5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Realistic volt a gámszpíd. Szal időm mint a tenger, annyi volt. A többiek nem értem miért maradtak le annyira. Az elfoglalt városokat mindet megtartottam (ki is kaocsoltam az elpusztítást.)
Hú a végére rengeteg városom volt. Olyan 40 körül. 80%-os kutatás volt, havi bevétel a folyamatos harc ellenére a végére havi +300 volt. Megmaradtam végig kaszt rendszerben, de a rabszolgaságot is sokáig tartottam, minden civicet úgy választottam, hogy minimális legyen a kiadás.
A végén 2-7 kör volt egy technológia kifejlesztése, de még mindíg csak 2 év volt egy kör. Pénzem mint a pelyva annyi volt, a max az 40 000.
Az universal suffragét sokáig hanyagoltam, mert azon kívül, hogy meg lehet venni a városban épített dolgokat semmi előnye nincs. A pénzt a hadsereg upgrédelésére használtam. Amikor a végén átálltam rá, akkor a fejlesztési idő duplája lett!!!
Volt egy idő amikor mást nem tudtam gyártani csak katonát, szal eszméletlen erős hadseregem volt, 20 bombázó, 10 vadász 40-50 helikopter, 40-50 artillery, meg a maradékok az előző fegyverkezési rengeteg rifleman, gyalogság stb. Talán nem olyan sok egy ekkora birodalomhoz, de a többieknél 3-4 generációval voltam fejlettebb, szal a másik hadseregeit veszteség nélkül mészároltam. Hajóm nem volt sok, 4 romboló, 2 repgép anyahajó (dísznek) azon kívül 1-1 egység. A Japánokkal a harc emlékezetes volt. Volt hogy öt percig csak azt néztem, ahogy támadja az egyik városomat, de hiába. 3-4 ilyen hullámot csinált aztán elkezdett elfogyni a rengeteg egysége.
Amikor már több városnyira előre vonult a front, akkor volt egy érdekes húzása. Vagy 5-6 galleonnal egy jó kis hadsereget próbált a seggembe csempészni, akik azért komoly meglepetést okozhattak volna. De marhára nem volt szerencséje!!!;) Abban a városban amit kinézett magának, még ott lapult egy rombolóm egy szállítóhalyóm, meg tengeralattjáróm. Szal csak 2 galleon érte el a partokat. (aztán ők is hullámsírba végezték) A kitett egységek nagyrészét pedig a gyorsan összevont egységeim 1 kör alatt ledarálták! A vasút, meg a légimozgékonyság csodája;) Támadni nem tudott, mert a bombázóim a maradékot is eszméletlenül legyengítették.
Szal egy nagyon fontos tanács: oda ne építs várost, ahol nem hemzseg az arany! Nekem szerencsém volt az elején olyan 10 várost tudtam jó helyre, viszonylag gyorsan építeni. Aztán nekimentem a perzsáknak. A barbárokon feltápolt Pretóriánusok eszméletlenül erősek voltak. Aztán jöttek a franciák. Őket 2 részletben nyomtam le. A légiósokkal 1-2 városát foglaltam el a helyi forrásokért. Aztán bevártam a fejlesztéseimet és a lovassággal meg az ágyúsokkal végigmentem rajtuk, aztán lendületből, a második legerősebb görögökön is! Ezzel meg volt nyerve a játék! -
edeleny #2539 Köszi vagom,valszeg a Play Now volt a gond. Koszi az infot. -
Helló Népek!
Mizujs?
Játékbeállítás: ne használd a Play now menüt hanem a Costum game inkább hiszen itt lehet nagyon finoman hangolni a játékot.
Harcrendszer: a játékalap harcrendszere nem a valóságot másolja teljes hűséggel, mindösszesen azt juttatja érvényre hogy a magasabb technológiai szintü (ez az erősség) unit a neki megfelelő legjobb counter egység ellen mekkora sanszokkal harcol, tehát nem az számít hogy a bunkós hapsi hogyan nyom egy helikópáter ellen hanem az hogy egy 2-es erősségü egység hogyan szerepel a módosítóival felturbózva egy 20-as erősségü tankvadásszal szemben (na puff egy elhajított kő betörte a gépes ablakát:)))!
Az ellen: az alapban patchok nélkül egyedül Gandhi van felnyomva irreálisan (ott csal is az AI, spy-okkal kisaseroltam pl. hogy egy 32 kalapácsos városa 1 kör alatt nyom le egy battleshipet:) és ez csak ez egyik érdekessége a Nagylelkünek, asszem az utóbbi patch javítja:)), a pontszámot nem csupán a technológiai fejlettségre kapod hanem a népességszámra, városok számára, a birodalom nagyságára, a csodákra,..... -
edeleny #2537 Illetve megvalami,ha leszedem a legujjabb frissitest abba benne vannak a regebbiek is?A jatek magat frissitette par napja,es feltettem a Blue Marabel patchot is,igy mar körbe lehet menni. -
edeleny #2536 Nos lassan vegzek az elsö vegigjatszassal,(a karacsony miatt eleg keves az idöm,illetve az mikor ertelmesen lehet jatszani),ugy latom a harcot kell meg tanulnom.Valahol azt olvastam,hogy realisabb lett a harc,nos,nem ertem akkor hogy tudja a bunkos harci egyseg megsebezni a helikopterem,de ettöl függetlenül nagyon jo idaig.De megis lenne egy kerdesem,hol tudom valtoztatni,az indulasnal,hogy hany ellenfelem legyen,illetve a barbarok aktivitasat,illetve lentebb irtatok,valami Technologia cseret.Bosszant,hogy az utanam következönek minden meg van amit en fejlesztek,monsjuk pontban a fele sincs neki,es minden varos elfoglalasaval,csak nö ez a külömbseg.
