818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
  • Johnyy
    ja és holl van a napló?, és zgye először mielőtt büntettek van figyelmeztetés!?
  • Johnyy
    oké képben vok! akkor most mikikie mit csinál???? pihen??? és miért??
  • Bandee1987
    na, jó, azért nem mondanám, hogy minden tanáromat utálom, sőt némelyiket tisztelem, de azért van jópár olyan, aki sztem hülye.
  • Láma!
    a topik házigazdája folyamatosan törli az illető és egy társa ténykedésének bizonyitékait(hozzászólásait) de idöröl idöre felbukkannak!
  • Borg
    Maga a kép beszúrása szerintem semmilyen elvvel, vagy szabállyal nem ütközik, ha már úgyis a neten van a kép.
    Ha persze rossz helyre szúrja be, offtopiknak a képet, az már más kérdés.
  • Cat #558
    ha semmi köze a topic tárgyához, a beszélgetés menetéhez, akkor törölve lesz
  • Láma!
    nézd,szerintem, akkor se kéne bemásolgatni,és az illető folyamatosan szándékosan zavarja az egyik topik rendjét.(hogy hivatalosan fogalmazzak.)
  • Johnyy
    TIsztelt SG emberkék,, mire döntöttetek??? akkor mi a helyzet???
  • Borg
    Figy, szerintem aki amúgyis közzétette a neten a képét (fórumozók képtára) annak olyan mind1, hogy még egy fórumba is bekerül...
  • Láma!
    Azér mi jár,ha valaki fényképet közöl a fórumban egy forimozóról(kimásolva a képtárból)az érintett belegyezése,megkérdezése engedélye nélkül?
  • Borg
    Azért, mert ha úgy tanulnád, akkor tanáraidnak sem lenne tekintélye a szemedben (más kérdés, hogy a mai gyerekek szemében a tanároknak már tényleg nincs, de ez inkább szégyen.).
    Majd 25 éves fejjel úgyis tudni fogod már, hogy amikor az iskolában még minden tanárodat hülyének nézted, mennyire jártál messze az igazságtól :)
  • Bandee1987
    Jó, az egy másik dolog, hogy mit gondol :)))
  • Láma!
    lol!!!:)))
  • Bandee1987
    Bár ezt most igy nem kellett volna általánosítani :)
  • Bandee1987
    Az ember mégse ugy tanulja gyerekkorában, hogy a felnőttek hülyék :)
  • Bandee1987
    jah :)
  • Láma!
    félre voltál informálva...
  • Bandee1987
    Hát igen, épp azért, mert ők már megéltek 30akárhány évet, és tapasztaltabbak, benőtt a fejük lágya, és megkomolyodtak...gondoltam ezt eddig én...
  • iko
    thx :D
  • Gladiator
    :-D
  • St
    Bakos Ferenc: Idegen szavak és kifejezések szótára

Kretén: idióta, agyalágyult, hülye
  • Chaos Mad
    .. elsö topikom nyitásakor én nem tudtam hogy a rövid cim kerül a föoldalra... :)
  • Gladiator
    újreg.régenénis mindig összekevertema téma rövid, meg hosszú címét.az már más kérdés,hogy nemarról ír,amit témaccímnekmegadott
  • PResident Evil
    Mikulástól ? :o
  • iko
    Amúgy a kretén kifejezés mit takar?
  • Gladiator
    akkor ezt benéztem.

és amúgy ez mikortól fog életbelépni?
  • Punker
    mióta van VIP azóta van :)
  • St
    régóta van ilyen kék is
  • Gladiator
    de múltkor még ilyet nem láttam. de mindjárt megnézem
  • PResident Evil
    onnan ahonnan Borg-nak is ;)
  • Gladiator
    héj, honnan van ilyen kékszínű fejléced St?
  • St
    helyes, akkor hagyd abba az élőfábaisbelekötés viselkedést, mert idegesít, köszi.
  • Amse
    Ennek semmi köze hozzá.Nem kötekszem, csak én így gondolom. ;)
  • St
    egyetértek!
  • Borg
    Fiatalok általános tévhite, hogy aki idősebb, az automatikusan értelmesebb is kell hogy legyen...
  • St
    szerintem emeljük, jelentős mértékben.

De te most szándékosan kötekedsz, mert előbb megkérdezted, hogy lehetsz-e moderátor, erre én azt válaszoltam hogy most nem. úgyhogy hagyd pls. abba, mert kezd elfogyni a türelmem, köszi.
  • PResident Evil
    jó sokat regelt :o
  • Borg
    Viszont lenne még egy ötletem, miért járjon ban.

A warez installálási problémák ismételt kérdezgetéséért.

Tisztában vagyok vele, hogy a többség warezol (magam sem vagyok kivétel), de azt is be kell látni, hogy a főbb játékos topicokat ellepik a n00b kisiskolás pisisek, akik alapvető számítástechnikai tudás hiányában próbálnak mindent felinstallálni, patchelni stb. A legtöbb egy kibaszott angol nyelvű leirást nem bir elolvasni, lefordítani, és értelmezni, nem beszélve azokról, akinek egy iso bemountolása, vagy egy kitömörítés adott könyvtárba is problémát okoz. Tessék benézni pl a CS:S, HL2 topicokba, a hozzászólás döntő többsége erre irányul, és már mindenkit idegesít a dolog. 1 dolog egyszer kitárgyalni egy kérdést, patchet, programot, és egy másik dolog ha minden nap, 30 hozzászólásonként valaki rákérdez ugyanarra, a megoldott, rém egyszerű dologra.
    Alapjában véve ugyanarról van szó, amiért ez a topic is indult: a lámaság elüldözése a fórumról. Csak meg kell találjuk azt az arany középutat, amivel a normálisan segítséget kérő embereket még nem akadályozzuk.
  • Gladiator
    mit csinált mikike?
  • Punker
    valami miatt megváltozott és képtelen normálisan viselkedni, hogy miért az tőle kérdezd.