Büntetőpontok szabályai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
jó, megjelenik 😊
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1054325771
St
na felraktam a büntetõpontrendszer, nézzük kinek adja büntetõpontokat 😄

tuvok, te vagy a legfelsõ, rajtad tesztelem 😊
Tuvok
Aki fellebbezni akar és nem talál rá módot, az meg is érdemli ...

Dzsini
nemtom, téged elég régi tagnak tartottalak, hogy ne okozzon gondot az Impresszum elsõ pár emberkéjének az emailcím-ismerete. (vagy akár privátüzenet-lehetõség a moderátorlistán keresztül)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
pfff

VinylToy
inkább szerintem arra gondolt, hogy a jövõben látogasd a következõ fórumot 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

martinger
töröljétek

martinger
igazad van, de a gyilkosság vagy hasonló drasztikusabb módszer környékére nem akarok kerülni

cSuwwi
"ha"

shit happens

Tuvok
már hogyne lenne más választásod ???

Laalee
közelsem

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Random_
<#lama> 😉

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Dzsini
mindenkinek megvan a saját emailja, ha egy kicsit tájékozódsz a fórumon, akkor megtalálod... amúgy nem tudom, annyira még nem volt ingerem, hogy emailokat küldözgessek ide-oda.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

martinger
elfogadom
(igaz nincs is más választásom, de én sem foglak basztatni, meg mindenféle hülye levlistákat keresni)

cSuwwi
megfogtál, csak azt az egyet nem néztem most meg <#nyes>

shit happens

St
origón számold meg hány e-mail cím van kint.
St
Esetedben én döntök. Ha látom, hogy tudsz normálisan viselkedni, és nem siránkozol, meg problémázol, akkor visszajöhetsz és békénhagyunk.
Dzsini
meg még nem akasztotta össze az összeakasztanivalóját Efreettel...

cSuwwi
na igen, ha pl. én akarok valakinek írni a szerkesztõségbõl egy emilt, akkor csak egy közös e-mailre küldhetem.
pl. az indexnél, origónál, prohardvernél, hwsw-nél, vagyis minden nagyobb oldalon végig tele van e-mailekkel az impresszum, kivéve itt. Ezt már régóta meg akartam kérdezni, hogy miért?
Ha a spam és az automata levelektõl féltek, lehetne pl -al is megoldani...

shit happens

Tuvok
#action 😛

Tuvok
Dzsini nem is moderátor 😊))

Dzsini
Dzsini nem moderátor 😊 Efreetnek vannak moderátori jogai 😊)

VinylToy
neki sincs annyira aranyszíve 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

martinger
ok, bocs, stornó

martinger
lehet olyat kérni, hogy mivel én dzsini-t tartom (viszonylag) elfogulatlan moderátornak esetemben õ döntsön?

látom 😊

Dzsini
ebben tévedsz 😊

Dzsini
nem igazán értem miért várod, hogy elmondja mégegyszer ugyanazt, amit a topicban már elmondott... elfelejtetted tegnap délután óta, vagy csak okot keresel rá, hogy újra elrebeghesd sirámaidat?

St
ha én banra tettelek, rajdat senki sem segít itt..
Õ.

Dzsini

Tuvok
õt nem nagyon láthatod itt 😊

értem, 5 fekete pont egy 1-es, ezért 1 hét szobafogság.

martinger
köszi
a fõszerkesztõ kicsoda?

St
a fellebbezés történhet privátüzenetben annál akitõl kaptad, vagy a [email protected] címen.

A bant és a kitiltást visszavonhatja az, aki adta, vagy én, vagy a fõszerkesztõ.
VinylToy
rajtad semmi sem segít 😄

VinylToy
<#buck><#eljen>ez vicces volt

martinger
a fellebezést is elmondhatnád az hogy történik
lesz ott elfogulaltlan moderátor is, akinek számít a szava, vagy egymás között eldöntitek és a te szavad számít?

Random_
Pontosan! Sokan úgy is tanulnak, hogy okulnak más hibájából. Hallottam ám róla bár ma már nagyon ritka. 😄DD

Aki meg láma az viselje következményeit. Ha én kapok kislámát akkor örülök neki és elmegyek nyalni az adminnak. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tuvok
Mért, valamivel meg kellett 'õket' különböztetni, ahogy minden ország teszi a lobogójával, csak akkor nekik még olyan nem volt .

St
de meg tud, ez nem "hard" ban, amilyet a 23 másik nickedre kaptál, hanem "soft", mindent tud, csak fórumozni nem. (még privátüzenetet is küldhet)
St
rajdat fogom tesztelni, te egybõl 5-öt kapsz majd
martinger
még azt mond el, aki bant kap, az hogyan fellebezhet, ha nem tud megszólalni?

martinger
vagy mint a 2. világháborúban a dávid csillag

St
Készül a szoftver, még ma elindul a büntetõpont rendszer.

Jelen állás szerint úgy döntöttem, hogy a büntetõpontok nyilvánosan csak az illetõ fórum adatlapján lesznek kint, a nickje mellett nem.

Amikor valaki büntetõpontot kap arról automatikus privát üzenetben értesül. Fellebbezés esetén a moderátorok vissza is vonhatják a büntetõpontot és a bant. Az illetõ errõl is privátüzenetben értesül.

Ugyanitt lesz elérhetõ a napló is, az indoklásokkal (az is nyilvános lesz).

5 pont ér egy bant, automatikus feloldás nem lesz, de a pontok az 1 hét ban letöltése után automatikusan törlõdnek.
Laalee
ez olyan mint az általánosban a szamárpad 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

tomsolo
sztem meg igen....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

... és annak aki tanulhat belõle. Tehát a nyilvános szégyenfal nem hülyeség szerintem.
tomsolo
nekem mindegy.... sztem engem nem fog érinteni ha mégis az se baj...😊

más kül. fórumokon egyébként már régóta van ilyen ilyen - ott ha jól emlékszem warming néven fut- kaptam már én is nem különösebben zavart...

mondjuk ott ha-tetszik ha nem elég szájbarágósan el van mondva miért lehet kapni, szal nem okoz ezért problémát... ha itt is lesz akkor mindenképpen kell egy lista ami alapján mindneki eldöntheti hogy viselkedik... amikor én kaptam rögtön jött egy levél amiben szépen meg lett indokolva miért történt ez, és melyik moderátornak szúrta szemét...biztos furcsa, de ettõl nem lett személyeskedés belõle...

a másik dolog, ha lesz akkor olyan legyen amit csak az illetõ láthat, mer szerintem senkinek semmi köze ezekhez a dolgokhoz- max moderátornak és az "elkövetõnek"....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

VinylToy
sziaaaaa mikike! 😄