5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Piko888 #3301 Hi!
Az 1.52-es patch-csel megy a legújabb magyarítás? -
uwu #3300 Nekem csak all grass mapon sikerült, de az nem nehéz, mert a gép nem tud mit kezdeni azon a nagy büdös semmin. Még csodákat is ápítettem 1900valahányba conqestel nyertem, a legerősebb egység a longbowmen volt.
Próbáltam earth-ön is, de úgy tűnik az lehetetlen, a világ összes loadgeme-je is kevés ahhoz. -
atomanty #3299 én egyszer majdnem :D csak elegem volt a sok visszatöltögetésből :D
vagy cézárral lehet vagy az inkákkal asszem(duelen), mással nem nagyon sikerült még senkinek sem
inkák alapból kapják azta ijjászölö emebrt és ha elfoglalod a nyersanyagokat,meg még netán pár várost is,de igen nehéz a gép nyomatja a settlereket mint az állat -
uwu #3298 Megverte valaki a gépet deity fokozaton? -
mobal #3297 Sziasztok! jó a game de mikor végigcsináltam a tutorialt az egységek alatt volt ilyen levetítenn "numpad" és azzal tudtam irányítani öket. ez eltűnt. hogy tudom visszacsalogatni? 1.61 es verzió. -
gcw-n bocs -
ja, hogy krekkelt a jatekod. ha meg nem, akkor a gwc-n van uj krekk mar, amitol ezek megjavulnak. -
Hi!
Van egy olyan problémám, hogy nem látszanak tereptárgyak (fa, village-k, állatok). Tudjátok mi lehet a gond? -
Attiska #3293 Ez a Mod Starter teljesen jó, koszi!
-
Nem baj, Civ4 is jó multiban...
-
bocs :D most veszem észre hogy civ4 rovat :D -
Azért ne ess kétségbe ha nem tudod tovább nyomni single-ben, probáld ki a multi playert az sokkal jobb. Kell igazi cdkey, de most a tesco-ban az alapbf1942+road to rome+secret weapon csak 3990 ft -
Teljesen hibátlan. -
hammond #3288 Működik vkinek az 1.61 patch? Nálam van ugyan menü, de a régebbi mentések betöltésénél kilép, új játéknál meg nem látszanak a resources rajzok a térképen... -
Cormac #3287 De van hozzá külön modállító progi is. Ezzel indítva a kért moddal indul.
Vagy ha pl egy hivatkozást (ikont teszel az asztalra) ami közvetlenül a játékállásodhoz akkor a kellő mod minidg betöltődik.
A modállító neve: "Civ IV MOD Starter.zip"
Keress rá. -
Attiska #3286 Az ini-ben hol kell megadni? Lehet egyszerre több mod is alapértelmezett? -
Yossi #3285 marmint mod -
Yossi #3284 ez szerintem mindig is benne volt. ha jol remlik az ini file-ban meg lehet adni a default mode mappajat, es akkor azzal toltodik be. -
Attiska #3283 Sziasztok,
Régebben kérdeztem, de akkor még nem volt rá megoldás, de azóta van új patch, lehet-e már modokat default-ként beállítani, hogy egy alapjáték indításakor automatikusan betöltődjenek? -
azt azert megkerdeznem a CrucifX-tol, hogy miert kell mellozni a warezt? CrucifX szetneztel mar a jovedelem / piaci arak korul? csodalkoznk az emberek, hogy letezik a warez? -
újra kell telepíteni a gamet
ezvan:( -
1.61 telepitese utan nincs menu. mi a szar ez? nvidia 6800, xpsp1, amd64_3500+ -
Telepítsd a realisim mod-ot és akkor nemnagyon lessz ilyen gond-od! -
:)
Én is azért írtam hogy kinek mi! A 3 még elment azzal eljátszottam 3 hónapig, de ez már felülmúlja azt is! -
bocs -
ha visszaolvasol,rajosssz,hogy nem neked irtam:)csak a fotokat nyomtam valaszba neked,hogy nem csak nyillal akcioznak a jatekban:) -
én nem azt írtam hogy rossza játék csak elég gázos az ilyen megoldás
amúgy az egyik kedvenc játékom kb 10-15 kmenetet nyomtam már le vele -
vannak idegesito dolgok kesz,ez van aki tud irjon kulonbet,nemmuszajvelejaccani -
es ez mind velem esett meg...es a mai napig jatszok vele:)
-
igaz igaz? szerintem ide a logika is kevés!
Mind1 nem akarom ócsárolni a játékot kinek mi tetszik. -
abba azért igaza van hogy eléggé gázos amikor nyillal legyőzik a modern páncélost -
hat ez egy ilyen hitvany jatek,hogy logika kell hozza...de szar... -
Thanatos #3269 igyjártál... -
Most már nem keresem elegem van belőle! Nem az én játékom nem fekszik ez nekem! -
atomanty #3267 :D:D:D
valami kis köze biztos van hozzá nem?
keresd csak szépen meg,biztos nem olyan mély aza kuka :D
-
:D Miért ez erre épült? -
Remek, majd ha sakkozol, és egy gyaloggal ütik a bástyádat, akkor a sakktáblát is dobd ki a picsába! -
Fiúk én nem tudom hogy tudtok a játékkal játszani? Kb 4 óra alatt úgy felidegesített, hogy kidobtam a cd-t a kukába! Nem tudom van e valami logikai menete a játéknak? Nagy nehezen kiképzek egységeket, majd csatába viszem és kis szarházi 1 szintű egységek legyilkolnak pillanatok alatt, hol ott erdőből támadok és erdő védelmi bónuszom is van még plusz! Erre nem tudtam rájönni, hogy iért van?
A civ3-ba is voltak hasonlók, de ott még elment, de itt! -
Baloldalt a városinfó ablakban vidd az egeret a lakosság összetételét ábrázoló csíkhoz, ott kapsz infót. -
Az mitöl függ, hogy egy lázadó város átáll-e az ellenfélhez?