Büntetõpontok szabályai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
De mit tartassz jó ötlenek ahoz, hogy kiszûrjük azt a réteget akik nem zudnak normálisan fórumozni.Még mindíg jobb, hogy tel számmal regeljenek, mint ez a büntetõpont.

Érdemes lenne errõl egy szavazást indítani

...sose azt nézd...

Punker
többség fog dönteni, majd a gyakorlat megmutatja mûködõképes e a rendszer

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Jó vicc "elvharcosok"

Akkor is rossz ötletnek tartom ezt az sms-es dolgot, és ezzel nem vagyok egyedül.

...sose azt nézd...

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Dzsini
ahogy a VIP ezt mutatja is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
melyik fórum inkább: az sg.hu

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mégegyszer OFFTOPIC:

Ha megmaradunk annál az állításnál, hogy a regisztrációért kell fizetni:

Aki rendszeresen olvas informatikai híreket, az már találkozhatott olyan elõrejelzésekkel, miszerint a jövõben a szolgáltatások kettéválnak: lesz egy alapszintû butított rész és lesz egy emeltdíjas prémiumszolgáltatás.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ezt nem értem.

iko
privi? <#lama>

spam. sry

Punker
jópár

OFFTOPIC:

http://p2pworld.to/

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

iko
Melyik topik?

spam. sry

Az elvharcosokat csókoltatom.

Nem a regisztrációért fizetsz.

Láma!
én is láma vagyok,de én se találkoztam!!:)

Nem ezért mert földhöz vágna 25-30 forint, hanem mert sokan vannak akik elvbõl nem fizetnek ilyenért...
Lehet hogy csak én vagyok láma, de még nem talákoztam olyan fórummal, ahol fizetni kellet volna a regiszrálásért...

...sose azt nézd...

Dzsini
nem sikerült beilleszkednie a fórumba. többszörösen.

Punker
röviden? megkattant.

Amse
Valamilyen szinten ez is cél.Csak nem tudni kiket szûrünk ki ezzel.Lehet pont a kretének regelnek.

iko
Amúgy tényleg, mit csinált mikike?

spam. sry

Ugyan miért?

Aki komolyan maradni akar, az úgyis el fogja küldeni azt a horribilis 25-30 forintot.

ez tényleg gáz

sms-es reg bevezetése tényleg elég gáz lenne, sokan elállnának a regisztrálástól...

...sose azt nézd...

Pyx
Lehetne ott is, csak kicsit rugalmasabban kellene kezelni.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
8 kártyám van, szvsz amúgyis fassák, sry...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Amse
De csökkenteni a létszámukat talán lehetne.

Mi maradna a gumiból akkor? <#ravasz1>

khamwass
Nem lehet meggátolni a kreténeket semmivel, õk mindenütt ott vannak :)

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

Tuvok
sajna nem hinném

Amse
Szerintem ezzel(vagy hasonlóval) lehetne meggátolni azt, hogy ne legyenek kretének a fórumban.
Az hogy most kapnak 1 kis lámát az semmire nem jó.
Ha valaki megérdemli azt, hogy kitiltsák innen akkor bannolják.Ez eddig is így volt és szerintem jó is.
Egyedül azzal van baj, hogy vissza tud jönni más nick-el.

amugy sry hogy megkérdezem de mi történt Mikikével, nem hallottam rola swmmit, miért bannolták?

iko
Hmm a szabályokban nincs megemlítve hogy vonatkoznak e a gumiszobára.

spam. sry

Ottto
Igen-igen, elsõsorban azért mert nem tudják megéri-e, mégha csak 20 forintjukba kerülne is

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Láma!
mondjuk ez igaz.

khamwass
Na ezt akartam kifejezni én is :D

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

Mellesleg az emberek elvei hihetetlenül hajlékonyak tudnak lenni...

Láma!
lásd vip...!

St
nem hiszem, vip reget elég sokan befizetik ehhez képest egyszeri 20 ft pics@
Lásd VIP?

Teljesen mindegy, hogy 20 vagy 2000Ft. Az emberek nagy része elvbõl nem hajlandó fizetni ilyesmiért.

Láma!
ittvagyok!!:DDD

khamwass
Nem nehéz szerezni egyet :)

The Garrett
papa mama szomszed nagymama nagypapa mobiljai.. :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

St
nem sírunk túlságosan azok miatt, akinek nem ér meg, kb. 20 forintot, hogy itt regje legyen
The Garrett
de ha nem nagy gond 1 lámát szeretnék kérni , csak ugy hulyeskedes nelkul is :) (IMAdom a lamakat) <#alien>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

khamwass
akkor sem.

iko
Normáldíjas

spam. sry

khamwass
Nem sokan pénzelnének ahhoz hogy regelhessenek.

iko
És akinek nincs mobilja?

spam. sry

St
ja és 1 nickhez csak 1 mobilszám társulhat ofkóz