818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
Szabályok: #1, #249, #260
-
Chaos Mad #198 amugy én benne vagyok ebben a "kreténségért ban"-ban...
de ugyanugy kapjanak az ösregek is mint az ujregek. -
#197 Elméletileg csak ha már előfordult előtte többször is. Mondjuk sztem ez úgy működne legjobban, hogy amint bevezetésre kerül, mindenki tiszta lappal indul. -
Chaos Mad #196 jaj.. nem tom miért a #139-re ment. sry -
Chaos Mad #195 az igen, végigolvasva a topikot... nem semmi..
egy game topikban való viccelödésért lámát kapok? -
Garfield #194 Gumis hozzászólások esetleg ne számítsanak. -
#193 ez jogos!!! -
#192 szerintem a fórumozók többsége így jobban elfogadja a szabályokat mintha 1 fizetett "cenzortól" kéne ezt eltűrniük -
#191 én nem is ezt mondtam...
csak azt, hogy igazán objektív egy olyan ember tudna lenni, akit nem "érzelmi" szálak fűznek az SG-hez....
Ettől még ismerhetné a fórumozókat, és átláthatná az eseményeket...de mégis kívülálló lenne...(nyilván kéne neki min. egy-két hónap betanulási idő, amíg nem rendszabályozna...) -
#190 vannak kivételek is. na jó, inkább nem szóltam. én optimista módon álltam a dologhoz, de ez itt nemigen jön be. mind1... -
#189 az se lenne jó, ha mindig mindenkivel szószerint betartatnánk a moderálási elveket már magunkat is ban-olhattuk volna jópárszor + így hogy "ismerjük" a fórumozókat jobban átlátjuk hogy mi volt poén, ki hibázott vélatlenül és ki az aki szándékosan csinálja a fesztivált. -
#188 Há' ja. Túl kevés a házigazda... -
#187 bizonyára érdekel engem hogy hány csillagom van :/ -
#186 Ezzel a négy csillagos házi-gazdasággal meg az a baj, hogy többnyire nem ezek az emberkék nyitják agybafőbe a topikokat. -
#185 csak házigazda jogra gondoltam, nem moderátori jogkörre. aki évek óta itt van, nyílván tisztában van a szabályokkal, és nem arra fog játszni, hogy kitiltassa magát.
a moderátorok eddigis felügyelték a házigazdás topikokat is.
nyílván azért nyit valaki új topicot, mert érdekli a téma, visszajáró lesz, foglalkozni fog a topicjával (főleg ha van benne élet). Az esetleg becsúszó pár idióta hozzászólást könnyebben kiszedheti, mint moderátorért könyörögni a topicban, és várni hogy jöjjön segíteni. szvsz. -
#184 na ez azért nem ilyen egyszerű... :) -
#183 ez így van, az igazi megoldás egy fizetett moderátor lenne (aki nem SG-n hemzsegő fórumozó...), aki napi 8 órában felügyelné az SG-t... :) -
#182 Céges kocsi+mobil titkárnővel irodával?
-
#181 ez jogos! -
#180 :))) -
#179 pl. akyyy is négy csillagos, és sztem ő nem kéne hogy házigazda legyen! :D -
#178 aki ilyen sokáig kitart a fórum mellett, kaphatna valami kis "extrát" :)) -
#177 azért mondta a reg idöt mellé. -
Cat #176 az, hogy valaki régen van itt, nem jelenti azt hogy objektív, elfogulatlan személyiség -
#175 ÉS akik nem VIP-sek? -
#174 Mondja, akinek 4 csillaga van. :-D -
#173 szerintem 4 csillagosok alapból lehetnének az általuk nyitott topicok házigazdái (bár nem is csillagok szerint kéne nézni, hanem reg. idő óta, bár a kettő ugyanaz). Akik meg őstagként is hülyülnek, azoktól elvenni a jogot, vagy valami hasonló megoldás :) -
#172 ...és korok közötti különbségek se legyenek. -
#171 Ez sem hülyeség!!
limitálni kéne a topiknyitás számát, mondjuk egy hét alatt. Így jobban meggondolod, hogy nyitsz-e topikot ennek, vagy sem.
Ezzel az a baj, hogy a törzsközösség lenne megregulázva, nem pedig az újak. -
Devla #170 Esetleg be lehetne vezetni, hogy újreg csak a gumiba nyithasson topicot, oda is max. hetente egyet. -
Cat #169 te hány éves vagy? -
#168 semmiképpen nem szabad a jogokat hozzászólás számhoz kötni, inkább időhöz, újreg-nek lehetne mondjuk 3 topic nyitási joga és utánna csak x időmúlva nyithatna megint. -
#167 Hát igen, ez is eléggé szánalom.. Ezért azonnali bant-adnék. -
#166 Ez is jó ötlet. Ne csak az újregek legyenek megszorongatva, hanem a bunkó régiek is. -
#165 Szerintem az sem ártana, ha több házigazda lenne!
Nagyon sok topiknak nincs házigazdája, és bizony sok olyan topik van, ahová elkelne a házigazda...már csak azért is, mert sok olyan régi fórumozó moderátor van, akik egyre kevésbé aktívak, és már nem napi fórumozók.
Időnként nem ártana felülvizsgálni, vagy egyeztetni a moderátorokkal, hogy tudják-e még egyáltalán vállalni, s aki már csak évente egyszer kukkant föl az SG-re, azt lecserélni... -
#164 :DDD -
#163 Ja, én is így nyomom. :-) -
#162 ja, és indokolatlan "leújregezésért" is járjon büntetőpont pls, mert van egy-két arc a fórumon, akik nagyon leoltják az egyébként értelmes újregeket is. -
#161 és mi ezzel a gond? -
#160 sztem a hozászólás és az idő fögvényében!!! bizonyos jogok az idő bizonyosakat a hozászóli ad, és a szintekért való spamnál és csak azoknál lehetne banolni az iletőt! -
#159 Mer gumibetyár :D