Büntetőpontok szabályai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nem érted mirõl beszélünk

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Johnyy
JAJA!!! de sztem csak bizonyos topicokra legyen ez a dolog, és a kivétel ne csak a gumi legyen!!!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Rossz ötlet, pl.a viájpí tagság(otok) száma erõsen megzuhanna, hiszen senki sem fizetne azért, hogy ne használhassa a nickjét. Sztem érdekesebbé lehet tenni, pl. ha egy <#lama> szmáljit kap az illetõ, aztán ha elér egy bizonyos szintet (pl. 3 láma) akkor kaphatna egy <#kuss> szmájlit ami mondjuk aznapra elhallgattatná.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Bandew
Ezt elhiszem, én csak úgy gondolom, ami történt az megtörtént, része lett valaminek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
The motherfuckers redy for a new shit!!!!!

Legyen !!! de akkor egy oan fórum részleg kell hogy csak kultúráltan egyenesen elõre!!! olvasás rulz! meg helyesíráselenõrzés stb,, sztem szétzilálná a jó hangultaot!!!!!!! szal sztem ha nagyon akarjuk akkor csak bizonyos kiemelt topikokra!!!!!!

akyyy-nak lõttek.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bandew
Tényleg St, mi lenne ha kinyomnád a fõoldalra szavazat formájában, mellette ennek a topiknak a linkjével?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
szerintem 2 hét legyen a min.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Met
Keresõ nem használatáért 3 nap ban.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

(Azért halkan megjegyzem, hogy a magyar neten van jópár olyan fórum, amelyek elvannak nagyszerûen úgy, hogy a fórumozóktól nem tûrik meg az öncélú ökörködést.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

St
értelmetlen gumimodoknak ilyen jogot adni, közülük viszont 1-1 komolyabb ember, akik felelõsen járnak el kaphatnak majd ilyen jogot.
traXion
ez igaz... még olyan lesz mint az IM

Met
Persze, majd a moderátor órával a kezében fog fórumozni.

Nem rossz ötlet.

(Bár a topiknyitási jog korlátozása sem lenne rossz bizonyos hozzászólás alatt, hogy valaki ne csak azért regisztráljon, hogy nyithasson egy topikot.)

St
ez az elérendõ cél
Bandew
Sztem sem valami jó ötlet. Most nem azért, mert hogy én állandóan hülyülnék (de bevallom néha rám jön :-D), csupán csak ha valaki vmit csinál, az azután hozzátartozik a fórumhoz, hiszen reakciókat vált ki.
Ha ezt az egészet törölnénk, azzal megcsonkítanánk a fórumot és egy irányított eszmecsere lenne az egészbõl.

St
nyilván akik tudják magukról, hogy kretének, azok ellenzik a dolgot, dehát a cél pont ezek megregulázása
Johnyy
én félek!!!!

St
hát, ha az jelent izgalmat, hogy pár hülyegyerek jó topicokat elbasz és mindenbõl csetet csinál akkor legyen unalmas és monoton
Seth
ez baromság....unalmas lenne és monoton

PSN ID.: Beegabor

mukika
valahogy gondoltam. <#fejvakaras>

St
moderátorok
St
nem
mukika
a gumimodoknak is lesz ilyen joguk??? 😄DD

Bandew
És ki(k) felügyelnék ezt az egészet?

St
büntetõpontoknak ez a lényege, hogy figyelmeztetés ne kerüljön azonnal banra. mondjuk azt is be lehet építeni, ha 1 hónapig nem kap újabb pontot, az összes pontja automatikusan törlõdik.

de annak se látom semmi akadályát, hogy egy ember egy nap összeszedje a 3-at
traXion
😄

QuippeR
ja és a gumin kívüli káromkodásért is lehetne bannolni, ez nem a sarki kocsma...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
egyetértek, mivel ez egy fórum, a szmájlik ellenére nem látom xy arckifejezését.

a másik meg, hogy ha egy 5 éve itt fórumozó arc szól be valamit, akkor száz hogy nem bannolják, míg a szerencsétlen újreget még azért is, ha véletlenül elüt egy billentyût...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Johnyy
simán lehet egy kis bünti de azt nem kell túlzásba vinni,, inkább elõnyök legyenek mint hátrányok!!!! a királyságot díjazuk és ne a bakikat büntessük!!!!

mukika
De remélem, hogy a témainditási jog élvétele is életbe lép.

Amúgy: <#eljen>

Bandew
Ez szvsz sok viszályt szülhet. Mert mi van akkor ha valakinek csak épp jó kedve van és viccelni akar, oszt máris kapja a kreténpontokat.
És akkor jönnek az anyázások, meg veszekedések, ami újabb bant szül...stb.

St
szerintem téged már most banra lehet pakolni, errõl beszélek, még normálisan írni sem tudsz.

ez nem a kerületi kisegítõiskola fóruma...
St
siralmasnak nem siralmas, de valóban vannak bajok, van pár köcsög akit le kell építeni.
Johnyy
"first post taker" ez vát?? #1?? amúgy sztem is okéj de az úgy mûxik hagumin kívül valaki hülyeséget szól be valahova akkor szósz hogy kuss ka mégeccer akkor már fenyegeted, ha nem értimeg akkor ban 3 óra ha ujakezdi megint figyelmeztetés de ha mégecer akkor meg 10 óra bann és így tovább,, sztem örökös bann ne legyen hacska nem egy idiota anzi iq szökevény araszol nemtudván mi az a számítógép......

Met
Ha valaki felesleges topicot, nyit azért kap bant?
Azt hittem, hogy a "first post taker"-ek már kapnak bant.

Johnyy
😄DDDD félek ám!! én kidöglök ha akár 3 napra is banolnak 😞((

Met
ja, fosik, hogy fél nap alatt megkapja az örök bant😊

traXion
az a gumi...

traXion
már félsz mi? 😄

fórum egyenlõ chat? ezt utálom topic
siralmas ez az egész fórum, max idõtöltésnek jó suliban, vagy amig vársz hogy valami lejöjjön netrõl, vagy tv helyett, de szinte semmi infót nem lehet megtudni és az ide járó emberek zöme is tahó
valamit ki kéne találni

Johnyy
áá örökban ne legyen, ja és az a 2 hér is sok!! 1 nap vagy pár óra!!!!

St
Jó ötlet, ehhez lehetne büntetõpontokat osztani. Mondjuk a nickje mellett megjelenne egy kreténséget szimbolizáló büntetõpont (mint csillag), kurzort fõlé víve megjelenne, hogy miért kapta. Ha 3 büntetõpont összegyûlik ban 1 hétre, ha 9 örökban arra a nickre.

A büntetõpontokat moderátorok oszhatnák.
Aquir
de persze figyelmeztetés után, nem?
ha meg már 1x elkövette akkor meg mehet normálisan

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lacc
Legyen.
Johnyy
szia!

traXion
szerintem jó

St
Eszembe jutott egy kiváló ötlet: mi lenne, ha ezentúl kreténségért, idiótaságért is 1-2 hét pihenõban járna? Gondolok itt arra, amikor például valaki magát nagyon humorosnak gondolja, és egy komoly topikba ír be humorosnak, viccesnek vélt, de egyébként idióta beszólásokat. Vagy például járhatna ban az alapból kretén "first post taker" embereknek is. Szerintem ha a kreténséget sikerülne kiküszöbölni, sokhelyütt emelkedne a fórum színvonala, hiszen van egy csomó ember, aki nem látja a különbséget a gumiszoba és a többi fórum között. Õket kellene korlátozni. Na milyen ötlet?