121
Mit raksz bele? Mit eszel mellé, stb...
-
#81 zsömle, jó vastagon vaj, vmi minőségi sonka, sajt reszelék, tojás, uborka. -
#80 és az mitől klub?
[nemérti] -
#79 "lapkasajt"rulz!!!! -
#78 :)))))) -
#77 Két kenyér közé egy kajajegy! -
#76 Klubszendvics mifelénk, az finom az! -
#75 Izé én hideg kajába csak kenőmájas kenyeret szeretem sonkával, rendes szendvicsbe meg hamburger vagy ilyesmi. Szal -
#74 2 pizzza közé 1 pizza és ezt külöm külön -
#73 pestos mozarellás, sok rukkolával!!!! -
#72 amúgy melyik jobb a hagyományos szendvics pl franciakenyérbe vagy a toastos szendvicssütős? -
#71 Kedvenc szendvicsem a knuckle sandwich... (persze inkább adni, mint kapni... :DDD)
:PPP -
#70 fuj az a mexikoi vmi undorito...én is kipróbáltam a hétvégén vmi borzasztó ize van, ha mexikoinál tartunk adhatnának nachot, tuti hogy nagy biznisz lenne belőle -
[Walaki]D`Lair #69 Nekem...én utálom a Burger kinget...:))) -
[Walaki]D`Lair #68 Én vasárnap ettem a mekiben...és valahogy nem olyan íze volt, mint régen...olyan semmi íze nem volt a bigmeknek meg a sajtburgernek...(lehet hozzászoktam a KFC kulináris orgazmussal felérő szenyóihoz? :)))) -
#67 -
#66 ma ettem valami mexikói szart a mcdonaldsban, nagyon gáz íze volt. 2 marhahús benne, rajta valami paprikaszósz ami távolról piros arany és ketchup keverékére emlékeztetett.
kedvencem:
császárzsemle, vaj, sonka, füstölt sajt, rajta 2 szelet kovászos uborka
-
Cat #65 van akinek nem kezd el csorogni a nyála? :)
-
[Walaki]D`Lair #64 Menjetek már a rákba ezekkel...:DDD
Ezek nem is szendvicsek...löncshús melegítve azt kész...:PPP
Ettetek már KFC-ben? Na az igazi hús...Zinger odabasz...:) -
Cat #63 az undoríto egészségtelen burgerkinges whooper SOKKAL finomabb -
#62 nem -
[Walaki]D`Lair #61 Hajad nem ér bele? -
#60 Zsemlébe fasírt, rá hagyma, paprika, jó sok kecsöppel. Hidegen is jó
Vagy franciapirítós, szimplán, párizsiból, és jó sok sajtal, had olvadjon. -
#59 undoritoanextraegészségtelen mekis bigmac :) -
#58 Zsemle+Magyaros+Pulykamell -
#57 Puffancsba (nagyobb, mint a sima zsemle, és sokkal finomabb) belerkani sajttal töltött pulykamellet, rá/alá salátát, hagymát, paradicsomot. Sajtimádók még rakhatnak rá bármilyen sajtot, utána a végére ketchup, majonéz( majonézzel fasza) izlés szerint.
Tartalmas kaja, jó 8vágyat -
[Walaki]D`Lair #56 enyimé a legjobbak!!!44 :PP -
#55 hát az enyim is, bár meg kell előtte pucúni a gombát...:) najóvanám. győzté!:))) -
#54 maybe:) -
#53 igen de az enyém mindenestül 20 perc alatt kész :)) -
#52 hasonló: sima gomba fölvágva, vajon mepárolva, rá tejszín (benne pici liszt), sajt,só, bors, kicsit melegíteni, mikor összeáll, pirítósra tenni ... nyami-nyami -
#51 hát, ebben az időzónában közeledik a vacsoraidő, ha nálad is, akkor vacsira kipróbálhatod lendületből :) -
#50 hmm én még soha nem ettem olyat -
#49 igenigenigggen :)) -
#48 hmmm jólhangik -
#47 meghót?:((( -
#46 van ilyen stuff hogy maggi tejszínes alap 2 dl tejszínbe megcsinál...
csirkemell apró kockára vág kevés olajon meg hagymán megpirit, konzervgoNba ráönt a levébe továbbpárol, mikor majdne joa reszelt sajt beleönt összekever, kis borssal még fűszerez... mikor jó kenyérszeletekre rápúpozzuk majd be a sütőbe össze sütt plusz sajt még a tetejére... és kész... -
#45 májkrém megsütve az úgy jó??? -
#44 UJítok!! 1 szelet kenyér!!!!! -
#43 normal: 2 szelet kenyér közé sonka, sajt (extra adag mind2ből) és erős chili! Miután átsült salátalevél + egyéb zöldségek tetejére + csípős ketchup
édes: 2 szelet kenyér közé vaj (vastagon), méz, fahéj, esetleg minimál kakaópor --> ezt be melegszendvicssütőbe. Nágyon finom! -
#42 az enyém még egszerűbb:
két szendvicskenyér közé jó sok kenőmájas, rá egy lap sajt, be a szendvicssütőbe, és kész is van :)