Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MemSaver = 0
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Felraktam az uj Patch-t, inditottunk volna egy HOT-SEAT játékot, de vmi videomemóriahiba üzenettel kilépett.
Tudnátok segíteni mi lehetett a baj, s mi a megoldás?
Boldog Uj évet minden Civ Fannak!!<#nevetes1>#nevetes1>
Tusy: köszönöm a segítséget, de alapból próbálkoznom sem kellett volna hasonló programokkal, mivel a játék eredeti, és már kb 3 hónapja nincs fenn emuszoftver
edeleny: igazad van én is ezen akadtam fenn 😊
Mindenkinek köszi, és ha warez verzió lett volna nem is írtam volna le a problémámat...mivel rendes kislány vagyok és szép piros betûkkel fel lett hívva a figyelmem arra, hogy a warezes problémákat hanyagoljam...
Még 1X thx, fõleg NEXUS6-nak!
És B.U.É.K!
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
nekem lefagy
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Hells gate arrested*Gott mit uns*And shine heaven now.
- talán pont az a baja, hogy ilyenekkel próbálkozol...
- fiamnál egyedül a Daemon Tools van fent, ami a taskbaron zöld színûre lett állítva (alapban piros), ezt talán a securom opcióval sikerült elérni... ha ez esetleg segít neked
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Kérnék némi segítséget...a játék nem hajlandó elindulni, pedig ez kivételesen eredeti játék.
A probléma a következõ, azt írja ki, hogy "emulációs" szoftvert észlel.
Kipróbáltam: az SD4Hide-t, az Antiblaxx-t, és itt a fórumban említett Registry-s variációt. Egyik sem segített, remélem nektek lesz ötletetek!
Elõre is thx!!
B.U.É.K!
Ha egy egy város melletti kockára utat is építek, akkor az csak a közlekedést gyorsítja, vagy a kockán szerezhetõ nyersanyagok is nagyobb mennyiségben termelõdnek a városban?
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A repülõgépnek az utolsó ikonja mit jelent? Nem jöttünk rá: mert ugye van az hogy felderiti a terepet, bombázza a várost, bombázza az egységeket, s mi az utoldó lehetõség?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
sok peccset az új évre,meg sok malacot a városaitok köré!
jah én német nyelven tolom azért nem fejtettem ki ily részletesen bocs😛
de ha tudod,hogy Gesetzgebung=Code of Law-val😄
Buddhizmus-Meditation
Hinduizmus-Politeizmus
Zsidó vallás-Monoteizmus
Taoizmus-Filozófia
Konfúcionizmus-Code of Law (törvénykönyv)
Kereszténység-teológia
Iszlám-Divine right (isteni igazság -vagymifene)
Ezek kb így követik egymát a játékban is mert a korábbi vallások, korábban kifejleszthetõ technológiákhoz kötõdnek.
Egy vallást viszont mindenképpen érdemes alapítani. Ha egyedül játszól akkor viszont nehezebb szinteken nagyon kapaszkodni kell, hogy a meditációt. a politeizmust, vagy a monoteizmust te fejleszd ki elsõnek. Ha olyan népet választassz akik alapból ismerik a miszticizmust, akkor azért jelentõsen jobbak az esélyeid, pl indiai-Ghandi ugye😉 én a konfúcionizmust, vagy taoizmust szoktam megcélozni.
Amúgy mindenkinek PUÉK (programokban gazdag új esztendõt kívánok)😉))))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
korán van még...
de az sem baj ha mind a 6ot te alapítod😉
Köszi a helpeket😉
Szal folytatva a puffogásom maxigáz nem vagyok kibékülve ezzel a korrupció rendszerrel. Régen ugye minden épületnek volt valami fentartási költsége, most meg ha várost alapitasz akkor minusz 10 pezó körönként. Jó vicc, még a pénzt sem fedeztem fel erre már 10et levonnak! Egyébként meg tele épithetem a várost minden hülyeséggel az mg nem kerül semmibe.
