Büntetőpontok szabályai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuvok, te vagy a legfelsõ, rajtad tesztelem 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(igaz nincs is más választásom, de én sem foglak basztatni, meg mindenféle hülye levlistákat keresni)
pl. az indexnél, origónál, prohardvernél, hwsw-nél, vagyis minden nagyobb oldalon végig tele van e-mailekkel az impresszum, kivéve itt. Ezt már régóta meg akartam kérdezni, hogy miért?
Ha a spam és az automata levelektõl féltek, lehetne pl
shit happens
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A bant és a kitiltást visszavonhatja az, aki adta, vagy én, vagy a fõszerkesztõ.
lesz ott elfogulaltlan moderátor is, akinek számít a szava, vagy egymás között eldöntitek és a te szavad számít?
Aki meg láma az viselje következményeit. Ha én kapok kislámát akkor örülök neki és elmegyek nyalni az adminnak. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Jelen állás szerint úgy döntöttem, hogy a büntetõpontok nyilvánosan csak az illetõ fórum adatlapján lesznek kint, a nickje mellett nem.
Amikor valaki büntetõpontot kap arról automatikus privát üzenetben értesül. Fellebbezés esetén a moderátorok vissza is vonhatják a büntetõpontot és a bant. Az illetõ errõl is privátüzenetben értesül.
Ugyanitt lesz elérhetõ a napló is, az indoklásokkal (az is nyilvános lesz).
5 pont ér egy bant, automatikus feloldás nem lesz, de a pontok az 1 hét ban letöltése után automatikusan törlõdnek.
más kül. fórumokon egyébként már régóta van ilyen ilyen - ott ha jól emlékszem warming néven fut- kaptam már én is nem különösebben zavart...
mondjuk ott ha-tetszik ha nem elég szájbarágósan el van mondva miért lehet kapni, szal nem okoz ezért problémát... ha itt is lesz akkor mindenképpen kell egy lista ami alapján mindneki eldöntheti hogy viselkedik... amikor én kaptam rögtön jött egy levél amiben szépen meg lett indokolva miért történt ez, és melyik moderátornak szúrta szemét...biztos furcsa, de ettõl nem lett személyeskedés belõle...
a másik dolog, ha lesz akkor olyan legyen amit csak az illetõ láthat, mer szerintem senkinek semmi köze ezekhez a dolgokhoz- max moderátornak és az "elkövetõnek"....
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo