121
Mit raksz bele? Mit eszel mellé, stb...
-
[Walaki]D`Lair #121 egyenes kifli+saláta+sajt+2 féle felvágott+paradicsom karikák+olivabogyó+paprikakarikák+egy kevés mustár...:) -
#120 Most éppen a #118 pirosarannyal bővített változata -
#119 Kettévágsz egy zsemlét, megkened mustárral, teszel rá apróravágott hagymát. Ezután tonhalkonzervből kifolyatod az olajat, a tonhalat pépesíted ráteszed a zsemlére. Sütsz tükörtojást, azt is ráteszed, ízlés szerint fűszerezed és kész. Kibaszottul finom. -
#118 Zsömlét ketté, kis üreg stb...
Bele sonkadarabok,csemege ubi,reszelt sajt és pizzakrém+tejföl keverék szósz,
mikró 30 másodperc! -
#117 zsemlének le kell vágni a tetejét. (nem félbe!) belét kicsit kiszedni, aztán a likba bele: kis vaj, valami jófajta felvágott (pl csirkemell sonka, a lényeg hogy ne engedjen levet, tehát ócsó parizerek kizárva) kis kockákra vágva. reszelt trapista bőven. grilles mikróba vele 8 percre, és kész. + proli csípős piros arany. -
#116 A trapista sajt nagyon finom tud lenni kovászos uborkával (BOBO rulez), ha az ember alárak egy szelet kenyeret, akkor kész a szenya. Nyamm. -
[Walaki]D`Lair #115 Sajtos kifli+vaj+sajt+sága selyemsonka+panírozott rántott csirkemellfalatok+danone kaukázusi kefír.... -
#114 2csaj között én. -
#113 kecsöp mint olyan nem létezik. akárcsak a wék öp sem. :) -
[Walaki]D`Lair #112 na? új szenyók? -
[Walaki]D`Lair #111 a majonéz...:) -
#110 mumustár -
#109 Akkó keverd! -
#108 azt nem tudom eldönteni, hogy a kecsöp finomabb vagy a majonéz
-
#107 Egy fertő az a hely...kéne hívni oda egy ilyen féreg-gázosító iparost...hogy kipucolja... :) -
#106 Pedig veszélyes ott bent én csak egyszer voltam. -
#105 Ehehe... :) Még mindig jobb, mint mostanában...hogy be is kell menniük.... :) -
#104 A sofőr meg addig a kocsiban vár.
:DD -
#103 Má' a Királyfürdőben egy kis meleg-szendvics? :PPPPPPPPPPPPPPPP -
#102 felvágott,sajt,hagyma
ketchup, majonéz
-
#101 a meleg -
[Walaki]D`Lair #100 Köszi...;))
PS: TÉK...:))) -
#99 topiknyítónak HBD-t -
[Walaki]D`Lair #98 broáf.... -
#97 Hát, amennyiben a halat tengeri bizbasznak tituláljuk, akkó' DE! :) -
[Walaki]D`Lair #96 Az ott ugye nem valami tengeri bizbasz rajta??? -
#95 nyammmmm... -
#94 -
#93 -
#92 -
#91 Te egyed csak, neked jó az, te agrárproletár! :) -
[Walaki]D`Lair #90 lol....te pöcs...:D -
#89 Ehh utálom a vajat, vagy a margarint a szendvicseken...oan proli íze lesz tőle... :( -
[Walaki]D`Lair #88 Én éppen Vajas kifli-extra sonka-sajt-majonéz-csípőspaprika kombót eszek....:DDD -
#87 Hehe klubszendvics...
Ilyet nyomtam állandóan - jó húsz éve már - edzés előtt, vagy után, amikor mentem a BVSC-be, a kisföldalatti Mexikói út-i végállomásánál lévő önkiszolgálóban.
Szelet kenyér, rajta valami tejszínes szerű alap, vékony szelet gépsonka, rajta 1 tükörtojás. Az egész megszórva pirospaprikás reszelt sajttal, és hajszálvékony aszpikkal bevonva, hogy az egész ne hulljon szét zabálás közben (olyan könnyen...)
Hmmm, de jó volt...eper vagy málnaturmixot ittam hozzá, vagy paradicsomlét, attól függ, milyenem volt... -
#86 kenyér [alap .. de azér hátha] , margarin/vaj [mind1 csak legyen], párizsi [fontos hogy megfelelőt válasszunk, mind mennyiségre mind minőségre] , sajt [itt a trappista a követelmény .. a mennyiség minimum SOK] , majonézet a tetejére .. majd ebből benyomok vagy hatot .. aztán jóllaktam :] -
#85 értem.
[érti] -
#84 Én a BigXtrát szeretem, csak az a kár, hogy szétesik a kezedben a szendó :)
de amúgy jó íze van :) -
#83 csirkemell szokt benne lenie meg igényesebb helyeken tyűmőcs is...:O) -
#82 Angliai klubokban voltak mindig guszta és finom szenyák, onnan az elnevezés.