8180
286v1w7.jpg

• homokhat
    Szia mindenki főként a nyáron is dolgozó jó emberek.
    Nem vagyok egy grafikus tipus éppen azért kérek tőletek segítséget .
    az alsó képen lévő stilusra gondolok 500*83 méretben lassubb villogásal és a zöldszín is kicsitt olvashatóbb legyen. A felirat pedig : NEONTEAM.HU
  • mixcontrol
    a méret az pont jó!
  • mixcontrol
    köszi jóó lett!
  • jefferson83
    Na volt egy kis időm. Ha valami nem tetszik benne szólj lehet ki tudom javítani :) Remélem a méretet is eltaláltam.

Csak link,katt rá.
  • mixcontrol
    945x102 méretben én nem sürgetlek, profi vagy! Amikor rá érsz próbáld meg ha tudod és még 1x kösz!
  • jefferson83
    Napközben nem érek rá, majd éjjel megpróbálom.
  • mixcontrol
    jefferson lécci csinálj nekem egy bannert le irtam mient mert amit csináltál jó lett!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szeretnék kérni egy bannert az oldalamra GTA FAN feliratal és ne legyen vélágos hanem sötét pl szürke ( az jó is ) a képeket rátok bizom biztos van ötlet lécci csináljátok meg.
  • jefferson83
    Köcce ;)
  • mixcontrol
    Sziasztok szeretnék kérni egy bannert az oldalamra GTA FAN feliratal és ne legyen vélágos hanem sötét pl szürke ( az jó is ) a képeket rátok bizom biztos van ötlet lécci csináljátok meg.

Üdv. Tasu

Köszönöm előre is!
  • JP Forever
    Sziasztok. Akkor ma csinálod meg?
  • RaZoK
    jóez :)
  • jefferson83
    Fantázia és tehetség szűkén állok most, szóval csak ezt tudtam összedobni:

• SNAKE01
    valami 9mm-es pisztoly kell de a jelvény két oldalára,és nem a szélére,ha hali
  • SNAKE01
    helóz

lenne egy kis meló!(nem nekem kell,másnak,csak én lusta vagyok már megcsinálni^^)

728x652 pixel nagyságú banner kellene
    elképzelés:
    A két szélén 1-1 piszoly,vagy fegyver,és közép tályon egy jelvény,amiben OLS szöveg szerepeljen.ja és SWAT4 témájú legyen,ha megcsináljátok,htx,páj^^
  • RaZoK
    igen, holnap délután nekiugrok...
  • JP Forever
    Szasztok akkor nekem megcsináljátok azt amit kértem?
  • John Cena
    próba szerencse:D
  • Pistike 007
    Nem hinném hogy ennyire nem figyelnek a 'Kovácsok'. De ha mégis: :D

Üdvözlet!

Hát, az az igazság, hogy kéne egy banner.
    Elég nehéz lesz szeritnem, mivel a "Rossz szokások" topikba kéne... Képeket nem igazán találtam, a fantáziátokra bízom.:D
    Ilyenek kellenének bele hogy orrtúrás, TV kapcsoló birizgálása, hűtőnyitogatás, meg ami még eszetekbe jut:D
    Kivitelezés elég necces lesz, de hát Ti mit nem tudtok megcsinálni?:P
    Elég ütőset lehetne belőle csinálni

Előre is köszi, pistike

:P
  • John Cena
    akkor másold be újra amit le írtál már 1x cska nagy betükkel:D
  • Pistike 007
    A hsz-ben le van írva minden fontos információ. Ha találtam volna hozzá képet már próbálkoztam volna vele, hogy megcsináljam. De mivel nincs ötletem se anyag se háttér téren, ezért kértem meg a bannerkészítőket. Egyébként tök mindegy hogy milyen a pl háttér, nem azon van a hangsúly.
  • John Cena
    akkor kérd újra msot 1 idejig nem fogok kérni d eúgy kérd szerintem hoyg tegyél hozzá 1-2képet +hátteret mer ily azért nehéz dolguk van
  • Pistike 007
    Szeritned nem szépen kértem?
    Te még kettőt is kaptál.
    Plusz egy pár ember előttem.
  • John Cena
    szépen kell kérni:)
  • Pistike 007
    Nekem miért nem segít senki?:S
  • JP Forever
    A méret kb olyaN legyen mint itt a banner. Ekkora egyen pls. A saját topicomba kéne:)
  • RaZoK
    fejlécnek szeretnéd, avagy reklámozásra?...bár az lenne a legjobb ha megadnád milyen méretü legyen...
  • JP Forever
    Sziasztok
    szeretnék kérni egy Call of Duty 2 témájú bannert ami nagyon faján nézzen ki:) és legyenrajta valamilyen frappáns betűtipussal ez:
    [ClanKiller]
    The CoD2 clan!

Előre is nagyon szépen köszönöm.
  • John Cena
    Logoműhely itt csak bannerokat leeht kérni
  • Gomber
    sziasztok!
    megkérhetek valakit hogy csináljon nekem egy átmenetet a logómba? előre sis köszi!
    (rátok bízom hogy mien legyen)
  • John Cena
    nem pont ilyet akartam de Tökéletes nagyon köszönöm!
  • Pistike 007
  • jefferson83
    Jobb oldali csávó göröngyös keze javítva:

Javított kép, katt ide.

Na jóccakát
  • jefferson83
    Egy egyszerű, gyorsban, álmosan :)

• John Cena
    Sziasztok lenne 1 másik banner is Másik fórumba és tovább nem is nyagatok senkit szóval EZTgondoltam háttérként EZ a jel úgy a jobb sarokba legyen EZ ésEZ egymás mellett legyen valahol teljesen m1 hol EZ A KÉPis szintén teljesen m1 hol van Ez a kép úgy felül legyen valahol meg van egy kép a galériámban smackdown néven azt a banner kép jobb felső sarkában legyen a másik fontos látszódjon a W betű középen!

Előre is köszönöm szépen!!!
  • PJack
    nm:)
  • John Cena
    tökkéletes köszönöm szépen!
  • PJack
    ez így megfelel?

kissé nagyra sikerült, tudom.
  • John Cena
    Sziasztok a Banner a Everton F.C. topicba kellene a Háttér EZ legyen és itt még van 4képem még azt kérném hogy EZT A JELET középre a többit meg úgy ahogy gondoljátok helyettétek el a többi 3 kép: everton mez everton gól Premiere League jele (ezt inkább a szélére)
    Előre is köszönöm szépen Sanyi
  • Pistike 007
    Üdvözlet!

Hát, az az igazság, hogy kéne egy banner.
    Elég nehéz lesz szeritnem, mivel a "Rossz szokások" topikba kéne... Képeket nem igazán találtam, a fantáziátokra bízom.:D
    Ilyenek kellenének bele hogy orrtúrás, TV kapcsoló birizgálása, hűtőnyitogatás, meg ami még eszetekbe jut:D
    Kivitelezés elég necces lesz, de hát Ti mit nem tudtok megcsinálni?:P
    Elég ütőset lehetne belőle csinálni

Előre is köszi, pistike
  • Gunnersboy
    alsó jobblett szerintem :D