Hype kontrol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.hzx
Igaz erre nehez rajonni de hidd el igy van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Felvilagositanal kerlek szepen hogy megis mirol van szo? Volt mar ra eplda hogy a engedelyem nelkul kerult fel jatek/info leiras egy ket oldara.... bar X-Box-ra nehezen hiszem...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Más: gyorsan lekerült az interjúd az xbox365.hu -ról..."
Ez nekem szolt ?:D
Más: gyorsan lekerült az interjúd az xbox365.hu -ról...
.hzx
Latod hogy csak vitak lesznek a dolgokbol... :(
Biztos vagyok benne, hogy minden kiadónak álma, hogy az EA-hoz hasonlóan zsebeljen, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy ez így is legyen.
Mégsem ugyanaz.
www.youtube.com/aabyssx
Nekem egyikse jo és kész
BadB2 és hulk.se filmben de játékban sem érdekelt:P
Olyan filmes játékbol ami teccet,igaz ölég béna voltam benne az a GC-s SW:rouge, az elsö ami még a gép kiadásakor megjelent.
Igazsághoz hozzátartozik azt kaptam a masinához :)
A MGS2 -rol meg nem lehet roszat irni mert az mar tortenelem. Sokan ugy emlitik hogy a valaha megalkaotott legjobb storyval es jatekmenettel megaldott jatek. En is tamogatom mert ehez hasonlot nem tudsz meg egyet mutatni.
Azok a jatekok meg amik nagysikeru filmek utan keszulnek csakis azert keszulnek hogy meg tobb penz jusson be. Kepzeld el hogy mondjuk kijon az uj X-Men 3 es akkor en megveszem a jogokat majd csinalok egy ultraszar grafikaval; megaldott barangolos jatekot. Te tudod hogy vinnek? Mint a cukrot! A legjobb pelda erre pl a Bad Boys 2 utan csinalt jatek meg a Hulk es meg sorolhatnam. Persze vannak olyanok amik jol sikerulnek de nagyon ritka az olyan.
DE! Ha valamely cég (tudom, az EA nem) komolyan gondolja azt, hogy valóban minõségi játékot akar adni azoknak, akik bíznak bennük, akkor jó dolgok is születhetnek. Pl.: milyen júl esik végignézni egy HL2 reklámot, miután végigjátszottad a játékot. Mert (szerintem) a HL2 igazán jól sikerült. Kevés fejlesztõ mondhatja el azt magárol és játékáról, mint a Valve a HL2-rõl.
SZERINTEM.<#smile>#smile>
leírtam "gyûrûkura", erre így rövidítem gyk...
<#idiota>#idiota>
De ezt a hájp témát nem értem.
Kinek mi a hype?
Agyondicsért SC2,nekem spec nem tetszik (és még finoman ritam le), pedig csak jokat olvastam rola és ajánlották is, mivel GC-re nem lévén Tekken.
Vagy az MGS2,amiben a rájden gyerek, ehhhh annak örültem volna ott ha a végén meghal, amolyan Aeris stilusban ledöfik orvul hátulrol:) (nem perverz diszno értelemben persze).
Attol meg ugysem fogok beájulni hogy pl: Namco készit valami über játékot, föleg a D.Konga után.
Miért kellet ez?:/
Tudnak ök jo kis platform cuccot ha kell :Klonoa :)
Bár lehet hogy N külön kérése volt, de akkor kap.... be.
mi nyafoghatunk itt a topikban, valszeg egy elenyészõ kisebbséget képviselünk. a többségnek csilivili gyûrûkura kell, könnyen felismerhetõ, markáns filmjelenetekre hajazó játékmenet, könnyû végigjátszás (mintha a filmet néznénk, ugyebár... de arra ott a film, nem?)
ha pl. az én szájízem szerint készítenének minden játékot, akkor hamar becsõdölnének :-D (funkcionális grafikát és GIGANTIKUS játéktartalmakat preferálok... manapság épp fordítva megy...)
