805
Szerintem az egyik legjobb zenemaker program
  • butcher20
    oké köszi szépen a segítséget!!!
  • Skiper
    Csövi. Ha visszaolvasol, egész jó kis helpek voltak ezzel kapcs-ban.
    Lényeg: nyomd meg az entert, hogy lásd a pattern listát jobb oldalt.
    Oda le tudod pakolni a patterneket egymás mellé, és ha "song" módban nyomsz play-t, akkor onnan fogja lejátszani a dolgokat! Amely patternek egymás alatt vannak, értelemszerűen egyszerre fognak megszólalni.
  • butcher20
    sziasztok.Nem tom hogy miért de nekem csak patba ad ki hangot és ha rámek a songra akkor nem hallok semmit. lécci segiccsetek.előre is köszi
  • butcher20
    Sziasztok vki el tudná mondani hogy hogyan lehet lejátszani ugy a számom hogy a pattern szelektorokba folyamatosan lépjen át.nekem csak egybe megy és előröl játsza.help
  • Petka
    Nekem csak az a bajom, hogy db mérőt fent nem lehet kikapcsolni és az egy kicsit lassítja a gépet.
  • gameplusz
    Nálam a 8-as tökéletesen működik :)
  • Sodabicarbona
    hi mindenki
    belépésem alkalmából szeretném ezt megosztani mindenkivel

FL Studio Producer Edition XXL 7.0

DOWNLOAD:
    http://www.megaupload.com/?d=4ADGUTKF

Alternativ Link:
    http://www.megaupload.com/?d=YPQYTA29

jövö héten feldobom a 8-at, csak adok még neki egy patch-et ;)
  • Skiper
    úgy van.
  • gameplusz
    Azért van a topic, hogy információra lelj, bármilyen legyen is a kérdés ;)
  • Kicsikiraly
    jó bocs a kérdésért, mostmár rájöttem hogy hülyeség volt :D
  • gameplusz
    Ajánlott VSTi-k használata, ha komolyabban gondolod, igazából az alap hangokkal nem sokat lehet kezdeni :)
  • ricsimaster
    bal oldalt van egy lista sample aszem a neve onnan bal klikkrá lenyomva tart majd behúzod a 4 hangszer közé :D
  • Kicsikiraly
    Hiaktok :) nekem lenne néhány nagyon (NAGYON) noob kérdésem :D

letöltöttem a programot, crackeltem, nem demo. hogy tudok "hangszert" váltani? csak 4 féle hangszer van és sehol sem találom a többit :S van vmi FAQ nooboknak vagy ilyesmi?
  • gameplusz
    Kevés a gép, rossz beállítások...
  • pyrok666
    Halihóóó Aki tud nekem segíteni abban h mi a rákért ugrál,kattog a zene a Fruity Loops programban mikor játszom vissza a zenét az írjon ide vagy vegyen fel MSN-re.
    e-mail:[email protected]
    MSN:[email protected]
  • gameplusz
    Hát, elkezd játszani egy ritmust... Talán utánozd le :)
  • kav5
    ő igen ott megy ha én nyomom a billentyűket, csak groove agent ben van egy olyan gomb h play meg stop, és ha megnyomod a playt elkezd játszani egy ritmust amit variálhatsz. Én ezt szeretném felvenni valahogy.
  • gameplusz
    Piano Roll esetleg?
  • kav5
    Hi!

Leszedtem a Groove Agent nevű vst-t. Addig eljutottam, hogy meg tudom nyitni fl-ban. de nem tudom hogy hogy lehet rögzíteni amit dobol.
    Remélem érthető mit szeretnék :\
    Hogy kell használni pontosan?

