5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
atomanty #2901 1. ezt már 1000szer leirtuk olvass vissza a lényeg hogy elsőként fejleszd ki azokat a bizonyos technologiákat amikért vallás jár bónusznak és utánna vadd fel
2.ezt a kérdés nem teljesen értem,az én birodalmaban nincs nemzeti kincstár se korrupció ;) -
atomanty #2900 jah frissítsd a videokártyadrivert,meg esetleg tedd fel az 1.52es peccset -
edeleny #2899 Ujabb poblemaim vannak,hogy tudok allam vallast letrehozni,es hol tudom megnezni azt,valamint a Nemzeti Kincstar csokkenti a korrupciot,azt hogy lehet letrehozni? -
Szerintem gond lehet a gépeddel és/vagy a videokártya-beállításaiddal. -
Hali srácok!!!
bocsi hogy nincs időm visszaolvasni de szerintetek miért van az hogy a játék elején mikor szeretnék választani civilizációt akkor csúnyán lefagy a gép és csak resettel tudok kilépni?!?!?
Köszike előre is! -
jaja, multi best!! singlere is ráver egy-két lapáttal, úgyhogy gondolhatod...;)) -
bacsi5514 #2895
Nekem is tetszett a cikked, de ahhoz képest, hogy ez a best eva' sratégiai gáma, érdemelt volna egy picit magasabb pontszámot.. szerintem(DIE chicken DIE:)
-
atomanty #2894 kérlek keményen megy a multi
civ liga vagy kupa is van a settler kupa mókás 1 dolog
én csak multival játszok :D
-
Gut cikk!;))))
-
Lehet warezzel multizni? Szoktatok egyaltalan multizni? -
Mostanában nyomtatott sajtóban már nem találni ilyen jó cikket. Grat.! -
Hát azt keményen. De rajta vagyok. :) -
Jó cikk,bár a játéktudást még csiszolni kell. ^.^ -
Köszönöm. 
Jólesett a sok gratula. -
atomanty #2887 nekem is nagyon tetszik a cikk!gratula -
Gnorb #2886 Jó a cikk, egész megjött tőle a játékkedvem. -
Yossi #2885 siraly :) vegre vki leirta, hogy ez nem Sid jateka :) bar otleteket bizti adott.
volt meg itt vki, akinek a szomszedok hasonlo segitseget nyujtottak??? en eddig nulla ajandekot kaptam (mikor most powerfull voltam), nemhogy idegen workerek jojjenek dolgozni. -
Nekem tetszik! -
Jó! Grat! -
Legújabb cikkem - Civ 4. Remélem, tetszeni fog.
Civ 4 ismertető -
azt elő tudod -
És a győzelemre való esélyeket hogy tudom előhívni? 

:))
-
Yossi #2879 es a neped nem lett elegedettlenebb? nem "szemeteltel"? nem lett rosszabb a viszonyod vmelyik neppel? nagyon sok tenyezo folyasolja be :) a pontot. -
EBoti #2878 Nem tudja valaki hogy a végső pontszám hogy van kiszámolva? Mennyire számit hogy mikor lett vége a játéknak, milyen fajta győzelem lett a vége, milyen fokozat volt beállítva?
Én pl. megnyertem egy játékot 1948-ban, space victoryval, kaptam érte ~12200 pontot. De ha még húztam pár kört, és közben felépítettem két kis csodát, meg pár épületet, 1957-ben (9 körrel késöbb) már csak 11900 körül zártam. És én még azt hittem hogy többet kapok a plussz épületekért, meg az időközbeni kb. 1% -os népesség növekedésért.
-
1. alt + mouseover
2. G, majd mouseover
3. jobb klikk nyomva tartva -
bocs hogy beleszólok de hol van kiírva hogy mennyi az esély a győzelemre?
-
nincs, nincs:((( -
Az animáció nélküli űrhajóépítésről jut eszembe, hogy az sincs benne, amikor a palotádat tudod szépíteni... -
dehát látszódik. úgy látod legjobban ha mondjuk a vallás elterjedt 5 városodban és utána építed a shrine-t, akkor mondjuk hopp +2 arany helyett +7 lesz. -
Yossi #2872 ezt a vallas mizeriat akkor sem ertem. most kezdtem egy jatekot chieftanon. 7 vallasbol 6-ot en alapitottam meg, minden varosnal ott van vmelyik vallas jele, kettonek mar shrineja is van. megsem latom, hogy hu de franko uralkodo lennek. foleg penzben nem, hangulatban meg csak csak. tudom varosokban ott van, hogy mennyit ad, de en azt varnam, hogy ez globalisan (de szep szo) is latszodjon.
inkabb elmegyek aludni :) -
0,02% még az sem 0,00:) -
Yossi #2870 azert ez a combat odds csinal neha erdekes dolgokat. kiirta, hogy 99,98% hogy nyerek, erre a pikeman lenyomta a cavalrymat. :( -
Hát, ha nincs elterjedve a vallás, akkor nem sokat változik a mani. Ezért kell nyomatni a hittérítőket. Megtérített városonként ui 1 Pezó jár. Nálam már van 2 vallásnsak is szent városa/meg olyan nagytemploma, szal jön a pénz rendesen! -
Bink player -
Yossi #2867 rosszul gondolom azt, hogy ha megepitem egy adott vallas shrine-jat, akkor a bevetelemnek meg kene novekednie?, mert ezt a bal felso osszesitesben nem latom. -
Balli #2866 ezeket a videokat hogyan lehet lejatszani? -
#2816 -
GOAViktor #2864 Hi!
Lehet, hogy már valaki kérdezte, nem tudom, ha már volt akkor bocsi:
Nem tud valaki a játékhoz egy pár oldalas segítőanyagot? Ugyanis kezdő vagyok, és nem igen vágom a témát. És ha lehet magyar legyen.
Előre is köszi! -
Firaxis Games\Sid Meier's Civilization 4\Assets\Art\Movies\Wonders ;))
Ha eccer mcnézted elég is, aztán inkább pörögjön a gamma ezerrel;))) -
Nekem akkor akadtak a videók, ha be volt kapcsolva a grafikai opcióknál az antialiasing. Amióta kikapcsoltam nincs akadás. Hátha nálad is...