818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
Szabályok: #1, #249, #260
-
#358 ittvagyok!!:DDD -
khamwass #357 Nem nehéz szerezni egyet :) -
#356 papa mama szomszed nagymama nagypapa mobiljai.. :/ -
#355 nem sírunk túlságosan azok miatt, akinek nem ér meg, kb. 20 forintot, hogy itt regje legyen -
#354 de ha nem nagy gond 1 lámát szeretnék kérni , csak ugy hulyeskedes nelkul is :) (IMAdom a lamakat) -
khamwass #353 akkor sem. -
#352 Normáldíjas -
khamwass #351 Nem sokan pénzelnének ahhoz hogy regelhessenek. -
#350 És akinek nincs mobilja? -
#349 ja és 1 nickhez csak 1 mobilszám társulhat ofkóz -
#348 sms visszaigazolás a tuti, küldj egy nem emeltdíjas sms-t ezzel és ezzel a kóddal. biztos nincs mindenkinek 23 mobilja -
#347 húúú de jonnek lamakat osztogatni emberek neve melle:D -
#346 -
#345 neem, semmi trojan.
több ötletem is lenne, pl. egy egyedi azonosító a gépről ami alapján később lehetne tiltani a regisztrációt. (nem IP, cookie amik könnyen kijátszhatók). Bár ez sem 100%-os, de több hozzáértés kell hozzá, mint ip címet cserélni, vagy letörölni pár cookiet. :) -
#344 a trojan kivédhető... -
#343 az is mokás amit winnie csinal a feliratok.hu forumán :D -
#342 haggyatok!!:D -
#341 lehetne korlátozni, hogy aki 1x banra került már, az felkerülne egy "feketelistára", hogy ne tudjon többször regisztrálni 1 gépről. (bár ez talán alapból is mehetne, de ahol többen is használják ott gáz)
lenne is ötletem a megvalósításra :) (nem IP, cookie meg ilyen gyerekjátékok) :) -
#340 ostogass kedvedre :D -
#339 "Szabályok: #1, #249, #260"
Sztem csináljatok egy honlapot ahová leírjátok a dolgokat és nyomjátok be a linkjét. Ha már ez tervbe volt véve, akkor elnézést az okoskodásomért.
Más: 1 hét ban-t kicsit sokallom, de végülis ti tudjátok, az tuti hogy ez talán visszatartásra kényszeríti az embereket.
A naplót hol lehet majd elérni. Egy topik lesz, vagy link a főoldalon? Javaslom a "szégyennapló" nevet neki -
khamwass #338 Legyen kitüntető rendszer, lehessen gyűjteni a Manson fejeket a nick mellé, büntetőpontokat meg a Zámbó Jimmy fejek jelentenék :) -
#337 Jah tényleg :/ -
#336 én élvezettel fogom ostogatni :D -
#335 hja :D -
#334 Bazzeg, látom St felkészültél a jövőre :D -
#333 az hol Dávid csillag? amúgy mielött a láma védők társulata is panaszt tenne, javaslom a Warning Idiot User logo-t -
#332 hamarosan új SG fórumozók érkeznek...
-
#331 az hat ágú.... -
#330 Dávid csillagot? Kész. -
#329 oh, htx -
#328 olvass vissza -
#327 lámahelyett? -
#326 olvass vissza. :P -
Chaos Mad #325 már 321?
valaki bevezetne mi folyik itt?
mik ezek a ban-ok?
meg a sok nick?
semmit sem értek :) -