Büntetőpontok szabályai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre viszont lehet az a válasz, hogy nem kell itt fórumozni, ha nem tetszik.

DC hubról még nem vágtak ki szó nélkül? Olyankor mit csinálsz? Alkotmánybírósághoz fordulsz?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bandew
Tanító célzat a fórumon?
Hoppá itt valami nagyon megváltozott. Régen nem errõl szólt a fórum.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
semmi szükség ellenõrzésre a fórumozók irányából, a moderátorokat a fõszerkesztõ ellenõrizheti az õ célja hogy sikeres legyen az oldal tehát nem fogja tûrni a moderátori túlkapásokat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lacee
jogos. csak arra akartam rávilágítani, hogy alegtöbb surmónak abszolút nem számít a ban, mert belépnek másik nickkel és probléma megoldva.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dichter
Mindegy, látom nem aratott sok sikert ez az ötlet. Nekem tulajdonképp mindegy, csak segíteni prószáltam. De a pontozás tetszik, legyen!

Kandurex
Ezért vannak a szmájlíík.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dichter
De ha látod valakinek a neve mellett a lama-t, akkor arra kattintva (egeret fölévive) is kíírja, miért kapta. Egyébként meg nem elhanyagolható a tanító célzata sem ennek a topiknak. Mit szabad, és mit nem.

Bandew
Ez az egyik, a másik meg az, hogy nem látod a másik arckifejezését, hogy õ most éppen hogyan gondolta a viccelõdést.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Met
Mit kell ellenõrizni, 2-3 moderátor el tudja dönteni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dichter
Persze. Megyek az ombudsmanhoz.

De most komolyan. Ez a pontozás, egy jó 5let. De szvsz ellenõrizetlenül nem életképes.

Punker
privátban kaphat figyelmeztetést, de szerintem fölösleges hogy mindenki belelásson abba hogy ki milyen hülyeséget csinált

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
Lesz-e? sry

Met
és ha meglátod a neved akkor tiltakozol vagy mi?

Dichter
Ok.

St! Legyen-e pontozós-topik?

Ez szerintem bõven elég.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

De valami olyasmit írt St lejjebb, hogy az ikonból kiderülne az, miért kapod.

Punker
moderátorokat is ellenõrzi St meg a többi fejes, és így van ez jól szerintem, ha gond van valakival mi azt jelezzük és õk döntenek.

Dichter
Nem azt mondtam, hogy alakítsunk szervezetet a modok fölé. Hanem van egy Moderátornak topik mellett, egy fekete pontos topik is, amibe mi is beleláthatunk. Nem csak azt veszed észre, hogy a neved mellett van egy <#lama>

mukika
Volt már példa örökös bannra.

Hogyan bannolsz egy ADSL-s fószert?

Punker
ezt ne tõlem kérdezd St a fõnök 😊

Johnyy
SZal ! sztem legyen szavazás de ne igen or nem menüpont,,, amúgy SZTEm mek akkor a nickre kettintva az infók között jenenének meg a lámák idiotáõk,, de akkor dicsérjünk is emberek!!!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Alakítsunk felügyelõ bizottságot a moderátorok fölé? És azokat ki ellenõrzi?

Szerintem nem kell, döntsenek a moderátorok. Az ilyesfajta túlbiztosítással lehet kinyírni a jó ötleteket.

Mottó:
A teve egy olyan ló, melyet egy bizottság tervezett.

Lacee
maximálisan egyetértek, jöjjön a kreténpont-rendszer! 😊

más: csak nicket lehet bannolni, vagy van mód esetleg IP-cím vagy hasonló tiltására is? azért kérdem, mert ha kirúgsz egy embert, az bármikor visszajöhet xy2, xy3 stb néven.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dichter
De most a fekete pontosztó topikra gondoltam. Vagy ez az 5let el van vetve?

Met
Ja, 500 topic egy játéknak pl. csak azért mert az elõzõ topic címében rosszul írták a játék nevét.

Punker
van beleszólásotok, moderátor topic-ban jelezhetitek a zavaró elemeket

Bandew
Amíg diktatórikus volt, addig nem volt bajom vele, hisz nyílván az az egy ember, nem érzékelteti a hatalmát különben mindenkinek elege lenne, de ha pár ember kap ilyen "hatalmat", abból nem sok jó fog kisülni.
Már így is volt néha, hogy egy-egy moderátor pofátlanul viselkedett egyes emberekkel.

Dichter
<#wave><#idiota>

Johnyy
teccik az a smájli!!!!!! 😛 😄DD

Dichter
De azért neked is biztos akad itt pár ellenszenves arc. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy részrehajlóan fogsz eljárni, de azért ezekbe a pontokba, legyyenek nekünk fórumozóknak is beleszólásunk. Vagy mondjuk leginkább a topiknyitónak, akinek a topikjában a gaztett el lett követve.

jAsOn VoOrHeEs
" Kreténségért, hülyeségért bannolgatós. SZERINTEM "

LOÁL <#vigyor>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Kandurex
Kretén-rendszer 😄 Teccik! Mikó?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Arról nem is beszélve, hogy a VIP csak X forinton megváltott, ideiglenes plusz szolgáltatás, semmi egyéb. Attól nem több valaki, hogy fizetett érte.

Punker
iszonyat káosz lenne ha nem pucolgatná pár ember hobbiból a fórumot, hogy ti nyugodtan tudjatok dumálgatni

St
fórum az diktatórikus szervezet, ennek példáját itt már sokszor láthattad, és más fórumokon is. ezen kár felháborodni.
Hehe, már látom magam elõtt a sok <#kuss>-oló embert <#vigyor>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

mukika
Szerintem te az elsõk között leszel akik lámát kapnak.

Johnyy
megoszlás elentétek, harc veszéj! foradalom!

Bandew
Te jó ég!
Hierarchia van a fórum társadalomban!
Ez nem jó... <#szomoru1>

St
nekem nincsennek a fórumon barátaim, így én leszek az független személy, akinél lehet reklamálni.
Johnyy
de el ám!!!! rohadjak mek!!!!! sry!!!

ÉS olyan nagy baj lenne, ha nem szófosásról szólnának a topikok, mégha ezt a szófosást VIP-ek követik el?

Dichter
Az egésszel az lenne a baj, hogy pofára is mehetnének ezek a fekete pontok. Pölö egy mod, a haverjának nem fog egykönnyen pontot osztani, míg egy olyannak, akivel már volt összetûzése, az elsõ bakija után. Mondjuk akkor legyen egy ember aki pontot oszthat, valaki független (esetleg én? <#idiota>) és nyíljon a Moderátornak topik mellett, egy Fekete pontra esélyesek topikja.

Kreténségért, hülyeségért bannolgatós. SZERINTEM

Punker
ha megfigyelted a VIP-ekkel sokkal kevesebb baj van mint a "tucat" fórumozókkal

Hagyjuk már a helyesírás-ellenõrzést.
De azért nézd már meg a #14-es hozzászólásodat: értem én, hogy internet, meg mindenki úgy ír, ahogy akar, de azért valami minimális önfegyelem elvárható lenne, nem? Írásjelek, szóköz, meg ilyesmik...

mukika
ehez mit szólsz???

Napi 5 topicot min. törlök...

St
de lehet, hogy 3 <#lama>érni fog 1 <#idiota> -t
Bandew
Ez még egy mókás megoldás. De tényleg csak 1 napra, nem hetekre.

St
a dolog úgy nézne ki, hogy ha valaki büntetõpontot kap, akkor a vip csillagok helyén <#lama> jelenne meg, annyi db, ahány pontja van