Büntetõpontok szabályai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

martinger
szerintem is jóval bonyolultabb lesz, de talán NÉMILEG igazságosabb az új rendszer
a legjobb persze az lenne, ha olyan moderátorok lennének, akik nem kretén idiótázzák a fórumozókat és nem is idegesití fel õket az egyszerû kérdések, de talán idõvel ez is meglesz

Random_
Szerintem a pontrendszer jó. Jó lenne ha alapból kialakulna minden fórumozóban egy reflex, hogy ha nem tud valamit pl. game akkor elolvassa a faq-ot ha van vagy visszaolvas 2 oldalt. A pontrendszerrel és a szégyenfallal ez szerintem megoldódna. Aki nem elég érett ahhoz, hogy logikusan kikövetkeztesse miért kapott büntit és mi a megoldás az nem hiszem, hogy bármi más módon is nevelhetõ lenne.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mike
szvsz agyonbonyolítjátok a forumozást

másrészrõl az sg-nek is megvan a maga szerepe a magyar net életében, ami soha nem lesz pl. a hwsw, bárki hiába is szeretné

persze eldõnthetõ, hogy a kevesebb, esetleg több

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

olvass vissza
1. a lámaflag elévül
2. gumira nem vonatozik

Ezért mondtam, hogy nem az én dolgom, apróval kellett volna írnom az egészet :-)
Abban a kilenc hónapban tényleg. de elõtte...

VinylToy
Lajos, szerintem Te elég kevés dolgot láttál abban a kilenc hónapban, amióta itt vagy, jó ötlet ez, majd meglátod! ;)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Nem az én feladatom, de nem igazán tartom jó ötletnek.

Vegyük például a KRESZt. Amióta bevezették a pontrendszert, sokkal több a szabálytalankodó, ledudálnak, gyorshajtanak, mit nekik elsõbbség, STOPtábla, vagy piros lámpa. Ha (ritka eset!) elkapja a rendõr, bevési a három pontot, "osztakkormivan".
Példa rá az a HVCS, aki Suzuki Wagon R+-al keresztezõdésbõl kihajtva (mellém, a szembesávba) üveghangon megelõzött. Kívánom, soha az életben ne legyen nagyobb sikerélménye.
a mai autósok csak akkor kapnak a fejükhöz, ha már közel járnak a limithez, akkor is elõbb a rendõrt keresik a szemükkel, csak utána a stopvonalat.

Vetítsük át a példát az itteni problémára: igaz, leírtátok, hgoy a három kisláma egyszerre is kiosztható, de ennek szvsz nem lesz nagy visszatartóereje. "Egy hülyét semmi sem feszélyez" /Jáksó/

A másik, hogy ezzel további gondok merülnének fel: olyanokat büntetnétek vele, aki igazából nem érdemli meg, pl. jószándékú, de netikett terén teljesen tapasztalatlan újregek, akik két napja regeltek valami számukra tényleg kilátástalan probléma megoldását keresve.
Szvsz ezzel nem a színvonal emelkedne, hanem az SG iránti (pillanat, telefon) érdeklõdés csökkenne.

De ez csak egy vélemény, ráadásul az enyém, ezért nem érdekes :-)

Esetleg egy javaslat: újregeknek tanulóidõ bevezetése, pl. az elsõ pár hónapban elnézõbbek vagytok velük, vagy a kislámák elévülnek egy idõ után (pl. egy hónapig nem rosszalkodik valaki, akkor éhen hal a kislámája - tamagochi rulez!)

Tényleg: a gumiban ugye ez nem lesz bevezetve? Pillanatok alatt kiürülne az esgé... (értsd: ott mindenki ökör, de ott ez a természetes)

hen-tes
Jé, hova lettek a lenézõ, sárbatipró kifejezések ? :\

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Láma!
áz!!
van is!!:DD

Aquir
Akkor Lámá!nak mindig lesz egy lámafeje :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dichter
Jólvan, nem kell elmondani 26x. Okos vagy, csak így tovább, és rögtön 3 is lesz a fejléced mellett.

gondolom meghuzod magad :)
pl a Rajzok.. topikban :)

hen-tes
<#eljen>
mikortól lesz?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

lehetséges...

Tuvok
passz

Tuvok
Sztem ha a témával kapcsolatban ír vki be a nyitó elõtt, az nem gond, inkább a #1-ezõkrõl lehet szó .

nem kapott én ugy tudom. vagyis még nem volt rola szó.

lejjebb azt irták hogy ha nem ir bele senki akkor ugyis törlik bizonyos idö mulva.

