Hype kontrol

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xbox365 -ös interjú: Sephi, vagy te most nagyon terelsz vagy valami sötét összeesküvés van a háttérben... Az xbox365.hu -n volt egy interjú veled, amiben elmondtad hogy micsoda fõnök is vagy te, hogy írsz az IGN-re, illetve más, meg nem nevezett, de híres on- és off-line lapokba, uralod a romániai konzol scene-t és úgy általában ütsz mindent és mindekit. Tényleg nem tudsz róla?

.hzx

aabyssx
02 = 002 >:D

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
LEVEL UP!

/ ti-ri-ti-tííí

Sephi has advanced to level 02!

www.youtube.com/aabyssx

Banyapapa
hm

Akkor fiu :DD

Sephi
Nem csak rajottem hogy nem kell felidegeskednem minden baromsagert. Egyes embereknek itt maniajuk kioktani masokat pedig ez csak szoveg es nem igazi beszelgetes. Egy szoveget egymillio keppen lehet ertelmezni es errol nem lehet levonni kovetkeztetest hogy milyen is az igazi ember a monitor elott.

Igaz erre nehez rajonni de hidd el igy van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Milyen konszolidált úriember vagy itt a fórumban hónapok óta! Csak nem egy lány csábereje alatt tengeted napjaidat?

Sephi
Valahogy ezt nem ertem... en nem irtam semmifele interjut oda.

Felvilagositanal kerlek szepen hogy megis mirol van szo? Volt mar ra eplda hogy a engedelyem nelkul kerult fel jatek/info leiras egy ket oldara.... bar X-Box-ra nehezen hiszem...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

UNREG
"Ez nekem szolt ?"

Ki másnak?

UNREG
Tényleg, azt az interjút én is olvastam, miért vették le? Mondjuk volt egy pár nehezen hihetõ momentum benne...

Sephi
Ok bocs meg sem szolalok tobbe.. :P

"Más: gyorsan lekerült az interjúd az xbox365.hu -ról..."

Ez nekem szolt ?:D

Én csak ezt nem értem, Sephi, hogy ha egy téma nem érdekel, akkor mi a jó istenért szólsz bele, és fõleg miért fikázod a téma indítóját? Ugyanezt csináltad a Warez rossz témában is, mintha a tied lenne a fórum és te fizetnél a tárhelyért, amit elfoglalnak a hozzászólások. Ha nem tudsz _érdemben_ hozzászólni, menj szépen olyan témákba, ahová igen. Szerintem ez egy nagyon jó témafelvetés, megvitatásra érdemes az a hype, ami körülveszi a videojátékokat.

Más: gyorsan lekerült az interjúd az xbox365.hu -ról...

.hzx

Sephi
Oh tudod jol hogy semmi bajom veled csak marhara probalsz koncentralni olyan dolgokra amiknek semmi ertelme megvitatni mert attol ugysem lesz jobb semmi.

Latod hogy csak vitak lesznek a dolgokbol... :(

legalább nem köpönyegforgató a gyerek :)

torrente
Én sem vagyok az, de néha azt kell mondani hogy az vagyok, de nagyon látszódik olyankor, hogy hazudok. :)

aabyssx
OFF

Nem vagyok normális. Soha sem állítottam. :D

www.youtube.com/aabyssx

torrente
Biztos az életben normális srác vagy, de itt a fórumban elég fárasztó. Vissza lehet olvasni az 5 nappal, az 5 hónappal, 9 hónappal ezelõtti írásaid, mind ugyanarról szólnak, mintha felhúztak volna és ugyanazt kellene mondanod. "Rohadt warez, megérdemlik a fejlesztõk, stb." Tényleg nem akarlak megsérteni, csak megjegyzésként írtam.

aabyssx
BTW minden kiadó beleszól a fejlesztõk munkájába, hogy biztosan pénz legyen belõle.
Biztos vagyok benne, hogy minden kiadónak álma, hogy az EA-hoz hasonlóan zsebeljen, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy ez így is legyen.
Mégsem ugyanaz.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nagyon zavarnak a hozzászólásaim? <#ravasz1>

www.youtube.com/aabyssx

Banyapapa
Felölem.
Nekem egyikse jo és kész

BadB2 és hulk.se filmben de játékban sem érdekelt:P
Olyan filmes játékbol ami teccet,igaz ölég béna voltam benne az a GC-s SW:rouge, az elsö ami még a gép kiadásakor megjelent.
Igazsághoz hozzátartozik azt kaptam a masinához :)

Sephi
Ebben nem ertek veled egyet. A SC2 az egyik legeslegjobb verekedos jatek az utobbi idoben. A Midway utolso ket MK jateka rohelyes!!!

A MGS2 -rol meg nem lehet roszat irni mert az mar tortenelem. Sokan ugy emlitik hogy a valaha megalkaotott legjobb storyval es jatekmenettel megaldott jatek. En is tamogatom mert ehez hasonlot nem tudsz meg egyet mutatni.

