818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
  • Devla
    Ennek mi értelme van? Nem mindenki szpemmel 20 topicba minden ötödik percben... nekem 2,5 év alatt 1000 hozzászólásom gyűlt össze, akkor most ne nyithassak topicot?
  • Kandurex
    pl, én 4év alatt összeszövegeltem 8k messaget, Láma! meg egy év alatt 18k -t...
  • Kandurex
    Ezért kell időhöz kötni. Hozzászólást össze-spammelni bárki tudd, viszont az olyan aki már több éve itt van ugyanazzal a nickkel, nos az valószínűleg már elfogadott tagja a közösségnek.
  • Johnyy
    ezegyébként téleg lecsökentette a téptopic őrült spamáradatát!
  • Láma!
    nah, én ugyanezt akartam mondani, csak nem mertem!!:)
    komolyan!!
    mi ezt már rég kitaláltuk!
  • Bandew
    Így van!
    Nem kell mégjobban fokozni az elentéteket!
  • Johnyy
    és ha menne a erseny a spamőrületben akkor jönne a a kitiltüó bann!! lehetne erre egy szabájzat!!!
  • Aquir
    :D
  • cSuwwi
    Tudom, hogy nemigen járogatsz a gumiszobába, főleg nem a "téktopicba", de hasonló rendszert már az előző "fordulóban" mondhatni sikerrel bevezettük. Ott is volt pár "kihaénnem" típusú arc, aki még hajtott is a győzelemre, a listakarbantartóknak adtam jogokat a rendszabályozásra, és pár nap/hét alatt sokat változott a hozzáállás. (a férgese kihullott többnyire).
    Lehet, hogy már régebben be kellett volna ez hozni a fórumra is, de még most sem rossz ötlet. Hajrá :)
  • Láma!
    hogy én legyek mindenki neve mellett???
    micsoda reklám!!:DD
  • Dichter
    Már sry a vulgarizmus miatt. Ebből tudod mi lenne?

Spammelne mindenki, meg menne a verseny, hogy jajj, te még csak csíra kis padawan vagy? Én meg már ősreg?? Ez baromság.
  • Johnyy
    ez csak példa! meg főként az elérhető jögok a fontosak!
  • Johnyy
    hidd el nem az!!!! már máshol is bevált!
  • Bandew
    Kicsit magasak a szintjeid. :-)
  • Johnyy
    e valami hasonló szerintem megoldaná a problémát,, most a lámák és idiota szmájlik helyett
  • Dichter
    Ez egy faszság.
  • Johnyy
    az újrekek keresenek topicot maguknnak ne nyitogasanak,, kevesebb dolga lene a modoknak is!!!
  • Láma!
    tul sok a szint. szerintem
  • Johnyy
    nem!!!
  • Johnyy
    pl 500 alatt : újreg
    1500: alatt: padawan

2000 után fórumozó, jogok: topicnyitás stb
    4000 után elit fórumozó
    7000 után: úttörű
    10000 felett mester! és ezek szintjei további szontjei
    és minden szinten bizonyos jogok megoldanák a felvetett gondokat!!!
  • Dichter
    200-at akartál írni nem?
  • Aspyrin
    sztem jó az 5letem, legyenek lámák meg kusé és kész
  • Johnyy
    az uj ninckekel vigyázni kell ezért mondom hogy bizonyos hozászólásmanyiség adhon jogokat és szinteket a fórumozóknak...
  • Johnyy
    figy!! legyen az hogy a hozászólások menyisége bizonyos szinteket adnak a fórumozóknak és minél nagyobb a "rangja" anál több joga lehet dolgokhoz, vagy kiváltságai lehetnek,,, pl 2000 felett topicnyitás!
  • Devla
    Jó ötlet, szerintem mindenképp be kell vezetni valamilyen büntetést. Bár engem nem is annyira a hozzászólások, hanem sokkal inkább a naponta nyitott honnan warezoljam le ezt és azt, ezerszer kitárgyalt programhibák és hasonló topicok irritálnak. Láttam már olyan újreget, akinek 3 bezárt topicja volt néhány nap alatt.
    Arra mindenképp figyeljetek, hogy ne érje meg új nicket regisztrálni, ha valaki pár napos bant kap.
  • Dichter
    Csak 5let szintig jutott, de nincs megvalósítva.
  • Johnyy
    Én csakazt mondom hogyha nagyon akartok akor lehet egykis szigorítás!
    És azokra értem akik téleg direkt a köcsögség céljából művelik az egészet, egy kis egészséges társalgás senkit nem bánt , és azért néha én is idiota vok de általában nem ez jellemző[nocoment] szoval ha változtatni akartok akkor ki lehet próbálni hogy hogy működik egy béta verzió mehet, de fenál annak is a veszéje hogy sok fórumozó lelép,,, ha egy kis semiségtől banot kap, és a kis kötsögök meg nem fognak hanem ujraregelnek....
  • Garfield
    Egyéni szoc. probléma.
  • Kandurex
    Már van ilyen nem? Tán 200 fölött, de lehet rosszul tudom.
  • Bandew
    Ez jó ötlet!
  • Aspyrin
    talán mert nincs bent csetablakö
  • Bandew
    Én csak a rutinról beszélek. Lehet (na jó biztos) hogy figyelmen kívűl hagyják, elvégre is mindenhol csak a figyelmeztető ablakokat kapják.
  • Garfield
    Szvsz ezért kéne bizonyos hozzászólás-mennyiség felett engedélyezni a topiknyitást.

Addigra ugyanis megtanulná az illető, mit lehet és mit nem; milyen következményekkel járhat az, ha ezeket a szabályokat megszegi.
  • hen-tes
    Miért chat-teltek ? : \
  • Garfield
    Lehet, de az miben befolyásolja a jelenlegi helyzetet? Annak is ugyanaz jelenik meg, aki most regsiztrált és annak is, aki 2 éve.
  • Bandew
    No azért ez nem mindig van így. Valamikor csak bejön valamilyen kertén, azt elkezdi a műbalhét.
  • Garfield
    Sok kis chatből meg funból lesz a topikrombólós...
  • Bandew
    EZ így ahogy van jó!
  • Met
    És így is rengeteg felesleges topic nyílik.
  • Dichter
    De látod így is hányan nyitnak 5x topikot ugyanannak.