5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Piko888
    Hi!
    Az 1.52-es patch-csel megy a legújabb magyarítás?
  • uwu
    Nekem csak all grass mapon sikerült, de az nem nehéz, mert a gép nem tud mit kezdeni azon a nagy büdös semmin. Még csodákat is ápítettem 1900valahányba conqestel nyertem, a legerősebb egység a longbowmen volt.
    Próbáltam earth-ön is, de úgy tűnik az lehetetlen, a világ összes loadgeme-je is kevés ahhoz.
  • atomanty
    én egyszer majdnem :D csak elegem volt a sok visszatöltögetésből :D
    vagy cézárral lehet vagy az inkákkal asszem(duelen), mással nem nagyon sikerült még senkinek sem
    inkák alapból kapják azta ijjászölö emebrt és ha elfoglalod a nyersanyagokat,meg még netán pár várost is,de igen nehéz a gép nyomatja a settlereket mint az állat
  • uwu
    Megverte valaki a gépet deity fokozaton?
  • mobal
    Sziasztok! jó a game de mikor végigcsináltam a tutorialt az egységek alatt volt ilyen levetítenn "numpad" és azzal tudtam irányítani öket. ez eltűnt. hogy tudom visszacsalogatni? 1.61 es verzió.
  • avan
    gcw-n bocs
  • avan
    ja, hogy krekkelt a jatekod. ha meg nem, akkor a gwc-n van uj krekk mar, amitol ezek megjavulnak.
  • Col Andrew
    Hi!
    Van egy olyan problémám, hogy nem látszanak tereptárgyak (fa, village-k, állatok). Tudjátok mi lehet a gond?
  • Attiska
    Ez a Mod Starter teljesen jó, koszi!
  • dr Kotász
    Nem baj, Civ4 is jó multiban...
  • LSSAHPAUL
    bocs :D most veszem észre hogy civ4 rovat :D
  • LSSAHPAUL
    Azért ne ess kétségbe ha nem tudod tovább nyomni single-ben, probáld ki a multi playert az sokkal jobb. Kell igazi cdkey, de most a tesco-ban az alapbf1942+road to rome+secret weapon csak 3990 ft
  • Botond #3289
    Teljesen hibátlan.
  • hammond
    Működik vkinek az 1.61 patch? Nálam van ugyan menü, de a régebbi mentések betöltésénél kilép, új játéknál meg nem látszanak a resources rajzok a térképen...
  • Cormac
    De van hozzá külön modállító progi is. Ezzel indítva a kért moddal indul.
    Vagy ha pl egy hivatkozást (ikont teszel az asztalra) ami közvetlenül a játékállásodhoz akkor a kellő mod minidg betöltődik.
    A modállító neve: "Civ IV MOD Starter.zip"
    Keress rá.
  • Attiska
    Az ini-ben hol kell megadni? Lehet egyszerre több mod is alapértelmezett?
  • Yossi
    marmint mod
  • Yossi
    ez szerintem mindig is benne volt. ha jol remlik az ini file-ban meg lehet adni a default mode mappajat, es akkor azzal toltodik be.
  • Attiska
    Sziasztok,

Régebben kérdeztem, de akkor még nem volt rá megoldás, de azóta van új patch, lehet-e már modokat default-ként beállítani, hogy egy alapjáték indításakor automatikusan betöltődjenek?
  • avan
    azt azert megkerdeznem a CrucifX-tol, hogy miert kell mellozni a warezt? CrucifX szetneztel mar a jovedelem / piaci arak korul? csodalkoznk az emberek, hogy letezik a warez?
  • Kori
    újra kell telepíteni a gamet

ezvan:(
  • avan
    1.61 telepitese utan nincs menu. mi a szar ez? nvidia 6800, xpsp1, amd64_3500+
  • Magic Boy
    Telepítsd a realisim mod-ot és akkor nemnagyon lessz ilyen gond-od!
  • Neuman
    :)
    Én is azért írtam hogy kinek mi! A 3 még elment azzal eljátszottam 3 hónapig, de ez már felülmúlja azt is!
  • Kori
    bocs
  • leveskocka
    ha visszaolvasol,rajosssz,hogy nem neked irtam:)csak a fotokat nyomtam valaszba neked,hogy nem csak nyillal akcioznak a jatekban:)
  • Kori
    én nem azt írtam hogy rossza játék csak elég gázos az ilyen megoldás

amúgy az egyik kedvenc játékom kb 10-15 kmenetet nyomtam már le vele
  • leveskocka
    vannak idegesito dolgok kesz,ez van aki tud irjon kulonbet,nemmuszajvelejaccani
  • leveskocka
    es ez mind velem esett meg...es a mai napig jatszok vele:)

• Neuman
    igaz igaz? szerintem ide a logika is kevés!
    Mind1 nem akarom ócsárolni a játékot kinek mi tetszik.
  • Kori
    abba azért igaza van hogy eléggé gázos amikor nyillal legyőzik a modern páncélost
  • leveskocka
    hat ez egy ilyen hitvany jatek,hogy logika kell hozza...de szar...
  • Thanatos
    igyjártál...
  • Neuman
    Most már nem keresem elegem van belőle! Nem az én játékom nem fekszik ez nekem!
  • atomanty
    :D:D:D
    valami kis köze biztos van hozzá nem?
    keresd csak szépen meg,biztos nem olyan mély aza kuka :D
  • Neuman
    :D Miért ez erre épült?
  • hzsolt
    Remek, majd ha sakkozol, és egy gyaloggal ütik a bástyádat, akkor a sakktáblát is dobd ki a picsába!
  • Neuman
    Fiúk én nem tudom hogy tudtok a játékkal játszani? Kb 4 óra alatt úgy felidegesített, hogy kidobtam a cd-t a kukába! Nem tudom van e valami logikai menete a játéknak? Nagy nehezen kiképzek egységeket, majd csatába viszem és kis szarházi 1 szintű egységek legyilkolnak pillanatok alatt, hol ott erdőből támadok és erdő védelmi bónuszom is van még plusz! Erre nem tudtam rájönni, hogy iért van?
    A civ3-ba is voltak hasonlók, de ott még elment, de itt!
  • dr Kotász
    Baloldalt a városinfó ablakban vidd az egeret a lakosság összetételét ábrázoló csíkhoz, ott kapsz infót.
  • Magic Boy
    Az mitöl függ, hogy egy lázadó város átáll-e az ellenfélhez?