Dzsini
akkor törlik a moderátorok a topicot, és aki akarja újranyitja, ha úgy gondolja, hogy hozzá akar szólni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Technikai jellegû kérdés:

First post mit jelent?
Senki sem írhat be, amíg a topiknyitó nem ír bele? És ha már 5-10 perce megnyílt a topik, a topiknyitó meg elfeledkezett róla, vakaródzik vagy nem is akar elsõ hozzászólást írni, mert szerinte a cím és az alcím elegendõ?

Csak azért kérdezem, mert ilyen "topik van, elsõ post nincs jópár nyílt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tuvok
Nemtom, #577

jhonny kapott lámát?

én nem akarok eggyet se. :)

még a végén poén lesz az egészböl, kit tudnak többször bannolni :D

Dichter
Már ne is haragudj, de azért ez elég gáz hozzáállás, fõleg tõled, akinek igazándiból türelmesnek, és tájokoztatónak kéne lennie. Valamit kérdez normálisan, te meg lehurrogod, meg hogy idegesít? Jó, ok, idegesítenek a láma fórumozók, de azt ne a törzsközönség tagjain vezesd le.

Tuvok
De õ gondolom vmi okkal kapta, én csak mint poén gondolok rá :))

nembiztos hogy jó ötlet bekerülni johnyy mellé, õ még azt se érti hogy mi a probléma :)

Tuvok
Azért azt nem szeretném <#zavart1>

iko
vigyázz még a végén több lesz a kelleténél :)

spam. sry

Tuvok
Váá, ez a lámás cucc akkora poén, hogy sztem vmit elkövetek egyért :DDDDDDD

Bandee1987
nem veszik semmibe a munkáját, egyszerûen nem tartom õt tanárnak megfelelõnek. Az a jó tanár, akit a diákjai is tisztelnek, és nem véletlen nyeri el ezt a cimet.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Johnyy
DE most akkor ez a napló mien címen van vagy van már egyáltalán?? és mikike miért kreténkirály? pihen???

Jah és amúgy én miért vok topickiler, spamkirály vagy mi a f.sz
az a rafi beszabadúlt ide és most azt képzeli hogy õa nagymenõõ,,,

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

nemcsakfeel
:D

*hihi ** *

Azért még teljesen jól nem, úgylátom :D
nemcsakfeel
ilyen jól mûködik már a rendszer?

*hihi ** *

Sephi
Szeretnem unepelyesen megjelolni Raffaelo baratunkat :DDDD
Szerintem neki mar rogton 10 lamat is rakhatnatok bar asse eleg :DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punker
ja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

A jó tanárnak nem veszik semmibe a munkáját.

(Nade szerintem ezt ne itt tárgyaljuk ki.)
Punker
vagy csak belefáradt abba hogy semmibe veszik a munkáját

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Johnyy
ja és holl van a napló?, és zgye elõször mielõtt büntettek van figyelmeztetés!?

Johnyy
oké képben vok! akkor most mikikie mit csinál???? pihen??? és miért??

Bandee1987
na, jó, azért nem mondanám, hogy minden tanáromat utálom, sõt némelyiket tisztelem, de azért van jópár olyan, aki sztem hülye.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Láma!
a topik házigazdája folyamatosan törli az illetõ és egy társa ténykedésének bizonyitékait(hozzászólásait) de idöröl idöre felbukkannak!

Maga a kép beszúrása szerintem semmilyen elvvel, vagy szabállyal nem ütközik, ha már úgyis a neten van a kép.
Ha persze rossz helyre szúrja be, offtopiknak a képet, az már más kérdés.
ha semmi köze a topic tárgyához, a beszélgetés menetéhez, akkor törölve lesz

Láma!
nézd,szerintem, akkor se kéne bemásolgatni,és az illetõ folyamatosan szándékosan zavarja az egyik topik rendjét.(hogy hivatalosan fogalmazzak.)

Johnyy
TIsztelt SG emberkék,, mire döntöttetek??? akkor mi a helyzet???

Figy, szerintem aki amúgyis közzétette a neten a képét (fórumozók képtára) annak olyan mind1, hogy még egy fórumba is bekerül...
Láma!
Azér mi jár,ha valaki fényképet közöl a fórumban egy forimozóról(kimásolva a képtárból)az érintett belegyezése,megkérdezése engedélye nélkül?