háttér: #EAEAEA, a szöveg színe: #000099 és a linkek színe: #F07800. A szöveg, amit rá kéne tenni: Szent László Kupa – 24 órás vegyesröplabda torna, és a helyszínt és időpontot: Budapest, 2007. november 9-10. Az oldalt, amihez kérem, a http://sztlaszlokupa.extra.hu/ címen találjátok. A fejlécben középen lévő cucc helyett kérném a bannert. Méretileg pedig az lenne a kérés, hogy háromféleképpen szerkesszétek meg: egy 488*80, egy 468*60 és egy 845*100 pixeles méretre, és mindenképp gif formátumban legyen! Röpis képet nem nagyon tudom, hol találtok a neten, de ha tesztek bele, akkor mindenképp teremröpis legyen, és ne strandröpis. Köszi előre is!
  • jbal
    köszi
  • Benc16
    majd leveszem vagy vmi... ^^
  • ColdFire
    meg vhogy illeszkedjen háttérbe, amugy jó
  • ColdFire
    Topick? :o
  • ColdFire
    ekkora
  • Benc16
    [URL=http://images.netbag.hu/20070916/21061247626.png]A banner linkje... ^^[/URL]
  • Benc16
    ?×? -as kép legyen?
  • ColdFire
    nekem is vki légyszi :\
    csak egy psps kép kell bele, meg pár effekt, semmi különös, előre is köszönöm
  • Hellsing47
    megfelel?
  • jbal
    Sziasztok!
    NHL 08 topikba kérnék szépen egy bannert.Rátok bízom az ötletet.Csak annyi, hogy ha megoldható egy színátmenet kéne bele:)
    Linkelek pár anyagot:
    a játék borítója
    nhl logók

Képek a játékból:
    kép1

kép2
    kép3
    kép4
    kép5
    kép6

vmi ilyesmire gondoltam mint pl. ez
    természetesen nem sürgős.
    Köszönöm szépen előre is!
  • TQ cheater
    Most már rájöttem,hogy ezt a logókészitőknél is kérhettem volna,szoval nem muszáj mégse megcsinálni de azért örülnék neki.....na mind1 meg kérem ott is az embereket.
  • TQ cheater
    Sziasztok!

Nekem egy akkora banner kéne ami befér a nevemnek(most nem tom mien méret pontosan ti gondolom tudjátok),TQ(fehérrel) felirattal a közepén lehetne két angyalszárny jobb-és baloldalt mellete,világoskék háttérrel kösz elöre is!!
  • II Rocky II
    770*145 kb ekkora de kicsivel lehet szélesebb is meg nagyobb is(pontositok,gportalra szertnék egy fifas bannert.)teljesen rátok bízok mindent.
  • Scholes18
    igen nekünk is jó lesz akkorába mint a psp fórumé!
  • Gofri
    Szevasztok nekem egy 60x60 -as banner kéne a közepén Totya felirattal ja és olyan "neonos" stílusú legyen fontos lenne !

Kösz !
  • ColdFire
    kb ekkora méretben
  • ColdFire
    Hello

Akinek van ideje, szeretnék PSP topikba egy uj bannert!
    Légyszives, ha vki ráért, csináljon egyet, köszönöm!
  • HyperGames
    Szerintem nem úgy érti :)
    Kihagytad pl. a méretet x)
  • Scholes18
    nincs nagyon elképzlésem rátok bízom!
  • soma22
    Sziasztok!
    Logóműhelyben akartam kérni, de ott a nekem szükséges mérettel nem foglalkoznak. Szóval egy Cartmenes avatarra lenne szükségem, 120x100as méretben. Ha lehet akkor gif(vagyis mozgóképes) legyen, a mozgás pl a jellegzetes táncikálása vagy hogy bemutat, nemtom.Ha lehet az aljára valamilyen kéziráshoz hasonlo betűtipussal a Soma felirat kerüljön

Előre is köszönöm!
  • RaZoK
    bővebben, ha kérhetem...
  • Scholes18
    a Manchester United Fan Clubnak szeretnék valami hozzá illő Bannert!
    Köszönöm!
  • Benc16
    np ^^
  • Pheaper
    am nem tetszik a többieknek szal vki más csinálja 1 et köszii :))
  • Pheaper
    nem rossz bence kösze
  • Benc16
    nekem ilyen sikerült: :)

• Pheaper
    sziasztok
    csinálnátok ide egy bannerT? Méret 600*225 köszönöm
  • Pistike 007
    Üdv, bocsi hogy nem írtam , azért, mert nem voltam itthon:))
    Über a banner, és köszönöm a türelmet:)
  • AntiHero
    Nekem is:)
  • zsolesz92
    köszi.
    Vissza kéne jönnöm alkotni ide is meg összes ps topikba de sajna annyira nincs hangulatom hozzá. pedig ha elkezdweném... :(
  • RaZoK
    igen. bár a srác topikja eddig nem valami népszerű, szóval írjá neki pár sort :)
  • zsolesz92
    fasza.
    Ez sg topikb megy? adjatok URL-t pls, én is codolok.
  • RaZoK
    bocs a késésért nem voltam itthon...
    itt a banner, remélem tetszik!