Büntetőpontok szabályai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
off: szerintem mikike visszakaphatná a regjét... 😊
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
te aztán független vagy
senki nem független
még pénzt is lehetne beszedni
hisz gondoljunk csak bele, hogy milyen cikizések, beszólások, lefitymálások stb. érhetik majd a "lámás", "feketepontos" madarakat, amik újabb viták, flémelések, gumihangulat kialakulását szülhetnék...bizos vagyok abban is, hogy, be-be fog csúszni egy két olyan "fekete pont" is, ami sok vitára ad majd okot, és nagy sértõdések lesznek, ami megint csak nemkívánatos folyamatokat fog gerjeszteni...szal az ilyen hátrányos megkülönböztetés, megbélyegzés nem biztos, hogy célravezetõ...
ráadásul ez a pontozgatásosdi tuti nagyobb munkát róna a moderátorokra, mint a topikengedélyezés rendszer, karöltve a házigazdák bõvülésével...fõleg, hogy esetleg a topikengedélyezésnél a moderátor már egybõl fölruházhatná a topiknyitót házigazdai jogkörrel, amennyiben arra érdemes a topiknyitó...és így ugye pl. az elsõpost-embereket a házigazda azonnal kigyomlálhatná...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
mondjuk felvetõdik még a kérdés, hogy megérné-e ez egyáltalán, hisz nyilvánvaló, hogy nem kevés emberke a ban után azonnal regelne egy újat, és már másnap hemzsegne...szal lehet, hogy az egész dolog csak még nagyobb káoszhoz vezetne...
Boldog Karácsonyt!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Továbbá a hetes bannok nekem is soknak tûnnek, néha akarva akaratlan is hibázhat valaki, mégha mellette rendes fórumozó is, és aztán 1 hétig nem jöhetne sg-re, elég idegesítõ lenne. 2-3 nap elég szvsz, persze ez függhetne a tette mértékétõl is...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Akinek sürgõsen kell a válasz, az keresse meg a megfelelõ topikot, ahol felteheti a kérdését...
Mellesleg a topikengedélyezés nem hinném, hogy több munka lenne, mint az újonnan létrejötteket szûrni, a nemkívánatosakat törölni, úgy, hogy az idõközben belefirkantott - sokszor nemkevés - hozzászólásokat is át kell nyálazni...gondold már végig...
DE nem is ezzel van a bajom, hanem rengeteg + munka a moderátoroknak, szerintem.
pár óra aktiválási idõt csak kibírna mindenki...nem? 😊
Ezt szerintem is meg kellett volna rég lépni.
A másik kérdés: szerintem a mod szava legyen a döntõ bármelyik vitában, ahogy a topik elejében is le lett írva, ez nem demokrácia 😊
(szajkózza az j? 😛 )
...és az egésszel kapcsolatban olyan érzésem van, mint pl. amikor az iskolában vannak eleve elkönyvelt feketebárányok, akik ha nem csinálnak semmit, akkor is csak 3-ast kapnak magatartásból...míg a jónak elkönyvelt madarak, ha igazán kitesznek magukért (nem jóértelemben...), akkor is csak 4-est...(az állandó 5-ös helyett...)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mindenesetre az én véleményem az, hogy mindenképp több házigazda kéne, és az új, létrehozott topikokat moderátorok kellene, hogy aktiválják. (így egybõl ki lehetne rostázni a nemkívánatosakat, esetleg kijavítani a címekben a helyesírási hibákat, stb...)
Így nem lenne pl. gumiszerû, fölösleges hemzsegés a bezárásra, vagy törtlésre váró új topikokban...hisz a nemkívánatosak létre sem jönnének...