818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
Szabályok: #1, #249, #260
-
#399 De mit tartassz jó ötlenek ahoz, hogy kiszűrjük azt a réteget akik nem zudnak normálisan fórumozni.Még mindíg jobb, hogy tel számmal regeljenek, mint ez a büntetőpont. -
Chief #398 Érdemes lenne erről egy szavazást indítani -
#396 többség fog dönteni, majd a gyakorlat megmutatja működőképes e a rendszer -
Chief #395 Jó vicc "elvharcosok"
Akkor is rossz ötletnek tartom ezt az sms-es dolgot, és ezzel nem vagyok egyedül. -
#394 -
#393 ahogy a VIP ezt mutatja is. -
#392 melyik fórum inkább: az sg.hu -
Garfield #391 Mégegyszer OFFTOPIC:
Ha megmaradunk annál az állításnál, hogy a regisztrációért kell fizetni:
Aki rendszeresen olvas informatikai híreket, az már találkozhatott olyan előrejelzésekkel, miszerint a jövőben a szolgáltatások kettéválnak: lesz egy alapszintű butított rész és lesz egy emeltdíjas prémiumszolgáltatás. -
Chaos Mad #390 ezt nem értem. -
#389 privi? -
#388 jópár -
Garfield #387 OFFTOPIC:
http://p2pworld.to/ -
#386 Melyik topik? -
Garfield #385 Az elvharcosokat csókoltatom.
Nem a regisztrációért fizetsz. -
#384 én is láma vagyok,de én se találkoztam!!:) -
Chief #383 Nem ezért mert földhöz vágna 25-30 forint, hanem mert sokan vannak akik elvből nem fizetnek ilyenért...
Lehet hogy csak én vagyok láma, de még nem talákoztam olyan fórummal, ahol fizetni kellet volna a regiszrálásért... -
#382 nem sikerült beilleszkednie a fórumba. többszörösen. -
#381 röviden? megkattant. -
#380 Valamilyen szinten ez is cél.Csak nem tudni kiket szűrünk ki ezzel.Lehet pont a kretének regelnek. -
#379 Amúgy tényleg, mit csinált mikike? -
Garfield #378 Ugyan miért?
Aki komolyan maradni akar, az úgyis el fogja küldeni azt a horribilis 25-30 forintot. -
Chaos Mad #377 ez tényleg gáz -
Chief #376 sms-es reg bevezetése tényleg elég gáz lenne, sokan elállnának a regisztrálástól... -
#375 Lehetne ott is, csak kicsit rugalmasabban kellene kezelni. -
#374 8 kártyám van, szvsz amúgyis fassák, sry... -
#373 De csökkenteni a létszámukat talán lehetne. -
Garfield #372 Mi maradna a gumiból akkor? -
khamwass #371 Nem lehet meggátolni a kreténeket semmivel, ők mindenütt ott vannak :) -
#370 sajna nem hinném -
#369 Szerintem ezzel(vagy hasonlóval) lehetne meggátolni azt, hogy ne legyenek kretének a fórumban.
Az hogy most kapnak 1 kis lámát az semmire nem jó.
Ha valaki megérdemli azt, hogy kitiltsák innen akkor bannolják.Ez eddig is így volt és szerintem jó is.
Egyedül azzal van baj, hogy vissza tud jönni más nick-el. -
Chaos Mad #368 amugy sry hogy megkérdezem de mi történt Mikikével, nem hallottam rola swmmit, miért bannolták? -
#367 Hmm a szabályokban nincs megemlítve hogy vonatkoznak e a gumiszobára. -
#366 Igen-igen, elsősorban azért mert nem tudják megéri-e, mégha csak 20 forintjukba kerülne is -
#365 mondjuk ez igaz. -
khamwass #364 Na ezt akartam kifejezni én is :D -
Garfield #363 Mellesleg az emberek elvei hihetetlenül hajlékonyak tudnak lenni... -
#362 lásd vip...! -
#361 nem hiszem, vip reget elég sokan befizetik ehhez képest egyszeri 20 ft pics@ -
Garfield #360 Lásd VIP? -
Devla #359 Teljesen mindegy, hogy 20 vagy 2000Ft. Az emberek nagy része elvből nem hajlandó fizetni ilyesmiért.