az ea simán csinálhatott volna az eddigi filmlicenszes gyk-játékai költségvetésébõl egy iszonyú komplex, nemlineáris, open-ended szerepjátékot/stratégiát is (minden más a gyk-univerzum meggyalázása, szvsz)
Mar alig varod hogy idejojon valami nagykos es kotekedjek veled a Hype ellenteterol es maris megvan a vita tema :DDD
De én úgy gondolom (és ezen lehetõleg NE SÉRTÕDJÖN MEG SENKI), hogy alapvetõen a nagy, buta közegbõl indulnak ki, akiknek névvel és reklámmal el lehet adni minden sz*rt, holott foglalkozhatnának eredeti ötletekkel is. Mindenük megvan hozzá. Pénz rengeteg van és fejlesztõi erõforrás mennyiségével és minõségével is bõségesebben állnak, mint a legtöbb cég. Ez azért látszik a játékaikon.
De nagyon megkötik, hogy mi történjen ezzel a kapacitással és kizárólagosan csak olyan tömegsz*rra költik újra és újra, ami már bevállt.
Ezért fontosnak tartom, hogy a játékos kinyissa a szemét és elgondolkozzon rajta, hogy a Dull and Boring Again 2005-öt megvegye-e és kevésbé fogjon rajta az ezt körülvelõ hype.
www.youtube.com/aabyssx
És ök amit lehet mindent megvesznek :P
És mivel ezzel (páratlanul) sikeresek, rossz irányba terelik a többi nem annyira ~givmidömánionli kiadót is.
*ürülékkel = ismételt, ötlettelen, futószalagos, csak a nevükkel eladható tömeg-licenc játékok
www.youtube.com/aabyssx
Nem érteni mi a baj vele, nem kell venni és kész.
Nekem spec. tetszenek a sportjátékok, igy van 1-1 FIFA,NHL,NBA Street itten, meg a kedvencem a Medal of: frontline:P
Mivel PES3 GC-re nem jött ki, ugy tudom:/
De ha választhatnék egy harmadikat, akkor a játékos társadalom az EA történelembõl való kitörlésével járna legjobban. ;)
www.youtube.com/aabyssx
Nézz be a pécés játékoknak anyiba is és nyissd meg helyettem (nehogy csak én legyek a rossz)! :DDD
www.youtube.com/aabyssx
az, hogy idejében észrevedd, ha a fenevadat szolgálod
:-DDD
én az általánosban csináltam egy hasonlót...
/ paste
ma 14:11 | Privát | Válasz | #8383
NVIDIA és a PS3
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=57350
www.youtube.com/aabyssx
De akkor ennek a topiknak mi is a celja?
PS4 PSN: angyisz
Hype alatt arra a primitív és értelmetlen jelenségre gondoltam, amikor pl. egy játéknak csak a címét tudjuk vagy néhány morzsát róla és Pistike pedig azonnal kijelenti, hogy "mijen kraly gamma lesz".
Ugyan ezt pistike látványosan és hangosan teszi, de sok öregben is jelen van ilyen f*szság. Ez az a jelenség, amikor az ember a rendelkezésre álló összes információ ellenére kikapcsolt aggyal vetít valamit teljesen alaptalan hülyeséget.
www.youtube.com/aabyssx
Szerintem a többség játékvásárlásnál azt figyeli mibõl hány darabot adtak el, mert valjuk be azért ebbõl lehet következtetni a minõségre is.
Rohadtul nem érdekel, hogy pl. a Raikkönen is az F1 x-dik részével játszik, nem emiatt fogom megvenni (bocs megíratni <#ravasz1>#ravasz1>)
na nem egészen vág a témához de azért emészthetõ a dolog<#idiota>#idiota><#action>#action>
PS4 PSN: angyisz
A Doom3 témához annyit, hogy amikor kijött, és végigtolták az újságírók, szinte mindenki leírta, hogy technológiailag a csúcs most az engine, de a játék kicsit egyhangú, stb., az vegye, aki eddíg is szerette, egyébként meg aki fogékony az ilyesmire.
Azért érdemes megnézni a HL2-vel együtt, hogy mit lehet most real time
3D terén kihozni a PC-bõl (ami sajna pár fokkal már odébb van, mint amit a PS2-m tud, de persze ez nem csoda :( ).
[HUN]Kami*, kiskami*