Azok a jatekok meg amik nagysikeru filmek utan keszulnek csakis azert keszulnek hogy meg tobb penz jusson be. Kepzeld el hogy mondjuk kijon az uj X-Men 3 es akkor en megveszem a jogokat majd csinalok egy ultraszar grafikaval; megaldott barangolos jatekot. Te tudod hogy vinnek? Mint a cukrot! A legjobb pelda erre pl a Bad Boys 2 utan csinalt jatek meg a Hulk es meg sorolhatnam. Persze vannak olyanok amik jol sikerulnek de nagyon ritka az olyan.

Ezel mélységesen egyetértek. Valóban meg lehet nézni a Spider-man-t, a Hulk-ot, a Knight Rider-t, a Doom 3-t, a Star Wars játékok jó részét, és még sorolhatnám.

DE! Ha valamely cég (tudom, az EA nem) komolyan gondolja azt, hogy valóban minõségi játékot akar adni azoknak, akik bíznak bennük, akkor jó dolgok is születhetnek. Pl.: milyen júl esik végignézni egy HL2 reklámot, miután végigjátszottad a játékot. Mert (szerintem) a HL2 igazán jól sikerült. Kevés fejlesztõ mondhatja el azt magárol és játékáról, mint a Valve a HL2-rõl.
SZERINTEM.<#smile>
de nagy barom vagyok...
leírtam "gyûrûkura", erre így rövidítem gyk...
<#idiota>

Banyapapa
Náluk asszem az utobbi idökben csak a F1 nem ment jol, nem is hosszabitottak,és most a Sony-nál vannak a hivatalos jogok.
De ezt a hájp témát nem értem.
Kinek mi a hype?
Agyondicsért SC2,nekem spec nem tetszik (és még finoman ritam le), pedig csak jokat olvastam rola és ajánlották is, mivel GC-re nem lévén Tekken.
Vagy az MGS2,amiben a rájden gyerek, ehhhh annak örültem volna ott ha a végén meghal, amolyan Aeris stilusban ledöfik orvul hátulrol:) (nem perverz diszno értelemben persze).

Attol meg ugysem fogok beájulni hogy pl: Namco készit valami über játékot, föleg a D.Konga után.
Miért kellet ez?:/
Tudnak ök jo kis platform cuccot ha kell :Klonoa :)
Bár lehet hogy N külön kérése volt, de akkor kap.... be.

az a baj, hogy az egész már a fogyasztói társadalomról szól, illetve annak (tömeg)igényérõl
mi nyafoghatunk itt a topikban, valszeg egy elenyészõ kisebbséget képviselünk. a többségnek csilivili gyûrûkura kell, könnyen felismerhetõ, markáns filmjelenetekre hajazó játékmenet, könnyû végigjátszás (mintha a filmet néznénk, ugyebár... de arra ott a film, nem?)
ha pl. az én szájízem szerint készítenének minden játékot, akkor hamar becsõdölnének :-D (funkcionális grafikát és GIGANTIKUS játéktartalmakat preferálok... manapság épp fordítva megy...)
az ea simán csinálhatott volna az eddigi filmlicenszes gyk-játékai költségvetésébõl egy iszonyú komplex, nemlineáris, open-ended szerepjátékot/stratégiát is (minden más a gyk-univerzum meggyalázása, szvsz)

Sephi
Akkor vegulis miert nem irod meg azt a konyvet? Asziszed hogy itt elersz valammit ezzel a szoveggel?

Mar alig varod hogy idejojon valami nagykos es kotekedjek veled a Hype ellenteterol es maris megvan a vita tema :DDD

aabyssx
Így van!
De én úgy gondolom (és ezen lehetõleg NE SÉRTÕDJÖN MEG SENKI), hogy alapvetõen a nagy, buta közegbõl indulnak ki, akiknek névvel és reklámmal el lehet adni minden sz*rt, holott foglalkozhatnának eredeti ötletekkel is. Mindenük megvan hozzá. Pénz rengeteg van és fejlesztõi erõforrás mennyiségével és minõségével is bõségesebben állnak, mint a legtöbb cég. Ez azért látszik a játékaikon.
De nagyon megkötik, hogy mi történjen ezzel a kapacitással és kizárólagosan csak olyan tömegsz*rra költik újra és újra, ami már bevállt.

Ezért fontosnak tartom, hogy a játékos kinyissa a szemét és elgondolkozzon rajta, hogy a Dull and Boring Again 2005-öt megvegye-e és kevésbé fogjon rajta az ezt körülvelõ hype.

www.youtube.com/aabyssx

Banyapapa
Pedig ha kifizettik a nem kevés pénzt pl: FIFA jogokért, johogy kell vissza a manitu.
És ök amit lehet mindent megvesznek :P

aabyssx
Így van! Nem is veszem. Még ha ingyen adnák, akkor sem kérném.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Mert *ürülékkel árasztják el a gyémántbányát.
És mivel ezzel (páratlanul) sikeresek, rossz irányba terelik a többi nem annyira ~givmidömánionli kiadót is.

