Büntetőpontok szabályai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Már sry a vulgarizmus miatt. Ebbõl tudod mi lenne?

Spammelne mindenki, meg menne a verseny, hogy jajj, te még csak csíra kis padawan vagy? Én meg már õsreg?? Ez baromság.

Johnyy
ez csak példa! meg fõként az elérhetõ jögok a fontosak!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
hidd el nem az!!!! már máshol is bevált!

Bandew
Kicsit magasak a szintjeid. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
e valami hasonló szerintem megoldaná a problémát,, most a lámák és idiota szmájlik helyett

Dichter
Ez egy faszság.

Johnyy
az újrekek keresenek topicot maguknnak ne nyitogasanak,, kevesebb dolga lene a modoknak is!!!

Láma!
tul sok a szint. szerintem

Johnyy
nem!!!

Johnyy
pl 500 alatt : újreg
1500: alatt: padawan

2000 után fórumozó, jogok: topicnyitás stb
4000 után elit fórumozó
7000 után: úttörû
10000 felett mester! és ezek szintjei további szontjei
és minden szinten bizonyos jogok megoldanák a felvetett gondokat!!!

Dichter
200-at akartál írni nem?

sztem jó az 5letem, legyenek lámák meg kusé és kész

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Johnyy
az uj ninckekel vigyázni kell ezért mondom hogy bizonyos hozászólásmanyiség adhon jogokat és szinteket a fórumozóknak...

Johnyy
figy!! legyen az hogy a hozászólások menyisége bizonyos szinteket adnak a fórumozóknak és minél nagyobb a "rangja" anál több joga lehet dolgokhoz, vagy kiváltságai lehetnek,,, pl 2000 felett topicnyitás!

Jó ötlet, szerintem mindenképp be kell vezetni valamilyen büntetést. Bár engem nem is annyira a hozzászólások, hanem sokkal inkább a naponta nyitott honnan warezoljam le ezt és azt, ezerszer kitárgyalt programhibák és hasonló topicok irritálnak. Láttam már olyan újreget, akinek 3 bezárt topicja volt néhány nap alatt.
Arra mindenképp figyeljetek, hogy ne érje meg új nicket regisztrálni, ha valaki pár napos bant kap.

Dichter
Csak 5let szintig jutott, de nincs megvalósítva.

Johnyy
Én csakazt mondom hogyha nagyon akartok akor lehet egykis szigorítás!
És azokra értem akik téleg direkt a köcsögség céljából mûvelik az egészet, egy kis egészséges társalgás senkit nem bánt , és azért néha én is idiota vok de általában nem ez jellemzõ szoval ha változtatni akartok akkor ki lehet próbálni hogy hogy mûködik egy béta verzió mehet, de fenál annak is a veszéje hogy sok fórumozó lelép,,, ha egy kis semiségtõl banot kap, és a kis kötsögök meg nem fognak hanem ujraregelnek....

Egyéni szoc. probléma.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Kandurex
Már van ilyen nem? Tán 200 fölött, de lehet rosszul tudom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Ez jó ötlet!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

talán mert nincs bent csetablakö

Bandew
Én csak a rutinról beszélek. Lehet (na jó biztos) hogy figyelmen kívûl hagyják, elvégre is mindenhol csak a figyelmeztetõ ablakokat kapják.

Szvsz ezért kéne bizonyos hozzászólás-mennyiség felett engedélyezni a topiknyitást.

Addigra ugyanis megtanulná az illetõ, mit lehet és mit nem; milyen következményekkel járhat az, ha ezeket a szabályokat megszegi.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

hen-tes
Miért chat-teltek ? : \

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Lehet, de az miben befolyásolja a jelenlegi helyzetet? Annak is ugyanaz jelenik meg, aki most regsiztrált és annak is, aki 2 éve.

Bandew
No azért ez nem mindig van így. Valamikor csak bejön valamilyen kertén, azt elkezdi a mûbalhét.

Sok kis chatbõl meg funból lesz a topikrombólós...

Bandew
EZ így ahogy van jó!

Met
És így is rengeteg felesleges topic nyílik.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dichter
De látod így is hányan nyitnak 5x topikot ugyanannak.

Aki eddig nem vette észre magát, ezután sem fogja. Egy fél napos, egy napos bantól viszont garantáltan észhez térne.

Bandew
Tudom, de régen még ilyen nem vót, meg aztán ki tudja. :-P

Johnyy
én kiperkáltam 1 1000 est 1 éves vipre és tuti nem fogk ujraregelni.. meg azokat a ki sköcsögöket akik ezt mûvelik ki kell tiltani ahányszor ujraregelnek és ugyanoan idióták! NA akkor készítsétek a "napló"--t

De arra azért figyelni kell hogy minden kis cset meg off meg egy kis fun azért elmehet csak a topicromboló xarok -at kell elküldeni melegebb éghajlatra

Bandew
De én azt jobban elviselem, mint az esetlegesen bekövetkezõ igazságtalanságokat, mert ez egészen biztos, hogy fog ilyet szülni. Nekem nem a pontozzással van a bajom, hanem azzal, hogy itt sok félreértés lesz ebbõl. Fene se kívánja.

Mivel topiknyitáskor az ember arcába robban egy ablak a keresõ használatáról szóló figyelmeztetéssel, így nehéz figyelmen kívül hagyni.

Punker
nem vagyok, csak azokban a fórumokban ahol a legtöbbet vagyok segítek fenntartani a "rendet" 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mukika
vegyünk példát Tomcatról! <#gonosz1>

Dichter
Hogy X hülyeséget csinál, attól még Y nem fogja vissza magát

Azért nem mindenki elmegyenge, aki itt fórumozik. És azért egy két reg is meg fogja gondolni, hogy
-Úbazzeg, xy ezért bant-kapott, ezért én nem csinálom

Ez igy különösen oké, csak gyõzzétek csinálni.

Punker
igen sajna megváltozott a fórum, és egyre több a problémás ember aki nem tudja és nem is akarja betartani az iratlan szabályokat, aki élvezi ha tönkreteheti mások szórakozását, mert azt hiszi névtelenül és arctalanul bármit megtehet a neten

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Tudom, de (valljuk be) min 1x mindenki elkövette még új korában, hogy nem használta a keresõt. Most akkor egy újreg egybõl megszívja ezzel?

Tanító célzat?

Muhahaha.

Akkor ugye lesz helyesírásos topik is?

Tanító célzata annak lesz, ha megüti a bokáját az, aki nem bír magával.
Hogy X hülyeséget csinál, attól még Y nem fogja vissza magát.

Dichter
Nem, csak 1 HUB-ra járok, ahol ismerek mindenkit 😊

öö nem is tudtam, hogy górévagyö <#schmoll2>

Bandew
Sok energiádba fog ez neked kerülni. :-D

Kandurex
1 nap pihi azért van, akármilyen DSLs 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dichter
Nem úgy tanító célzat, ahogy most Te gondolod. Hanem hogy mit szabad, és mit nem egy fórumon. First-take, keresõ nem használata stb.

Punker
sajna nem tudunk velük mit kezdeni, max jobban figyelünk rájuk

St
lesz egy nyilvános napló, ahol megtekinthetõ aktuálisan ki kapott pontot, kitõl, és miért. a moderátoroknak kötelezõ lesz szövegesen indokolni a büntetõpont adását.

az ellenõrzést így a közvélemény is gyakorolhatja, és mindenkinek jogában áll nálam reklamálni, ha igazságtalanságot érez.
Bandew
A szmájli édeskevés.