818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
Szabályok: #1, #249, #260
-
#650 közelsem -
#649 ;) -
#648 mindenkinek megvan a saját emailja, ha egy kicsit tájékozódsz a fórumon, akkor megtalálod... amúgy nem tudom, annyira még nem volt ingerem, hogy emailokat küldözgessek ide-oda. -
#647 elfogadom
(igaz nincs is más választásom, de én sem foglak basztatni, meg mindenféle hülye levlistákat keresni) -
#646 megfogtál, csak azt az egyet nem néztem most meg -
#645 origón számold meg hány e-mail cím van kint. -
#644 Esetedben én döntök. Ha látom, hogy tudsz normálisan viselkedni, és nem siránkozol, meg problémázol, akkor visszajöhetsz és békénhagyunk.
-
#643 meg még nem akasztotta össze az összeakasztanivalóját Efreettel... -
#642 na igen, ha pl. én akarok valakinek írni a szerkesztőségből egy emilt, akkor csak egy közös e-mailre küldhetem.
pl. az indexnél, origónál, prohardvernél, hwsw-nél, vagyis minden nagyobb oldalon végig tele van e-mailekkel az impresszum, kivéve itt. Ezt már régóta meg akartam kérdezni, hogy miért?
Ha a spam és az automata levelektől féltek, lehetne pl [kukac]-al is megoldani... -
#641 #action :P -
#640 Dzsini nem is moderátor :))) -
#639 Dzsini nem moderátor :) Efreetnek vannak moderátori jogai :)) -
#638 neki sincs annyira aranyszíve :D -
#637 ok, bocs, stornó -
#636 lehet olyat kérni, hogy mivel én dzsini-t tartom (viszonylag) elfogulatlan moderátornak esetemben ő döntsön?
-
Chaos Mad #635 látom :) -
#634 ebben tévedsz :) -
#633 nem igazán értem miért várod, hogy elmondja mégegyszer ugyanazt, amit a topicban már elmondott... elfelejtetted tegnap délután óta, vagy csak okot keresel rá, hogy újra elrebeghesd sirámaidat? -
#632 ha én banra tettelek, rajdat senki sem segít itt.. -
Chaos Mad #631 Ő. -
#630 http://www.sg.hu/impresszum.php -
#629 őt nem nagyon láthatod itt :) -
Chaos Mad #628 értem, 5 fekete pont egy 1-es, ezért 1 hét szobafogság. -
#627 köszi
a főszerkesztő kicsoda?
-
#626 a fellebbezés történhet privátüzenetben annál akitől kaptad, vagy a [email protected] címen.
A bant és a kitiltást visszavonhatja az, aki adta, vagy én, vagy a főszerkesztő. -
#625 rajtad semmi sem segít :D -
#624 ez vicces volt -
#623 a fellebezést is elmondhatnád az hogy történik
lesz ott elfogulaltlan moderátor is, akinek számít a szava, vagy egymás között eldöntitek és a te szavad számít?
-
#622 Pontosan! Sokan úgy is tanulnak, hogy okulnak más hibájából. Hallottam ám róla bár ma már nagyon ritka. :DDD
Aki meg láma az viselje következményeit. Ha én kapok kislámát akkor örülök neki és elmegyek nyalni az adminnak. :D -
#621 Mért, valamivel meg kellett 'őket' különböztetni, ahogy minden ország teszi a lobogójával, csak akkor nekik még olyan nem volt . -
#620 de meg tud, ez nem "hard" ban, amilyet a 23 másik nickedre kaptál, hanem "soft", mindent tud, csak fórumozni nem. (még privátüzenetet is küldhet) -
#619 rajdat fogom tesztelni, te egyből 5-öt kapsz majd -
#618 még azt mond el, aki bant kap, az hogyan fellebezhet, ha nem tud megszólalni?
-
#617 vagy mint a 2. világháborúban a dávid csillag
-
#616 Készül a szoftver, még ma elindul a büntetőpont rendszer.
Jelen állás szerint úgy döntöttem, hogy a büntetőpontok nyilvánosan csak az illető fórum adatlapján lesznek kint, a nickje mellett nem.
Amikor valaki büntetőpontot kap arról automatikus privát üzenetben értesül. Fellebbezés esetén a moderátorok vissza is vonhatják a büntetőpontot és a bant. Az illető erről is privátüzenetben értesül.
Ugyanitt lesz elérhető a napló is, az indoklásokkal (az is nyilvános lesz).
5 pont ér egy bant, automatikus feloldás nem lesz, de a pontok az 1 hét ban letöltése után automatikusan törlődnek. -
#615 ez olyan mint az általánosban a szamárpad :D -
#614 sztem meg igen.... -
Borg #613 ... és annak aki tanulhat belőle. Tehát a nyilvános szégyenfal nem hülyeség szerintem. -
#612 nekem mindegy.... sztem engem nem fog érinteni ha mégis az se baj...:)
más kül. fórumokon egyébként már régóta van ilyen ilyen - ott ha jól emlékszem warming néven fut- kaptam már én is nem különösebben zavart...
mondjuk ott ha-tetszik ha nem elég szájbarágósan el van mondva miért lehet kapni, szal nem okoz ezért problémát... ha itt is lesz akkor mindenképpen kell egy lista ami alapján mindneki eldöntheti hogy viselkedik... amikor én kaptam rögtön jött egy levél amiben szépen meg lett indokolva miért történt ez, és melyik moderátornak szúrta szemét...biztos furcsa, de ettől nem lett személyeskedés belőle...
a másik dolog, ha lesz akkor olyan legyen amit csak az illető láthat, mer szerintem senkinek semmi köze ezekhez a dolgokhoz- max moderátornak és az "elkövetőnek"....
-
#611 sziaaaaa mikike! :D