-
Gábor #2535 Komolyan nem értem hogy tudtok ilyen gyorsan fejleszteni, és ekkora pontszámot elérni! Jó esetben követni tudom a történelmet a kutatásaimmal...
Esetleg tudnál egy-két tippet adni, hogy mit ronthatok el? Noble-n szoktam játszani, ált szigetes mappon. -
Game speed mi volt? És az elfoglalt városokat megtartottad vagy újakat alapítottál? Hány városod volt? Hogy küzdöttél meg a sok város magas maintenance-ével? Bocs a sok kérdésért, csak nagyon szenvedek a terjeszkedéssel a városok költsége miatt... -
Na túl vagyok egy 25 órás largemappos Realism modos játszmán. A végén bekeményítettem és 1628-ban dominancia győzelemmel megnyertem a játékot. Az utolsó fejlesztésem az atomreaktor volt.
A végső pontszám 183665 volt!;)))
Csak kár hogy elnéztem a beállításokat és noble fokozatban játszottam (az elején újrakezdtem, ez meg valszeg visszaállította;(, én meg eddig azt hittem monarchon nyomom.) -
koszi a segitseget:) -
söör #2531 Hali mindenkinek!
Próbálok szervezni egy kis multis bajnokit , ha valakit érdekelne jelezze.
A szabályokat közösen megalkotnánk , aztán rajt. -
bacsi5514 #2530 No warez pls!
Vedd meg a gamét! Ha más nem, ez megérdemli. Ezzel jó esetben több évig fogsz játszani! A fejlesztők kiemelt figyelmet szentelnek a visszajelzésekre, folyamatosan adják ki az optimalizált, továbbfejlesztett játékélményt nyújtó patcheket. Az év játéka nem ér meg koszos 1k-t havonta(1 évre vetítve)??? -
nekem nincs crack, de a pacth elött se megy, így nekem egy crack is jó lenne, csak a bitcometen kívül nemtalálom sehol
-
A cracket rajta volt azon amit az apukám letöltött ja a másik nekem is jól jönne -
a cracket honnan szerezted, mert nekem is kéne :D, de a játékhoz ilyenkor a patchnél újabb crack kell, vagy az exe fájlt átírja a patch, így azt nemtudod feltenni! -
Van egy kis problémám feltettem az 1.52-es peccset de amikor el akarom inditani a játékot azt irja ki hogy kéri az eredeti cdt (nem az eredeti van meg) ujra felteszem a cracket és semmi.Help plz -
Viszont a régi kimentett állásokkal nem kompatibilis! -
Khm, biztos, hogy azok eredeti lemezek?;) -
Közben valaki megcsinálta az 1.52-höz való Realism modot!!!!!
Letöltés civfanatics fórumról. -
HELL, nekem nemmegy a game!!! Felrakom és kéri a cd-t! Próbáltam mindkét cd-t, de a mindegyiknél ezt írja ki! Mi van vele? -
ahoj.hogy lehet megnezni,hany egyseg van egy adott ponton,mert amit kiir lista bal oldalon,az eltunik az egben,ott lehet 20-vegtelen egyseg is... -
atomanty #2520 thx
akkor ma esti multi még peccs nélkül fog menni:D
amugy érdemes feltenni az új peccset? -
Hát nem igazán jött össze a dolog, és mivel a patch-hez uninstaller sincs ezért újratelepítés lett a vége(2X)!
A patch leírásában valami olyasmit írnak, hogy eltávolítottak néhány használaton kívüli betűkészletet, attól tartok a Realism, pont az egyiket használta!;(
Valszeg befejezem ezt a játékot, aztán újra telepítem a patcht, meg keresek valami értelmes modot. -
atomanty #2518 üdv! valamelyikőtök irta hogy 1.52es patch és a realism mod nem szereti 1mást
ez most is így van még?mert akkor nem telepítem a peccst
amugy valami vélemények a peccről?mi tapasztalható? -
Átvettem a vezetést 134 ponttal, pár kör és meglesz az első 50 expés unitom. :) -
bacsi5514 #2516 IGN-en is -
A Gamespot-on az év pc-s játéka lett a Civ4
-
Boldog Karàcsonyt! de én attol a zenétol màr csak ideges tudok lenni pedig régen rohadtul tetszett :d -
Boldog Karácsonyt!
Tessék sokat hallgatnia Civ főzenéjét, az úgyis ilyen témájú!;) -
karacsonyt mindenkinek -
békés boldog Karácsonyt minden CIV fannak és nem fannak egyaránt:) éjféli mise helyett gyertek éjféli multipartyra:DD -
atomanty #2510 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
original civ4eket a fák alá! -
érdekes, mindegy, végülis indítottam egyet, és nem sírt, szóval nem olyan nagy gáz -
Thanatos #2508 nekem is rendesen írja ki -
Thanatos #2507 Viszont és hasonlokat a többieknek :) -
ehh ez furcsa, nekem meg ilyen
-
Kellemes Karácsonyt !
(megvan az 1. 37.expét betöltő egységem) -
KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK!
-
Teljesen jól van kiírva mind2 gépemen. Sikerült elindítanom a játékot egy 1.3-as duron+gf2gts (32megás)+1giga rammal. :-D Mondjuk 1024*768 és low minden. :-D Multit nem is mernék bevállalni így az tuti. :-D -
másold be mégegyszer, úgy menni fog
btw, a marathon játékmód kiírása nálatok is rossz? működni működik, csak hülyén van kiírva -
:-) jajj ez nagyon zsenant....hogy kell ide képet berakni?
szépen gördülnek az infók a billennő LCD jén....
viszont az update gajra vagta a magyar kieget.... xml fileokra panaszkodik...