Büntetõpontok szabályai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ez a módszer már a németeknek se jött be a 40-es években.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Szerintem ez csak felesleges bonyolítás lenne. Ezért kell megmagyarázni a tetteinket a szégyenfalon, mert ha ott a többi moderátor megvétózza, akkor úgyis vissza kell venni a pontot.
Gladiator
ték:)

cSuwwi
nyílván te is élveznéd, ha valamilyen stikli miatt rajtad röhögne mindenki...

shit happens

Amse
Vicces lenne, de nem ez a cél.

még mindig jobb, ha egy fejecskével a neve mellett hozzá tud szolni, mintha egyáltalán nem

Gladiator
szentem meg de. tök vicces lenne

Hát nem! Mert ha a nyitó nem ír bele semmit egy ideig, úgyis töröljük a topicot. Ennyi.
Punker
St-t kérdezd :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mukika
moderátorok.

Gladiator
én beletartozok? <#idiota>

Amse
Jaja.Így kéne.

Punker
gondolom a "keménymag" :)

cSuwwi
lehetne úgy, mint az invision power boardokon is van. 5 büntetõpont, de mindenki csak a sajátját látja (a fejesek meg az összeset)...

shit happens

Gladiator
és kik lesznek a kreténséget osztogató moderátorok?

Amse
Szerintem a büntetõpontok ne legyen kirakva a fejlécre.A moderátorok lássák mennyi van az embernek, de ez ne legyen publikus.Attól még, hogy valaki hülye ne írjuk ki rá.Ez még a moderálási alapelvekkel is ellenkezik.

Kandurex
Egyébként 1 moderátor egy felhasználónak csak 4 pontot adhatna? Legalább nem alakul át személyeskedéssé! (hisz min. 2 kell)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PResident Evil
hát a zene topicban is van egy két flémszagra gyûlõ vad... alig lehet megfékezni õket...

Kandurex
jaja!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor se lehet firstpostozni, ha a kedves topicnyitó órákig nem ír bele semmit?

PResident Evil
hmm... most olvastam végig...

St
duplázás kell, mert különben mindenki alapból fellebbezni fog.
Dzsini
zárt topic, mod. megnyitja, beír, zárja. ilyet mindenki tud.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
moderátor 1.5-k :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Na, végre lesz valami?:) Amúgy már egyszer írtad, hogy a 1stpost vadászoknak 2 hét ban... hw-ben le is van irva, csakhát eddig gyakorlatilag nem sokszor került rá sor, sajnos.
De remélem tényleg beválik a büntetõpont rendszer. Nekem csak két javaslatom volna, az eddigieket kiegészítendõ. Ne 3, hanem 5 pontos legyen a rendszer, mivel jobban kalibrálható egy-egy tett büntetése. Persze ennek egyszerre is legyen adható 5. A másik meg az, hogy az indoklások olyan helyen kerüljenek publikálásra, ahol nincs lehetõség a visszabeszélésre. Magyarán ne a fórumban. A szégyentábla elleni fellebbezések pedig emailben, személyesen történhessenek meg. Aki pedig normális hangnemben fellebez, de elutasítjuk, annak azért ne duplázzunk már rá.
Punker
<#eljen>

St
az egész fejlesztés lényege, hogy a régóta itt dolgozó és megbízható moderátoroknak a törlés mellett kitiltásra is lesz joguk, amelynek remélhtõleg a fórum színvonalának emelkedése lesz az eredménye.

terveim szerint kb. 10 ember fog elsõ körben büntetõpont osztás jogot kapni
Punker
én kiosztom, de mielött kitiltják nagy valószínûséggel megnézik hogy kinek és miért adtam, és ha nem jogosan csináltam akkor valszeg én leszek letolva.

ok, megértettem.

mukika
ok, teljesen megértem.

Amse
De ha most kapsz ilyen büntetõjogot akkor azzal bannolhatod is, mert St írta, hogy 3 is kiosztható egyszerre.

St
nem tolerálom a céltalan okoskodást
Dichter
Da bozz iz going crazy <#ijedt>

Punker
nem tom a többi moderátor tud e ban-olni, én nem és ez jobb is így.

mukika
most nem azért, de néha elszalad veled a ló! :D

sztem semmi rosszat nem akart.

Amse
De a moderátor itt is tud bannolni.Szal ha nem tud mérlegelni ugyan úgy bannolhatja jogtalanul.

St
szerintem ne akarj önjelölt védõügyvéd lenni, mert követheted
Punker
mikike pár héten belül kb 10x lett ban-olva, láthattad ma is mit csinált szal õt ne hozd fel példának

nem azt mondtam hogy nem érdemelte ki.

Punker
jobb az ha nem a moderátorok ban-olnak, így 2 szintû a dolog + az aki a ban-t adja jobban tud mérlegelni mint 1 vita után a moderátor

mukika
ne mikikével páldálózz, õ ezt az egészet kiérdemelte a viselkedésével.

iko
Amúgy innen könnyebb megszökni mint a börtönbõl :)

spam. sry

iko
rom...

spam. sry

átolvastam...

mikike nem volt figyelmeztetve, én ugy tudom, ö irta.
ennyire szigoritani akarod a rendszert? akkor mi értelme van a forumnak, nem börtönben vagyunk. ez az én véleményem, tudom hogy le volt irva, olvastam.

mukika
ja pl. HL2 topic! :DDDD

Dzsini
és te milyen keveset látsz belõle ;)))

Dzsini
olvasd át a topicot, utána tedd fel a maradék kérdéseid :)

St
Ezt is kitárgyaltuk már: #1, #249, #260

Vissza nem olvasásért járjon ban? Idegesítõ tud lenni
öh.. nekem nincs semmi bajom ezzekkel a kis lámafejekkel.
a logomat nem provokácionak szántam.

más:
én elfogadom ezt az egészet, de legyen igazságosan megoldva.
pl. ban elött legyen figyelmeztetve valaki, és ne egyböl bannoljátok, hogy még érvelni se tudjon az igaza mellett. az is elképzelhetö hogy nem mindig nektek lesz igazatok!