Büntetőpontok szabályai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
ezt már kitárgyaltuk, nem kezdem elölrõl
Amse
Aha.Akkor miért nem kap minden mod simán bannolási jogot?

mukika
akkor pár gumimod is megkapja ezt a jogot? Ha igen ki?

St
azért mert eddig korántsem került mindenki banra aki megérdemelte. eddig kb. 3 ember tudott banra pakolni aki korántsem volt ott mindenhol, mostantól kezdve 10-12 moderátor.
Amse
Mitõl lesz hatékonyabb ez a módszer?
A moderátoroknak szerintem csak több dolguk lesz mind eddig és nem hiszem, hogy ez feljebb vinné a színvonalat.Aki kretén+hülye az mindenképp banra kerül.Aki meg nem, de 1x mond olyat amit nem kéne és kap 1 kis lámát az miért jó?Pl itt a példa, hogy ST is elveszti néha a fejét.Szerintem több gond lesz ebbõl mint eddig.

húha..
egyre nagyobb betüvel van kiirva a honap kreténje 😊))

St
így lesz, aki nem így cselekszik annak elveszem a modjogát. kivételt képez én magam, emberi értetlenség és idiótizmus "mikike fokán" túl már elvesztem a józan ítélõképességemet és ész nélkül bant osztok 😊
Bandee1987
Akkor én is támogatom az ötletet.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hentes Bill
korrekt <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Boldog Karácsonyt!

Pyx
Én biztos vagyok benne, hogy így lesz.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Bandee1987
Én csak azt szeretném, ha a moderátorok mindig a józan ítélõképességük alapján osztogatnák majd a büntetõpontokat és a banokat, és nem pedig esetleg személyes érzelmük alapján.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hopp... elovastam, szép..
nem semmi...

öh.. azokat láttam, de miért, nem voltak kulturált topikok?

Tuvok
tessék, nem is kell sokat

Punker
nagyrésze törölve lett, de pl: fiúk/lányokban nyitott párat + moderátor topic-ban olvass vissza

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Laalee
talán nem a nickjét kéne bannolni, ugyanarrol a cimrol irogat 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

iko
Nem találok olyan topikot ahol mikike "tombol" valaki belinkelné?

spam. sry

Tuvok
És 150 sulinetes hülyegyereket hogyan szûrsz ki ?

Tuvok
jah, majd megunja (talán) ...

cSuwwi
ha most bejelentenénk, hogy szerdától sms-ben kell megerõsíteni a regisztrációt, szerintem a következõ 2 napban min. 2-3x annyi regisztráció lenne, mint egy átlagos napon.

ez kell átnézni, ki milyen IP-rõl, useragentrõl stb. regisztrált, és ki lehetne szedni pár csalót, aki "bespájzolna" az ínségesebb idõkre... <#nyes>

shit happens

Punker
õ se tudja már, csak vagdalkozik össze-vissza

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
mit akarsz te még itt ?

Punker
szerintem inkább ne szólj bele a Mikike vs SG vitába

Punker
olyan mint a bumeráng 😞
lehet lassan nem ártana neki 1 orvosi kezelés mert ez már beteges

Pyx
az élet igazságtalan, sry

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Voáv, ebbõl ujjabb ban lesz!
Van még reged? 😊

...sose azt nézd...

Láma!
ez kész!!!<#nevetes2>

Úgy látom, a múlt szerda mozgalmas nap volt mikikénél. <#nyes>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Laalee
ban szagot érzek 😄

Punker
ez az 5. nick-ed ma?

Laalee
hát majd töröljük ezért vagyunk.

ezt olvasta valaki?:

Moderálási alapelveink

Hivatalos moderátorok listája

Az SG fórumai moderálva vannak, ezt a jogot a szerkesztõség fenntartja, a fórumok szereplõi ezt az elvet elfogadják. A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezõek, betartatása a moderátorok feladata.

A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztõség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni.

Szabályok

Témák törlése:

Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentõsen eltérnek.
Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén.
Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.

Hozzászólások szerkesztése:

A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
Kísérletet tehet a hibás linkek helyreállítására.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.

Hozzászólások törlése:

Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén.

Moderálási alapelvek
"Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem. "

Ez alapján kérném St eltávolítását a moderátorok közül (is), illetve a hónap kreténje titulus kiszedését
Laalee
különbenis mostanában alig volt redbontás miota nincs politika meg a konol levált a játékosok részröl.

1. Attól még olvasgathatja, nem? És úgyis megszeretheti.

2. 25-30 forintról beszélünk, nem emeltdíjas SMS-rõl.

Arra jó volna, hogy ha valakinek bibis lett a kislábujja, akkor nem regisztrál azonnal és tudatja a világgal egy topik keretében.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Punker
<#banplz>

Laalee
az is mókás egy ideig 😄

Punker
lehet valaki kissé "lökött" ,de itt rosszindulatúan hülye emberekrõl van szó

Dichter
Van egy két ilyen (Crazy-boysokon mindíg jót vidulok) de ilyen barmok, (nem akarok nevesíteni) nem mûködik a keresõ, meg társai, nem kellenek.

Laalee
enis erre gondoltam, de gondolj bele SGnek is pénz az sms küldés valaki meg találomra irogatja a telszámokat sg meg fizet. morcos bannolt felhasználók kedvenc visszaélése lenne.

nagyon lehangolt lett a forum...

Aquir
akik a kereteken belül

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hogyisne... ezzel úgy vissza lehet élni, hogy az egész site létét fenyegetné egy ilyen lépés.(botokkal milliónyi reg random telefonszámokra)

Aquir
a ""jó"" hülyék

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Laalee
pedig igy van 😄

cSuwwi
na ja, csak az smsek küldése gondolom nem ingyenes az sg-nek sem...

shit happens

Laalee
részemröl baromságnak tartom az sms regisztrációt.

Ebbe meg St nem menne bele, mert valakinek ki kell fizetni az elküldött sms-eket, ez pedig gondolom az SG-t terhelné anyagilag

...sose azt nézd...

Punker
ezt te sem gondolod komolyan

Én csak leírtam a véleményem...
cSuwwi-nak volt rá ötlete

...sose azt nézd...

Amse
Lehet az lenne a legjobb, ha regisztrációnál meg kéne adni a telefonszámod és arra kapod a jelszót amit aztán megváloztathatsz.És így fizetni se kell, de 1 telefonhoz 1 reg lenne.