Büntetõpontok szabályai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legjobb persze az lenne, ha olyan moderátorok lennének, akik nem kretén idiótázzák a fórumozókat és nem is idegesití fel õket az egyszerû kérdések, de talán idõvel ez is meglesz
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
másrészrõl az sg-nek is megvan a maga szerepe a magyar net életében, ami soha nem lesz pl. a hwsw, bárki hiába is szeretné
persze eldõnthetõ, hogy a kevesebb, esetleg több
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
1. a lámaflag elévül
2. gumira nem vonatozik
Abban a kilenc hónapban tényleg. de elõtte...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Vegyük például a KRESZt. Amióta bevezették a pontrendszert, sokkal több a szabálytalankodó, ledudálnak, gyorshajtanak, mit nekik elsõbbség, STOPtábla, vagy piros lámpa. Ha (ritka eset!) elkapja a rendõr, bevési a három pontot, "osztakkormivan".
Példa rá az a HVCS, aki Suzuki Wagon R+-al keresztezõdésbõl kihajtva (mellém, a szembesávba) üveghangon megelõzött. Kívánom, soha az életben ne legyen nagyobb sikerélménye.
a mai autósok csak akkor kapnak a fejükhöz, ha már közel járnak a limithez, akkor is elõbb a rendõrt keresik a szemükkel, csak utána a stopvonalat.
Vetítsük át a példát az itteni problémára: igaz, leírtátok, hgoy a három kisláma egyszerre is kiosztható, de ennek szvsz nem lesz nagy visszatartóereje. "Egy hülyét semmi sem feszélyez" /Jáksó/
A másik, hogy ezzel további gondok merülnének fel: olyanokat büntetnétek vele, aki igazából nem érdemli meg, pl. jószándékú, de netikett terén teljesen tapasztalatlan újregek, akik két napja regeltek valami számukra tényleg kilátástalan probléma megoldását keresve.
Szvsz ezzel nem a színvonal emelkedne, hanem az SG iránti (pillanat, telefon) érdeklõdés csökkenne.
De ez csak egy vélemény, ráadásul az enyém, ezért nem érdekes :-)
Esetleg egy javaslat: újregeknek tanulóidõ bevezetése, pl. az elsõ pár hónapban elnézõbbek vagytok velük, vagy a kislámák elévülnek egy idõ után (pl. egy hónapig nem rosszalkodik valaki, akkor éhen hal a kislámája - tamagochi rulez!)
Tényleg: a gumiban ugye ez nem lesz bevezetve? Pillanatok alatt kiürülne az esgé... (értsd: ott mindenki ökör, de ott ez a természetes)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pl a Rajzok.. topikban :)
mikortól lesz?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
First post mit jelent?
Senki sem írhat be, amíg a topiknyitó nem ír bele? És ha már 5-10 perce megnyílt a topik, a topiknyitó meg elfeledkezett róla, vakaródzik vagy nem is akar elsõ hozzászólást írni, mert szerinte a cím és az alcím elegendõ?
Csak azért kérdezem, mert ilyen "topik van, elsõ post nincs jópár nyílt.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Jah és amúgy én miért vok topickiler, spamkirály vagy mi a f.sz
az a rafi beszabadúlt ide és most azt képzeli hogy õa nagymenõõ,,,
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Szerintem neki mar rogton 10 lamat is rakhatnatok bar asse eleg :DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
(Nade szerintem ezt ne itt tárgyaljuk ki.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ha persze rossz helyre szúrja be, offtopiknak a képet, az már más kérdés.