Köszönöm!
  • SZilaJMaGGoT
    dnb/jungle kedvelőktől kérek építőjellegű kritikát... XD
    http://rapidshare.de/files/38449879/Vietkongah_-_jungle_warfare__vietnam_endless_forever_.mp3.html
  • gameplusz
    http://thepiratebay.org/tor/3927430/FL.Studio.Producers.Editon.XXL.v7.0u2-AiR

Aztán ne sírjatok már... 1 perc volt megkeresni.
  • SZilaJMaGGoT
    Azóta rájöttem és télleg... :D nehéz lesz egy jóféle jungle-t így összerakniXD
  • berlinboy6329
    Nincs mentés..Elég érvágás az....
  • SZilaJMaGGoT
    Mit nem tudok használni ha demo a program?? Nincs hozzá rendes crack, mer az idővisszapörgetés nekem nem vált be... :/ Szedtem le 6os verzsönt(mer ugye kezdő révén annyira nemizgat a sok új funksön) de abból se műxik krekkes... :/ Előre is kössz a segítséget és bocs ha lámulok, csak kicsit kiestem a fórumos életből és érdekel ez a progi...
  • Petka
    renedes?
    amúgy #300
  • Skiper
  • gameplusz
    Torrent?
  • benzin187
    sziasztok segitcsetek honan tudom eszt letölteni a fruity loops 6 ot nem a demot hanem a renedes
  • Magnet
    Kösz szépen, most már működik :D
  • Skiper
    yo!

ugyanez volt nekem is, amikor egy ugyanilyen midi bill-t vettem (azóta is használom, méghozzá fl studioval,és tetszik! bizony).
    hogyan lehetsz ekkora jófej te is?

1. egérrel tekerd meg egy picit (vagy akármennyit) azt a potit a vst-ben, amelyiket hozzá akarod rendelni a midis potihoz
    2. ezután a vst ablakában balfelül a Fruity Wrapper felirattól balra a konnektor ikonra kattintva a listából válaszd ki a "Last tweaked parameter"-t. Itt pedig klikk a "Link to controller"-re. Ekkor tekerd meg a MIDI-n azt a potit, amelyiket működésre szeretnéd bírni.
    3. A kapcsolat létrejött, most már az FL is érti, miért tekered össze-vissza a midi-s potidat ;-)

have fun
  • Magnet
    Üdv!

Nekem egy olyan problémám lenne h vettem egy Emu xboard midi billentyűzetet amin található 16 poti, de fruityban soha nem tudom működésre bírni őket, mintha nem érzékelné. Hiába használok olyan vst plugint aminél a potikra kattintva midi learnel kilehetne osztani, nem érzékeli viszont oldalt a pitchet igen :S ha valaki találkozott hasonló problémával az segítsen, mert így nem igazán lehet kihasználni a billentyűzetet, abletonba működik persze :D csak fruityban nem akar :D kösz előre is

peace :D
  • gameplusz
    Már írtam neki privátban, persze visszajelzés semmi :P
  • Skiper
    Üdv,

FL = Fruity Loops.

Nézd meg, hogy a play gomb mellett a "SONG" vagy a "PAT" kijelző világít. Ha a "PAT", ezestben csak egy patternt ment el, nem az egész számot. Ha a "SONG", akkor kijelölhettél 3mp-nyi szakaszt és azt mentetted el.
    Ha más a hiba, tájékoztass részletesebben.
  • Gabosh
    Hi!

Felélesztem ezt a topicot remélem :)

Mikor mentek vele zenét akkor az egészböl csak 3 mp t ment el. Ez miért lehet?

És a fruity loops mivel jobb az fl nél? (kieg. vagy valami? ) Vagy ugyan az?
  • gameplusz
    Hát, olvasd át még egyszer ;)
  • Skiper
    Ja, tényleg nem a legjobb, de elmegy. Viszont tényleg kéne egy kifejezetten zenés hangkari, szóval kösz a linket!
    Viszont ezen nagyot röhögtem:

"Mikrofon bemenetek száma: Mikrofon előerősítővel nem rendelkezik."

:D Oda nem egy szám kéne?
  • gameplusz
    Jah, értem :) Hát akkor toldjál még hozzá virtuális memóriát ;) Egyébként az X-Fi nem kifejezetten a legjobb zeneírásra, inkább filmezésre, zenehallgatásra szokták használni.
    Én ezt ajánlom ;)
  • Skiper
    A "hanyat dől"-t a memória megtelésére mondtam. Hangkari jó (SB X-Fi), minden jó :)
  • gameplusz
    Hát, akkor a hangkártyád nem annyira jó ;)
  • Skiper
    Nekem is ilyen konfigom van. Csak ha bepakolok 2-3 EZDrummert, egy Ivory-t és 2-3 EWQL Symphonic Orchestra-t, hanyat dől a gép :) Vagyis megtelik a memória. A proci még úgy látom, bírná...