Büntetőpontok szabályai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy én benne vagyok ebben a "kreténségért ban"-ban...
de ugyanugy kapjanak az ösregek is mint az ujregek.

Dichter
Elméletileg csak ha már elõfordult elõtte többször is. Mondjuk sztem ez úgy mûködne legjobban, hogy amint bevezetésre kerül, mindenki tiszta lappal indul.

jaj.. nem tom miért a #139-re ment. sry

az igen, végigolvasva a topikot... nem semmi..
egy game topikban való viccelödésért lámát kapok?

Gumis hozzászólások esetleg ne számítsanak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Láma!
ez jogos!!!

Punker
szerintem a fórumozók többsége így jobban elfogadja a szabályokat mintha 1 fizetett "cenzortól" kéne ezt eltûrniük

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hykao
én nem is ezt mondtam...
csak azt, hogy igazán objektív egy olyan ember tudna lenni, akit nem "érzelmi" szálak fûznek az SG-hez....
Ettõl még ismerhetné a fórumozókat, és átláthatná az eseményeket...de mégis kívülálló lenne...(nyilván kéne neki min. egy-két hónap betanulási idõ, amíg nem rendszabályozna...)
cSuwwi
vannak kivételek is. na jó, inkább nem szóltam. én optimista módon álltam a dologhoz, de ez itt nemigen jön be. mind1...

shit happens

Punker
az se lenne jó, ha mindig mindenkivel szószerint betartatnánk a moderálási elveket már magunkat is ban-olhattuk volna jópárszor + így hogy "ismerjük" a fórumozókat jobban átlátjuk hogy mi volt poén, ki hibázott vélatlenül és ki az aki szándékosan csinálja a fesztivált.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hykao
Há' ja. Túl kevés a házigazda...
cSuwwi
bizonyára érdekel engem hogy hány csillagom van :/

shit happens

Kandurex
Ezzel a négy csillagos házi-gazdasággal meg az a baj, hogy többnyire nem ezek az emberkék nyitják agybafõbe a topikokat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

cSuwwi
csak házigazda jogra gondoltam, nem moderátori jogkörre. aki évek óta itt van, nyílván tisztában van a szabályokkal, és nem arra fog játszni, hogy kitiltassa magát.
a moderátorok eddigis felügyelték a házigazdás topikokat is.
nyílván azért nyit valaki új topicot, mert érdekli a téma, visszajáró lesz, foglalkozni fog a topicjával (fõleg ha van benne élet). Az esetleg becsúszó pár idióta hozzászólást könnyebben kiszedheti, mint moderátorért könyörögni a topicban, és várni hogy jöjjön segíteni. szvsz.

shit happens

hykao
na ez azért nem ilyen egyszerû... 😊
hykao
ez így van, az igazi megoldás egy fizetett moderátor lenne (aki nem SG-n hemzsegõ fórumozó...), aki napi 8 órában felügyelné az SG-t... 😊
Dichter
Céges kocsi+mobil titkárnõvel irodával?
<#idiota>

Láma!
ez jogos!

Láma!
😊))

mukika
pl. akyyy is négy csillagos, és sztem õ nem kéne hogy házigazda legyen! 😄

cSuwwi
aki ilyen sokáig kitart a fórum mellett, kaphatna valami kis "extrát" 😊)

shit happens

Láma!
azért mondta a reg idöt mellé.

az, hogy valaki régen van itt, nem jelenti azt hogy objektív, elfogulatlan személyiség

Bandew
ÉS akik nem VIP-sek?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Mondja, akinek 4 csillaga van. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

cSuwwi
szerintem 4 csillagosok alapból lehetnének az általuk nyitott topicok házigazdái (bár nem is csillagok szerint kéne nézni, hanem reg. idõ óta, bár a kettõ ugyanaz). Akik meg õstagként is hülyülnek, azoktól elvenni a jogot, vagy valami hasonló megoldás 😊

shit happens

Bandew
...és korok közötti különbségek se legyenek. <#ravasz1>

Dichter
Ez sem hülyeség!!

limitálni kéne a topiknyitás számát, mondjuk egy hét alatt. Így jobban meggondolod, hogy nyitsz-e topikot ennek, vagy sem.