*ürülékkel = ismételt, ötlettelen, futószalagos, csak a nevükkel eladható tömeg-licenc játékok

www.youtube.com/aabyssx

Banyapapa
Ja:D
Nem érteni mi a baj vele, nem kell venni és kész.
Nekem spec. tetszenek a sportjátékok, igy van 1-1 FIFA,NHL,NBA Street itten, meg a kedvencem a Medal of: frontline:P
Mivel PES3 GC-re nem jött ki, ugy tudom:/

Sephi
Miert epp az EA?

UNREG
Ez az EA nagyon a bögyödben van. :))

aabyssx
Warez-t.

De ha választhatnék egy harmadikat, akkor a játékos társadalom az EA történelembõl való kitörlésével járna legjobban. ;)

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Aby, ha Zeusz egyszercsak jókedvében leszólna hozzád, és felajánlaná, hogy két dolog közül egyet eltörölne a föld színérõl, akkor melyiket választanád, a hype-ot vagy a warezt? :))

Sephi
Ertelmetlen topik.

aabyssx
TERRA LOL

Nézz be a pécés játékoknak anyiba is és nyissd meg helyettem (nehogy csak én legyek a rossz)! :DDD

www.youtube.com/aabyssx

az, hogy nehogy eltévelyedj, gyermekem
az, hogy idejében észrevedd, ha a fenevadat szolgálod
:-DDD

aabyssx
LOL

www.youtube.com/aabyssx

hmmm... az összes filmbõl készült gémet fel lehet itt sorolni (kivéve a n64-es goldeneye-t)

a címbõl egybõl tudtam, hogy ezt te indítottad :)

én az általánosban csináltam egy hasonlót...

aabyssx
Na így néz ki a shocker news és a hype:

/ paste

ma 14:11 | Privát | Válasz | #8383

NVIDIA és a PS3

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=57350

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Oksa! :D

De akkor ennek a topiknak mi is a celja?

Ja, persze ebben teljesen igazad van osztom a véleményed. De én is azt gondoltam hogy ezzel nagyjából mindenki tisztában van.

PS4 PSN: angyisz

aabyssx
Dehogy van! Rengeteg ember dönt rosszul emiatt.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
De en meg mindig nem ertem minek nyilt ez a topik hisz mindeki tisztaban van ezzel a dologgal.

aabyssx
Igen, minden errõl szól, de itt nagyon jól láthatóan jelentkezik.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem arra gondoltam, hogy egy játék tényleg rossz-e, és nem is arra, hogy enyhén offenzíven reklámozzák.

Hype alatt arra a primitív és értelmetlen jelenségre gondoltam, amikor pl. egy játéknak csak a címét tudjuk vagy néhány morzsát róla és Pistike pedig azonnal kijelenti, hogy "mijen kraly gamma lesz".

Ugyan ezt pistike látványosan és hangosan teszi, de sok öregben is jelen van ilyen f*szság. Ez az a jelenség, amikor az ember a rendelkezésre álló összes információ ellenére kikapcsolt aggyal vetít valamit teljesen alaptalan hülyeséget.

www.youtube.com/aabyssx

Errõl szól minden, nem csak a game-k esetében van így, a világ ami körülvesz pont ilyen. Aminek tolják a reklámját napi 200-szor azt veszed te is (lehet hogy játékot nem) nem hiszem, hogy te nem kólát iszol meg a közismert (agyonreklámozott) ruhákat viseled. Inkább megveszed a Noname cuccot (mert azt biztos nem reklámozzák annyit)és próbálod magadnak megmagyarázni, hogy ez sokkal jobb mint az amibõl már eladtak több százezer darabot.
Szerintem a többség játékvásárlásnál azt figyeli mibõl hány darabot adtak el, mert valjuk be azért ebbõl lehet következtetni a minõségre is.
Rohadtul nem érdekel, hogy pl. a Raikkönen is az F1 x-dik részével játszik, nem emiatt fogom megvenni (bocs megíratni <#ravasz1>)
na nem egészen vág a témához de azért emészthetõ a dolog<#idiota><#action>

PS4 PSN: angyisz

Maximálisan egyetértek.
A Doom3 témához annyit, hogy amikor kijött, és végigtolták az újságírók, szinte mindenki leírta, hogy technológiailag a csúcs most az engine, de a játék kicsit egyhangú, stb., az vegye, aki eddíg is szerette, egyébként meg aki fogékony az ilyesmire.

Azért érdemes megnézni a HL2-vel együtt, hogy mit lehet most real time
3D terén kihozni a PC-bõl (ami sajna pár fokkal már odébb van, mint amit a PS2-m tud, de persze ez nem csoda :( ).

[HUN]Kami*, kiskami*

UNREG
Amikor megláttam a címet, már tudtam, hogy csak Aby nyithatta. :))