818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
Szabályok: #1, #249, #260
-
#482 hmm... most olvastam végig... -
#481 duplázás kell, mert különben mindenki alapból fellebbezni fog. -
#480 zárt topic, mod. megnyitja, beír, zárja. ilyet mindenki tud. -
#479 moderátor 1.5-k :o) -
Borg #478 Na, végre lesz valami?:) Amúgy már egyszer írtad, hogy a 1stpost vadászoknak 2 hét ban... hw-ben le is van irva, csakhát eddig gyakorlatilag nem sokszor került rá sor, sajnos.
De remélem tényleg beválik a büntetőpont rendszer. Nekem csak két javaslatom volna, az eddigieket kiegészítendő. Ne 3, hanem 5 pontos legyen a rendszer, mivel jobban kalibrálható egy-egy tett büntetése. Persze ennek egyszerre is legyen adható 5. A másik meg az, hogy az indoklások olyan helyen kerüljenek publikálásra, ahol nincs lehetőség a visszabeszélésre. Magyarán ne a fórumban. A szégyentábla elleni fellebbezések pedig emailben, személyesen történhessenek meg. Aki pedig normális hangnemben fellebez, de elutasítjuk, annak azért ne duplázzunk már rá. -
#477 -
#476 az egész fejlesztés lényege, hogy a régóta itt dolgozó és megbízható moderátoroknak a törlés mellett kitiltásra is lesz joguk, amelynek remélhtőleg a fórum színvonalának emelkedése lesz az eredménye.
terveim szerint kb. 10 ember fog első körben büntetőpont osztás jogot kapni -
#475 én kiosztom, de mielött kitiltják nagy valószínűséggel megnézik hogy kinek és miért adtam, és ha nem jogosan csináltam akkor valszeg én leszek letolva. -
Chaos Mad #474 ok, megértettem.
-
#473 ok, teljesen megértem. -
#472 De ha most kapsz ilyen büntetőjogot akkor azzal bannolhatod is, mert St írta, hogy 3 is kiosztható egyszerre. -
#471 nem tolerálom a céltalan okoskodást -
#470 Da bozz iz going crazy -
#469 nem tom a többi moderátor tud e ban-olni, én nem és ez jobb is így. -
#468 most nem azért, de néha elszalad veled a ló! :D
sztem semmi rosszat nem akart. -
#467 De a moderátor itt is tud bannolni.Szal ha nem tud mérlegelni ugyan úgy bannolhatja jogtalanul. -
#466 szerintem ne akarj önjelölt védőügyvéd lenni, mert követheted -
#465 mikike pár héten belül kb 10x lett ban-olva, láthattad ma is mit csinált szal őt ne hozd fel példának -
Chaos Mad #464 nem azt mondtam hogy nem érdemelte ki. -
#463 jobb az ha nem a moderátorok ban-olnak, így 2 szintű a dolog + az aki a ban-t adja jobban tud mérlegelni mint 1 vita után a moderátor -
#462 ne mikikével páldálózz, ő ezt az egészet kiérdemelte a viselkedésével. -
#461 Amúgy innen könnyebb megszökni mint a börtönből :) -
#460 rom... -
Chaos Mad #459 átolvastam... -
Chaos Mad #458 mikike nem volt figyelmeztetve, én ugy tudom, ö irta.
ennyire szigoritani akarod a rendszert? akkor mi értelme van a forumnak, nem börtönben vagyunk. ez az én véleményem, tudom hogy le volt irva, olvastam. -
#457 ja pl. HL2 topic! :DDDD -
#456 és te milyen keveset látsz belőle ;))) -
#455 olvasd át a topicot, utána tedd fel a maradék kérdéseid :) -
#454 Ezt is kitárgyaltuk már: #1, #249, #260
Vissza nem olvasásért járjon ban? Idegesítő tud lenni -
Chaos Mad #453 öh.. nekem nincs semmi bajom ezzekkel a kis lámafejekkel.
a logomat nem provokácionak szántam.
más:
én elfogadom ezt az egészet, de legyen igazságosan megoldva.
pl. ban elött legyen figyelmeztetve valaki, és ne egyböl bannoljátok, hogy még érvelni se tudjon az igaza mellett. az is elképzelhetö hogy nem mindig nektek lesz igazatok! -
#452 ezt már kitárgyaltuk, nem kezdem elölről -
#451 Aha.Akkor miért nem kap minden mod simán bannolási jogot? -
#450 akkor pár gumimod is megkapja ezt a jogot? Ha igen ki? -
#449 azért mert eddig korántsem került mindenki banra aki megérdemelte. eddig kb. 3 ember tudott banra pakolni aki korántsem volt ott mindenhol, mostantól kezdve 10-12 moderátor. -
#448 Mitől lesz hatékonyabb ez a módszer?
A moderátoroknak szerintem csak több dolguk lesz mind eddig és nem hiszem, hogy ez feljebb vinné a színvonalat.Aki kretén+hülye az mindenképp banra kerül.Aki meg nem, de 1x mond olyat amit nem kéne és kap 1 kis lámát az miért jó?Pl itt a példa, hogy ST is elveszti néha a fejét.Szerintem több gond lesz ebből mint eddig. -
Chaos Mad #447 húha..
egyre nagyobb betüvel van kiirva a honap kreténje :))) -
#446 így lesz, aki nem így cselekszik annak elveszem a modjogát. kivételt képez én magam, emberi értetlenség és idiótizmus "mikike fokán" túl már elvesztem a józan ítélőképességemet és ész nélkül bant osztok :) -
#445 Akkor én is támogatom az ötletet. -
#444 korrekt -
#443 Én biztos vagyok benne, hogy így lesz.