8180
-
#3926 htx ^^ -
#3925 yóZ lett -
v.2 -
#3923 adobe photoshop -
#3922 Sziasztok!
Sajnos még csak kezdő netes vagyok.Meg szeretném kérdezni melyik progival lehet könnyen, látványos efektekkel bannert készíteni?!
Az enyémet Az Eazy gif animator nevű progival készítettem,de nem valami nagy szám(elsőre o. k) Viszont tetszett a program menü rendszere,egyszerű kezelhetősége.Azért láttam ennél sokkal jobb lógókat is
Ha walaki tud jobbat,kérem jelezze! Thx
-
nemtudom jó lesz e -
Scapolite #3920 Jah a méret:).Lehetne:750p(hosszúság) és 200pmagasság. -
Scapolite #3919 Szereztem hozzá ilyet is:Kép -
Scapolite #3918 PJack:nincs kedved 1 Project Gotham Racing 4 Bannert is összehozni
Itt van kis adag hozzá:)Ezekből kellene:
kép1
kép2
kép3
Jó lenne ha a bmw is benne lenne meg az első mocis kép ha ezt lehet!
-
#3917 köszi :$ -
#3916 -
#3915 nm -
Scapolite #3914 De komoly lett!
Nagyon köszi! -
#3913 -
Scapolite #3912 Igen,sry!
Lehetne szélességre:740 pont
Magasságra:180 pont
-
#3911 nem írtad,h milyen méretű legyen. -
Scapolite #3910 Készítene nekem valaki 1 Bannert ebből a képből?:Kép
Conan the Barbarian felirat kellene rá és xbox360 kiírás még.
Nagyon köszi előre is! -
#3909 -
#3907 hi telefonhoz kellene háttérképet csinálni 120*160 méretben ez legyen a közepén alatta és fölötte pedigez piros háttérrel
elöre is köszönöm -
#3906 -
#3905 #3896 ezzel valaki foglalkozna? csak kérdés... -
Fox92 #3904 nem tuzdtok valami másabbat? és ha lehetne legyen rajta az a szöveg amit elöző hsz-ben írtam. -
#3903 ha megfelel, használd egészséggel....
ha nem, akkor akármi..... :) -
Fox92 #3902 Sziasztok tudna nekem valaki csinálni egy Call of duty-s bannert.
Nincs semmi megkötésem csak legyen rajta egy szöveg: "Call Of Duty Fan Oldal!"
Ha megcsinálnátok nagyon megköszönném :) -
#3901 rss-t hogy lehet beletenni bannerba ?( mármint ha egy blog rssjét akaorm megjeleníteni, esetleg egy másik topik utolsó pár hozzászólását:) ) -
tothszeli #3900 Üdv!Kb mikor tudtok nekem valamit róla,megoldható?
-
#3899 nem -
spy803 #3898 Sziasztok! Nem épp bannert szeretnék, de itt annyi profi van, remélem valaki megtudja csinálni amit szeretnék.
Ezt a képet kéne átalakítani így, hogy a Walkman embléma helyett Szimi felirat hullámozzon. Vajon megoldható? -
#3897 a logo lehetne középen meg jó lenne ha glory glory Manunited is látszana! -
#3896 A Man Utd Fan Clubba szeretnék egy körülbelül barca topic banner méretű bannert ennek a képnek a felhasználásával, vhogy méretarányosan ha nem jó a méret!
előre is köszi
-
tothszeli #3895 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni,egy bannert készíteni,illetve késöbbiekben szeretnék bannercserét.igy szükségem volna a html kódra is.A segítséget Köszönöm!
http://tox.hu/mellekallas -
gregh #3894 Jefferson, Rizla! Köszi szépen mindkettőtöknek! Nekem ez utóbbi, Rizla alkotása jobban tetszik. Ha nem vagyok túl pofátlan, lehet még kérésem hozzá? Bal oldalon nem kell rá a Szent László Gimis címer, az külön van az oldalba szerkesztve, tehát kinézetre ugyanez a fejléc, csak az külön képként van ott. A másik meg, hogy ha át tudod szerkeszteni úgy, hogy ne legyen a fekete keret a szélén, és a külső széle fehér legyen, és befelé érje el ezt a világosszürke hátteret, ne így hogy a sötétebb szürkéből váltson világossá. Köszi! Méret: 1124*135 (bocsi, elnéztem múltkor, ilyet szerettem volna) és 468*60 pixeles, és GIF. Tényleg nagy köszönet! -
#3893 -
Bala10 #3892 most ráérek még 5 percet -
jefferson83 #3891 Vitaalap:
-
#3890 sziasztok!
van itt valaki aki ráér most? -
gregh #3889 De másnak is nagyon megköszönöm ám! Fontos lenne! -
#3888 ha nem hát nem :) -
gregh #3887 Rizla! Tudnál Nekem is készíteni egy ilyen szupi bannert, a pár hozzászólással lejjebb leírtak alapján? Köszi előre is! -
#3886 már be is került a megfelelő helyre:)