Büntetőpontok szabályai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Sztem legyen demokratikus rendszer. Jelölni bárkit lehetne banra (persze indoklással együtt) - erre lenne egy külön topic - és utána mondjuk 1 napig bárki szavazhatna 1* h. az illetõ kapjon-e bant.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Dzsini
huhh, azért az nem rossz kis torna lenne az adatbázis engine-nek 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mondjuk ez lenne a legjobb, mert a gumiban szétszpemmelt topikok hozzászólásai azért nem egészen egyenértékûek azzal, amit valaki a gumin kívül csinál.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

remek
Pyx
Lehetne még olyat, hooogy a gumiba írt hszek zárójelben jelenjenek meg? (mint a topikok listázásánál is)

off: szerintem mikike visszakaphatná a regjét... 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

te tudod magadról? <#idiota>
Pyx
<#eljen> Sok sikert a megvalósításhoz!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

másrészt TÁMOGATOM az ötletet, hogy a fórumozót figyelmeztetik a ban elõtt, sõt (idáig itt szokatlan módon) azt is megmondják miért kapta és mennyi idõre
Dzsini
már régóta 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hmmm, mikike is back?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

na persze
te aztán független vagy

senki nem független
Ezennel jelentkezek hóhérnak.

Mondjuk regisztrációnál figyelmeztetünk mindenkit egy popup ablakkal, aztan mehet kapásból a ban<#idiota>

szerintem is remek ötlet, aztán, ha ebbõl sem tanulnak, bevezethetnénk a fórumozók kivégzését
még pénzt is lehetne beszedni
rezsofiz
Hát csak úgy valakit bannolni elég parasztság... legalább egyszer figyelmeztetni kéne.

sazl : c

Amse
Egyetértek.

hykao
azért mondtam, hogy nem biztos, hogy célt érne az elképzelés...
hisz gondoljunk csak bele, hogy milyen cikizések, beszólások, lefitymálások stb. érhetik majd a "lámás", "feketepontos" madarakat, amik újabb viták, flémelések, gumihangulat kialakulását szülhetnék...bizos vagyok abban is, hogy, be-be fog csúszni egy két olyan "fekete pont" is, ami sok vitára ad majd okot, és nagy sértõdések lesznek, ami megint csak nemkívánatos folyamatokat fog gerjeszteni...szal az ilyen hátrányos megkülönböztetés, megbélyegzés nem biztos, hogy célravezetõ...
ráadásul ez a pontozgatásosdi tuti nagyobb munkát róna a moderátorokra, mint a topikengedélyezés rendszer, karöltve a házigazdák bõvülésével...fõleg, hogy esetleg a topikengedélyezésnél a moderátor már egybõl fölruházhatná a topiknyitót házigazdai jogkörrel, amennyiben arra érdemes a topiknyitó...és így ugye pl. az elsõpost-embereket a házigazda azonnal kigyomlálhatná...
Ottto
Igen, ez valószínû, de ha azzal a nickjével is kreténkedik egyértelmûen bant kap, csak az a kérdés hogy fogják ezt bírni a modok?!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

hykao
jönni jöhetne...csak "szavazati joga" nem lenne...csak megfigyelõi... 😊

mondjuk felvetõdik még a kérdés, hogy megérné-e ez egyáltalán, hisz nyilvánvaló, hogy nem kevés emberke a ban után azonnal regelne egy újat, és már másnap hemzsegne...szal lehet, hogy az egész dolog csak még nagyobb káoszhoz vezetne...
Hentes Bill
sztem aki olyan topicot nyit, ami már létezik, kapásból mehetne egy hét ban neki

Boldog Karácsonyt!

napos ban volt az alap

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ottto
Jó 5let, de feltételezem a gumira nem vonatkozik.
Továbbá a hetes bannok nekem is soknak tûnnek, néha akarva akaratlan is hibázhat valaki, mégha mellette rendes fórumozó is, és aztán 1 hétig nem jöhetne sg-re, elég idegesítõ lenne. 2-3 nap elég szvsz, persze ez függhetne a tette mértékétõl is...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

The Garrett
ez kb elfogadható, bár szerintem nem szûrik egyenként az összes ujonnan megnyilt topikot, csak azokat amelyekre panasz van... Bár fasztuggya.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hykao
Általában pont az ilyen "sürgõsen kell a válasz" madarak topikjai szoktak fölöslegesek lenni...
Akinek sürgõsen kell a válasz, az keresse meg a megfelelõ topikot, ahol felteheti a kérdését...