A másik, meg hogy bemegyek a várostérképre, a hegyrõl mindenkit leküldök a folyóhoz dógozni, a bevételem meg mégis szinte ugyan az, a tudományos fejlesztés dettó.
Valaki pontosan tudja, hogy van ez?
Asszem megyek okosodni a civfanatics fórumra.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Visszafogtam a terjeszkedést, és így egy viszonylagos jó ütemû technológiai fejlesztést tudtam csinálni, amit a "Code of laws - courthouse" és az "alphabet - tudománycsere" irányában csináltam. A bíróságok meghozták a pozitív változást és tudtam még 1-2 várost alapítani.
De a legnagyobb dobást mégis az ABC hozta, mert mmiután kifejlesztettem kiderült hogy mindenkinek pont erre a 2 technológiára van szüksége, ráadásul gyak mindent megadtak érte. Szal bejött az összes technológiai, meg összesen kb 1000 pénzzel meg is kopasztottam õket.
A dolog viszont még így sem rózsás, kultúrálisan ugyan 3. vagyok, sajnos hátulról😉))) Városom meg ha nem is nekem van a legkevesebb, de azért elég kevés van. Amellett a városlakók is elégedetlenkednek. Asszem más rossz hírem nincs. Ja ráadásul, még viszonylag jól lenyomható gyenge ellenfél sincs a közelben, illetve a városait befonta a legerõsebb civ(német-Frigyes) városai közé. Ráadásul egy elnyúló nagy földrészen vagyunk én a fölsõ egyharmadában õk meg lefelé a délisarkig. És hogy még izgisebb legyen, az egyenlítõ tájékán becsatlakozik egy rész, ahol a második legerõsebb birodalom van (orosz-Péter), Õk is tuti hogy belémkötnek majd, ha kitör a balhé.
Szal kezdem emlegetni Soren Johnson felmenõit, aki csak azért mert utálta az általa ICS-nek (folyamatos városalapítás) nevezett dolgot, meg a városok mikromenedzsmentjét gyak szinte lehetetlenné tette, hogy a haladó szinten ezekkel nyerni lehessen. De így viszont semmi értelme a nagyobb nehézségi szintnek, mert ott se tudsz olyat bedobni a vûárosok menedzselésénél, amit egy tapasztalatlanabb kezdõ esetleg még nem ismer. Persze alacsonyabb nehézségen nem is létszükséglet a nyeréshez.
wheel,mezõgazd,állattartás,bronzmûvesség/alapíts 1 vallást
workernél is megáll a fejlõdés
szvsz csinálj addig katonát amíg nem lesz 3mas a városod,aztán worker feddezd fel a bronzmûvességet vágj fát miközben születik a settler,így akár 7-8kör plsszod is lehet mintha csak késöbb jönne a worker
és Ghandi a beszt abban is?
szvsz érdemes várni míg a város legalább 3as szintü lesz

sertetlenul meguszni egy tank kinyirasat😊

leszedtem 63mega😄
van hozzá külön sevopédia😄
de jó is,mert a civfanaticson nincs mellette 5 csillag😞
ha meg kikapcsolom õket akkor sem én támadok hanem megvárom amíg megtámad a szomszéd,aztán megkontrázom,de mivel hogy nem pangeán szoktunk jáccani,elefánt katapult kombo nem sokat ér ,mert mire odaérnek...
tegnap kezdtünk 1 multit,má csak csaptban nyomjuk az atomháború elkerülése végett,annyira jól ment most,hogy az összes csodát eddig mi építettük fel😄,nem tom mi lesz mert a gép is hasonló pontszámmal áll mint mi,wheel nevü pályán nyomjuk az is komoly
Ez azért a civ3-ban nem igy volt.
Most van ie 600 körül, szal a ie 0-ra kitûzött 10 város talán tartható is lesz. Akkor aztán jönnek szépen a Pretóriánusok és mindenkit le fognak nyomni, mint a bélyeget, höhöhö (Ahogy Pistike elképzeli ugye).
Már elõre félek, hogy milyen nehezitések vannak az új modban, szal tartok töle ez nem lesz az a sétagalop, mint az elõzõ játék volt.