818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
Szabályok: #1, #249, #260
-
#522 És szerinted ezzel emeljük a fórum(az sg) színvonalát?Én azt hittem el akarod érni, hogy jobb legyen. -
#521 dehogy a megsértése. ha vki megöl vkit, akkor annak a neve bekerül az újságba, és az sem személyiségi jogokat sértő. ha kretén volt, akkor ez a büntetése. ha nem tetszik nme kell itt fórumozni. -
#520 ráadásul nem én raktam banra, hanem az egyik moderátor, tehát nem is nálam húzta ki a gyufát (de egyetértettem a bannal) -
#519 fórum viselkedés alapján ítéljük el a fórumban használt nickjét. virtuális játszótér. azokkal akik nem tudnak viselkedni nem lehet kesztyűskézzel bánni -
Chaos Mad #518 értem :D -
#517 az mekkora reklám nem??
mindenki9 neve mellett én vagyok!!:DD -
#516 Csak azt nem értem, hogy mikike miért volt ennyire idióta, hogy kiérdemelje a bannt? Felnőtt ember, akinek már családja is van, és igy viselkedik a fórumon? Mert ha 14 éves lenne, akkor még érteném, hogy miért is viselkedik ugy ahogy. De így... -
Chaos Mad #515 ebben van valami. -
#514 neked passzol, lehet önarcképed is, ingyen... :) -
#513 ez -
#512 LOL=o) -
Chaos Mad #511 milyen az a kreténlogo? -
#510 nekem se passzol....:DD -
#509 Ez nem az emberi méltóság megsértése?Nem kötözködöm, de ne jelentsük ki valakiről ,hogy láma + kretén akit nem ismerünk. -
#508 a lámafej nem passzol a logóm mellé, nem kell :) -
#507 jaj, ne fogd már fel ezt olyan drasztikusan! éntőlem röhögjenek. ez nem olyan, hogy kicsi a faszod, azt kiröhögnek, hanem kicsit sötét voltál, azt ennyi. -
#506 na én ezért adnék büntetőpontot, aki a gumin kívűl is csinálja :/ -
#505 a lámák megjelennek publikusan. a büntetés része a lámafej a neve mellett. ha összegyűlik 3 akkor a baj ideje alatt kreténlogó lesz kint. -
#504 De feltétlenül látszódnia kell? -
#503 büntetőpont -
#502 ez a módszer már a németeknek se jött be a 40-es években. -
Borg #501 Szerintem ez csak felesleges bonyolítás lenne. Ezért kell megmagyarázni a tetteinket a szégyenfalon, mert ha ott a többi moderátor megvétózza, akkor úgyis vissza kell venni a pontot. -
#500 ték:) -
#499 nyílván te is élveznéd, ha valamilyen stikli miatt rajtad röhögne mindenki... -
#498 Vicces lenne, de nem ez a cél. -
Cat #497 még mindig jobb, ha egy fejecskével a neve mellett hozzá tud szolni, mintha egyáltalán nem -
#496 szentem meg de. tök vicces lenne -
Borg #495 Hát nem! Mert ha a nyitó nem ír bele semmit egy ideig, úgyis töröljük a topicot. Ennyi. -
#494 St-t kérdezd :) -
#493 moderátorok. -
#492 én beletartozok?
[KOMOLYAN KÉRDEZ] -
#491 Jaja.Így kéne. -
#490 gondolom a "keménymag" :) -
#489 lehetne úgy, mint az invision power boardokon is van. 5 büntetőpont, de mindenki csak a sajátját látja (a fejesek meg az összeset)... -
#488 és kik lesznek a kreténséget osztogató moderátorok? -
#487 Szerintem a büntetőpontok ne legyen kirakva a fejlécre.A moderátorok lássák mennyi van az embernek, de ez ne legyen publikus.Attól még, hogy valaki hülye ne írjuk ki rá.Ez még a moderálási alapelvekkel is ellenkezik. -
#486 Egyébként 1 moderátor egy felhasználónak csak 4 pontot adhatna? Legalább nem alakul át személyeskedéssé! (hisz min. 2 kell) -
#485 hát a zene topicban is van egy két flémszagra gyűlő vad... alig lehet megfékezni őket... -
#484 jaja!! -
Devla #483 Akkor se lehet firstpostozni, ha a kedves topicnyitó órákig nem ír bele semmit?