818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
  • Chaos Mad
    amugy én benne vagyok ebben a "kreténségért ban"-ban...
    de ugyanugy kapjanak az ösregek is mint az ujregek.
  • Dichter
    Elméletileg csak ha már előfordult előtte többször is. Mondjuk sztem ez úgy működne legjobban, hogy amint bevezetésre kerül, mindenki tiszta lappal indul.
  • Chaos Mad
    jaj.. nem tom miért a #139-re ment. sry
  • Chaos Mad
    az igen, végigolvasva a topikot... nem semmi..
    egy game topikban való viccelödésért lámát kapok?
  • Garfield
    Gumis hozzászólások esetleg ne számítsanak.
  • Láma!
    ez jogos!!!
  • Punker
    szerintem a fórumozók többsége így jobban elfogadja a szabályokat mintha 1 fizetett "cenzortól" kéne ezt eltűrniük
  • hykao #191
    én nem is ezt mondtam...
    csak azt, hogy igazán objektív egy olyan ember tudna lenni, akit nem "érzelmi" szálak fűznek az SG-hez....
    Ettől még ismerhetné a fórumozókat, és átláthatná az eseményeket...de mégis kívülálló lenne...(nyilván kéne neki min. egy-két hónap betanulási idő, amíg nem rendszabályozna...)
  • cSuwwi
    vannak kivételek is. na jó, inkább nem szóltam. én optimista módon álltam a dologhoz, de ez itt nemigen jön be. mind1...
  • Punker
    az se lenne jó, ha mindig mindenkivel szószerint betartatnánk a moderálási elveket már magunkat is ban-olhattuk volna jópárszor + így hogy "ismerjük" a fórumozókat jobban átlátjuk hogy mi volt poén, ki hibázott vélatlenül és ki az aki szándékosan csinálja a fesztivált.
  • hykao #188
    Há' ja. Túl kevés a házigazda...
  • cSuwwi
    bizonyára érdekel engem hogy hány csillagom van :/
  • Kandurex
    Ezzel a négy csillagos házi-gazdasággal meg az a baj, hogy többnyire nem ezek az emberkék nyitják agybafőbe a topikokat.
  • cSuwwi
    csak házigazda jogra gondoltam, nem moderátori jogkörre. aki évek óta itt van, nyílván tisztában van a szabályokkal, és nem arra fog játszni, hogy kitiltassa magát.
    a moderátorok eddigis felügyelték a házigazdás topikokat is.
    nyílván azért nyit valaki új topicot, mert érdekli a téma, visszajáró lesz, foglalkozni fog a topicjával (főleg ha van benne élet). Az esetleg becsúszó pár idióta hozzászólást könnyebben kiszedheti, mint moderátorért könyörögni a topicban, és várni hogy jöjjön segíteni. szvsz.
  • hykao #184
    na ez azért nem ilyen egyszerű... :)
  • hykao #183
    ez így van, az igazi megoldás egy fizetett moderátor lenne (aki nem SG-n hemzsegő fórumozó...), aki napi 8 órában felügyelné az SG-t... :)
  • Dichter
    Céges kocsi+mobil titkárnővel irodával?
  • Láma!
    ez jogos!
  • Láma!
    :)))
  • mukika
    pl. akyyy is négy csillagos, és sztem ő nem kéne hogy házigazda legyen! :D
  • cSuwwi
    aki ilyen sokáig kitart a fórum mellett, kaphatna valami kis "extrát" :))
  • Láma!
    azért mondta a reg idöt mellé.
  • Cat #176
    az, hogy valaki régen van itt, nem jelenti azt hogy objektív, elfogulatlan személyiség
  • Bandew
    ÉS akik nem VIP-sek?
  • Bandew
    Mondja, akinek 4 csillaga van. :-D
  • cSuwwi
    szerintem 4 csillagosok alapból lehetnének az általuk nyitott topicok házigazdái (bár nem is csillagok szerint kéne nézni, hanem reg. idő óta, bár a kettő ugyanaz). Akik meg őstagként is hülyülnek, azoktól elvenni a jogot, vagy valami hasonló megoldás :)
  • Bandew
    ...és korok közötti különbségek se legyenek.
  • Dichter
    Ez sem hülyeség!!

limitálni kéne a topiknyitás számát, mondjuk egy hét alatt. Így jobban meggondolod, hogy nyitsz-e topikot ennek, vagy sem.

Ezzel az a baj, hogy a törzsközösség lenne megregulázva, nem pedig az újak.
  • Devla
    Esetleg be lehetne vezetni, hogy újreg csak a gumiba nyithasson topicot, oda is max. hetente egyet.
  • Cat #169
    te hány éves vagy?
  • Punker
    semmiképpen nem szabad a jogokat hozzászólás számhoz kötni, inkább időhöz, újreg-nek lehetne mondjuk 3 topic nyitási joga és utánna csak x időmúlva nyithatna megint.
  • Dichter
    Hát igen, ez is eléggé szánalom.. Ezért azonnali bant-adnék.
  • Bandew
    Ez is jó ötlet. Ne csak az újregek legyenek megszorongatva, hanem a bunkó régiek is.
  • hykao #165
    Szerintem az sem ártana, ha több házigazda lenne!
    Nagyon sok topiknak nincs házigazdája, és bizony sok olyan topik van, ahová elkelne a házigazda...már csak azért is, mert sok olyan régi fórumozó moderátor van, akik egyre kevésbé aktívak, és már nem napi fórumozók.
    Időnként nem ártana felülvizsgálni, vagy egyeztetni a moderátorokkal, hogy tudják-e még egyáltalán vállalni, s aki már csak évente egyszer kukkant föl az SG-re, azt lecserélni...
  • Láma!
    :DDD
  • Bandew
    Ja, én is így nyomom. :-)
  • QuippeR
    ja, és indokolatlan "leújregezésért" is járjon büntetőpont pls, mert van egy-két arc a fórumon, akik nagyon leoltják az egyébként értelmes újregeket is.
  • Láma!
    és mi ezzel a gond?
  • Johnyy
    sztem a hozászólás és az idő fögvényében!!! bizonyos jogok az idő bizonyosakat a hozászóli ad, és a szintekért való spamnál és csak azoknál lehetne banolni az iletőt!
  • Dichter
    Mer gumibetyár :D