Mellesleg a topikengedélyezés nem hinném, hogy több munka lenne, mint az újonnan létrejötteket szûrni, a nemkívánatosakat törölni, úgy, hogy az idõközben belefirkantott - sokszor nemkevés - hozzászólásokat is át kell nyálazni...gondold már végig...
Dichter
Bár, mondjuk lehetne pár napig életben tartani a topikot, mindenki beleszólhasson, nehogy az legyen, hogy valaki kimaradt. Csak ne legyen offolda.

The Garrett
még csak azkéne 😊 hetente 1x ha latogatom sg-t 😄 akkoris csak 1 topikot 😊 attol meg velemenyem van 😊

Dichter
St ÚR, kifundáltad már, hogy akkor most mi lesz? Sztem elég sok felvetés ötlet érkezett.

<#wow2><#ijedt> egyedülvagyokö !!

te is górévagyö?

Dichter
A moderátoroknak sok munkát adós. SZERINTEM sem jó ötlet, ugyanezekért az indokokért.

The Garrett
Esete válogatja, lehet valakinek sürgõsen kéne az info, nem szeretne órákat várni.
DE nem is ezzel van a bajom, hanem rengeteg + munka a moderátoroknak, szerintem.

Dichter
Ok, csak vicc volt.

hykao
akár...de nem feltétlenül saját...
hykao
nem valakinek, hanem valakiknek...és azért pár óránként tuti, hogy benéz egy moderátor az SG-re, még "uborkaszezonban" is...
pár óra aktiválási idõt csak kibírna mindenki...nem? 😊
The Garrett
"hogy mindenki a nyitott topikjára egybõl házigazda jogot kapjon"

Ezt szerintem is meg kellett volna rég lépni.
A másik kérdés: szerintem a mod szava legyen a döntõ bármelyik vitában, ahogy a topik elejében is le lett írva, ez nem demokrácia 😊

Dichter
A Népszabadság j-vel írja, én hiszek nekik 😊

Dichter
Ez az iskolás példa tapasztalat? <#idiota>

The Garrett
Egy mod/admin/akarki sem különböztett meg senkit eddig, csak elterjedt hirtelen ez a pletyka és mindenki ezt szajkózza.

(szajkózza az j? 😛 )

Dichter
Igen, de mivan akkor, ha a mod igénytelennek tartja, a közösség meg jónak. Ezért kéne, hogy mindenki a nyitott topikjára egybõl házigazda jogot kapjon. És ilyen Akyyy félék ("nem mûködik a topikkeresõ") kapják a <#lama>-kat

hykao
elég nehéz meghúzni a határt sztem, szal nehéz dolog lesz ez a pontozás, meg miegymás...

...és az egésszel kapcsolatban olyan érzésem van, mint pl. amikor az iskolában vannak eleve elkönyvelt feketebárányok, akik ha nem csinálnak semmit, akkor is csak 3-ast kapnak magatartásból...míg a jónak elkönyvelt madarak, ha igazán kitesznek magukért (nem jóértelemben...), akkor is csak 4-est...(az állandó 5-ös helyett...)
The Garrett
Ezzel csak az lenne a gond, hogy valakinek ott kéne ülni 24-7 és várni mikor nyitnak uj topikot, hogy aktiválhassa.

The Garrett
ezert döntené el a moderátor mi számít igényesnek és mi taplóságnak.

pl a sok offos gumiba való beszolásokért (amiket poénnak szántak) már sztem lehetne ban...

igen, erröl van szó, ha nem lenne semmi poén, eléggé egyhangú lenne a forum.

Dichter
Igényes viccekért nem kéne hogy lamapont járjon.

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hát igen, de hát ha ennyire korlátozva leszünk mivel lehet feldobni a hangulatot? én ugy tudtam hogy egy topik adott témárol szol, azért nems szabad sokat off-olni. de ha mondjuk az adott témában teszem a poénkodást már is kapom a pontot<#confused>

hykao
hát erre azért nem vennék mérget...

Mindenesetre az én véleményem az, hogy mindenképp több házigazda kéne, és az új, létrehozott topikokat moderátorok kellene, hogy aktiválják. (így egybõl ki lehetne rostázni a nemkívánatosakat, esetleg kijavítani a címekben a helyesírási hibákat, stb...)
Így nem lenne pl. gumiszerû, fölösleges hemzsegés a bezárásra, vagy törtlésre váró új topikokban...hisz a nemkívánatosak létre sem jönnének...