8180
-
homokhat #3844 Szia mindenki főként a nyáron is dolgozó jó emberek.
Nem vagyok egy grafikus tipus éppen azért kérek tőletek segítséget .
az alsó képen lévő stilusra gondolok 500*83 méretben lassubb villogásal és a zöldszín is kicsitt olvashatóbb legyen. A felirat pedig : NEONTEAM.HU
-
mixcontrol #3843 a méret az pont jó! -
mixcontrol #3842 köszi jóó lett! -
jefferson83 #3841 Na volt egy kis időm. Ha valami nem tetszik benne szólj lehet ki tudom javítani :) Remélem a méretet is eltaláltam.
Csak link,katt rá. -
mixcontrol #3840 945x102 méretben én nem sürgetlek, profi vagy! Amikor rá érsz próbáld meg ha tudod és még 1x kösz! -
jefferson83 #3839 Napközben nem érek rá, majd éjjel megpróbálom. -
mixcontrol #3838 jefferson lécci csinálj nekem egy bannert le irtam mient mert amit csináltál SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó lett!qrvaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szeretnék kérni egy bannert az oldalamra GTA FAN feliratal és ne legyen vélágos hanem sötét pl szürke ( az jó is ) a képeket rátok bizom biztos van ötlet lécci csináljátok meg. -
jefferson83 #3837 Köcce ;) -
mixcontrol #3836 Sziasztok szeretnék kérni egy bannert az oldalamra GTA FAN feliratal és ne legyen vélágos hanem sötét pl szürke ( az jó is ) a képeket rátok bizom biztos van ötlet lécci csináljátok meg.
Üdv. Tasu
Köszönöm előre is! -
#3835 Sziasztok. Akkor ma csinálod meg? -
#3834 jóez :) -
jefferson83 #3833 Fantázia és tehetség szűkén állok most, szóval csak ezt tudtam összedobni:
-
#3832 valami 9mm-es pisztoly kell de a jelvény két oldalára,és nem a szélére,ha hali -
#3831 helóz
lenne egy kis meló!(nem nekem kell,másnak,csak én lusta vagyok már megcsinálni^^)
728x652 pixel nagyságú banner kellene
elképzelés:
A két szélén 1-1 piszoly,vagy fegyver,és közép tályon egy jelvény,amiben OLS szöveg szerepeljen.ja és SWAT4 témájú legyen,ha megcsináljátok,htx,páj^^ -
#3830 igen, holnap délután nekiugrok... -
#3829 Szasztok akkor nekem megcsináljátok azt amit kértem? -
#3828 próba szerencse:D -
#3827 Nem hinném hogy ennyire nem figyelnek a 'Kovácsok'. De ha mégis: :D
Üdvözlet!
Hát, az az igazság, hogy kéne egy banner.
Elég nehéz lesz szeritnem, mivel a "Rossz szokások" topikba kéne... Képeket nem igazán találtam, a fantáziátokra bízom.:D
Ilyenek kellenének bele hogy orrtúrás, TV kapcsoló birizgálása, hűtőnyitogatás, meg ami még eszetekbe jut:D
Kivitelezés elég necces lesz, de hát Ti mit nem tudtok megcsinálni?:P
Elég ütőset lehetne belőle csinálni
Előre is köszi, pistike
:P -
#3826 akkor másold be újra amit le írtál már 1x cska nagy betükkel:D
-
#3825 A hsz-ben le van írva minden fontos információ. Ha találtam volna hozzá képet már próbálkoztam volna vele, hogy megcsináljam. De mivel nincs ötletem se anyag se háttér téren, ezért kértem meg a bannerkészítőket. Egyébként tök mindegy hogy milyen a pl háttér, nem azon van a hangsúly. -
#3824 akkor kérd újra msot 1 idejig nem fogok kérni d eúgy kérd szerintem hoyg tegyél hozzá 1-2képet +hátteret mer ily azért nehéz dolguk van -
#3823 Szeritned nem szépen kértem?
Te még kettőt is kaptál.
Plusz egy pár ember előttem.
-
#3822 szépen kell kérni:) -
#3821 Nekem miért nem segít senki?:S -
#3820 A méret kb olyaN legyen mint itt a banner. Ekkora egyen pls. A saját topicomba kéne:) -
#3819 fejlécnek szeretnéd, avagy reklámozásra?...bár az lenne a legjobb ha megadnád milyen méretü legyen... -
#3818 Sziasztok
szeretnék kérni egy Call of Duty 2 témájú bannert ami nagyon faján nézzen ki:) és legyenrajta valamilyen frappáns betűtipussal ez:
[ClanKiller]
The CoD2 clan!
Előre is nagyon szépen köszönöm. -
#3817 Logoműhely itt csak bannerokat leeht kérni -
#3816 sziasztok!
megkérhetek valakit hogy csináljon nekem egy átmenetet a logómba? előre sis köszi!
(rátok bízom hogy mien legyen) -
#3815 nem pont ilyet akartam de Tökéletes nagyon köszönöm! -
#3814 -
jefferson83 #3813 Jobb oldali csávó göröngyös keze javítva:
Javított kép, katt ide.
Na jóccakát -
jefferson83 #3812 Egy egyszerű, gyorsban, álmosan :)
-
#3811 Sziasztok lenne 1 másik banner is Másik fórumba és tovább nem is nyagatok senkit szóval EZTgondoltam háttérként EZ a jel úgy a jobb sarokba legyen EZ ésEZ egymás mellett legyen valahol teljesen m1 hol EZ A KÉPis szintén teljesen m1 hol van Ez a kép úgy felül legyen valahol meg van egy kép a galériámban smackdown néven azt a banner kép jobb felső sarkában legyen a másik fontos látszódjon a W betű középen!
Előre is köszönöm szépen!!! -
#3810 nm:) -
#3809 tökkéletes köszönöm szépen! -
#3808 ez így megfelel?
kissé nagyra sikerült, tudom. -
#3807 Sziasztok a Banner a Everton F.C. topicba kellene a Háttér EZ legyen és itt még van 4képem még azt kérném hogy EZT A JELET középre a többit meg úgy ahogy gondoljátok helyettétek el a többi 3 kép: everton mez everton gól Premiere League jele (ezt inkább a szélére)
Előre is köszönöm szépen Sanyi -
#3806 Üdvözlet!
Hát, az az igazság, hogy kéne egy banner.
Elég nehéz lesz szeritnem, mivel a "Rossz szokások" topikba kéne... Képeket nem igazán találtam, a fantáziátokra bízom.:D
Ilyenek kellenének bele hogy orrtúrás, TV kapcsoló birizgálása, hűtőnyitogatás, meg ami még eszetekbe jut:D
Kivitelezés elég necces lesz, de hát Ti mit nem tudtok megcsinálni?:P
Elég ütőset lehetne belőle csinálni
Előre is köszi, pistike -
#3805 alsó jobblett szerintem :D