818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
Szabályok: #1, #249, #260
-
gevonni #278 ez nem indok, azt én is mondhatom rád, hogy kretén vagy és idióta
szal... -
Az is kő. :-D -
indok: kreténség, idiótaság
-
gobelin #275 független barátom -
gobelin #274 kac kac
csak most ne felejtsd el megindokolni -
gobelinnek megelőlegezzük a bant, már most kap egyet jól :)
(kár hogy ezek még "manuális" banok, amiket rendre elfelejtek levenni) -
gobelin #272 te sem tudsz lenyugodni, úgy látszik valami bemászott a seggedbe
egyébként a fellebezését duplázódik a ban, egy baromság
-
ha ki vagy tiltva akkoris tudod olvasni a fórumokat.
ha viszont csak hozzászólásmegvonás van, attól még a cseten tudsz ökörködni (legalábbis ahogy tudom) -
csak az előző 3-4 nick-je -
Mert még 1 napra sem volt bannolva :-) -
gobelin 2 hónapja nem tud lenyugodni, pedig neki régen voltak értelmes megnyilvánulásai..... -
Ki lehetne vele küszöbölni, hogy ha a BAN ne közvetlen tiltást, hanem pl. hozzászólás lehetőségének elvételét jelentené, tehát ugyanúgy bejöhetne stb. csak nem lennének "jogai", vagy esetleg napi szinten 1db korlátozódna...vagynemtudom [kezd összezavarodni] -
azért kap először büntetőpontot, hogy lenyugodjon. abból tanulhat. ha 2 felszólításból nem tanul, akkor indokolt a ban. ha rendesen viselkedik akkor meg a büntetőpontjai is törlődnek, ez így korrekt. -
Ja és még mindig jó ötletnek tartom szavazásra vinni a dolgot. -
Egyáltalán nem! Most talán úgy érzed, de annyi idő alatt az illető simán le tud nyugodni, akár 1 nap alatt is. Bár mi lenne a büntető idő is meg lenne szabva? ELőször csak 1 nap aztán 3 aztán meg 1 hét... -
azokat alaból megszórhatod majd büntetőponttal. nick duplikálás: alkalmanként 3 büntetőpont... -
ja és jó lenne valami szabály a ban után más nick-kel 5 perc múlva visszatérőkre is. -
3 nap az semmi -
ja és mégegy, a fellebbezés kérdése:
Ha kap valaki egy büntetőpontot, vagy bant, nyilvánvaló, hogy alapból reklamálni fog, ezért a fellebbezésre a felesleges reklamálások elkerülése érdekében a következő szabályok fognak vonatkozni:
- ha valakivel igazságtalanság történt, az fellebbezhet, az érveit megfelelően alátámaszva kérheti a büntetőpont, vagy ban visszavonását
- abban az esteben ha valaki indokolatlanul fellebbez, akkor minden büntetést megduplázunk (2 hét ban, vagy 2 büntetőpont)
-
pont az olyanok miatt mint ahogy te viselkedsz/viselkedtél kellenek ezek az új szabályok, úgyhogy húzd meg magad és ne kezd újra. -
[egyetért] -
Nem rossz, bár szvsz 1 hét ban kicsit túl hosszú. Én 1 max 3 napra gondoltam, ami épp elég hogy kicsit észhez térítse. -
Devla #256 Lesz valamilyen topicnyitási korlátozás újregeknek? Sokszor hatékonyabb a megelőzés, mint az utólagos büntetés. -
gobelin #255 (de jó egy ilyen független moderátor) -
-
És mikor lép életbe? -
nemrossz. -
Egész jó. -
demokrácia a fórumokban nem működik, a kretének ezzel is visszaélnének (lásd Mikike korábbi tevékenységei) -
Na itt vagyok, csak azért nem írtam eddig, mert most voltam szavazni.
Vannak a fórumban jó ötletek, pl. támogatom a több házigazda kijelölését, persze olyanok esetében csak akik nyilvánvalóan alkalamasak rá, mondjuk johhny, nemcsakfeel, akyy meg ilyen kretének soha nem kaphatnak házigazdai jogot, ennek elbírásála a moderátorok feladata.
A büntetőpont rendszer jelenlegi terv szerint a következő szabályok szerint fog működni:
- az erre kijelölt moderátorok oszthatják
- a büntetőpont megjelenik a fórumozó neve mellett, kis láma formájában, ha elérte a 3 db lámát, akkor átkonvertálódik 1 db kreténné és automatikusan 1 hét ban
- 1 hét ban után a büntetőpontok száma nullázódik
- a 3 büntetőpontot akár egyszerre kioszthatják a moderátorok, tehát valaki akár azonnal banra kerülhet
- ha valaki kap egy büntetőpontot és nem gyűjt be újabbat, 2 hét múlva automatikusan törlődik, de 2 héten belül újabb büntetőpont begyűjtése esetén a büntetőpontok 1 hónap múlva törlődnek
- a büntetőpontot kötelező írásban indokolni, amely felvezetésre kerül egy nyilvános, publikus naplóban mások okulására
- a büntetőpont és a ban megfelelő indoklás esetén visszavonható, de alapesetben moderátoroknak mindig igaza van
-
Sztem legyen demokratikus rendszer. Jelölni bárkit lehetne banra (persze indoklással együtt) - erre lenne egy külön topic - és utána mondjuk 1 napig bárki szavazhatna 1* h. az illető kapjon-e bant. -
huhh, azért az nem rossz kis torna lenne az adatbázis engine-nek :) -
Garfield #246 Mondjuk ez lenne a legjobb, mert a gumiban szétszpemmelt topikok hozzászólásai azért nem egészen egyenértékűek azzal, amit valaki a gumin kívül csinál. -
gobelin #245 remek -
Lehetne még olyat, hooogy a gumiba írt hszek zárójelben jelenjenek meg? (mint a topikok listázásánál is)
off: szerintem mikike visszakaphatná a regjét... :) -
gobelin #243 te tudod magadról? -
Sok sikert a megvalósításhoz!
-
gobelin #241 másrészt TÁMOGATOM az ötletet, hogy a fórumozót figyelmeztetik a ban előtt, sőt (idáig itt szokatlan módon) azt is megmondják miért kapta és mennyi időre
-
már régóta :) -
Garfield #239 Hmmm, mikike is back?