Ezzel az a baj, hogy a törzsközösség lenne megregulázva, nem pedig az újak.

Esetleg be lehetne vezetni, hogy újreg csak a gumiba nyithasson topicot, oda is max. hetente egyet.

te hány éves vagy?

Punker
semmiképpen nem szabad a jogokat hozzászólás számhoz kötni, inkább idõhöz, újreg-nek lehetne mondjuk 3 topic nyitási joga és utánna csak x idõmúlva nyithatna megint.

Dichter
Hát igen, ez is eléggé szánalom.. Ezért azonnali bant-adnék.

Bandew
Ez is jó ötlet. Ne csak az újregek legyenek megszorongatva, hanem a bunkó régiek is.

hykao
Szerintem az sem ártana, ha több házigazda lenne!
Nagyon sok topiknak nincs házigazdája, és bizony sok olyan topik van, ahová elkelne a házigazda...már csak azért is, mert sok olyan régi fórumozó moderátor van, akik egyre kevésbé aktívak, és már nem napi fórumozók.
Idõnként nem ártana felülvizsgálni, vagy egyeztetni a moderátorokkal, hogy tudják-e még egyáltalán vállalni, s aki már csak évente egyszer kukkant föl az SG-re, azt lecserélni...
Láma!
😄DD

Bandew
Ja, én is így nyomom. :-)

QuippeR
ja, és indokolatlan "leújregezésért" is járjon büntetõpont pls, mert van egy-két arc a fórumon, akik nagyon leoltják az egyébként értelmes újregeket is.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Láma!
és mi ezzel a gond?

Johnyy
sztem a hozászólás és az idõ fögvényében!!! bizonyos jogok az idõ bizonyosakat a hozászóli ad, és a szintekért való spamnál és csak azoknál lehetne banolni az iletõt!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Dichter
Mer gumibetyár 😄

Ennek mi értelme van? Nem mindenki szpemmel 20 topicba minden ötödik percben... nekem 2,5 év alatt 1000 hozzászólásom gyûlt össze, akkor most ne nyithassak topicot?

Kandurex
pl, én 4év alatt összeszövegeltem 8k messaget, Láma! meg egy év alatt 18k -t...

Kandurex
Ezért kell idõhöz kötni. Hozzászólást össze-spammelni bárki tudd, viszont az olyan aki már több éve itt van ugyanazzal a nickkel, nos az valószínûleg már elfogadott tagja a közösségnek.

Johnyy
ezegyébként téleg lecsökentette a téptopic õrült spamáradatát!

Láma!
nah, én ugyanezt akartam mondani, csak nem mertem!!😊
komolyan!!
mi ezt már rég kitaláltuk!

Bandew
Így van!
Nem kell mégjobban fokozni az elentéteket!

Johnyy
és ha menne a erseny a spamõrületben akkor jönne a a kitiltüó bann!! lehetne erre egy szabájzat!!!

Aquir
😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

cSuwwi
Tudom, hogy nemigen járogatsz a gumiszobába, fõleg nem a "téktopicba", de hasonló rendszert már az elõzõ "fordulóban" mondhatni sikerrel bevezettük. Ott is volt pár "kihaénnem" típusú arc, aki még hajtott is a gyõzelemre, a listakarbantartóknak adtam jogokat a rendszabályozásra, és pár nap/hét alatt sokat változott a hozzáállás. (a férgese kihullott többnyire).
Lehet, hogy már régebben be kellett volna ez hozni a fórumra is, de még most sem rossz ötlet. Hajrá 😊

shit happens

Láma!
hogy én legyek mindenki neve mellett???
micsoda reklám!!😄D